View tracker

I helgen var vi ner på OBS-tävlingar i Orsa/Grönklitt aka vinterparadiset! Var verkligen SkidO propaganda! Solen sken, 5 grader och massa snö överallt. Tävlingarna var givande då de var något längre än vad som varit tidigare. Långdistansen var på 12km och medeln på 7km. Är nöjd med mina två lopp, fick bra flyt och blev 2 vinster.

Nu har även JVM truppen blivit uttagen och ska bli kul att få representera Sverige en sista gång som junior. JVM är om 3 veckor (6-12 februari) i Imatra i Finland. Så nu de kommande veckorna blira att finslipa formen och få till en formtoppning.

Bilder från helgen tagna av Håkan Blomberg

Likes

Comments

Hade ett asbra nyår i Luleå med massa bra människor. Blev en toppenbra start på 2017.

.

Sen har det bara fortsatt. Första veckan av 2017 har varit svårsalgen! Stannade kvar uppe i norr för skidO tävlingar i Boden och sen juniorlandskamp i finland. Så har fått göra det som gör mig gladast och fått varit med människor som jag har det så bra med

Tyvärr förlorade vi mot Finland i landskampen med 75-81. Men kul har vi haft det!

Likes

Comments

2016 har varit ett år utöver det vanliga. Ett av de bästa faktiskt. Har varit med om otroligt mycket som gjort mig till den gladaste personen på flera plan. Lärt känna massa nya härliga människor som ger mig glädje. Speciellt en person som fick mig att växa otroligt mycket som person, se livet från ett annat mer positivt perspektiv och uppskatta även de små sakerna i livet. Tror mycket tack vare det att jag mått så bra ändå. När man uppskattar de små stunderna blir vardagen mer värdefull i sig vilket gör att varje dag blir något att minnas. Det är något jag kommer ta med mig resten av livet. Något annat jag kommer ta med mig är att men ska omge sig av de människorna som förstår en, gör en glad och ger energi.

Sen så är jag otroligt tacksam för att jag har orienteringen och skidorienteringen. Vet inte vem jag skulle va utan det i mitt liv. Det är det som är mitt liv. Att få vara på tävlingar, träningar och läger är det som gör mig gladast. Där mår jag som allra bäst, trots att resultaten inte alltid är så bra. Det ger mig så mycket glädje och jag får vara med människor som känns som min familj.

Lite bilder som sammanfattar 2016 men finns så mycket mer.

Nu blickar vi framåt på 2017

Likes

Comments

Kommit hem från ett 10dagars läger med landslaget som varit i Arvidsjaur och Luosto i Finland. Riktigt härligt att komma iväg från regn å rusk och få åka i vackra vinterlandskap med massor av pudersnö. Varit otroliga dagar med givande träningar och även tävlingar. Själva tävlingsresultatet är jag inte alls nöjd med men mycket att tänka på och lära sig av. Haft det riktigt bra och skönast av allt var att i Finland hade inte vi något internet så var utan det i drygt 3 dagar, och oj vad härligt att släppa allt och bara va. Läger livet är allt härligt speciellt när man är med så fina människor.

Bild från fotograferingen i Idre. Bild tagen av Martin Hammarberg.

Likes

Comments

Kommit hem från en fantastisk vecka i Idre där vi varit med landslaget på läger. Blivit 18 timmar på snö vilket har varit underbart. Så otroligt härligt att få åka skidor på natursnö med berg och fjäll som utsikt och renar springandes efter spåren och med sköna människor. Veckan har gått snabbt när man bara tränat, ätit, umgåtts och sovit. Nu är man dessutom mer motiverad än nånsin på att SkidO säsongen ska dra igång!! Ser så fram emot denna säsong!

Bjuder på några härliga bilder från snöparadiset!

Likes

Comments

View tracker

Har varit SM nu två helg nere i blekinge. Förra helgen var det lång SM. Där gick det inge vidare för mig på kvalet.. stämpla fel så blev ingen final för mig där. Vilket sög då jag sett fram emot att få ta revanch. Utan istället bokade jag tåg hem och åkte hem på lördag kväll.

Nu helgen har det varit medel och stafett SM. Nöjdare över helgens tävlingar. Kvalet på söndagen gick okej, gjorde en bomm i ett grönområde, men tog mig till A-final iallafall. Sen finalen på lördagen gick tungt, inte bästa känslan i kroppen och gjorde 2 bommar.

Men det som var bäst under helgen var stafetten igår. Körde första sträckan vilket jag älskar. Gjorde ett bra lopp orienteringsmässigt men lite sliten kropp. Men växlade 5a bara 39sek efter. Sen gjorde jenny en superbra sträcka och växlade till Freja på sista sträckan i ledningen.

Sen annars har helgen innehålligt mycket skratt med härliga vänner.

Likes

Comments

NM i Lycksele avslutades med djurparken

Kräftskiva med släkten. Utgång med några härliga

VM i orientering i Strömstad.

Mitt och Pontus födelsedagsfirande med släckten

Fotografering

Underbart träningsläger i Ammarnäs med några härliga

​Haft några helt underbara helger med härliga äventyr på lite olika håll.

Likes

Comments

Måste verkligen säga att paltfest tillsammans med dessa brudar är den absolut bästa traditionen jag har i mitt liv. Svårt att inte älska palt och dem. I år körde vi även nakenbad.

I fredags kom Freja och Jenny hit och drog ut mig på ett riktigt jobbigt intervallpass som avslutades med ett dopp.

Förra onsdagen var det Umeå live där jag, Freja och Tove mys.

Likes

Comments