Header

Efter att ha spelat monopol i nästan 4,5 timme igår/inatt så kom vi hem strax efter klockan tre och kraschade mer eller mindre i sängen så fort vi kom hem.

Vaknade sent och har inte gjort mycket alls. Denna helg har inte varit speciellt händelserik alls. Är mest besviken och har mycket ångest som väldigt ofta nu för tiden på grund av ett flertal olika saker och det är därför jag inte har känt för att skriva något här tidigare. Har liksom behövt min lilla kraft till annat, som det kan vara ibland så jag hoppas att ni förstår.

Likes

Comments

Gucci Dionysus


Hur snygga är inte dessa Gucci Dionysus väskor? Dessa har ju blivit superpopulära och dem finns i så himla mycket fina färger och mönster. Den svarta med detaljerna är min absoluta favorit men 43 610kr är ju inte något man bara slänger ut sådär som ingenting på en väska, tyvärr. Drömma kan man alltid!

Likes

Comments

Stannade hemma idag då nattens sömn blev totalt en timme ungefär. Sovit och bara tagit det lugnt hela dagen efter den helt ärligt skittunga natten. Nya tag ikväll och jag hoppas att jag lyckas sova ordentligt inatt för imorgon måste jag nämligen till skolan.

Ska även hem igen till lägenheten efter skolan imorgon och ska spendera helgen med Robin hade jag tänkt. Har inga planer men vill bara ha en mysig och lugn helg, borde även ta tag i min träning och gå och köpa det där jävla gymkortet som jag skjutit upp så länge.

Likes

Comments

Hade ju planerat en kväll med hundmys men så blev inte fallet då dem helt enkelt föredrog soffan med mamma istället för sängen med mig. Fick iallafall en söt bild på Siri men var tvungen att muta med godis, sedan gick hon såklart, så nu ligger jag i sängen själv så ska försöka få tag i Robin innan jag ska försöka sova. Imorgon står larmet på 06:35 så har ju varit mer motiverad, faktiskt.

Likes

Comments

Var ju sådär lagom pigg när jag vaknade halv sju i morse, men det blev bättre när jag tog mig upp och fick i mig morgonkaffet. Fick även med mig rester av sushin från igår så åt precis det till frukost, inte helt fel!

Slutar vid ett-tiden idag och då ska jag hem till mamma och bara ta det lugnt och mysa på med hundarna hade jag tänkt.

Likes

Comments

Finns det någon bättre hemsida än pinterest om man lider utav outfittorka? Skulle inte tro det.
Länkar till var jag hittat bilderna (utanför pinterest) finns om ni klickar på dem.

1. Dör verkligen för dessa långa plisserade kjolar. Så snyggt, speciellt till en enkel t-shirt.
2. Kappor ÅTERIGEN. Helt klart snyggaste jackan man kan ha just nu om ni frågar mig.
3. Culottebyxor, enkla klackar & "it-plagget", blusen med vida volangärmar!
4. Minimalt och enkelt. En outfit precis i min stil.
5. Svart, svart, svart. Helt klart min favoritfärg och bär allra helst svarta plagg. Här med en lågt skuren topp med en jacka över som gör outfiten lagom påklädd.
6. Använder helt ärligt bara kostymbyxor till vardags. Vägrar jeans efter att ha införskaffat mig ett flertal kostymbyxor i olika modeller. Så mycket snyggare och skönare!

Likes

Comments

Började skoldagen klockan nio med dans i vanlig ordning på skoltisdagar, sedan idrott innan jag slutade för dagen. När jag kom hem la jag mig bara i soffan och så har livsläget sett ut sedan dess.

Någon sorts kris i livet måste vara på gång när man är så sugen på sushi att man köper 26 bitar (????!!!!) sushi för sina sista pengar. Åt precis drygt hälften så ska spara resten till imorgon. Magen mår iallafall bra, plånboken däremot, det vet jag faktiskt inte.

Likes

Comments

  • 11 januari

    "Var ju sådär lagom pigg när jag vaknade halv sju i morse, men det blev bättre när jag tog mig upp o…"

  • Mitt ungdomsföretag

    "Om någon missat vad jag håller på med under året när vi driver vårt eget ungdomsföretag är det dett…"

  • 23:06

    "Hade ju planerat en kväll med hundmys men så blev inte fallet då dem helt enkelt föredrog soffan me…"