Header
Presentation picture
klaranilsson
Klara Nilsson, 16 år
Mitt namn är Klara Nilsson och jag är född 1998 i en stad som heter Gävle. Där jag nu går gymnasiet och pluggar till stylist. Min fritid består till största del av dans. Kontakta mig? klaranilsson_98@hotmail.com

 

Instagram @klaranilssonn

Jag tänkte ha en frågestund, så fråga vad ni vill veta så ska jag försöka svara på så många som möjligt :) bilden är lånad från Google för jag bloggar från mobilen

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Igår var jag på 18 års fest och det var kul. Kom hem vid 1 ungefär så idag blev det en slapp dag. Ska nog ta en promenad iallafall

Likes

Comments

Idag blev det en proteinfrukost.
Vaniljkvarg, chiafrön och toppade med banan.
Sen så kokade jag två ägg till så blev en stor frukost men väldigt sen så blev som en lätt lunch åh.

Likes

Comments

Den första är en vanlig ombre som många redan provat på men äskar den på hösten. Jag har en ombre på mitt hår en soft men är snyggt när man gör t.ex. som på bilden åh. Jag färgade ombre på min syster förut och det var inte svårt alls men vi lärde bleka längderna ca 3 ggr och det sliter en hel del ju. Gäller att man har en bra färg och att någon annan gör på en så man får den fina övergången och Inte en skarp linje men rekommenderar alltid att gå till frisören då blir det nästan alltid perfekt och sliter mycket mindre.

Nästa hårfärg är bronde och det är en brun/blonde hårfärg som är ganska nytt och väldigt trendig hårfärg just nu! Har ingen erfarenhet av det då jag aldrig haft det men frisörer har koll på det så prata med en sån.

Mahogny är hur snyggt som helst om man vill ha en röd/brun hårfärg. Jag skulle lätt haft det om jag hade passat i det.

Nästa hårfärgen är en väldigt vågad men sjukt snyggt. Lila är hur coolt som helst på hår och älskar när man har långt lockigt lila hår haha. Vågar ni go for it!

Sista hårfärgen är ask blond, det var denna bild jag såg när jag bestämde mig för att jag ville ha så. Denna har styleelin på instagram gjort (hon har även en super bra blogg). I just love it!

Likes

Comments

Sitter och väntar på träningen som börjar om 15 min så kollar på gruppen innan som mina vänner och syster dansar i. Dom är så duktiga!
Slutade fem idag så stannade i Gävle ett tag och köpte en jätte fin tröja på Gina Tricot. Är ledig imorgon så sjukt skönt

Likes

Comments

I söndags bestämde jag mig för att ha i silvershampoo i håret och ha i för länge så mitt hår skulle få en blå/lila/grå färg för har vela haft det så länge nu och speciellt till hösten. Lät det sitta i ca 3 h och det blev jätte bra. Fick inspiration av finaste Therese Lindgren. På bilden syns det dåligt men det är jätte fint i verkligheten tycker iallafall jag. Mina favorit hårfärger jag rekommenderar till hösten kommer ni få se i ett annat inlägg sen

Likes

Comments

Igår gjorde jag dessa naglar på min fina vän Alina tills hennes 18 års fest. Vita med lite rosa skimmer i. Känns så kul att man blir bättre och bättre även fast det inte syns så bra på bilden så är dom riktigt fina i verkligheten.

Trasiga nagelband är det många kunder som har och ger alltid rådet att använda nagelolja ca 2-3 ggr om dagen och speciellt när ni har konstnaglar då behöver era naglar extra vård eftersom dom inte får andas men gelénaglar skadar inte ens egna nagel om man gör hos någon som är utbildad eller har bra erfarenhet och vid felaktig borttagning blir dom ofta jätte skadade. Kom ihåg att nagelolja är det enda som kan få era naglar att växa och bli tjockare. Rekommenderar alla att gå på manikyr för mina naglar var katastrof förut. Hade så ont, knallröda, såriga, nerbrutna osv men efter någon vecka med manikyr var dom i topp skick och långa (dom blev aldrig långs innan det). Mitt bästa tips!

Likes

Comments

Idag hade vi först tradition & utveckling och det var roligt, första gången. Sen hade vi gelénaglar på eftermiddagen och vi hade fått massa nya nagelsaker för manikyr, gelé och akryl så vi fixade ordning på allt det och fick våra kit med gelé osv. Jätte kul ska det bli. Så nu börjar alltså min utbildning och vill ni följa mig utveckling får ni följa mig på instagram @klarassbeauty där jag lägger upp mycket från min salong och skolan.

Likes

Comments

Så fint men inget man brukar gå ut i men älskar sån här mycket snyggt smink på bilder. Lite inspiration.

Likes

Comments

Har verkligen världens ångest över skolan redan. Fick värsta schemat. Idag gick jag upp 05.30 och kom hem runt 21.00 hinner inte hem innan min träning, får inge middag innan kl 21.00 och allt är skit med detta. Förstår ej hur man ska hinna med ett privatliv. Jag har ju träning 3 dagar i veckan och då har jag ändå minskat. Mår skit av att inte träna pga så mycket problem med kroppen så måste träna och får ingen pluggtid förutom helger så inget roligt då, ingen möjlighet till att vara med vänner. Har APL på fredagar därför den är tom så nej är inte ledig. Bor i världens äckligaste håla så går inga bussar och är bara 16 så har inge körkort. Bussbyten är det också. Mitt busskort slutar gälla så jag måste betala 400 för att ta mig hem. Älskar min skola men har typ redan gått in i väggen och detta var första skoldagen, hur ska jag klara detta till juni? Känner mig så negativ men inte så konstig. Hur har ni det i skolan? Också såhär jobbigt eller bättre?

Likes

Comments


Better Blogging Nouw