Header

Igår gjorde jag äntligen nya naglar på mig själv och dessa är de snyggaste naglar jag gjort hittills, tog rosa med lite stenar och spetsiga

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I söndags var jag i Stockholm med mina favoriter. Vi gick på grönan och vid 17.00 skulle vi shoppa lite men självklart stängde alla affärer 16.00-17.00 trodde verkligen inte det i Stockholm men gallerian hann vi in på i ca 30 min och jag hann köpa 3 saker bland annat en sak från river Island.

Just nu jobbar jag hela dagarna och har inte så mycket tid för bloggen men ska bättra mig måste bara vänja om mig att jobba och vända på dynget.

Likes

Comments

Ni har väl inte missat alla super snygga kläder och accessoarer som JFR har? Nu i sommar är dem bäst på att festivalisera ens vardag med färger, poppande ögonskugga, fransar, mönster, blomkransar osv. Jag älskar allt. Har flera blomkransar och solglasögon och dem är bäst. Finns även lite varmare plagg efterso mdet inte alltid är så bra väder här i Sverige som just nu är på rea! Det bästa av allt är att ni får 15 % på ALLT om ni uppger "COLLAB15" som är giltig till den 10 Juni!

Ni hittar alla saker HÄR!

Detta är ett samarbete men det är alltid min ärliga åsikt

Ni har väl inte missat att JFR finns på snapchat?

Likes

Comments

Har gjort en stor förändring nu och kört på rosa hår. Färgade hemma med directions pastell rosa färg men det vart lite för rosa men redan efter första tvätten har det blekts mycket så det är skönt

Likes

Comments

Jag bestämde mig för att klippa av mig håret. Var ett tag sedan nu men bättre sent än aldrig. Jag hade inte så långt hår innan men klippte ändå av väldigt mycket och är stor skillnad. Sedan Thailand har mitt hår vart förstört. Allt saltvatten och tvätta det varje dag var inte alls något det var vant med. Har knappt kunna borstat det utan att det blivit tovor så är riktigt skönt nu. Klippte mig såklart hos Hanna som är bäst. Litar inte på någon annan och har aldrig blivit så nöjd hos någon annan som jag blir hos Hanna.

Likes

Comments

Idag jobbade jag och hade en brud och det var super roligt, jag gjorde smink och hår och detta är resultatet på håret som jag blev riktigt nöjd med. Man behöver ej så långt hår till denna frisyr heller.

Likes

Comments

Igår när jag kom hem så möttes jag av denna sötnos. Det är Chikka och hon är 8 veckor. Mamma och pappa har köpt henne och hon är äntligen vår. Hon är jätte busig men jätte snäll. Just nu ligger hon faktiskt och sover bredvid mig men hon har lite mardrömmar då och då stackarn 😔 så fort hon vaknar ska vi gå ut och ni kommer få se mycket av henne framöver.

Likes

Comments

Igår var det skolavslutning. Efter det gick vi till boulognerskogen och sola osv. Efter det gick vi till stan lite och sedan till pinchos som är en någorlunda ny restaurang i Gävle. Jag älskade det. Allt var smidigt eftersom man beställer mat och dryck med en app. Det enda krångliga var betalningen nästan ingen lyckades betala med appen men skulle ge det 4 av 5. Det är ingen mysig restaurang eftersom den är inspirerad av cirkus. Men jag älskade den. Favorit maten var kycklingspetten eller de stekta räkorna.

Likes

Comments

1 34536 Next

Better Blogging Nouw