View tracker

Nu sitter vi och är äntligen påväg till fjälltopparna! En nio timmar lång bilresa har vi framför oss, och har ungefär hälften kvar i skrivande stund. Ju längre bort vi kommer desto vitare blir marken, och snart bär det över den norska gränsen. Efter en tuff kväll igår med många hejdå-kramar och tankar känns det nu som att allt kommer vara värt det. Längtar!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Efter en hektisk dag med ärenden och hejdå-kramar från Elin landade jag tillslut hos Evelina som hade ordnat lite julstämning. Vi snackade och pysslade med nya grejor hon köpt till loftet som hon nu har för sig själv, det har blivit så mysigt!!

Nu har jag kommit hem igen och tänker fortsätta packa och tagga upp inför sista jobbkvällen imorgon. Det känns verkligen i kroppen att det börjar dra ihop sig för flytt, vilket just nu bara känns bra! 

Likes

Comments

View tracker

Lördagen började med lite fix och don inför en senlunch jag skulle ordna för släkten för att få träffa alla innan flytten, så på eftermiddagen började de droppa in. Efter lite kött och efterrätt var alla nöjda, det blev en supermysig kväll med mitt lilla favvogäng.

Ikväll blev det en till middag med mina närmsta vänner, och oj vad lyckligt lottad jag är. Guldvärda allihopa och de absolut finaste människorna man kan tänka sig. Så även denna middag blev lyckad med mycket garv och kärlek. Nu ska jag försöka ställa om dygnet till veckans långa to-do-list, vi hörs! Kram

Likes

Comments

Hallå! Om mindre än två veckor kommer jag lämna lilla Övik och äventyra vidare till Norge. Där kommer jag jobba som skidinstruktör i ett halvår, och tänkte dela med mig av min vardag här för familj och vänner, och även för de som är nyfikna. Hoppas ni vill hänga med!

Likes

Comments