Header
Presentation picture
klaranilsson
Klara Nilsson, 16 år
Mitt namn är Klara Nilsson och jag är född 1998 i en stad som heter Gävle. Där jag nu går gymnasiet och pluggar till stylist. Min fritid består till största del av dans. Kontakta mig? klaranilsson_98@hotmail.com

 

Instagram: klaranilssonn

Jumpsuit madlady - matcha

En stor favorit på sommaren för mig är jumpsuits och Madlady.se har riktigt bra utbud på snygga såna. Här är tre av mina favoriter. Sån här funkar även perfekt på en skolavslutning för om man inte tar studenten tycker jag inte det är så viktigt med vit. En sån här jumpsuit är perfekt för sommarkvällar, midsommar osv. Mina absolut bästa match till dessa är ett par riktigt snygga vita klackar från Nelly.com och blomkrans som ni hittar lite överallt.

Alla produkter är taggade så vill ni kolla mer på just den är det bara att klicka på länken.​

 

Likes

Comments

Beställ aldrig från idiwa.se

Ni kanske minns att jag tipsa förut om idiwia.se? Det var ett sponsrat inlägg men fick hem displayskydd till min mobil och även en varsin åt mina familjemedlemmar men dom var kass. Min hade ett hårstrå på sig när den kom i förpackningen så det syntes hela tiden och var miljoner luftbubblor typ och vi gjort ändå rätt när vi satte fast dem. En fastnade men den lossnade inom kort. Så ska det verkligen inte vara och jag mejlade dem men dem sa att det aldrig hänt tidigare men är ju ingen slump att alla 4 var dåliga (har även skal därifrån som tappade färgen efter 2 dagar) och dem skickade inga nya eller svarade på mitt senaste mejl. Hur dålig stil är inte det? så beställ aldrig där ifrån för så onödigt att lägga pengar på skit produkter.

 

Likes

Comments

Restaurang mys

​Igår var jag ute och åt på restaurang med släkt och det var en thairestaurang och gud vad gott det var! Jag verkligen älskar thaimat och igår åt jag tre små rätter och till efterrätt friterad banan och glass. Super gott. 

 

Likes

Comments

paket - samarbete

Igår kom sista paketet med en produkt från Fyndiq.se och provade den på mitt hår igår innan jag locka och den funkade väldigt bra och luktade sjukt gott. Ska duscha nu och prova leave in krämen lite bättre så jag vet hur det funkar sen på mina kunder.

Det här är alltsån en "Curl cream" från schwarzkopf osis+ och ni hittar den HÄR

I samarbete med fyndiq.se

 

Likes

Comments

Ombre by me

Har färgat ombre på min syster och tycker det blev riktigt bra faktiskt. Nu ska jag göra klart min engelska uppgift som ska redovisas imorgon sedan åka till mormor och morfar och sova där inatt. Super mysigt

 

Likes

Comments

Paket - samarbete

​Idag när jag kom hem hade jag två paket i postlådan och det var alltså två av produkterna jag beställde från Fyndiq.se (en proukt har inte kommit ännu) och älskar redan båda produkterna då jag prova dem lite snabbt i mitt hår. Ni kanske undrar varför jag inte köpt t.ex. hårsprej, värmeskydd osv men jag ska såklart köpa det också men just nu blev det detta till salongen.

Det är en Leave in cream från Amika som ni hittar HÄR 

Shine spray från schwarzkopf osis+ som ni hittar HÄR (Flaskan ser annorlunda ut på bild på sidan)

Samarbete med Fyndiq.se

 

Likes

Comments

Salong inspo

​Jag ska ju öppna salong i sommar, håller på rustar nu och planerar hur det ska se ut och det här är lite inspo hur jag vill ha typ. Har gjort en liten beställning med produkter i samarbete med fyndiq som borde komma hem någon dag i veckan.

Ska ha lunch i skolan nu sen nagel och efter det hem och plugga till nationella imorgon :)

 

Likes

Comments

Jfr.se

Detta är saker jag vill ha nu i sommar och allt finns på jfr.se

Det är smink, tights,skor, väska, soltatuering, solglasögon, smycken osv. Jag vill verkligen ha allt det här och vill ni ha något utav detta (eller något annat då jfr har jätte mycket olika saker) så kika in där.

 

Likes

Comments

Mizzy.se


Kommer ni ihåg att jag bloggade om den här super bra mobiltillbehör sida för ett tag sedan? Idiwa och dom har nämligen en systersida, Mizzy.se och dom säljer löshår, hårvårdsprodukter, lösögonfranar och håraccessoarer.

Deras löshår premium single drawn verkar super bra tycker jag, det är ett lyxigt löshår med hårstrån av alla längder så det ska smälta in fint i ens egna hår. Håret är inget eller mycket lite behandlat före färgbehandling vilket är jätte bra man vill ju inte ha slitet löshår. Det ger lång hållbarhet och friskt resultat och håret är från Indien vilket alla löshår i stort sett är, mitt är det. Jag tycker ni ska prova deras löshår eller annat.

Microringar hittar ni HÄR och det är som ringar du fäster nära hårbotten (jag har haft det en gång)

Clips hittar ni HÄR vilket passar perfekt för dig som vill ha långt ibland bara eller inte orkar sova med det t.ex. (har haft det också)

Så är ni sugen på att köpa löshår eller något annat till håret borde ni köpa på mizzy.se.


 

Likes

Comments

Modelldag - tema höst

​Första bilden är på makeupen och då gjorde jag en kvällsmakeup med lila sotning.

Andra bilden är på håret då jag gjorde  en uppsättning med loops som jag blev riktigt nöjd med.

En flumbild Sofia tog på Snapchat och en bild jag fotade medan Sofia fotades med riktig kamera. Om jag får dom riktiga bilderna kommer jag lägga upp dom här såklart.

Trädet bredvid sofia har jag gjort själv lika så klänningen och löven till örhängen och i håret. riktigt kul med modelldag och är super glad att Sofia ställde upp när det blev avhopp dagen innan (riktigt oprofessionellt att hoppa av dagen innan bara för att sabba för mig) men dagen blev lyckad ändå.

Vill ni se mer bilder kan ni följa @klarassbeauty på instagram. 

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw