Jag vaknade kl 09.00 och orkade inte gå upp. Så jag lade mig med min iPad och kollade på den, ungefär vid 09.30 så kom mamma upp och skulle se så att jag var vaken. Jag gick upp och tog på mig och åt frukost. Efter det åkte jag och mamma till stallet för att fixa lite inför tävlingen imorgon. Jag och en kompis började mocka till våra hästar och min mamma satte hö och hink mat till de. När vi typ var klara kom vår andra kompis och red med oss, det gick jätte bra för mig för Freja var jätte fin! Sedan så tror jag att jag och mamma åkte hem för att jag skulle byta om till andra kläder för vi skulle på påskfest. Vi hade många olika lekar och sånt kul. När det var klart så körde vi hem min pappa min bror och hans kompis. Sen skulle vi till stallet igen och då så skulle vi bada min ponny och packa inför tävlingen imorgon. Vi putsade också min och Frejas utrustning för det var super smutsigt. Sedan skulle vi nog hem tror jag, men då frågade jag mamma om jag och min bästis kunde sova över och det fick hon. Så vi åkte och hämtade Hanna (min bästis). När vi kom hem så var maten klar så vi åt och sedan var jag tvungen att duscha så jag gick och gjorde det. När jag hade duschat klart så letade jag upp mina tävlings kläder m.m. Nu är jag och Hanna i mitt rum och ska snart sova. Så taggad inför imorgon! Det var nog allt för detta inlägget. Godnatt😊

Likes

Comments

Namn: Freja

Kallas: Freja, Frejson, Suris

Ålder: Född 2007

Kön: Sto

Ras: Whels cob

Inriktning: Allround

Mankhöjd: 130-140 vet ej

Jag har haft Freja i lite mer är 2 år tror jag. Freja är en bestämd dam som har väldigt mycket humör! Jag kommer inte ihåg när vi köpte henne men hon kommer iaf från en ridskola. Men jag kan inte säga att hon är en gammal ridskolehäst för hon funkade inte bra med någon där, så vi köpte henne för ett väldigt bra pris.

Innan jag köpte henne hade hon tävlat typ en gång LC men inget mer. Just nu så har vi börjat tävla LB för det har varit lite stökigt, hon har bara vägrat ut sig och hållt på. Men nu går det jätte bra! Vi har också tagit ganska många placeringar tsm. Vi skyndar långsamt! På fredag ska vi tävla och då ska vi hoppa LC och LB.


Likes

Comments