I lördags var jag som sagt på danstävling i Mora. Har blandade känslor om tävlingens resultat, men vi hamnade iallafall på en 2:a plats(trots bristningar)med gruppen vilket absolut bådar gott inför VM!

Hur fin är inte denna bild?! Ganska drömmig faktiskt om jag får säga det själv. På bilden lyssnar vi på Camp Rock och käkar frulle innan vi fortsatte bila ner till tävlingen.

Oj, kan nästan räkna pixlarna på denna bild.. Hur som haver, här är (bästa, fantastiskaste) vi på dansgolvet. Hatar ju inte Steam, alla är så fina individer och tillsammans har vi blivit som en egen liten familj.
Kärlek! Puss och godnatt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tog ett välbehövligt bad idag då jag även passade på att använda min badbomb från Yves Rocher som jag köpte när jag var i Stockholm sist med Freya. Det blev inte någon större skillnad i vattnet men det doftade himlans gott verkligen! Värt att nämna om Yves Rocher är att alla deras produkter är 100% naturliga, dvs. från växtriket och alltså ej heller djurtestade. Produkterna skapas utifrån forskning och kunskap om växterna med respekt för både hud och miljö. Jag tycker det är viktigt att använda produkter på kroppen som faktiskt inte innehåller massvis med onaturliga och konstiga ämnen etc.

Likes

Comments

Idag mår jag tyvärr inte så bra och har därmed stannat hemma från skolan. Har varit förkyld hela veckan men imorse kände jag mig dödssjuk så det kändes viktigt att vila upp mig lite, speciellt med tanke på att det är tävling borta i Mora imorgon.

Sitter just nu i soffan och dricker ingefärste samtidigt som jag lyssnar på Mathilda & Andreas podcast. Helt ärligt så är dom två av mina förebilder, ae vet inte hur jag ska förklara men tycker dom är så smarta och avslappnade bara haha. Idag ska jag packa och försöka få lite plugg gjort innan jag åker iväg imorgon. Kram!!


Likes

Comments

Hej!

Att börja blogga var ett spontant beslut haha, men jag tänker ge det ett försök iallafall. Hur som helst, Klara Strindlund heter jag och har nyligen påbörjat mitt andra år på gymnasiet med inriktning samhälle. På fritiden spenderar jag mycket tid på dansskolan där jag både tränar och undervisar! Här kommer jag förmodligen, framförallt skriva om min vardag, hope you like it :)

Likes

Comments