Contains affiliate links

Här har ni vad som är "mode" i skolan. Alltså jag har verkligen lärt mig älska detta och tycker det är så himla skönt att slippa att köpa nya, dyra, ibland obekväma kläder hela tiden. Love it!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Trump's hotell är självklart guldigt.

Vi såg en held del "Wedding Chapels" där bland annat något berusade par kunde få (för stunden) genialiska idéer som att gifta sig, att bli sanning. Man undrar ju varför 60% av amerikanska äktenskap slutar i skilsmässa...

Hahahha....

Vrålande Ferraris. Eiffeltorn till höger, frihetsgudinna till vänster. Staden verkar skamlös över att allt är på lotsas. Ett moln av söt marijuana-rök bolmar runt oss, får oss att fascinerat titta oss omkring. Vilka kan det vara? Eller snarare; vilka är det inte? Pompös fontänshow dansar till senaste hits samtidigt som ett palats tornar upp sig framför oss. Där inne satstas och vinns hundratusentals, ja kanske miljontals dollar av få lyckliga medan bara djupare och djupare hål grävs i andras fickor... Blinkande maskiner fängslar dem kvar med lovorden att snart, snart kommer drömvinsten.


WOW, säger jag bara. Efter att vi ätit middag med vänner till Brad så tog Alecia med mig till Downtown där de allra lyxigaste kasinon var. Det är tydligen lagligt att röka inomhus då det ligger i Las Vegas intresse att hålla folk framför spelmaskinerna konstant utan rökpauser... Och folk spelar dygnets alla timmar. Taket var målat som en himmel så att folk inte heller skulle känna skillnad på natt och dag. Ja, Vegas är verkligen allt och lite till.

Likes

Comments

Det här var ett utav många stopp vi gjorde under vägen för att utforska gamla byar längs med Route 66!

Likes

Comments

Ja det här var ju något utöver det vanliga. När jag fick syn på klippan som stack ut med stup på vardera sida så kände jag bara att jag behövde sitta där, så jag smög dit när Alecia och Brad inte såg. Det kanske är svårt att förstå hur mäktigt hela landskapet är, och adrenalinet jag fick av att krypa ut på klippan, men här har ni i alla fall en video av det hela. När jag tittade bak såg jag att det bildats en liten publik av människor som förskräckt pekade på mig. Det hade nämligen bara någon timme tidigare varit en kille som fallit ner i avgrunden, så ambulanser var på plats och vi såg killens vänner gråta och desperat vädja till ambulanspersonalen om att få upp honom på något sätt, vilket helt klart gjorde normala människor med förmåga till risktänkande (inte jag) extra försiktiga.

Trots tragedin så kunde vi ändå njuta utav utsikten. Det var nästan så jag var på vippen att bli religiös, så vackert var det.

Likes

Comments

Här var ett oväntat, ensamt, snöigt berg mitt i öknen i Arizona.

Här besökte vi en av världens störta krater i mitten av Arizonas öken. Den är 200 meter djup och skapades för 50 000 år sedan när en meteor på 50 meter i diameter och en vikt på flera hundra tusen kilo störtade genom atmosfären på bara 10 sekunder med en hastighet av 18 km/sek och landade precis här. Explosionen var tydligen jämförbar med ungefär 1 000 atombomber och skapade orkaner och förstörelse i alla riktningar. Och nej, jag har inget super-minne utan bara en utmärkt förmåga att anteckna intressent information. :)

Det här var så coolt!

Likes

Comments

Väl inne i New Mexico så sov vi på ett hotel känt för att haft många kändisar under tidigt 1900-tal som vistats där, så vi blev tilldelade ett rum med en kändis namn. Härlig antik stil på hotellet!

Likes

Comments

Planen är som sagt att ta Route 66 från Amarillo i Texas via Grand Canyon och vidare till Las Vegas. Vi passerar Texas, New Mexico, Arizona och in i Nevada, så när resan är över har jag varit i 7 delstater! Vi åker ungefär 4 timmar bil per dag, men gör stopp ungefär varje timme för att besöka olika sevärdheter på vägen som detta ställe! Det var som ett 20 meter djupt vattenhål pretty much.

Likes

Comments