Header

Jag och Robin fick någon snilleblixt under söndag eftermiddag och tillslut efter många om och men (vi har verkligen haft otur med bokningarna) så fick vi tag i flygbiljetter för oss båda tur och retur för 1000 kronor och nu har vi ÄNTLIGEN bokat ett hotell som vi tror blir bra så på fredag kväll lyfter vårt plan mot Mallorca och Palma från Skellefteå och vi är där i en vecka. Det ska bli sååå skönt nu innan skolan börjar om!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skulle inte beskriva mitt liv som "La Dolce Vita" som titeln på låten tyvärr eftersom jag är sjuk, Kajsa är i sin värsta period och på grund av att jag inte gör något vettigt med mitt liv just nu. Är inne i en period då jag inte känner för att ens ta mig ut och därför blir det inte så mycket händelser att skriva om här i bloggen tyvärr.

Likes

Comments

Som ni kanske har märkt så glömmer jag ganska ofta bort att jag börjat blogga igen så därför går det ibland några dagar mellan uppdateringarna.
Kom hem för drygt en timme sedan efter att ha spenderat natten hos mamma, perfekt för nu har Kajsa fått leka av sig ordentligt med hundarna. Idag var det superfint väder ett tag så vi låg vid stranden en snabbis och sedan åt vi jättegod halstrad lax samt potatissallad med äpple, purjo och kapris, sååå gott!

Likes

Comments

Rätt slutkörd = intaget säng- och soffläge sedan söndag cirka 03.00. Varit en snabbis på affären och sedan BARA tagit det så lugnt som möjligt. Idag har jag inget planerat som vanligt men imorgon ska vi ut och käka med Robins familj eftersom hans syster åker iväg till USA.

Likes

Comments

Kämpade på igår och Erik Lundin var så jävla bra så jag grät under flera låtar. Idag välkomnar vi fredag och dag 3/4, har ju varit mer taggad men det blir säkert superkul ikväll igen!

Likes

Comments

Gårdagen var magisk, umgänget samt Oskar Linnros som var grym! Är hos Elin nu och vi har fixat oss och dricker nu lite vin innan veckans andra utgång och ikväll väntar Erik Lundin alltså min svenska favoritartist of all times i princip så ni kan ju gissa hur taggad jag är?!

Likes

Comments

Dagen igår bestod av strandhäng men Elin och Kajsa såklart och sedan åkte jag in till stan för att äta på O'Learys uteservering vilket var supermysigt!

Idag är det Pdols första dag och som tjej arton år med hundvalp utan jobb ska jag självklart ut idag eftersom Oskar Linnros spelar så ska hoppa in i duschen nu och packa mina saker för vid fyratiden när Elin slutar ska vi fixa oss tillsammans hos henne.

Likes

Comments

"Tyckte inte att det räckte med fyra dagar planerad fylla denna veckan", så led min instagrambio under denna bilden idag eftersom vi nu går in i den vecka i princip alla pitebor sett framemot, alltså pdol-veckan för er som inte har koll. Skämt åsido, idag dricker jag bara nån enstaka drink, onsdag däremot. Detta är seriöst den enda vecka på året det är värt att bo här och då skämtar jag inte ens.

Likes

Comments

Råkar tyvärr glömma bort bloggen såhär i början på grund av att jag inte riktigt fått in det i min rutin.

Igår hade vi reunion med min gamla högstadieklass och det var mycket trevligt, lite väl trevligt så idag har jag mått sådär men tog mig in till stan för att hämta ut våra vip-band till öltältet pdol så det var skönt att göra bort, träffade även Elin och vi satte oss i badhusparken med Kajsa och till sist handlade vi. Ganska produktiv dag med tanke på hur jag mådde när jag vaknade halv två.

Likes

Comments

Jag och Robin pratar väldigt ofta om framtida husbygge eller iallafall flytt till hus och därför kollar jag med jämna mellanrum på hur jag vill ha det. Dessa bilder är superdrömmiga och länkar till var bilderna är ifrån finns här.

Likes

Comments

Inspiration till framtida hus

" Jag och Robin pratar väldigt ofta om framtida husbygge eller iallafall flytt till hus och därför kollar jag med jämna mellanrum på hur jag…"

Sunday

" Råkar tyvärr glömma bort bloggen såhär i början på grund av att jag inte riktigt fått in det i min rutin. Igår hade vi reunion med min gam…"

Bästa veckan som Pitebo

" "Tyckte inte att det räckte med fyra dagar planerad fylla denna veckan", så led min instagrambio under denna bilden idag eftersom vi nu gå…"

Wednesday

" Dagen igår bestod av strandhäng men Elin och Kajsa såklart och sedan åkte jag in till stan för att äta på O'Learys uteservering vilket var…"

Från balkongen

" Gårdagen var magisk, umgänget samt Oskar Linnros som var grym! Är hos Elin nu och vi har fixat oss och dricker nu lite vin innan veckans a…"

Säger hej till dag 3/4

" Kämpade på igår och Erik Lundin var så jävla bra så jag grät under flera låtar. Idag välkomnar vi fredag och dag 3/4, har ju varit mer tag…"

Dagarna efter

" Rätt slutkörd = intaget säng- och soffläge sedan söndag cirka 03.00. Varit en snabbis på affären och sedan BARA tagit det så lugnt som möj…"

20:43

" Som ni kanske har märkt så glömmer jag ganska ofta bort att jag börjat blogga igen så därför går det ibland några dagar mellan uppdatering…"

La Dolce Vita

" Skulle inte beskriva mitt liv som "La Dolce Vita" som titeln på låten tyvärr eftersom jag är sjuk, Kajsa är i sin värsta period och på gru…"

Sista minuten

" Jag och Robin fick någon snilleblixt under söndag eftermiddag och tillslut efter många om och men (vi har verkligen haft otur med bokninga…"

Hemstaden 02:46

" Precis hemkommen från Elin där jag spenderade kvällen, som vanligt gjorde vi egentligen inget speciellt men det är alltid så himla mysigt …"

Catch up

" Köpte en ny telefon precis lagom till utlandsresa, en riktig uppgradering tack vare den grymma kameran som 7 plus innehar / Under påsklove…"

19 juli | Konsert och ZARA-paket

" Dagen började med att jag köpte en biljett till Lorentz konsert i Umeå i oktober, har även hämtat ut mina två paket från Zara, tagit selfi…"