FÖRE                   EFTER 

Hej darlings!
Jag fixade ju mitt hår förra veckan och har fortfarande inte visat resultatet riktigt. Såhär blev det. Kan ni se att det fortfarande är lite varma toner i håret på bilden till höger. Det var därför jag köpte silverschampot. Jag har bara hunnit använda den en gång, och det var lite på test skulle man kunna säga. Jag hade i det väldigt kort tag men jag tänkte göra ett annat inlägg när jag visar skillnaden efter jag använt det flera gånger, låter det bra?

Vet inte riktigt vad jag tycker helt ärligt. Känner mig inte 100% nöjd och därför känns det ovärt att ha lagt så mycket pengar på det. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Känner mer för att befinna mig i varma Grekland nu än att ta mig ut i kylan för att jobba... Och på tal om värme, såklart ska jag boka MINST en utlandsresa till sommaren men vet ej vart??? Jag skulle vilja åka till typ Cypern eller något liknande men jag vet inte. Är det någon som har något förslag på något ställe som man bara mååååste åka till? Kanske dags o boka studentresa snart ....

Likes

Comments

Björn Axén Cool Silver Shampoo
Kicks 170 :-

​Ljusrosa/beige stickad tröja (ljuset på bilderna är hemskt, förlåt)
H&M 199:- 

Skor
Skopunkten 400:-

Likes

Comments

Hej älsklingar!!!
Lördag idag och jag ska snart bege mig ner mot stan. Ska köpa ett par skor och kanske ett silverschampo. Jag var nämligen hos frisören i veckan för att fixa mitt hår och det blev såå gult, tyckte jag. Så jag gick tillbaka för att fixa till det och nu är det mycket kallare och bättre. Mamma ser inga gula toner alls i håret längre, men jag tycker ändå att det är lite lite gult kvar eller iallafall lite varma toner kvar, kanske. Haha jag vet inte, jag kanske bara är nojig men skadar ju inte att använda lite silverschampo. Får se hur jag gör, inte bestämt mig än.

Jag har kollat på lite videos på youtube och har tänkt att jag ska köpa Björn Axén Cool Silver Schampoo, om jag nu ska köpa något.

Aja, vi hörs senare så får ni ha det jättebra! PUSS!

Likes

Comments

​Jaha då var det fredag igen. Gick inte till skolan idag heller och mina fredagsplaner ser inget vidare roliga ut. Ska skriva en analys i svenskan som måste in idag, suck!

Hoppas ni får en bättre fredag!

Likes

Comments

​Hej på er! Är allt bra med er??
Idag är jag hemma ifrån skolan och sitter atm och kollar igenom partykungen för att hitta nån rolig utklädnad till halloween som är snart! Vet inte vad jag vill va så i värsta fall få jag va samma som förra året, djävul. Jag var det på två fester förra året så känns tråkigt att vara det igen men men. Hoppas jag hittar något nytt!

Har jag sagt att vi tjejer på bilden höll i en halloweenfest förra året?? Den bilden är tagen från vår fest och det kom ca 200 pers dit! Det vart riktigt lyckat och det var verkligen jätteroligt, skulle inte tacka nej för att spola tillbaka tiden dit!

Likes

Comments

HEEEEJ!! Gud förlåt för jag ej gjorde detta inlägg i söndags som lovat, men bättre sent än aldrig eller hur;)

Jag har iallafall på senaste tiden gjort en hel del!! Efter Eriks namnkalas åkte jag iväg till min älskade Freja som fyllde 18! Så vi åt middag där och firade henne och det var hur kul som helst!! Efter det åkte vi in till stan för att dra ut ett tag och hade verkligen en så himla rolig och bra kväll!!

Måndagen efter den helgen beställde jag min studentmössa!!!!! Alltså den kommer bli sååååå fin!! Och nu längtar jag mer till studenten än någonsin!!! Så himla himla kul kommer det bli!!

Jag har även jobbat en del och myst massa med min lilla plutt som är hela 7 månader, tiden går så fort..!!

Och denna helg som nyss varit spenderades med girlsen i Norrköping på nattklubben Puls. Alltså OJ vad roligt vi hade det! Det var verkligen såå himla kul och Vigiland var där så det var verkligen en lyckad helg, dock är det tyvärr så himla mycket äckligt folk ute men jaja.

​PUSS OCH KRAM PÅ ER!!!!

Likes

Comments

Hej hoppas allt är bra med er!! Med mig är det superbra och är så taggad på ikväll! Eftersom bloggningen varit sisådär den senaste tiden tänker jag att jag ger er en lifeupdate imorgon! Puss!

Likes

Comments

klaranygrenn @klaranygrenn