Brännbollsyran levererade återigen på ett obeskrivligt bra sätt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att 2 veckor i den gröna uniformen redan är gjort känns sjukt. På ett sätt känns det som att vi nyss började där men samtidigt känns det som evigheter sen. Vi har hunnit med så otroligt mycket! Allt från hur man bäddar sängar och viker kläder till hur man macherar, omhändertar någon som blivit skadad till hur man skjuter med Ak4 på olika sätt. Varit otroligt lärorikt och nyttigt. Känner verkligen att man växt som person. Man har fått nya perspektiv på saker och ting. Men det som varit allra bäst är ändå gänget vi varit. Fyfan vilken superhärligt grupp vi varit.Helt olika personligheter men ändå har vi bliivit som en stor familj under de här 2 intensiva veckorna. Våra instruktörer vi haft har också varit otroliga. Kommer sakna allt och alla så ofantligt mycket!! Lever fortfarande i förnekelse att det är över, vill inte att det ska vara över.

Det otroliga gänget som föralltid kommer ligga mig varmt om hjärtat

Likes

Comments

I helgen har jag varit upp till Björkliden tillsammans med Isabel och oj vad bra vi haft det. En magisk helg som får 10/10! Varit magiska förhållanden med strålande sol och vindstilla typ uppe på fjället. Livets liv verkligen!

Fredagen spenderade vi i Riksgränsens härliga backar och åkte slalom hela dagen

På lördagen sen åkte vi ut på tur upp till Låkktatjåkkastugan

Sen avslutade vi helgen med ett äventyr nere bland fjällbjörkarna på söndagen innan 9h bil/buss hem

Så underbar helg verkligen!!

Likes

Comments

Många kanske tror att jag inte gör annat än att åka skidorientering. Men har faktiskt hunnit med lite andra äventyr nu under vintern.

Skridskotur på Tavelsjön och skidtur efter Vindelälven

Åkte upp till Niemisel till Elin där vi åkte massa skoter, pimplade och bara hade det riktigt gött

Åkte till stugan och myste lite i söndags

Men avslutar inlägget med 2 bilder från SM i Furudal vilket var mitt sista SM som junior som tyvärr innehöll mycket kaos tävlingsmässigt. Men hade mina superbabes där så hade det bra ändå!

Likes

Comments

Mitt sista junior-VM är nu gjort. Har varit en kanonbra vecka på alla sätt, förutom kanske mina resultat.. Presterade inte riktigt som jag hade hoppats på. Nådde inte mina mål vilket jag är väldigt besviken med tyvärr. Ville åt en medalj men var inte i närheten av det. Fick inte till något bra lopp, gjorde alltid nått mer eller mindre dålig på varje distans. Slutade 10a på sprinten, 7a på långdistansen och 11a på medeldistansen. Hade hoppats att jag skulle kunna få avsluta med ett bra lopp på stafetten där jag körde första sträckan. Men inte ens där gick det bra.

Så nu blir det att analysera och lära sig av misstagen och bara ladda om. SM nu i helgen igen sen är denna säsong till större delen avslutade. Så då blir det att lägga upp en bra plan för kommande säsong som första års senior.


Hela långdistansen blev en lång jakt för mig då jag missade redan i början efter startskottet. Så var rätt trött och sliten då hehe.

Hade en skön vilodag på fredagen. Stekte ute på Finlands största sjö med tjejerna och bästa coachen Ann!

På medeldistansen leverarade killarna och blev 3a, 4a och 5a!

Jag och Elin innan start på stafetten. .

Spörtstrid mellan Sofia och Elsa

Snacka efter målgång med laget.

Sen avsluatades allt såklart med en bankett där vi klädde upp oss och var klart snyggaste laget

Likes

Comments

Var skidO SM i helgen uppe i Skellefteå. Var medeldistans med masstart på lördagen och stafett på söndagen. Blev 2 guld för mig vilket jag är riktigt nöjd med! Inte riktigt nöjd med själva loppen, fick inte flytet jag ville ha nu såhär innan JVM. Men annars bra känsla.

Tog alltså guld i H20 på stafetten med Simon. Så fick slå killarna haha. Sen guld på medeldistansen på lördagen. Här kan ni läsa en artikel från norran:


Likes

Comments

I helgen var vi ner på OBS-tävlingar i Orsa/Grönklitt aka vinterparadiset! Var verkligen SkidO propaganda! Solen sken, 5 grader och massa snö överallt. Tävlingarna var givande då de var något längre än vad som varit tidigare. Långdistansen var på 12km och medeln på 7km. Är nöjd med mina två lopp, fick bra flyt och blev 2 vinster.

Nu har även JVM truppen blivit uttagen och ska bli kul att få representera Sverige en sista gång som junior. JVM är om 3 veckor (6-12 februari) i Imatra i Finland. Så nu de kommande veckorna blira att finslipa formen och få till en formtoppning.

Bilder från helgen tagna av Håkan Blomberg

Likes

Comments

Hade ett asbra nyår i Luleå med massa bra människor. Blev en toppenbra start på 2017.

.

Sen har det bara fortsatt. Första veckan av 2017 har varit svårsalgen! Stannade kvar uppe i norr för skidO tävlingar i Boden och sen juniorlandskamp i finland. Så har fått göra det som gör mig gladast och fått varit med människor som jag har det så bra med

Tyvärr förlorade vi mot Finland i landskampen med 75-81. Men kul har vi haft det!

Likes

Comments

2016 har varit ett år utöver det vanliga. Ett av de bästa faktiskt. Har varit med om otroligt mycket som gjort mig till den gladaste personen på flera plan. Lärt känna massa nya härliga människor som ger mig glädje. Speciellt en person som fick mig att växa otroligt mycket som person, se livet från ett annat mer positivt perspektiv och uppskatta även de små sakerna i livet. Tror mycket tack vare det att jag mått så bra ändå. När man uppskattar de små stunderna blir vardagen mer värdefull i sig vilket gör att varje dag blir något att minnas. Det är något jag kommer ta med mig resten av livet. Något annat jag kommer ta med mig är att men ska omge sig av de människorna som förstår en, gör en glad och ger energi.

Sen så är jag otroligt tacksam för att jag har orienteringen och skidorienteringen. Vet inte vem jag skulle va utan det i mitt liv. Det är det som är mitt liv. Att få vara på tävlingar, träningar och läger är det som gör mig gladast. Där mår jag som allra bäst, trots att resultaten inte alltid är så bra. Det ger mig så mycket glädje och jag får vara med människor som känns som min familj.

Lite bilder som sammanfattar 2016 men finns så mycket mer.

Nu blickar vi framåt på 2017

Likes

Comments