Hej på er är allt bra?

Men mig är det det även om skolan börjar på tisdag. Det ska bli både roligt och jobbigt på samma gång. Hela denna veckan och förra har jag jobbat och det har gått bra. Det är väl inte det roligaste man kan göra men när man får pengarna sedan känns det väldigt mycket bättre. På fredag ska Alicia ha kräftskiva och det ska bli så kul längtar massor. Behöver verkligen lite roligheter efter veckornas jobb. Nu när skolan börjar tänkte jag också börja ta tag i saker och inte bara skjuta undan saker och hela tiden säga att det gör Hagberg sedan. Men det blir väl så att man mer kommer in i rutiner får hoppas det iallfall. Ha det bra nu!😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det måndag och jag har äntligen lov. Det känns så himla skönt att äntligen få vila ut. Sova länge och bara göra det man känner för! Idag ska jag ut och gå med Tove en runda sen kanske gå och köpa en glass. Vi får se lite vad vi hittar på. Ikväll vet jag inte hur planerna blir men säkert ordnar det också sig. Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er nu var det längesedan jag skrev!

Är allt bra med er? Med mig är det bra. Imorgon är sista dagen jag jobbar. Sedan går jag på 4 veckors semester. Det ska bli så skönt och är verkligen nödvändigt. Igår var jag på stan med Tove och tittade lite sedan drog vi till gymmet ihop. Idag har jag inte speciella planer kanske åker till gymmet en runda men vi får se. Bilden nedanför är på mina nya öronhängen som jag fick när jag fyllde år såå fina!

Likes

Comments

Åå när jag tittade igenom mina bilder hittade jag dessa från Hannas o Albins student. Den dagen var verkligen så rolig och önskar att jag hade kunnat stanna mycket längre än vad jag gjorde❣️

Likes

Comments

Hej på er allt bra?

Med mig är det helt okej. Jag är väldigt trött och sliten och Behöver verkligen sommarlov. Men jag får stå ut med att jobba två veckor till vilket känns sådär. Ganska trött på det nu även om jag bara har jobbat en vecka och lite till. Men Gud vad man längtar till helgen när man jobbar det är seriöst det bästa som finns när det blir fredag jag längtar så mycket! Hoppas verkligen det blir lite fint väder också så man kan sola lite. Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er hade alla en bra midsommar?

Jag hade det bra! Jag var med mina vänner och vi hade det bra. Först var jag hos Simon och vi gjorde kransar och ordnade. Efter det var det dags att åka till en tjejkompis på middag. Det var väldigt mysigt även om vädret inte var det bästa. Senare efter vi ätit drog vi mot Robin som hade fest. Kvällen var bra men såklart var det några människor som spårade som vanligt. I helgen har jag varan tagit det lungt. Jag har varit med mamma o pappa och lite vänner. Imorgon ska jag jobba och det är bara att kämpa på. Snart fredag igen vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er tänkte bara visa min nya perfym som jag har införskaffat mig. Jag pratade ju om att köpa en ny perfym innan och nu har jag äntligen gjort det. Den luktar väldigt mycket sommar och sött tycker jag och älskar den!!

Likes

Comments

Hej på er hoppas allt är bra med er!

Med mig är det bra även om jag är väldigt trött. Jag jobbar hela dagarna just nu.. börjar vid halv 8 kommer hem vid fem. Det är ganska drygt faktiskt och hade gärna haft ledigt men men det är bara att kämpa. Tränat har jag hunnit med idag också med nu ska jag lägga mig o sova så jag är pigg till imorgon natti😘

Likes

Comments

Nu var det längesedan jag skrev!

Jag tog en paus denna veckan då jag har varit på Mallorca. Jag har haft en underbar semester och allt var perfekt. Brun har jag blivit och ätit gott varje dag! Imorgon ska jag börja jobba så det är bara att kämpa allt vad man orkar. Jag ska berätta mer om ni semester senare ha det bra nu!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas allt är bra med mig är det de. Jag har haft fullt upp de senaste dagarna har verkligen så mycket och göra. Känner mig typ stressad hela tiden!! Idag har jag varit på rocken och käkat remmar och kollat runt lite. De var roligt att komma dit och kolla på folk hehe. Imorgon är det student och då ska jag hänga blomma på några fina tjejer ha det bra!

Likes

Comments