​promenad runt kungsholmen och pizza från Pizza-hatt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

hela dagen gick jag runt och tjatade om duschen på scenen... kolla bara. sen åkte tröjan av

  • Stockholm

Likes

Comments

Inte så instavänligt kanske... men gott var det

Likes

Comments

Olika sorters middag

  • Stockholm

Likes

Comments

Likes

Comments

tvådagars resa till köpenhamn med mamma. vi åkte tåg från båstad och kom direkt till regniga köpenhamn. vi hade fått tips om ett nytt område - Kødbyen (köttbyn). eftersom att det var dåligt väder så var det inga där... men man kunde verkligen se potentialen. får komma tillbaka någon solig dag :) vi åt i alla fall pizzor på ett ställe som hette mother. supermysigt - rekommenderar! sedan gick vi runt på stan och shoppade lite. andra dagen började vi med frukost - inget fotovänliga... sedan gick vi på stan igen, köpenhamn är verkligen en av mina favoritstäder. på kvällen åkte vi hem till båstad och chillade i soffan. önskade att jag hann göra fler spontanresor... nästa år funderar vi på amsterdam eller hamburg

  • Resor

Likes

Comments

Dopp och sedan gino till efterrätt

  • ??

Likes

Comments

hallihallåå :) började sommaren med att säga hejdå till Paris :( sedan åkte jag till washington och new york på en utbildning (?), svårt att förklara... när jag kom hem till stockholm igen så var jag på COLdplay konsert!! hur sjukt bra är inte de?? deras konsert var fantastisk och birdy var även för-sångaren :) två dagar efter åkte jag själv ner till båstad för att börja jobba och hänga med brorsan <3 i skåne har jag träffat kompisar, bränt mig... ätit mat, sett tennis och framför allt jobbat. nu ska jag ut och steka, i'm out.

Likes

Comments

en hyllning till alla vänner. en hyllning till alla stunder. en hyllning till paris. scrollade igenom mitt album på mobilen. bilderna visar bara en bråkdel av det vi gjort här.

endast 5 dagar kvar av upplevelsen jag inte vill ska ta slut. samtidigt är jag förberedd på att komma hem. det är en konstig känsla. jag märker hur det dras ifrån mig på något sätt. idag var sista gången jag såg min värdsyster och vi sa hejdå på telefon. en bisarr konversation då enda jag fick ur mig var "merci" och "oui". kommer sakna värdfamiljen på något underligt sätt. trodde aldrig det skulle hända. jag har lärt mig så sjukt mycket och världen och mig själv.

fuck skit börjar gråta nu! jag har haft det helt #%"@=& (obeskrivligt) här. jag vill bara tacka alla mina vänner för det här fantastiska året. vi kommer självklart ses igen, men under andra omständigheter. vi kommer ha minnena och vi kommer alltid ha paris. ❤︎ tööönt, aja ciao

Likes

Comments

Igår så skulle vi egentligen åka på klassresa till Loiredalen men på grund av översvämningar blev det inställt... :( Istället spelade vi bowling och åt pizza. Inte lika kul men fortfarande bättre än skola :)

Efter åkte några av oss till Brasserie Barbès. Jag har velat åka dit jättelänge och nu fick jag se det. Överträffade förväntningarna. Annars är området speciellt.. Mycket droger och konstiga människor. Men brasseriet var verkligen en pärla i ett ruffigt område. Sedan gick jag och Ebba på stan. Jag hittade en svart klänning till avslutningsmiddagen. Tråkigt med svart men känner att det inte gör något när det är dåligt väder. Vi bestämde oss för att åka tillbaka till Barbés och äta middag. Vi åt de godaste sniglarna och sallad. Nästa gång jag går dit ska jag äta Moules frites. Vi satt där länge och sedan tog vi uber hem. Väldigt mysig morgon, eftermognad och kväll!

Brasserie Barbès
2 boulevard Barbès

Idag blir det Paris, skräckteater och taco-middag :)

  • Paris, Mat

Likes

Comments