Hej på er nu är det ny vecka och nya tag. Denna dagen började helt okej. Jag försökte ha en possetiv attityd även om allt inte är så bra just nu. Men dagen slutade med irritation och när jag kom hem gick jag och la mig. Det var verkligen skönt att sova en timme och bara få slappna av och inte tänka på något. Nu ska jag käka lite innan jag drar till gymmet. Jag tror att jag ska springa typ en halvtimme sen kanske köra mage en stund också. Vi får väl se vad det blir. Hoppas ni har haft en bra måndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var hela familjen iväg i Ronneby och fikade på café mandeltårtan. Väldigt god fika men de tog ganska lång tid innan jag fick min mat. Men det var väldigt gott som tur var!

Likes

Comments

Hej på er är allt bra?

Med mig är det helt okej. Jag är lite trött just nu och har typ svårt att få saker gjort. Men jag kämpar på och försöker tänka possetivt. Idag var det skola igen och måndagar är ju inte de roligaste... Det som är lite kul denna veckan är att 1orna nollas och det är ganska kul och titta på. Om de gör roliga saker såklart och inte förnedrande. Nu tittar jag på tv och sedan kommer jag nog att krypa ner och sova. Ha det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Så här ser mina nya Nike skor ut på!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är måndagen avklarad och det känns bra. Min dag har varit helt okej men den har varit ganska lång. Vi gick i skolan som vanligt hade inga speciella lektioner. Men den sista lektionen har vi typ i 3 timmar och det suger ju ganska mycket. När jag kom hem sprang jag en runda sedan kollade jag och pappa på fotboll. På planen var det het stämning det var nära att bli slagsmål flera gånger. Dommaren verkade inte ha koll på hur han skulle hantera det. Men i sista minuterna i den andra halvleken gjorde Ronneby mål och vann över Högadal. Jag tror det var deras B-lag som spelade. Nu ligger jag i sängen och ska titta Iite på tv. Jag ska lyssna på musik också det hjälper när mycket känns tungt. Ha det bra nu så nu hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det snart måndag igen. Gud vad helgen går snabbt känns inte som att man hinner blinka innan den är över. Min helg har varit väldigt lugn, har vilat upp mig så jag är redo för att ta tag i skolan ordentligt nu! Idag har jag varit ute och sprungit. Det var jobbigt och känns att jag inte gjort det på ett tag nu. När jag kom hem sedan kom det ett ordentligt åskväder och regnet bara öste ner. Fast jag tycker det är ganska mysigt samtidigt som det är lite skrämmande. Vår ström gick här hemma så ja krafterna är ju ganska starka ändå. Nu ska jag och mamma och pappa äta pajen som jag bakade innan idag. Det är en hallon och blåbärspaj, så vi får hoppas på att den blev god. Ha det bra nu så hörs vi!

Likes

Comments

Här kommer sakerna som jag köpte igår. Som det står i rubriken så tror jag faktiskt att jag är lite beroende av att köpa nya fina saker HELA tiden! Något som jag verkligen måste jobba med.

Glitter: Väskan kostade bara 100kr det var extrapris men vet inte hur länge så skynda er om ni vill köpa en.

Lindex: 350kr

Apoteket: Runt 100lappen

Intersport: Air max 800kr

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid 11 tiden och kände mig riktigt utvilad. Jag gick ner och åt frukost med mamma och pappa sedan gjorde vi oss i ordning. Vi kom ner till stan vid 1 tiden och tittade runt i lite olika affärer. Fikade gjorde vi också och det var riktigt mysigt för jag har inte gjort det på väldigt länge. Men gud vad dyrt det har blivit en tårtbit kostade 60kr det tycker jag är lite väl och ta i men men tur att man inte gör det så ofta. Jag som inte skulle köpa något hittade ju såklart saker ändå. Men lite fick jag av mamma o pappa också. Jag tänkte lägga upp sakerna som jag köpte imorgon så ni får hålla utkik. Ikväll ska jag gå ut och äta sedan ska jag och Simon träffas en stund. Jag vet inte om vi ska sova över ännu för han skulle kolla på någon match som sänds vid 5 på morgonen. Jag vet inte om jag är så sugen på att vara vaken eller stiga upp till det. Men ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

Likes

Comments