Jag älskar verkligen frukost, lätt dagens bästa mål! Jag är alltid hungrig som en häst när jag vaknar, vilket ofta även resulterar i att jag drömmer om frukost hehe.
Men på riktigt, finns det något bättre än att få vräka i sig mat när man är så sjukt hungrig, och hur god är inte dagens första kopp kaffe? Jag blir typ euforisk.

Nu kickar vi igång den här dagen! Jag ska avsluta frukosten, köra ett träningspass och sedan dyka ner i matteböckerna.
Ha en fin dag❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltså hur fina är inte mina nya naglar? Så himla våriga och snygga. Jag, som 99% av världens befolkning, är besatt av marmor och det är så jäkla snyggt på naglar.

Jag tycker att det är viktigt att man unnar sig själv ibland, jag mår bättre i mig själv om jag känner mig fin. Det må låta ytligt men ibland får man vara ytlig, så länge man mår bra av det!

Likes

Comments

Kan ni gissa en gång vad jag gjort idag? Förmodligen. Pluggat, pluggat och pluggat.
Men jag ligger bra till och det känns bättre att kötta på nu i början så jag inte behöver stressa på slutet.
Nu har jag i alla fall tagit kväll så nu ligger jag i soffan och tittar på film, vilket var typ hundra år sedan sist.

Igår red jag Rosso och Måns.
Man blir väldigt hemmablind när man bara rider sin egen häst, så det är väldigt nyttigt att rida andra hästar då och då.
Rosso och Måns är verkligen som dag och natt att rida, så därför är det kul att jag har möjlighet att rida Måns när jag har tid för att avlasta Ebba då hon jobbar så sent om dagarna.

Jag var även förbi lägenheten och började röja upp lite. Eftersom jag inte bott där på snart två månader så har det bara blivit så att jag åkt förbi och hämtat eller lämnat saker och inte orkat bry mig om hur det ser ut. Men eftersom jag ska vara hemma hela helgen och även vill försöka vara hemma lite oftare så är det bara att hugga in.

Nu ska jag fortsätta se film, och sedan blir det en tidig kväll!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ni vet de där gångerna som man känner att just precis i den här sekunden, är livet så jävla fint?
Idag har jag haft en sån dag, och det mest fantastiska är att jag allt oftare numera har såna dagar, och till och med veckor.
Det behöver egentligen inte ha någon speciell anledning, det kan bara vara för att allting flyter på som det ska, man känner sig harmonisk och allmänt nöjd över sig själv.

Idag fick jag ett besked som lättat mitt sinne mer än något gjort på över ett år. Ett besked som jag trodde att jag skulle få kämpa så sjukt hårt för att en det kunna få, och så har det hänt utan att jag ens vetat om det.
Vet ni vad det var? Det var rättvisa. Som jag under en lång tid inte ens trodde existerade. Men det blev jag lärde jag mig om inte annat idag. Rättvisa finns och den känns för jävla bra. Kanske inte för båda parter i det här fallet, men för mig. Och fan vad jag förtjänar det!!


Dessutom fick jag prata med min allt för saknade Elin i Uppsala, och vi spikade Valborg i Uppsala. Alltså kan det bli sista april typ nu, tack?
Älskar att ha såna saker att se framemot, det gör tyngre stunder lite lättare.

Vad mer? På fredag ska jag och Rosso hoppträna. Vi gör vår debut på tävlingsbanan om 9 veckor, vi ska på pay & jump om 4 veckor. Vi har massor med kul framför oss!
På lördag ska jag och Elin fira beskedet jag fick idag med vin och utgång. Jag ska dansa tills fötterna gör ont och skåla för glatta livet. För livet. För att det kan vara såhär fint. 🙏🏽

Likes

Comments

Likes

Comments

Den här helgen har ägnats åt plugg, plugg och åter plugg. Suttit i princip från morgon till kväll med matten, så det finns inte så mycket att skriva för tillfället haha.
Igår hade jag i alla fall prov, som jag för övrigt spikade✌🏼️, så satt med det i 6(!) timmar. Lättnaden när det var färdigt och inskickat!
Så idag ska jag faktiskt ta det lugnt, har tänkt sätta mig och kolla på hur jag ska lägga upp nästa del av matten för att hinna med tre prov på typ tre veckor innan tredje och sista delen drar igång.

Alltså ursäkta för att både min snap och blogg typ bara innehåller prat om mitt plugg men det är ungefär det mitt liv består av just nu😅

Jag hoppas att Verre vill/kan rida med mig lite idag, för jag tänkte åka upp till stan och rida och gymma senare idag.
Solen skiner så tänkte även ge mig ut på en längre promenad, behöver få fokusera lite på mig själv idag.

Likes

Comments

Likes

Comments