Balträningen är klar och klockan är bara halv 12. Skönt att ha typ hela dagen kvar. Ska försöka träna och plugga idag men är såååå trött pågrund av sommartiden inatt. Känns som jag inte sovit något.

Hoppas Iallafall att ni får men bra dag, puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Detta blev lunchen idag. Inte alls mycket men är verkligen inte hungrig. Behöver dock äta något för ska snart ner till gymmet och har börjat älska smoothies igen. Hatade ju det efter min detox i höstas och mådde lite illa efter det när jag drack det första gången för någon vecka sen men nu tycker jag det är såååååå gott!!

Har än så länge pluggat hela dagen(nästan) jag har tvättat mina sminkborstar också. Jag har så lite kvar i skolan men samtidigt så mycket. Hade jag lämnat in allt i tid hade jag seriöst inte haft någonting just nu.. haha lätt att tänka så nu...

Jaja, ni får ha en bra dag iallafall, puss!!

Likes

Comments

Onsdag och är så sjukt trött. Inte bara sömning utan trött på allt i skolan med. Vill bara bli klar med allt och det finns nog inget som gör mig så glad som när lärarna säger att vi ska börja gå igenom sista grejen innan skolslut. Fan vad skönt.


För övrigt mår jag helt okej, eller bra snarare. Känner mig så glad och taggad på denna vår!


Likes

Comments

Idag blev det sushilunch och fika på stan för att fira att Linas och min Thailandsresa äntligen är betald och klar. Så himla skönt och vi kommer bo så himla fräscht och fint! Åh vad jag längtar!!

Likes

Comments

Hallå igen!!! Det var ett bra tag sen men nu tänker jag att jag slänger upp ett inlägg. Vart en helg full av jobb. Kan säga att jag är skapligt trött nu efter jobb i fredags, 10 timmars jobb igår, balträning nyss och snart jobb igen.. men värt blir det iallafall.

Har iallafall hänt en hel del sen sist men det största måste väl ändå vara att vi firat in 100 dagar till studenten. Det är helt sjukt hur kort tid det är kvar?!?!
Här uppe har ni lite bilder från det!

Likes

Comments

Finns inget jag behöver mer än värme just nu. Satt häromdagen och kollade igenom bilder från Turkiet 2015. Känner mest: kan tiden gå fortare? För ni kan ju gissa hur mycket man längtar till Thailand?!

Likes

Comments

1 mars, helt sjukt hur fort tiden går eller? Och redan onsdag. Guuuuuud. Tänkte iallafall i brist på annat dela med mig av planerna för resten av veckan.

Torsdag: Kanske boka hotell till Thailand, iallafall 1 som det ser ut nu. Woho.

Fredag: Sleepover med lovie. Mys, mys, mys.

Lördag: Servera och hjälpa till på 50-årsfest, Gatsytema är det med.

Söndag: Baaaaalträning och firade för lilla(nu mer stora) Erik som fyller 1 år nästa vecka.

Likes

Comments

Fick hem denna på posten igår och den är ju verkligen sååå fin men överdelen passar inte. Den är både för stor och för liten haha. För stor i kedjan, alltså för lång. Men själva överdelen alltså "det vita" är för liten. Jaja kan ju funka med en annan vanlig vit top med tänker jag.

Likes

Comments

klaranygrenn@klaranygrenn