bilder från google

Ett av dom allra första inläggen jag skrev på min blogg var just ett tips om Hanna och Amandas podd fredgaspodden. Och jag kan fortfarande rekommendera den STARK!

Jag har lyssnat på deras podd sen jag vet inte hur lång tid tillbaka, och lyssnar nu även om på alla avsnitt en gång till för jag tycker det dom säger är så sjukt bra och viktigt. Dom driver bland annat PerfectDay, fredagspodden, skivit flertal böcker, har ett eget vin och har även klädmärket DaisyGrace. Alltså hur coola? ÄLSKAR dom, alltså dom har hjälp mig så mycket utan att jag själv fattat det förrän efteråt typ. Jag har gjort saker och nu i efterhand när jag lyssnar om på deras podd inser jag att det rådet kommer ifrån dom typ. Har inte direkt något exempel för det är svårt att förklara men som dom själva har sagt flera gånger: att vi tillsammans har haft så många terapitimmar tillsammans, det är ju så sant.

Ser verkligen upp till dessa två människor och kan lugnt säga att de är mina förebilder. Tycker även bortsätt från att dom är himla bra och smarta också att dom är väldigt roliga, det är många gånger jag skrattat högt åt deras podd, love it.

Likes

Comments

View tracker

När folk ljuger, går bakom ryggen på än och är oärliga.


Blask.


Torr hy, ärligt finns de något värre? Haha.


Att tänka på tid. Alltså det är något jag alltid har gjort, räknat ner dagar till olika datum då det händer saker, ibland när jag går upp på mornarna räknar jag till och med timmarna innan jag kommer vara hemma igen, haha. Alltså har jämt gjort det per automatik och inte tänk så mycket på det egentligen men på senaste tiden har det börjat stressa mig massor. Inte att räkna ner till speciella dagar för det älskar jag att göra och att längta till stora händelser<333 men att räkna timmar innan jag ska ta bussen, eller räkna timmar innan jag kommer vara hemma, det är det jag blir stressad av. Känns som tiden börjat gå FÖÖÖÖÖR fort.


Att inte kunna somna.


När man ser fram emot något och det inte blir av.


Mina allergier, alltså F Y F A N vad jag hatar dom.


Sprutor, det vet jag att jag sagt förut.


Människor som tycker ALLT är pinsamt och inte kan bjuda på sig själva, seriöst finns ju inget tråkigare haha.


Att ha fula naglar.

Likes

Comments

View tracker

Fredaaaaaaag!!! Känns riktigt skönt och känns som en riktigt kul kväll väntar! Hopps ni får en superbra fredag! PUSS!

Likes

Comments

-bilder från weheartit-

Detta är allt jag behöver just nu. Hade jag pengar skulle jag utan tvekan vara utomlands jämt för att besöka nya platser. Sån dröm.

Likes

Comments

Hallå på er!! Sitter i skolan nu efter min sovmorgon som var sjukt välbehövlig men ändå alldeles för kort ... haha.
Skönt med fredag imorgon iallafall då jag åter igen är helt ledig, woho!

Ikväll väntas det iallafall jobb men längtat redan hem till min säng, haha. Hoppas ni får en bra dag, puss!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er, onsdag idag och halva skolveckan är snart över. Kommit hem sent pågrund av jobb både i måndags och igår och kommer även göra det ikväll med, dock inte pågrund av jobb utan för att vi ska delta på öppet hus på skolan med vårt UF, som ni redan vet.

Hopps iallafall ni får en bra dag, puss!

Likes

Comments

bild från google

Nu tänkte jag ge er ännu ett tips om en riktigt bra dokumentär som finns på svtplay. Den heter som det står i rubriken ''Ensamma mot IS'' och handlar och två föräldrar som har en dotter som anslutit sig till IS och nu försöker få hem henne. Helt sjukt hur svårt det är att ta sig därifrån och svårt att förstå riktigt hur hemska saker som händer där nere.

Jag kan inte riktigt berätta mer utan att avslöja för mycket men det är en väldigt bra dokumentär som verkligen är värd att se.

Likes

Comments

Hej och hallå på er! Allt bra?? Med mig är de bara bra, sitter på första jobbpasset av 4 denna vecka och det känns helt okej trots att jag är trött efter en hel skoldag.

Alltså det är redan v 3, känns som nyår var i helgen typ haha. Helt sjukt hur fort tiden går eller?? Jaja hoppas ni får en fortsatt bra kväll, puss!

Likes

Comments

klaranygrenn@klaranygrenn