Header

Så jävla mycket ångest i mig just nu, bland annat över att jag inte fått något sommarjobb fastän jag sökt jättemånga och att jag egentligen skulle tagit studenten om bara några månader. Det som är bra som har hänt är att Drake släppt nytt album så det är ju alltid något.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Världens risigaste bilder featuring en dötråkig outfit.

Alltså, ja? Har pausat en sväng från bloggen på grund av min icke existerande motivation till allt. Vad har hänt sedan sist? Svaret på det är typ ingenting som vanligt men vi närmar oss den regionala mässan med stormsteg samt påsklov med resa till Kanarieöarna. Det börjar bli vår och livet börjar äntligen kännas lite enklare.

Likes

Comments

Solen skiner men hållit mig inomhus i lägenheten som vanligt, satte mig dock en stund ute på balkongen och kollade på ett avsnitt av Tunnelbanan vilket var skönt. Har även slängt iväg en beställning på fyra saker från h&m så jag hoppas att allt passar bra när det kommer. Hade siktat in mig på strandplagg så beställde en bikini, ett par slip ons och en vit skjorta att ha både till vardags men även på stranden över bikinin.

Likes

Comments

Fredag, inte så roligt denna veckan????? Mest för att lovet snart är slut och jag VERKLIGEN inte orkar med skolan just nu.

Senare ska jag iallafall käka sushi med Robin och sedan åka förbi en fest en snabbis. Mer planer än så står inte uppskrivna på listan idag.

Likes

Comments

Den internationella kvinnodagen har idag funnits i hundra år, problemet är bara att den fortfarande behövs. Det är ingenting att fira, det är ju egentligen ingenting att gratulera? Att en så självklar sak som likvärdiga rättigheter för alla människor fortfarande inte är verkligheten i dagens samhälle gör mig förbannad. Runtom i världen får kvinnor tystas, sexualiseras och diskrimineras.

Alla gånger en man påpekat att jag tar för mycket plats, att jag måste lära mig att hålla käften och att jag ska ställa mig i köket som en "riktig kvinna".
Alla gånger en man kallat mig för hora när jag avvisat hans hand på min rumpa.
Alla gånger i mellanstadiet jag blev knuffad, retad och dragen i och lärd att jag får stå ut, dem är ju pojkar, dem gör så för att dem tycker om dig. Från första dag har jag fått lära mig att "boys will be boys".

Som kvinna i Sverige har jag det väldigt bra i jämförelse med kvinnor i andra länder, problemet är bara att jag vägrar stå ut med den vidriga vardagssexismen, sexualiseringen av min kropp och fördomarna om feminismen och mig som kvinna som står för mina egna rättigheter som borde vara självklara.

För mig själv och alla världens tjejer
"Rather a rebel than a slave".


Likes

Comments

Gårdagen spenderades i Luleå där jag åt lunch i stan med farmor, farfar, min syster och mamma och fick med mig bh:n på bilden ovanför samt en svart blus med volanger som ni säkert kommer se mig i senare.

7 mars och idag har jag verkligen inte gjort något alls. Klev upp ur sängen vid tolvtiden om inte senare och har därefter legat i soffan. Robin slutar snart så då måste vi ta tag i lägenheten för står inte ut överhuvudtaget och senare ska jag baka en kladdkaka och förmodligen plöja igenom ytterligare några avsnitt av "Innan vi dör", har ni inte sett den serie så tipsar jag verkligen, den är verkligen HUR BRA SOM HELST!

Likes

Comments

Igår åt jag en god frukost, sen åkte vi ut till isen för att åka lite skridskor där vi bestämde oss för en utekväll i Luleå på stuk, hade SÅÅÅ ROLIGT verkligen. Det blev dock väldigt mycket folk senare och blev väl lite för trött så somnade i bilen påväg hem och landade i sängen vid tre/halv fyra och därför är det soffläge som gäller idag.

Likes

Comments

Fake fur

Drömmig outfit med skorna jag tjatat om tidigare. Hade verkligen behövt en uppdatering av min garderob just nu och dessa plagg och accessoarer hade gärna fått flytta in om jag ska vara ärlig.

Likes

Comments

Torsdag och snart är veckan över och vi går över till sportlov, hur skönt?!?

Igår var jag i skolan innan jag och Robin åkte till stan där vi köpte denna vas från kähler som var hur fin som helst. En timme senare åkte jag hem till mamma och nu ska jag iväg till min gamla skola där min lillebror har något liknande uf.

Likes

Comments

Det givna fikat på fettisdagen igår. Onsdag idag och tog mig knappt ur sängen i morse, men klev upp och åkte osminkad i mjukiskläder till skolan.


Likes

Comments

 • Fettisdagen

  " Det givna fikat på fettisdagen igår. Onsdag idag och tog mig knappt ur sängen i morse, men klev up…"

 • 19:12

  " Torsdag och snart är veckan över och vi går över till sportlov, hur skönt?!? Igår var jag i skolan…"

 • Statement pieces

  " Drömmig outfit med skorna jag tjatat om tidigare. Hade verkligen behövt en uppdatering av min gard…"

 • Utekväll

  " Igår åt jag en god frukost, sen åkte vi ut till isen för att åka lite skridskor där vi bestämde os…"

 • 7 mars

  " Gårdagen spenderades i Luleå där jag åt lunch i stan med farmor, farfar, min syster och mamma och …"

 • Internationella kvinnodagen

  " Den internationella kvinnodagen har idag funnits i hundra år, problemet är bara att den fortfarand…"

 • fridaYAY, eller?

  " Fredag, inte så roligt denna veckan????? Mest för att lovet snart är slut och jag VERKLIGEN inte o…"

 • 15:55 den tionde mars

  " Solen skiner men hållit mig inomhus i lägenheten som vanligt, satte mig dock en stund ute på balko…"

 • Sedan sist

  " Världens risigaste bilder featuring en dötråkig outfit. Alltså, ja? Har pausat en sväng från blogg…"

 • Swimwear

  " Några riktigt fina bikinis och baddräkter jag gärna hade burit på stranden i Spanien om bara någon…"

 • 25/2 och fint väder

  " Klev upp i all hast när Siri kom inspringades sjöblöt efter en dusch och attackerade mig i sängen …"

 • Alla har vi dåliga dagar

  "Vaknade och somnade om i sängen till ungefär tolvtiden och efter det låg jag kvar och snyftade över…"