Jag sitter i skrivande stund och kikar på VM från St.Moritz och mumsar på bananpannkakor med Thea. Hon, precis som jag, var aktiv själv för några år sedan, så det är kul att ha någon mer som också är intresserad! Vi är lediga idag medan Emelie och Julia (de andra två i huset) har jobbdag. Det blir en lugn dag för oss båda bestämde vi redan igår, särskilt eftersom det blir vår sista lediga dag på ett bra tag. På måndag drar några hektiska veckor igång när hela Skandinavien och UK bland annat får lov-period omvartannat, så vi kommer ha det vi gör på jobbet.

Hoppas ni har en fin helg! Kram

Likes

Comments

Efter en vecka full av jobb fick jag i helgen finbesök hemifrån. För att vara exakt fick jag det redan i onsdagskväll, men eftersom jag jobbade ända till lördagen blev det inte förrän då vi hittade på något speciellt. Så vi åkte in till Lillehammer på kvällen där jag blev bjuden på både middag och bio, så mysigt! Vi åt på ett ställe som heter Nikkers där jag tog en kycklingburgare med guacamole på bland annat, något jag aldrig provat som faktiskt var riktigt gott.

Efter en välbehövlig sovmorgon på söndagen snörade vi på oss längdskidpjäxorna och gav oss ut i spåret. Det gick rätt tungt uppför backarna kan jag lova, men det var en superhärlig dag uppe på fjället! En helg som får högsta betyg av en glad mig ♡ Kram

Likes

Comments

Inspiration från min Pinterest.

Rummet och huset i det stora hela här var helt färdigmöblerat när jag kom hit, så jag har inte kunnat fixa så mycket själv. Längtar så mycket tills jag flyttar till en tom lägenhet och kan bestämma exakt allt som jag vill ha det!

Likes

Comments

Vilken dag!!! Fick starta den i kanonväder med nya grupper för veckan. Började med en dansk skola som är här i tre dagar, och sedan hade jag en lektion med Mini Stjerner (3-åriga nybörjare). Första gången jag har en av de mindre grupperna och oj... Både roligt och krävande!! Att det kan finnas så söta ungar.

Efter lunch hade vi tagit ledigt för att åka till Lillehammer för att fixa en bank, men det funkade inte idag... Så istället strosade vi runt på stan och beställde sushi som vi sedan tog hem och åt. Som jag saknat att äta det! Perfekt start på veckan.

Likes

Comments

Bilder @Ehenrika tog i veckan en ledig eftermiddag.

Längesedan sist nu. Efter vi blev klara med kursen och tog examen(!!!) hade vi jobb igen i måndags. Veckan har varit lugn med många lediga eftermiddagar, så vi har haft tid till att göra lite annat också. I fredags hängde vi hela jobbgänget i Skiskolehuset och körde massor av turneringar, sedan begav vi oss till Ryk&Reis som är en av afterski-barerna här. Så rolig och behövlig kväll med fantastiska människor!

Igår samlade vi in vuxenpoäng. Tvättning, städning och storhandling hann vi med, och det var första lediga dagen på riktigt länge så skönt att göra bort det då. Idag har vi haft skicross med Isa och kommer nog bara ta en myskväll innan riktiga arbetsveckan börjar imorgon!

Likes

Comments

Några bilder från dagen och på det vi har för oss ikväll.

Fredagkväll och vi pluggar för fullt inför morgondagens teoriprov. Kursen slutar på söndag och vi har ett redovisningsprov på ett "case", ett teoriprov och ett praktiskt åkprov framför oss för att klara den. Känns skönt att snart vara klar eftersom vi haft 9-10 timmar långa dagar med teori och åkning varje dag, men samtidigt så nervöst... Efter söndag lär många kilon lätta från axlarna.

Hoppas ni får en fin helg!

Likes

Comments

Häromkvällen kände jag att jag behövde lite vitaminer eftersom jag länge nu varit småförkyld och trött, så jag drog ihop en smoothie! Brukar inte vara så förtjust i gröna smoothies utan mer söta och bäriga men tänkte ge det en chans, och den blev faktiskt riktigt bra. Jag mixade alla ingredienser samman och hade en lemonad utan tillsatser och ett svart te för att tillsätta en extra energiboost.

Jag hade i:
• 1 avokado
• 1 grönt äpple
• 1 halv citron
• Rivet citronskal
• 1dl spenat
• 1 kiwi
• 1 banan
• En kopp svart te och lemonad på ögonmått tills konsistensen blev rinnande.

Likes

Comments

Hela helgen har bestått av jobb, men det har inte gjort något för vi har haft det så himla roligt! Både igår och idag stod aktiviteter med Isa på schemat. Idag fick jag åka lite skicross med kidsen uppe på området Gaiastova. Har så ont i kinderna nu efter att jag agerat Isa, har skrattat så mycket. Barnen är så söta och blir så glada!

Under veckan som kommer blir det ett litet break från jobbet eftersom att ännu en kurs startar. Det är en fortsättning på den första kursen, så nu kommer vi gå djupare in på allt vi hade. Spännande och lärorikt hoppas jag på att det blir, precis som den första!

Likes

Comments

Helgen är kommen och jag hade idag sista dagen för grupperna jag haft under veckan. Tre stycken från mån-fre. De fick diplom och körde dragkamp med de andra grupperna mot alla instruktörer, och den vinsten var säkert skön för kidsen.

I övrigt har dagen varit ganska kall, men härlig. Vi spelade bland annat Just Dance på Wii i Skiskolehuset för att värma upp kropparna mellan lektionerna och på lunchen åkte vi några stycken till Lodgen och käkade. Jag tog deras club-sandwich med kyckling och bacon som var riktigt god, så det var kul att slippa matlåda en fredag som denna.

Likes

Comments