View tracker

Kommit hem från en fantastisk vecka i Idre där vi varit med landslaget på läger. Blivit 18 timmar på snö vilket har varit underbart. Så otroligt härligt att få åka skidor på natursnö med berg och fjäll som utsikt och renar springandes efter spåren och med sköna människor. Veckan har gått snabbt när man bara tränat, ätit, umgåtts och sovit. Nu är man dessutom mer motiverad än nånsin på att SkidO säsongen ska dra igång!! Ser så fram emot denna säsong!

Bjuder på några härliga bilder från snöparadiset!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Har varit SM nu två helg nere i blekinge. Förra helgen var det lång SM. Där gick det inge vidare för mig på kvalet.. stämpla fel så blev ingen final för mig där. Vilket sög då jag sett fram emot att få ta revanch. Utan istället bokade jag tåg hem och åkte hem på lördag kväll.

Nu helgen har det varit medel och stafett SM. Nöjdare över helgens tävlingar. Kvalet på söndagen gick okej, gjorde en bomm i ett grönområde, men tog mig till A-final iallafall. Sen finalen på lördagen gick tungt, inte bästa känslan i kroppen och gjorde 2 bommar.

Men det som var bäst under helgen var stafetten igår. Körde första sträckan vilket jag älskar. Gjorde ett bra lopp orienteringsmässigt men lite sliten kropp. Men växlade 5a bara 39sek efter. Sen gjorde jenny en superbra sträcka och växlade till Freja på sista sträckan i ledningen.

Sen annars har helgen innehålligt mycket skratt med härliga vänner.

Likes

Comments

NM i Lycksele avslutades med djurparken

Kräftskiva med släkten. Utgång med några härliga

VM i orientering i Strömstad.

Mitt och Pontus födelsedagsfirande med släckten

Fotografering

Underbart träningsläger i Ammarnäs med några härliga

​Haft några helt underbara helger med härliga äventyr på lite olika håll.

Likes

Comments

Måste verkligen säga att paltfest tillsammans med dessa brudar är den absolut bästa traditionen jag har i mitt liv. Svårt att inte älska palt och dem. I år körde vi även nakenbad.

I fredags kom Freja och Jenny hit och drog ut mig på ett riktigt jobbigt intervallpass som avslutades med ett dopp.

Förra onsdagen var det Umeå live där jag, Freja och Tove mys.

Likes

Comments

O-ringen, årets bästa vecka med de bästa människorna jag vet, med den bästa sporten som finns, i superfin terräng med bra väder och med bästa humöret från morgon till kväll. Självklart levererade veckan på alla sätt(som vanligt!!) Att jag är så lyckligt lottad att få hålla på med det här är overkligt. Detta är det jag lever för varje dag! Kommer leva på detta länge!

Fina etapper där jag totaltsett är nöjd med resultatet.

Umeå OK i Sälen!


På vilodagen åkte jag tillsammans med Isabel over till Trysil i Norge och gick lite i Bergen. Sen på kvällen åkte jag och Freja ett härligt rullskidpass.

Sen avslutades såklart veckan med bästa etappen, 6e, tillsammans med oslagbara människor!

Likes

Comments

Vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan henne!!
Together, forever, never apart.
Mabye in distance, but never in heart!


Likes

Comments

Fy fan vad bäst Coldplay var!! Helt otroligt, går inte att beskriva känslan. 

Likes

Comments