Favoritsmoothien som numera har blivit en vardagsrutin. Allt som krävs är 2 kiwi, en näve spenat, lite lime och ca 1 dl vaniljyoughurt. Brukar även hälla i lite chiafrön och idag toppades glaset med lite rostad kokos. (Tips!!!)
Mums

Likes

Comments

Efter ett antal timmars bilresa är vi äntligen framme på härliga Öland! Vi har bara hunnit ta en promenad längs stranden och det såg minst sagt underbart ut! Jättefin strand, kan knappt förstå att vi fortfarande befinner oss i Sverige(??)

Likes

Comments

Blickar tillbaka till avslutningsbalen, en kväll att minnas för livet.

Likes

Comments

Sverige är inte så dåligt ändå. Nu har jag varit hemma i lite drygt en vecka, har haft riktigt många toppendagar så klagar inte för en sekund!
Juste, har ju glömt att berätta att idag åker jag med en kompis och hennes familj ner till Öland! Har varit där som väldigt liten så har bara väldigt skeva minnen därifrån. Men har hört så mycket bra om stället och det ska bli superkul att få åka dit igen. Vi är där i en vecka och åker sedan därifrån direkt till Göteborg och Gothia cup. Det är mitt andra år på Gothia och längtar till tusen. Minnena från förra året är underbara, en massa fotboll men också hur mycket annat skoj som helst. Kvällarna i den underbara staden, äventyren på Liseberg, att träffa människor från hela världen. Längtar minst sagt.

Ett par dagar efter att jag kommer hem från Götet sitter jag på flyget igen, denna gång på väg till Bosnien med Lejla. Ska bli såå kul, tänk att få vara utomlands i två veckor med sin bästavän?! Lycka.

Har så mycket kul planer att se fram emot just nu, det blir minst sagt en händelserik sommar. Njuter så av sommarlovet, tanken av att det faktiskt har ett slut är jobbig.
Hoppas att ni har en underbar sommar, ta vara på tiden.<3

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas att allt är bra med er och att ni är betydligt piggare än vad jag är. Helt otroligt hur trött jag är, känns som att jag inte sovit på veckor. Det beror nog på att jag faktiskt ställt klockan i princip varje morgon under en veckas tid nu på grund av läkarbesök. Fick vara med och styra över tiderna och gav konstigt nog själv förslaget om morgontid. Kände att jag inte ville boka in någonting mitt på dagarna eftersom det går bort timmar man skulle kunna hitta på mycket annat på. Vill inte att mitt sommarlov endast ska bestå av sjukvård och rehabilitering så då fick sovmorgnarna offras haha.

En annan anledning till sömnbristen är nog att jag tältade häromnatten. Bara ute på trädgården, men ändå! Supermysigt. Dock så är vi ej erfarna tältare och råkade placera tältet så långt ifrån skuggan man kan komma, precis mitt i solen. :) Vi vaknade därför klockan 05.30 av att det var dagsljust i tältet och varmt som i ett växthus.

Senare på dagen drog vi iväg till Ica för att handla inför grillunch. Måste säga att vi verkligen levererade vid grillen, kolla bara på bilderna(!?) Mums

Likes

Comments

Idag var jag ovanligt nog uppe med tuppen. Klockan sju ringde klockan och redan vid åtta var jag på jobbet, relativt vaken:) Efter fyra arbetstimmar när det närmade sig lunchtid åkte jag in till stan för att käka med en saknad vän. Jättemysigt att ta igen lite av allt vi missat.


Nu är jag hemma igen och efter jag fixat färdigt det här inlägget så ska jag dra hem till Lejla. Vi har inga särskilda planer för kvällen men hittar säkert på något skoj. Som alltid<3
Hoppas ni får en fin tisdagskväll. Kramen

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag har tidigare fått en del frågor angående mitt gymnasieval, vilket jag då valt att utesluta eftersom resultaten endast varit preliminära. Men häromdagen kom beskedet från gymnasieskolorna här i Västmanland.

Under våren har jag varit helt vilse i vad jag egentligen vill och under längre perioder har jag verkligen inte haft någon aning om vart jag ska ta vägen i höst. Men nu är det klart. Jag fixade det och kan med lättnad berätta att jag kom in på mitt förstahandsval.

Jag är en människa som har svårt för förändringar. Jag trivs med att ha det som det alltid varit, samma gamla rutiner. Det kan ju låta otroligt tråkigt, men det jag menar är verkligen inte att jag bara har några få saker som jag vill göra om och om igen, nejnej. Tvärtom, jag älskar att resa och upptäcka nya platser, uppleva nya äventyr.
Men samtidigt så fäster jag mig lätt vid saker, skapar en trygghet som kan kännas svår att släppa taget om.

Skolan jag precis lämnat har jag gått in och ut genom fem dagar i veckan i sex år. Jag har spenderat lika mycket tid där som i mitt egna hem, om inte mer. Jag har levt i samma rutiner och varit omgiven av samma människor. Jag har lärt känna flera fina vänner, speciellt en. En vän som varje dag smittat av sig med sin glädje och peppat mig när allt känns svårt. Vi kommer lugnt att hålla ihop, men fan vad jobbigt det känns att inte längre dela kunna dela dagarna med den människa som tidigare gjort dem värda att uppskatta.

Att nu behöva ta steget ut i det okända och mötas av en massa nytt känns till en viss del spännande, men också vemodigt och lite läskigt. Till hösten börjar jag läsa ekonomiprogrammet på en skola här i Västerås.

Jag hoppas på tre underbara år och vill även passa på att önska er som just nu går igenom detsamma ett jättestort lycka till i höst!

Likes

Comments

Har återigen fått upp intresset för foto och redigering och har därför börjat dela med mig av allt mer på instagram. För ytterligare uppdatering hittar ni mig där som @klarawikstrom

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp med Lejla vid min sida. Vi sov bort halva dagen och har trots det gått runt med tunga ögonlock. Det blev sent igår på grund av konserten, med det var lugnt värt det. Kära sommarlovet tillåter oss att vända lite på dygnet haha.

Ute har regnet öst ner idag, så vi passade på att ta en lugn innedag med kortspel, mys, prat och gott. En sväng med moppen till Ica blev det också. Sådana dagar kan vara riktigt underbara och välbehövliga de också.
Hoppas även ni haft en fin dag<3

Likes

Comments

Nu i dagarna pågår en årlig festival här i Västerås, Cityfestivalen. Stan fylls med karuseller, marknadsstånd och en väldig massa människor. Från förmiddag till sent in på natten så är det full fart. Igår dansade och sjöng vi loss till Vigiland som spelade, helt otroligt bra var dem! Kvällar som dessa lever man länge på.

Likes

Comments

INSTAGRAM@klarawikstroms