Header

Allmänt

7 Nu är det precis en vecka tills jag åker. Resefebern har inte riktigt tagit vid än utan nu är det mer tentafokus.

Igår var det tidig uppstigning vid 5 och iväg på tävling som inte riktigt gick som planerat men det är sånt som händer där med. Första klassen fick klart godkänt men i andra klassen blev det brist i kommunikationen men det är bara att göra om och göra rätt. Har tänkt sitta i sadeln några tävlingar till i framtiden så det är inget som inte löser sig. Sitter och kollar på reprisen på världscuphoppningen och lite oklart och det är plåster på eller salt i såren. Det ser så fruktansvärt lätt ut men att jämföra sig med världseliten är kanske lite att köra en självhybris en söndaskväll.

Igår kväll körde jag en kvällsmys med Ida. Vilket var alldeles för länge sen. Världens gose är vad hon är och en riktig energispridare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

10 frossarfredag! Bästa dagen på hela veckan om du frågar mig. En dag då jag inte bryr mig ett skvatt om vad jag äter. Vanligtvis tycker jag att jag mår bäst när jag håller mig till nyttig mat och äter så jag blir behagligt mätt. Men när vi snackar FROSSARFREDAG då är det ingen behaglig mättnad efter därför är det perfekt att det är en vecka kvar tills nästa gång.

Idag var jag och hämtade lastbilen inför imorgon och det kändes aningens ovant att manövrera runt men en riktigt fin bil så tusen tack Maria!! Imorgon är det uppstigning vid 5 då alla hästar ska ut innan vi kan sticka iväg. Men är huvudet dumt får kroppen lida. Heja heja!

Likes

Comments

Allmänt

10 denna goding går het om dagarna. Fick den av Robban när jag började plugga - väldigt gulligt. Jag trivs med att ha allt nedskrivet på papper som jag ska göra och så minns jag det bättre när jag väl skrivit det en gång.

Trots att jag huvudsakligen sitter inne och pluggar så är det mycket som ska göras emellan. Igår satt jag hela dagen med Matilda och Johan och pluggade vilket var supermysigt. Alltid roligare när man är fler och kan peppa varandra. Det blir ju lite spontana pauser när man pratar om något annat i några minuter och sen kör vidare. För mig funkar det kanon för då orkar jag sitta mycket längre. Annars är det inte alls min grej att sitta stilla länge, hittar alla ursäkter jag kan för att upp och röra på mig.

Ikväll tänkte jag trimma Zasu inför helgens tävling vilket även är den sista för denna säsong. Tråkigt men mysigt att åka över till USA och vara där lite längre så man får en chans att lära känna alla där.

Likes

Comments

Allmänt

11 första dagen jag kommer till USA har laget planerat in en halloweenfest. Tycker det är superkul att klä ut sig men eftersom jag landar samma dag blir det lite stressigt med utklädnad. Så denna halloween blir det till att köra Top Gun outfits. Det tog ett bra tag innan vi kom på något att klä ut oss till, kanske inte det mest fantasifulla men men.

Idag var jag även nere hos Sussie på Blond och fixade håret. Blev så att vi började med att göra det mörkare och nästa fredag ska slingorna i. Allt för att se att det röda inte ska bryta igenom igen. Än så länge är jag svinnöjd!

Likes

Comments

Allmänt

12 idag stannade mitt hjärta bokstavligen. På morgonen såg jag att mitt pass låg framme så tänkte lägga undan det. När jag går uppför trappen kikar jag i det och upptäcker att mitt visum inte finns där. Har precis fått passet hemskickat från ambassaden så i panik bläddrade jag och bläddrade men inget visum var där, tills jag upptäcker att det är fel bild i passet och jag har tagit mitt gamla pass. Det är typiskt mig att inte kolla om jag tagit rätt pass eller inte utan istället skicka hjärtat i hjärtstillestånd. Men som tur var fanns visumet där med den fantastiskt fina bilden där jag ser ut som en person man inte vill möta i en mörk gränd en sen kväll.

Övrigt har jag äntligen fått en klipptid så jag kan få fixa mitt hår inför avresan. Just nu ser jag ut som en urtvättad tax så dom bruna nyanserna gått ur och endast de röda sitter kvar i håret. No offence alla rödhåriga men den färgen har jag lite svårt att jobba. Därför har jag kikat på lite olika färger och kommit fram till att jag ska köra på en balayage. För alla som är lika ovetande som jag så tänker jag mig något som nedersta bilden.

Likes

Comments

Allmänt

​13 Måndag morgon spenderas bäst i soffan med en skål yoghurt. För första gången på hur länge som helst har jag snoozat, brukar flyga upp sekunden klockan ringer och gärna lite innan. Men idag förstod jag vad folk menar med att måndagsmorgonen är tung. 

Nu tänker jag parkera mig med böckerna för att hinna med båda träningarna ikväll!

Likes

Comments

Allmänt

14 dagar kvar och det är med blandade känslor. Trots att det är en kortare tid som jag är borta känns det ändå underligt att lämna allt hemma. Vardagen här hemma är helt annorlunda jämfört med där borta så egentligen riktigt häftigt att få chans att ta dela av båda.

Dagarna känns som att dom flyger förbi och kaffemaskinen står på mest hela tiden för att kunna hålla fokuset på tentaplugget, träna och tävla. Framförallt är det massor som ska hinnas med innan avfärd vilket känns som att jag borde organisera upp så man får koll exakt på vad... mitt alltid lika organiserade liv.

Ser dock väldigt mycket framemot att promenera gatorna upp och ner i NY igen.

Likes

Comments

Allmänt

Yes, nu faller jag för grupptrycket. Eftersom jag byter ut Uppsala mot USA under hösten/vintern har önskemål övergått till hot om att jag ska börja blogga. Så därför tänkte jag börja med den önskade nedräkningen.

15 dagar kvar och ser väldigt mycket fram emot att byta ut facetime till realtime med denna goding. Idag är det matchpremiär och hade mer än gärna varit där än mitt i allt tentaplugg här hemma.

Likes

Comments