Dum som jag är har jag enda sedan hemkomst inte lyssnat på min kropp utan utsatt den för alldeles för mycket aktiviteter i förhållande till sömn och mat. Som brev på posten ligger nu en dunderförkyld Klara i soffan medan sommaren infinner sig på utsidan och lockar som bara den. Typiskt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Ny vecka och vilket även är min sista vecka här innan jag lämnar denna stad för några månader till fjälls.
Var på besök förra veckan för en kickoff vilket var toppen! Alla var hur trevliga som helst och fick även svar på väldigt många frågor som cirkulerat i min lilla hjärna den senaste tiden.
Men pga av mycket jobb och lite sömn har jag dragit på mig världens drygaste förkylning som inte vill lämna min kropp. Tur jag har världens gulligaste vänner som kommer förbi med krya på dig presenter. Åh vad det känns trist att lämna dem i vinter..

Likes

Comments

God förmiddag.
Sitter just nu och käkar min underbara grötlunch bestående av pepparkaksgröt som blivit en favorit för mig nu kring juletider. Har varit väldigt effektiv denna morgon och gjort bort ytterligare stadsärenden och även hunnit med en sväng förbi gymmet. En riktigt skön start på denna helg må jag säga. Ska strax dra tummen ur och påbörja lite paketinslagning vilket inte är min starkaste sida, tur det är tanken som räknas.

Som jag tidigare nämnde ska jag fira min underbara vän Denice ikväll. Men pga av hemska ryggbesvär har vi bestämt oss för att köra en spakväll bara hon och jag, vilket blir hur härligt som helst! Är så glad att jag har den tjejen.

Likes

Comments

En dag som var tänkt att bli ledig och lugn med lång sovmorgon blev istället en stressig men dock så välbehövlig dag på stan. Har hunnit göra bort massvis med ärenden och I och med detta är nästan alla julklappar inhandlade och så även saker till packlistan inför Hemavan. Äntligen känns det som att jag har någorlunda koll på läget.
Ska alldeles strax påbörja någon slags middag och efter det förhoppningsvis orka dra mig till gymmet för att göra av med lite överskottsenergi.

I helgen väntas jobb men även firande av min bästavän som fyller år.

Trevlig torsdag på er.

Likes

Comments

Redan torsdag idag och dagarna bara springer iväg. Blev en vecka fullspäckad med jobb vilket resulterar i en trött klara som mest bara sover, äter och jobbar. Men trots det har jag hunnit med en solig promenad och en mysig fika med mina underbara vänner. När vardagen mest består av jobb lär man sig verkligen utnyttja och uppskatta de små lediga stunderna man har.

Annars så känns det mest bara som jag står ivrigt och trampar i väntan på kalendern ska stå på den 26:e så jag äntligen får bege mig av mot vinterns äventyr.

Likes

Comments

Efter en helhelg bestående av skidåkning i fjällen är det skönt att komma hem och påbörja veckan med en ledig måndag. Hur skönt vore det inte om alla måndagar var lediga? Vilken dröm.

Helgen har iallafall varit väldigt behövlig. Riktigt skönt att komma iväg och hinna prova all utrustning innan det bär av till Hemavan. Föret var väl inte det bästa eftersom det regnat men det är inget att klaga på när man faktiskt fått chansen att åka skidor i november då det vanligtvis brukar vara barmark och stående liftar.

Trots trötta ben efter helgens åkning blir det ingen vila denna ledig måndag eftersom lovat möta upp denice för ett benpass på gymmet vilket just nu känns som en självmordsuppdrag. Men ett löfte är ett löfte och nu är det dags för mig att pallra mig iväg så denice slipper vänta allt för länge. Trevlig måndag på er.


Likes

Comments