Header
View tracker

Allmänt

Idag har det varit träning och matlagning på hög nivå. Vi bakade proteinmuffins och gjorde den godaste middagen hittills! Älskar när maten är så färgglad.. känns som att den är nyttigare då hah! Proteinmuffinsarna blev riktigt goda, men smakade konstigt först då man är van att muffins ska vara söta men blev en hit!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Skridskor har aldrig varit min grej men detta var riktigt kul! I brist på annat att göra åkte jag och Robban ner till hallen med målet att lära mig att åka skridskor. Det gick faktiskt helt okej så vi bestämde oss för att köra igen tills jag lärt mig.

Efter att vi varit på isen körde vi lite i korridoren med en tejprulle som puck. Det var riktigt kul och den där tejpen flög hejvilt.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Igår hade vi myskväll delux framför Gåsmamman vilket var supermysigt!

Idag är det ledig dag så vi inledde morgonen med en prommis i parken. Det finns inte supermycket direkt att göra här så vi får se vad vi hittar på resten av dagen.

Likes

Comments

Allmänt

Idag har jag pratat med Idde på FaceTime, kanske inte den mest givande konversationen.. slutar oftast med att han skäller för att han är totalförvirrad och jag blir döv, men tur att han är så söt! Tränade i morse och självklart lyckas jag med att fara av löpbandet. Jag körde intervaller och blev helt slut i benen så inför sista ska jag trycka i extra och trampar på främre kanten, tappar balansen och flyger av. Riktigt skönt faktiskt, känns som att jag gått en brottningsmatch... Kändes inte så mycket då så fortsatte med roddintervaller men när jag skulle kliva ur bilen så var det mindre skönt.

Nu sitter jag och kollar på Robbans match och dricker te och äter grönkålschips... smakar lite som att tugga i en gräsmatta.

Likes

Comments

Allmänt

Nu har Victor och Linn åkt, det var väldigt kul och mysigt att ha dom här. Goda middagar, träning, match och mys.

Igår var det match och Robban gjorde mål vilket var superkul! Av någon anledning slår det aldrig fel att så fort folk kommer och kollar gör han mål. Vi avslutade med middag på Dime och som alltid riktigt god mat!

Likes

Comments

Allmänt

FaceTime-konversationer kan ske på många ställen. Här sker dom vanligast på köksbänken.

Vi eller ja.. just nu Robban håller på att röja då Victor och hans flickvän är påväg hit. Victor är fysiocoachen Robban tränar för hemma och vi jobbade tillsammans på Ultimate Performance tidigare. Dom stannar några dagar så vi får se vad för roligt vi kan hitta på.

Likes

Comments

Allmänt

Bananabread. Idag har vi bakat bananbröd vilket var gott och väldigt enkelt. Tror dock inte det riktigt är min grej men förstår folk som gillar det. Annars hällregnar det här och är allmänt kallt!

Likes

Comments

Allmänt

Det börjar bli riktigt mysigt i lägenheten. Vi körde på amerikanskt julpynt och det blev över förväntan.

Nu har jag tänt brasan och sitter och pluggar. Robban ska vara på väg till Toronto men sista snapen jag såg spelade dom golf över en hel butik så kan ju hoppas att dom kommer fram.

Likes

Comments

Allmänt

Idag var en ledig dag så jag och Trump har myst runt, köpt julpynt och julklappar. Vi fick lite hemlängtan och bestämde att bästa botemedlet var potatismos och chokladbollar! Så det blev potatismos och vegstroganoff till middag och chokladbollar efter - en riktig söndagsmiddag.

Likes

Comments

Allmänt

Igår var det match igen och jag har insett att donuts kan ju vara det bästa här i USA! Vi får en bricka inför varje match och det är livsfarligt. Speciellt eftersom jag och Robban äter lunch vid 12 på matchdagar och sen middag vid 10-11 beroende på hur snabb han är efter så jag hinner bli sjukt hungrig.
Efter matchen gick vi ett stort gäng till Hamilton och käkade och sen åkte vi hem till Kendra och Greg och myste hos dom.. tiden gick så fort och plötsligt var klockan 4.

Idag fixade vi en riktig söndagsfrulle med pancakes och färska bär och en smoothie till det! Nu tänkte vi åka runt och kika på lite julklappar och se om vi kan fixa lite juldekorationer hit.

Likes

Comments