Underbart att vakna upp till det här fina vädret verkligen!! Har precis vaknat och ska snart ta o gå neråt för att äta lite frukost.
Dagen idag kommer bestå utav en promenad fram och tillbaka till backavallen, sy byxor och fixa lite sedan plugga till körkortet och skolan. Ska självklart försöka slänga upp något inlägg också under dagen.
//Sofia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Nu måste jag verkligen ta tag i detta igen... Kan ju inte sluta med något som är kul. ​Ska försöka bättra mig, iallafall från min sida

På senaste tiden har det inte alls hänt mycket, är tillbaka till vanliga skoldagar just nu efter att ha haft turné två veckor. Va verkligen dem absolut bästa veckorna!! Annars håller jag på att pluggar till körkort, vilket det inte alls är långt kvar till. Sedan händer det lite roliga saker inom kort, första är redan på fredag. Mer om det då. 

Vad har hänt idag då? Har övningskört och tagit en riktig långpromenad, är hundvakt så bäst att passa på. Resten utav dagen har som sagt bestått utav plugg och ännu mera plugg. 
Men ska nu ta och gå en snabbis med hunden sedan försöka få lite sömn. Förhoppningsvis hörs vi redan imorgon igen

// Sofia 

Likes

Comments

I brist på annat tänkte jag slänga upp ett inlägg lite snabbt. Har inte alls gjort mycket idag, har övningskört sen bara varit hemma. Känner mest att jag bara vill krypa ner under täcket och stanna där ett bra tag.
Morgondagen kommer spenderas med att kolla fotboll, övningsköra och ladda upp inför en turné vecka. Det kan behövas!
Ska ta och fortsätta kolla serie nu så hörs vi.
/Sofia

Likes

Comments


Dag två på turné veckorna och det känns riktigt bra. Dock får man leva med huvudvärk men det är de värt. Dagens planer är att efter skolan sätta mig och plugga till körkortet. Sätta mobilen på flygplansläge och lägga datan åt sidan i hopp om att jag ska kunna plugga lite. Vad som händer mer idag vet jag inte, blir nog bara en lugn dag hemma. 

//Sofia​

Likes

Comments

Back on track!! Här var det inte igår man va, dags att hitta tillbaka till bloggen igen. Dela med mig utav allt som händer i mitt lilla liv.

Idag va det tillbaka till skolan efter ett välbehövligt sportlov och nu har jag turné veckor framför mig. Sedan är det påsklov vilket jag ser fram emot otroligt just nu. Förutom att jag ser fram emot nästa lov händer det inte så mycket intressant i mitt liv, tar dagen som den kommer och bara är.
Den här dagen kommer nog spenderas med plugg till körkort och sedan kolla tv innan det är dags att sova.

Ska försöka hitta tillbaka till bloggen nu igen.

//Sofia

Likes

Comments

Här ekat det tomt... ​​Va ju inte direkt igår man slängde upp ett inlägg här, har inte haft någon inspiration på senaste tiden sen har jag helt ärligt glömt bort den här bloggen. Men får försöka förbättra det på något sätt, det kommer med tiden. 

Annars händer det inget intressant eller spännande i mitt liv. Går i skolan och segar hemma då man är trött hela dagarna. Helgerna händer det inte heller något speciellt på för tillfället. Gud vilket intressant liv jag lever känner jag just nu.. ​Men antar att det blir så när skolan är igång osv... 
Men får som sagt ta och hitta tillbaka hit igen. 

// Sofia 

Likes

Comments

Live today, because tomorrow is a new day

Kan inte fatta att det endast är en vecka kvar på 2014! Känns som det var 1 Januari igår, gud va fort tiden går. Hoppas verkligen 2015 blir ett underbart år, har massor att se fram emot och jag kunde inte vara gladare. Känner på mig redan nu att det kommer vara det bästa året någonsin. Men nu är det bara att se fram emot nyår då jag kommer fira in det nya året tillsammans med Klara och hennes vänner, en bra början på 2015 helt enkelt!!

Känner även att jag måste hitta tillbaka till bloggen, detta är något jag älskar att göra, att få skriva av mig och dela med mig utav allt möjligt. Haha kanske får bli mitt nyårslöfte att uppdatera bättre. 

// Sofia 

Likes

Comments

Fredag hela veckan! Så otroligt skönt att slippa ha söndagsångest igår, nu när det är liv känns de som att det är fredag hela veckan verkligen.

Har tröttnat på vanliga vardagsinlägg, men eftersom att det är morgon så har jag inte gjort så mycket. Men kan dela med mig utav dagens planer.

// Sofia 

† STAN OCH INHANDLA JULKLAPPAR

† HEM O GÖRA SIG IORDNING

† DUVEHOLMSHALLEN FÖR FOTBOLL

Likes

Comments

Morgonen har spenderats i duveholms hallen där jag kollat fotboll, har precis käkat då jag fixade iordning lite mat till mig och bror (vuxenpoäng). Sitter nu framför datorn och gör ingenting, bara tar det lugnt och njuter. Tänkte ta och kolla lite serie en stund och sedan se vad som händer. 

// Sofia ​

Likes

Comments