Bästa Oskar!!! Fantastisk konsert, är så ledsen över att den är slut :(((

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag och Josefin framme i Gävle och vi har nyss kommit tillbaka till hotellet efter lunch på ett jättemysigt café. Nu ska vi ta det lugnt och vila lite på rummet, tåget gick vid sex imorse, så vi är rätt så trötta. Men senare idag har vi bokat bord på Pinchos och ikväll är det äntligen dags för konserten! Vi bor väldigt centralt och har gångavstånd till allt vilket är superbra, särskilt eftersom Gävle är en så fin stad. Är så mysigt att gå längs vattnet och titta på alla fina byggnader.

Likes

Comments

Lovet rullar på alldeles för snabbt som vanligt, men jag försöker verkligen fokusera på att ta det lugnt och verkligen vila. Det vi gör mest är att springa med Silas på dagarna och se på film på kvällarna, men det är väldigt skönt även om jag vet att jag har alldeles för många skoluppgifter att göra ":)" men det löser sig säkert haha.


Igår var det Halloweenfest och jag, Josefin och Linnea var Bunnies! Så kul, älskar Halloween och att klä ut mig, haha!
Idag har jag även varit i Paddal och ridit HG. Det var ett tag sedan jag red honom sist, så det var väldigt mysigt att träffa honom igen. Han är så otroligt fin, snäll och trygg. Är verkligen så glad att jag får möjlighet att rida honom!

Likes

Comments

Imorse sa vi hejdå vi mamma på resecentrum då hon ska åka till Tanzania (dit vi ska i februari med klassen!!) med jobbet och det är dessutom lite kul att även Albins mamma är med på resan. Efter det åkte jag, Albin och Greta till mormor och morfar och åt frukost. Deras lägenhet är nyrenoverad och så fin!! Det var väldigt mysigt och gott och det är så kul att de har flyttat tillbaka till stan från stugan så att vi kan ses oftare.


Ikväll blir det Kaliffa på O'learys, så taggad! 

Likes

Comments

Äntligennnnnn fredag & lov!! Har inget särskilt planerat förutom halloweenfest på tisdag och Gävle med Josefin på fredag för att se Oskar Linnros! Ska bli så kul!!

Känns dock skönt att inte ha så mycket annat planerat, har ju som en del att göra i skolan hehe, så det blir nog bra! :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är även höstens (fullsatta!) modevisning över och därmed även vår tid som modevisnings-anordnare. Lite sorgligt men det känns samtidigt skönt då det har varit mycket arbete och stress runtomkring den. Känns dessutom extra bra att avsluta med just denna show, då allt fungerade bra. Förra showen innehöll en del missar (även om det mesta fungerade bra, såklart) vilket är naturligt i och med att det då var första gången vi anordnade en modevisning, men i år var vi verkligen förberedda och samspelta, så allt från teknik till modeller till fika flöt på utan problem!


Årets tema var som sagt "At Midnight" och jag tycker att det var såå snyggt! All dekoration i skolan var stilren, elegant och sammanhängande, som ni kan se på bilderna jag lånade av Wilma.Jag och min kära Josefin var ju även konferencierer och det var faktiskt superroligt!! Var såå nervös innan (mestadels för att jag köpt nya klackar som jag knappt kunde gå i, haha) men så fort vi kommit ut på scenen släppte det, som tur var!
Jag är otroligt stolt över hela klassen och tycker om dem så mycket. Alla har verkligen gjort ett superbra jobb och lagt ner mycket tid och engagemang, det är så fint.

Likes

Comments

Ikväll har jag & Annie myskväll, vi äter glass, ser på Idol & pratar om livet. Så mysigt & värdefullt <3

Likes

Comments

Gymnasiearbete och vi planerar modevisningen som äger rum 24 oktober klockan 19.00. Årets tema är "At Midnight" och det känns såå bra, ska bli så roligt.

Se till att köpa biljett, det kan ni göra av mig, i ljushallen eller i någon affär på stan.

Likes

Comments

Jag är verkligen sååå sugen på att färga håret nu! Den här stilen har jag tänkt, men vi får se. Har ju varit blond hela livet så känns lite läskigt men jag vill verkligen testa något nytt.

Likes

Comments