Hej på er!

Är allt bra med er? Med mig är det bra! Helgen har varit super. Jag tycker det har varit den bästa helgen på längre verkligen. Vi sov ju i Malmö och shoppade, åt gott osv. På kvällen igår träffade jag Alice och vi planerade inför nyår. Vad vi ska äta och vad vi ska ha för dekorationer. Sedan sov jag hos Simon. Vi var uppe länge och sov till 12 tiden. Problemet är bara att jag är extremt pigg när jag vaknar och vill typ äta frukost direkt. Men Simon vill ligga kvar o sova i två timmar så i princip hatar mig på morgonen haha. Men efter jag fick upp honom åt vi frukost och åkte till Ekohallen. Det var mysigt att bara gå runt och titta. Nu ligger jag i sängen och har precis duschat. Jag tränade fotboll innan och gud vad jobbigt det var men skönt att få det gjort iallfall. Nu ska jag titta lite på tv sedan ska jag sova.Vi hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Är allt bra? Men mig är det bra, just nu ligger jag i sängen och vilar fötterna. Vi ska snart ut och äta på spot i Malmö. Dagen har varit jättebra, jag har fått hem mig några godingar. Min absoluta favorit är väskan som ni ser på bilden nedan. Jag ska ta lite bättre bilder på den sen men jag är såå nöjd. Jag köpte den på mango för bara 400kr. Ett riktigt kap, längtar tills jag får använda den! Imorgon ska vi nog åka till emporia och shoppa vidare. Ha en bra kväll nu så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hej på er!

Är allt bra med er? Med mig är det bra även om jag har haft världens tråkigaste dag. Skolan är så sjukt tråkig och varje lektion känns som en evighet. Tur att det är sista dagen för mig för jag ska till Malmö imorgon. Det ska bli så skönt att vara ledig med även roligt och mysigt att komma iväg. Vi ska köpa julklappar äta gott och bara njuta. Jag ska handla julklappar till farmor och farfar sedan är jag i princip klar med all julklappsshopping.Men det är så himla svårt att veta vad man ska köpa till dom gamla de har ju typ redan allt som finns. Igår gick jag lucia som ni såg på bilderna. Det var roligt och det gick väldigt bra. Vi var på 4 olika företag sedan sjöng vi även i kyrkan. Det var lite nervöst men det gick bra som tur var. Det var bara en låt som allt inte blev riktigt som vi tänkt oss men det löste sig snabbt. Ikväll ska jag på utvecklingssamtal, det hoppas jag att det går bra. Nästa vecka är sista veckan vi går i skolan så himla skönt. Jag har aldrig varit mer taggad typ. Lov är det jag längtar till mest just nu. Mer än till julafton, då är man ganska skoltrött hehe. Ha det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er!

Är allt bra? Med mig är det bra. Jag är sjukt skoltrött dock och vill inte gå upp på morgonen. Det går typ inte även om jag går och lägger mig tidigt. Sen på torsdag har vi matteprov det känns ju inte heller jätte kul. Nu ska jag dra till gymmet med mamma och köra indoor walking. Måste börja ta tag i träningen nu igen. Har varit lite dåligt med det då jag hela tiden haft andra saker som tyvärr måste gå före. Men men det blir ju så ibland, det är bara att ta nya tag. Ikväll ska jag räkna matte, äta och kolla en bra film. Imorgon ska jag nämligen gå lucia igen, fast med fotbollslaget denna gången.

Likes

Comments

Hej på er är allt bra?

Med mig är det bra! Det har varit en stressig med väldigt rolig dag. Jag började med att äta frukost. Mamma stod och bokade bullar och annat gott. Men jag hann inte hjälpa henne för jag var tvungen att räkna matte för vi har prov denna veckan. Efter det gick jag upp och hjälpte farmor med julsakerna. Som jag egentligen skulle gjort tidigare i veckan men det hann jag inte. Där var jag nog i två timmar och pyntade och klädde julgranen. Efter det fick jag hoppa in i duschen och sedan var det iväg till kyrkan. Där gick jag luciatåg och det var så mysigt. Julkänsla blir på topp verkligen, alla är så duktiga på att sjunga! Nu är jag äntligen hemma och helt slut . Jag ligger i sängen och kollar film och ska försöka räkna lite till. Ha en bra kväll nu så hörs vi!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er !

Är allt bra? Med mig är det bra, jag har precis gymmat och ska nu på lucia träning. Jag ska ju gå det på söndag och onsdag så jag är lite nervös. Ikväll ska jag träffa Simon och vi ska kolla Solsidan. Hoppas verkligen den är bra! Vi ska också äta gott och bara ta det lungt. Ha en bra kväll så hörs vi!

Likes

Comments

Att vara stressad och känna att man inte räcker till är väldigt vanligt för många idag. Jag känner igen mig i det väldigt mycket i många olika sammanhang. Te.x som träning, skola, kompisar. Jag känner ofta att det är svårt att hinna med allt man vill göra, men det kan också vara svårt att hitta glädjen i det. Jag har haft perioder där jag bara har legat i sängen och tittat upp i taket och absolut inte orkat göra någonting. Man bara ligger där och tänker och tänker. Sen kan man i allt tänkande bli arg på sig själv och undra varför man själv ligger och mår dåligt när det finns människor som har det så himla mycket sämre. Ibland vet jag inte heller varför man inte har någon ork eller lust men det blir ofta vid en punkt när allt har blivit för mycket. Som i skolan ibland när man har 6 inlämningar på en vecka och 2 prov. Man vet inte vart man ska börja och då känns det helt omöjligt, så det slutar med att man inte gör någonting. Man önskar ju att planeringen kunde varit lite bättre ibland och att man hade fått lite mer förståelse. För jag förstår verkligen varför människor är trötta och stressade idag. Men sen finns det alltid människor som säger att man kommer ha det så hela livet. Det tycker jag är en dum mening att säga för om man mår dåligt över att vara stressad hela tiden ska man behöva ha det så hela livet då? Nej det tycker jag verkligen inte. Sen finns det alltid dom människorna som också ska påpeka att man är en svag person och bara vill ha uppmärksamhet. Det är också det dummaste jag har hört för mår man inte bra nej då gör man inte det och ingen annan människa ska sitta och avgöra det. Men jag ville bara skriva att det är okej att må dåligt och att man måste se det positiva i saker. För tillslut mår man bättre igen. Ingen kan må bra hela tiden och man kan ha sina perioder där man mår dåligt. Men det är okej och det kommer komma en period där allt vänder och man mår bra igen. Man får bara ha lite tålamod och fokusera på sig själv. Då blir det bättre, mycket bättre!

Likes

Comments

Hur går du helst klädd?

Svarta jeans, svart/vit tröja eller blus.

Vilken linje går du?

Samhällsprogrammet på Väggaskolan.

Min favorit affär?

Zara och Nelly om de räknas.

Vilken är din största svaghet?

Att inte tro på mig själv när jag verkligen behöver det.

Vad är det värsta du vet?

Att bli sviken av människor som står en nära

Vad är du rädd för?

Fiskmåsar och trånga utrymmen

Berätta om din familj?

Jag har en mamma, pappa och storasyster.

Vad gör du på fritiden?

Tränar fotboll, träffar vänner/pojkvän, tränar på gym


Likes

Comments