Idag har jag haft en bra dag. Dock med mycket blandade känslor. Det är konstigt vad mycket man kan hinna känna under en hel dag. Min torsdag har varit grå vädermässigt men underbar när det kommer till maten. Sällskapet också. När jag kom hem efter en lång dag kröp jag ner i min varma säng och kollade på nya Beck, älskar den serien.


lunch på vapiano

fika på le pain francais

min middagsmat

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 249 Readers

Likes

Comments

just nu vet jag ingenting. jag vet inte vad jag gör eller vad jag vill göra. Allt är en enda stor röra. En osäker röra av att inte veta vad man ska göra. vet så väl vad jag vill egentligen, men alla säger åt mig att vara realistisk. Tyvärr är det inte riktigt min grej, att vara just realistisk. För det var inte det jag fick lära mig som liten, fick lära mig att jag kan bli precis vad jag vill om jag kämpar hårt och är duktig. Realistiska  är inte det mina vänner har varit. Folk i min omgivning har lyckats, dom har nått vissa av sina mål och är där dom idag vill vara. Jag är inte där än. Långt ifrån. Det som krävs för att klara av något, är jävligt mycket vilja samt att man vet vad som krävs för att ta sig dit. Där faller det. Jag vet vad som krävs, men alla säger åt mig att jag inte har vad som krävs. 

Likes

Comments

När man mår så jävla dåligt. Ont i magen och en klump i halsen. Tårar som bränner i ögonen och blöta kinder. Darrande läppar och ett huvud som spränger. När allt håller en vaken om natten och inte ger någon chans till avkoppling. När allt går emot en. Är livet rasar. När alla sviker. När ett svek gör så ont att man inte ens vet hur man ska överleva. När allt är såhär och det samtidigt blixtrar som aldrig förr. Då är man inte på topp. När åskans alla dunder får det att rysa i hela kroppen. Nu gömmer jag mig under täcket och hoppas att allt är annorlunda när jag vaknar imorgon. Jag hoppas på att vakna till ett mirakel. Något magiskt som vänder upp och ner på mitt liv. Såhär vill jag inte ha det längre.

  • 357 Readers

Likes

Comments

Jag gråter och jag vet inte varför. Är helt slut men har inte förmågan att varva ner. Allt går runt runt runt. Jag tror att allt kan ha blivit för mycket. Även för mig. Trodde länge att jag var oövervinnelig och det verkade alla andra också tro. Men varför skulle jag vara det. Hur mycket jag än vill vara det. Styrka. Det ordet lärde jag mig tidigt. Det är ett ord som många valt att förknippa med mig, med min personlighet. Vill så gärna leva upp till alla andras förväntningar. Det har alltid varit viktigt för mig. Nu står jag snart inför ett viktigt beslut där jag vet att mitt val kommer göra så enormt många besvikna. Besvikna på mig. Det gör ont i mig. Aldrig tidigare har jag brytt mig så mycket om vad folk tänker om mig. Men idag gör jag det. Det blev idag så otroligt viktigt för mig. Vet att det är dumt av mig att bry mig. Vet inte vad som hänt med mig. Varför har åren inte gjort mig starkare? Varför känner jag mig nu svagare än någonsin. Idag sa det pang två gånger, det var en gång för mycket. Kunde inte ta det. Inte hantera det. Nu är hela jag ett rasande kaos. Ett kaos och splitter, påväg att gå i sönder totalt.

  • 364 Readers

Likes

Comments

Jag är världens töntigaste verkligen. Jag är så trött på att jag inte kan kontrollera mina känslor. Dom spelar mig ett spratt. Jag kan inte styra över något längre. Nu bränner det bakom ögonlocken och kinderna börjar bli blöta. För vadå? Varför gråter jag? Varför gjorde detta mig ledsen? Jag vet faktiskt inte. Jag känner mig arg också. Det är ännu konstigare. Visste så väl att detta skulle ske, så varför berörs jag. Gav mig in i leken och hade allt klart för mig. Så många motgångar jag upplevt så borde jag vara immun vid det här laget när en ny motgång kommer. Men nej. Jag berörs. Så jävla mycket.

  • 365 Readers

Likes

Comments

Jag blir så rädd ibland. Känner för mycket. Upplever desto mer. De senaste dagarna har jag inte varit mig själv. Vet inte vad det är som påverkar mig men vet att det är något. Är ur balans. Vill ta mig in på banan igen. Hittar inte dit just nu. Känner mig vilsen. Övergiven. Konstigt hur känslor kan spela en ett spratt. Göra mig så förvirrad. Att man kan känna något så starkt trots att mycket tyder på motsatsen. Man är omringad av världens finaste människor men ändå svävar man i ensamhet. I ett tomrum. Jag är lycklig. Så glad. Men samtidigt är det något som bygger ett svart hål inom mig. Det svarta hålet gör mig livrädd. Blundar men känner det så starkt ändå. Undrar vart detta kommer sluta. När allt kommer bli som vanligt igen.

  • 376 Readers

Likes

Comments

För några veckor sedan såg jag filmen "förr eller senare exploderar jag". Fullkomligt älskade filmen. Den träffade mig rakt in i hjärtat och lärde mig så mycket om livet i allmänhet. Sånt gillar jag. När man lär sig saker oväntat. Jag grät så mycket under filmen. Men den bjöd även på skratt och den kombon är så jävla fin. För glädje finns överallt, oavsett hur jobbigt saker och ting är. Det finns alltid något som får dig att skratta och det är okej att vara glad. Även om tillvaron är mörk. Att man lyfter fram de små sakerna i vardagen som gör att man hittar styrka och att man får sig ett skratt, är så viktigt. Det fångade dom i filmen. Gillar också att den hela tiden förvånade mig. Den var allt annat än förutsägbar. Jag önskar att jag hade den styrkan som tjejen och killen i filmen. Jag hade mer av den förut. Nu ska jag plocka fram den igen.
Jag vet att jag grät för att det var sorgligt. Filmen fick mig att tänka på döden. Kanske för att jag är så rädd för döden. För att jag är livrädd att förlora någon jag älskar.

  • 385 Readers

Likes

Comments

Just nu vill jag uppleva kärlek. Jag vill känna mig älskad. Jag vill ge all min kärlek till någon annan. Jag vill att någon kille tittar på mig och tycker att jag är det finaste som finns. Jag vill vara det bästa i en annan persons värld. Jag vill vara någons. Jag vill att någon ska vara min. Idag insåg jag att jag måste hitta tillbaka lite till mig själv och så som jag var förut. Jag måste hitta min styrka igen. Jag behöver vara stark. Jag måste vara tålmodig. Plötsligt händer det bara och då kommer jag vara beredd och lyckligare än någonsin.

  • 416 Readers

Likes

Comments

Du påminde så mycket om honom. Jag märkte det direkt, ni var så lika. Kanske var det det som jag föll för. Jag drogs till dig för att du liknade honom så mycket. Det hela var så fint. Han var så fin. Fin precis som du. Glimten i ögat hos honom fick det att pirra i magen precis som förr. Hans händer så varsamma men ändå med spänning. Han visste vad han ville men var samtidigt så mån om mig, om att jag skulle ha det bra. Jag hade det bra. Helt fantastiskt bra. Du och jag mittemot varandra. Din blick mot mig. Du såg bara mig. Jag såg glitter i dina ögon. Ditt leende var precis som hans och jag älskar den biten med dig. Kände mig utvald. Kände mig speciell. Dina läppar så mjuka. Mjuka som sammets. Våra läppar gjorde sig bra tillsammans. Dina händer runt min midja. Våra fingrar som flätade varandra. Djupare andetag och suckande. Njutning som följs av iver. Mycket, vill ha mera. Du och jag. Precis så som han och jag alltid haft det förut. De bästa stunderna i mitt liv, fick jag återuppleva. Så jävla tacksam. Vi två i sängen. Din blick så bestämd. Du såg rakt in i mina ögon. Mera läppar. Mer intimt. Mer av dig. Mer av mig. Mer av oss. Mer. Jag ville bara ha mer. Jag ville stanna tiden. Frysa ögonblicket och aldrig lämna den där sängen. Aldrig glida ur din famn. Ingenting varar för evigt, men du gav mig allt och jag var lycklig. Det är fint, så jäkla fint. En lördagsnatt, klar himmel och världens finaste kille. Med världens bästa tjej. Du och jag. Där och då.

  • 442 Readers

Likes

Comments

Lite om mig själv

> jag dricker aldrig det sista som finns kvar i tex mjölkpaket, juicen, yoghurten, öppnar alltid ett nytt paket då.

> jag älskar musik och sjunger ofta med till låtarna, men är otroligt dålig på att höra texten så jag måste alltid googla lyrics för annars blir det väldigt tokigt
Tex. I låten miss decibel - medina. Trodde jag jättelänge att dom sjöng " i Kurdistan" men det var visst "fucking Star" väldigt olika innebörd haha.

> jag måste alltid läsa något då jag äter ensam, ofta bläddrar jag i fantastiska kokböcker

> jag blir väldigt lätt rastlös

> att börja morgonen med en powerwalk med havsutsikt, fullkomligt älskar jag

> jag är nästan alltid väldigt glad

> jag tycker mycket om att bläddra i gamla skolkataloger

Det var lite allmänt om lilla mig

  • 449 Readers

Likes

Comments

707554_2011112016935846x653