Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Asså denna frukost! Mm.Mm.Mmmm söger jag bara.

1dl naturell kvarg (eller valfri yoghurt, brukar ha planti naturell)

Likes

Comments

I lördags SPRANG jag color run ostacles!!! Det var jätteroligt! Jag har sprungit vanliga color run innan och det är hur kul som helst! Men nu var det som vanliga color run fast med hinder, så det var en 5km lång hinderbana. Det var som hoppborgar, rutschkanor, hoppbollar osv. Det var med andra ord inga svåra hinder haha! Men ändå väldigt roligt.

Jag tycker att iden är jättebra! Men jag måste faktiskt säga att jag är lite besviken... Det var på gärdet så det går massa människor där, och dom går i vägen mycket, men det kan jag leva med, det är ingen fara liksom. Men hela banan var så otydlig, det var massa små koner på marken som man skulle följa, men många av konerna var helt borta så man hittade inte var man skulle och vi missade faktiskt massa hinder pga det. Hela grejen är ju också att man ska få massa färg på sig. Funktionärerna stod och gav jättelite färg ibland haha, många funktionärer tittade i sina telefoner eller pratade i telefon och gjorde inte alls vad dom skulle. Vid 2,5km var det ett vattenstopp. Två funktionärer stod där, ändå var man tvungen att öppna en ny förpackning plastglas, vi som sprang delade ut glas till varandra, och sedan fick man fylla på med vatten själv. Tycker inte det är någon fara egentligen! Men känder konstigt att ha två personer som jobbar där, och som står med varsin mobil i ansiktet istället för att hjälpa folk att kunna springa vidare så fort som möjligt. 

Jättekul ide

Likes

Comments

Jag gjorde för några månader sedan ett inlägg i facebookgruppen "Power Babes" av Josefin Dahberg. Jag hade skapat en bucketlist och ville att folk skulle vara med och dela sina drömmar. @sugkatt nappade direkt och var med och skrev ner drömmar och mål. En av mina punkter var att föreläsa om smärta. Sandra såg det och skrev till mig på en gång och bad mig utveckla och berätta mer. Det visade sig då att vi har samma problem. Jävligt ont i kroppen utan någon egentlig diagnos. Hon var den första jag träffat som har samma problem som jag! Efter närmare research har jag fått reda på att detta är väldigt vanligt, men INGEN pratar om det. Vi var då rörande överens om att vi måste sprida kunskap och prata mer om ämnet.

Vi har länge diskuterat fram och tillbaka hur och vad vi ska göra, och för några dagar sedan tog vi tag i saken och skapade äntligen en facebookgrupp! Den är till för alla med fysiska problem, med eller utan diagnos, psykisk ohälsa eller för de som vill lära sig mer och bli inspirerade. Det är inte en grupp där vi ska peppa varandra, dela med oss av erfarenheter, framgångar och motgångar. Men framförallt så ska vi visa varandra att man kan leva ett sjukt bra liv trots hinder på vägen. Så gå med! Alla är välkomna. Dela med dig av erfarenheter och bli inspirerad!

https://www.facebook.com/groups/1442601749161291/?fref=ts

Likes

Comments

Jag tänker att jag gör ett smärtrelaterat inlägg varje onsdag! Inte bara om hur min vecka har varit, men massa annat också!

Denna vecka har varit sisådär.. Jag skrev ju förra veckan hur jag kan undvika smärta på flygplan, bla att sitta längst ut. Jag satt längst in haha! Jag har även gett mig ut på en springtur för första gången sedan operationen. Det gick käpprätt åt helvete! Men det är helt mitt egna fel. Jag sprang alldeles för långt och avslutade passet med någon anledning med utfallsteg och upphopp i backe?!?!? Men det återhämtade sig ganska snabbt så det är jättebra!

Min höft låste sig också! Haha! Även fast det gör skitont när saker låser sig så blir jag alltid då chockad att jag börjar skratta. Jag vet inte vad jag annars ska göra.

Men i övrigt så har veckan varit bra! Jag har haft lite ont i rygg och nacke också, men inte så att det stör. På lördag ska jag försöka springa Color run obstacle, jag är supernervös men jag är också taggad och tycker att det ska bli superkul!

Likes

Comments

San Juan playa i Alicante var helt magisk!

6km lång!

Instagram vs verklighet när man är "härligt solbränd" aka hela huden ramlar av och man inte vill ha något mer med solen att göra och få allt skydd man kan

Alltid lika lycklig när maten var påväg

Likes

Comments

När Thomas fyllde 18 gav jag honom en tur med ribbåt i present. Jag bokade turen via upplevelse.com och åkte med More Activities. Det var verkligen hur kul som helst och verkligen värt pengarna! Vi åkte från Djurgården och bort till Vaxholm innan vi vände tillbaka. Turen tog ca 1 timme men det kändes som 10 minuter. Dom vi åkte med var verkligen jätteprofessionella och snälla. Vi fick låna overall, flytväst, mössa och skidglasögon. Många vi såg åka förbi med andra företag hade bara flytväst, och jag kan meddela att det andra verkligen var välbehövligt. Dom var även jättetrevliga och hjälpsamma när man bokade turen och såg verkligen till att man som kund skulle bli nöjd.

När vi åkte som snabbast åkte vi 52 knop (!?!?!?!?) vilket motsvarar strax över 100km/h. Mycket pirr i magen med andra ord.

Tror nästan att jag var mer taggad på denna present än vad Thomas var haha! Men han verkade fruktansvärt nöjd när vi åkte!

Likes

Comments

Jag har hittatvärldens roligaste app! ​Duolingo​ heter den. Det är en app där man kan lära sig olika språk. Det började med att min morfars fru, som är amerikan, berättade om appen och hur hon håller på att lära sig svenska. Sen kommer Ellinor, som jag var i Spanien med och tjatar om denna app. Jag laddade också ner den för att lära mig franska och JÄVLAR vad det är roligt! Jag vill dra på mig en randig tröja, basker och käka baguette när jag öppnar appen. Det blir liksom som ett spel istället för att man ska lära sig något. Jag är inne på min 4 dag nu, så jag kan inte så mycket än.. MEN jag tror att jag har lärt mig mer franska på 4 dagar än vad mina vänner å högstadiet lärde sig på 4 år.

Likes

Comments

Jag har hat en helt fantastisk vecka i Spanien med 3 av mina bästa vänner! Dagarna har bestått av att ta det lugnt vid poolen, shoppa, gå till stranden och en och annan utflykt. Min smärta är alltid mycket mildare i värme och jag mår därför väldigt mycket bättre på sommaren än på vintern.

De första dagarna hade jag väldigt mycket smärta i knäna och jag har börjat äta antiinflammatorisk medicin mot det igen. Dagen innan vi åkte besökte jag min sjukgymnast som även gav mig smärtstillande ström och laser mot eventuell inflammation i båda mina knän. Som ni kanske märker så har mina knän varit överlägset värst denna vecka haha! Kanske inte jättekonstigt om man går ca 15.000 steg om dagen i flipflops. Jag har dock knappt känt av någon annan kroppsdel överdrivet mycket. Ryggen har varit förvånansvärt snäll mot mig hela veckan, liksom nästan resten av kroppen, vilket gör mig väldigt glad då min rygg var på sitt värsta när vi var i USA förra veckan.

Imorgon flyger vi hem och vi ska då sitta still lite för länge... Viktigt för mig när jag flyger för att minimera smärta är att ha en nackkudde, alvedon och sitta längst ut så att jag har möjlighet att gå upp och röra på mig mycket.

Jag är i övrigt väldigt tacksam över att jag har haft så pass lite besvär denna vecka.

Likes

Comments