Några bilder från dagen och på det vi har för oss ikväll.

Fredagkväll och vi pluggar för fullt inför morgondagens teoriprov. Kursen slutar på söndag och vi har ett redovisningsprov på ett "case", ett teoriprov och ett praktiskt åkprov framför oss för att klara den. Känns skönt att snart vara klar eftersom vi haft 9-10 timmar långa dagar med teori och åkning varje dag, men samtidigt så nervöst... Efter söndag lär många kilon lätta från axlarna.

Hoppas ni får en fin helg!

Likes

Comments

Häromkvällen kände jag att jag behövde lite vitaminer eftersom jag länge nu varit småförkyld och trött, så jag drog ihop en smoothie! Brukar inte vara så förtjust i gröna smoothies utan mer söta och bäriga men tänkte ge det en chans, och den blev faktiskt riktigt bra. Jag mixade alla ingredienser samman och hade en lemonad utan tillsatser och ett svart te för att tillsätta en extra energiboost.

Jag hade i:
• 1 avokado
• 1 grönt äpple
• 1 halv citron
• Rivet citronskal
• 1dl spenat
• 1 kiwi
• 1 banan
• En kopp svart te och lemonad på ögonmått tills konsistensen blev rinnande.

Likes

Comments

Hela helgen har bestått av jobb, men det har inte gjort något för vi har haft det så himla roligt! Både igår och idag stod aktiviteter med Isa på schemat. Idag fick jag åka lite skicross med kidsen uppe på området Gaiastova. Har så ont i kinderna nu efter att jag agerat Isa, har skrattat så mycket. Barnen är så söta och blir så glada!

Under veckan som kommer blir det ett litet break från jobbet eftersom att ännu en kurs startar. Det är en fortsättning på den första kursen, så nu kommer vi gå djupare in på allt vi hade. Spännande och lärorikt hoppas jag på att det blir, precis som den första!

Likes

Comments

Helgen är kommen och jag hade idag sista dagen för grupperna jag haft under veckan. Tre stycken från mån-fre. De fick diplom och körde dragkamp med de andra grupperna mot alla instruktörer, och den vinsten var säkert skön för kidsen.

I övrigt har dagen varit ganska kall, men härlig. Vi spelade bland annat Just Dance på Wii i Skiskolehuset för att värma upp kropparna mellan lektionerna och på lunchen åkte vi några stycken till Lodgen och käkade. Jag tog deras club-sandwich med kyckling och bacon som var riktigt god, så det var kul att slippa matlåda en fredag som denna.

Likes

Comments

Jag har hunnit jobba, jobba och jobba sedan jag kom tillbaka, så uppdateradet här har blivit lite lidande. Vi har varit helt fullbokad nu över nyår så dagarna går i ett med privatlektioner och grupper, vilket bara är kul!! Älskar variationen när jag ena dagen kan ha en vuxen nybörjare och andra dagen en grupp ungdomar i "avansert" som kategorin heter.

Idag är ett bra exempel då jag skulle ha två grupper efter varandra i samma kategori som heter Fjell Stjerner, vilket är 7-9åringar som är avansert. Jag tänkte att de skulle bli väldigt lika varandra, men oj så fel jag hade. I första var alla förutom en svensk, så det kändes nästan som att vara hemma i Åsbacken eftersom jag kunde använda alla uttryck på svenska på ett enklare sätt. I andra var det fem stycken, varav en från England och resten från länder i öst, vilket innebar att ingen av dem förstod någon som helst engelska. Intressant lektion är bara förnamnet. Att kommunicera bara genom kroppsspråk är inte alltid lätt, men det funkade helt okej tycker jag ändå!

Jag ska försöka uppdatera mer nu när jag landat i allting igen, så vi hörs snart igen. Kram

Likes

Comments

I'm coming for you Schwedeen. Sitter i skrivande stund på flyget mellan Oslo och Arlanda som är en tripp påväg hem till Örnsköldsvik. Senaste dagarna har vi haft en mjukstart på jobbet eftersom säsongen ännu inte dragit igång på riktigt, så jag har hunnit med en privatlektion och uppdrag med Isa (som är maskoten i Hafjell). Så hemgången blev ändå lämplig just nu, och jag får komma tillbaka till fullbokade dagar i backen under nyårsveckan.

Jag och Julia som bor utanför Stockholm bokade samma flyg till Arlanda och sedan flyger jag vidare till Umeå. Det blir en lång kväll på olika flygplatser, men jag lär kunna döda lite tid i tax-freen! Vi hörs, och ha en fin jul ♡

Likes

Comments

Från igår när vi provade en ny restaurang på fjället, Lodgen. Superläckert ställe med högt i tak och helglasade väggar, och maten!! Hur bra som helst.

Igår avslutades kick-offen med två föreläsare där en var idrottspsykolog och andra hjärnforskare. Många nya perspektiv fick jag med mig, och det kändes att huvudet blev fullproppad med information vill jag lova... Det blir skönt att mjukstarta allting nu och hinna landa, sedan en tripp hem för att komma laddad till nyårsveckan!

Anställningen skulle egentligen börja imorgon men blev tillfrågad att ha min första privatlektion idag, och så blev det! Två tonåringar från England som aldrig hade åkt skidor förut och jag tycker att dom lärde sig allt så snabbt, hur roligt som helst! Kram

Likes

Comments

Ligger nu helt utslagen i soffan efter en lång och superhärlig dag. Kick-Offen drog igång för alla som ska jobba i år, med både helt nya ansikten och många som gick samma kurs som jag gjorde från början. På förmiddagen åkte vi runt i anläggningen och bara mådde gott hela gänget, och vid lunchtid drog vi in på Skavlen där vi bjöds på helt otroligt goda pulled pork-burgare! Senare när liftarna stängde åkte vi in till Skiskolehuset för lite teori och gemensam middag.

Så glad över gänget vi är nu. Fina människor hela högen med sprakande personligheter, det kommer bli en kioskvältande säsong!! (Som härliga Putte uttrycker sig).

Likes

Comments

Bilder från dagen, och här nedanför är bilder som (återigen) helt fantastiskt duktiga Emelie tagit!

Likes

Comments

Söndag och tredje advent som rubriken lyder. Idag har vi bara tagit det lugnt och gjort "måsten" som tvättning och handling, vuxenlivet börjar verkligen kännas av på riktigt. Däremot har en grej lyst upp denna snöiga dag, nämligen en bokad biljett hem över jul!!! Tanken har hela tiden varit att jag skulle stanna här, men när det senare kom fram att alla jag bor med ska hem så kändes det inte lika skoj längre... Att vakna på julaftonsmorgonen själv i huset var inget jag var sugen på, så klappat och klart blir det hemgång till familj och vänner. Underbaaart

Likes

Comments