Header

​Hur snygga är inte dessa bomber jackor från Elly Pistol? Ni hittar dem HÄR men även andra snygga saker!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Microringar är en av mina favorit metoder för löshår då det är så enkelt att sätta i och ta ur. Metoden är väldigt skonsam då det inte krävs någon värme eller lim. Den fästs enkelt genom att trycka ihop microringen med en speciell tång och tas ut genom att du trycker åt motsatt håll. Du använder en plastögla för att få microringen på rätt plats som sitter på. Du kan Mixa med färger och även byta själva ringen om du vill återanvända håret. Mizzy.se har även färger som rosa osv så varför inte blanda i någon sån slinga?

​Original HÄR!

Classic Single Drawn HÄR!

Premium Single Drawn HÄR!

Premium Double Drawn HÄR!

Likes

Comments

Denna nagelform fick vi lära oss häromdagen och den var verkligen svår men Gud vad det är snyggt med chrome naglar! Jag använder NSI chrome pulver och silver är mitt favorit för det går att skapa snyggast effekter med dem. Håll utkik på min nagel instagram som jag uppdaterar ofta med nya nageltekniner och även en video där på chrome

Likes

Comments

På Mizzy.se finns även hårträns som passar för dig som vill prova vad du föredrar då hårträns är väldig flexibelt och du kan skräddasy efter dina önskemål. Löshåret är alltså en lång remsa när det levereras och du själv ska då välja hur du vill fästa det. Du kan t.ex. klippa det i lämpliga bitar och sy fast clips, sy fast det i en inbakad fläta, fästa microringar, limma fast det. Låter det krångligt? Kolla på videon nedan dock använder inte hon löshår från mizzy men jag rekommenderar verkligen deras då det är mitt favorit och som jag ska sätta i nu https://www.youtube.com/watch?v=_WLNQIVDkGosnart. Tycker dem har bäst kvalité till bäst pris!

​Original HÄR!

Premium single drawn HÄR!

Likes

Comments

Vi ska alltså få lära oss airbrush i skolan och det ska bli så sjukt kul och min lärare gjorde denna på min arm på friskolemässan i Gävle. Tycker det verkar riktigt roligt att få lära sig och jag skulle vilja göra hela armen för att testa hur det känns med en sleeve

Likes

Comments

Jag är ju en riktig fantast när det kommer till hudvård. Både hud och makeup är viktig för mig att den ska funka för min hud. Det viktigaste är alltså bra produkter med mineraler osv i. På babyface.se hittar ni några av mina favorit märken på makeup och hudvård. Jag jobbar ju extra på en salong där vi endast sminkar med bare minerals som har bra produkter till huden men sedan gäller det att ta hand om huden när du inte har smink också. Det räcker inte att bara vara osminkad du behöver en bra rengöring, ansiktsvatten, serum, mask, fuktkräm (oavsett om du är torr eller fet alla behöver fukt) osv. Du hittar ett brett sortiment av professionella hudvårdsprodukter för både kvinnor och män på babyface. Dem har även ekologiska produkter för dem som önskar det. Huden är vårt största organ som behöver daglig vård. Här nedan hittar ni en bra hudvårdsrutin. Dock appliceras inte mask och peeling varje dag. Kom ihåg att alltid använda ett ansiktsvatten efter du haft vatten på huden för att återställa PH-värdet. Sedan kan du applicera din makeup gärna den HÄR för en lättare makeup för huden.

Steg 1. Rengöring HÄR
Steg 2. Peeling HÄR
Steg 3. Mask HÄR
Steg 4. Ansiktsvatten HÄR
Steg 5. Ansiktsserum HÄR
Steg 6. Ansiktskräm dag och natt HÄR och HÄR
Steg 7. Ögonkräm HÄR
Steg 8. Makeup HÄR

Likes

Comments

Jag tipsa tidigare om löshår från Mizzy.se och clips som går väldigt fort men något som går fortare är faktisk Flip-in som är en skonsam hårförlängning som du fäster men en tunn transparent tråd. Det går fort att ta i och ta ur. Du lägger löshåret på ditt huvud och drar sedan över ditt eget hår och du är klar.

Denna metod kräver inge värme, clips, tejp eller lim och sliter då väldigt minimalt på ditt egna hår. Passar perfekt för dig som vill ha en snygg och tillfällig förändring snabbt och enkelt.

Classic single drawn hittar du HÄR!

Premium single drawn hittar du HÄR!

Likes

Comments

​Jag tycker verkligen det är sjukt hur denna situation är. Kolla tovas video men även raed! Jag är verkligen emot kvinnomisshandel både fysisk och psykisk! Tycker däremot inte raed förtjänar mordhot osv ingen gör det men han ska sättas på plats för det han gjort!

Likes

Comments

Äntligen ska ni få höra min recension av C9

Jag mår verkligen så mycket bättre,har sån energi, fått resultat, tänker annorlunda och har en hel annan inställning. Jag är på god väg till en hälsosammare framtid. Jag fortsatte alltså med nästa box som var F1 som fortfarande pågår.

Dag 1 & 2 Bestod av 2 tabletter forever Therm, 120 ml aloe vera gel uppdelat under dagen, 1 portionspåse forever fiber och en shake. Visst låter det lite? Men av någon anledning var jag inte alls hungrig. Gick super bra förutom att jag tycke shaken var vidrig men när jag blanda med osockrad soyadryck istället för mandeldryck smakade det mycket bättre. Brukade även mixa med jordgubbar från den fria listan så blir det som en glass.

Dag 3-8 Bestod av 120 ml aloe vera, en shake, en tablett till frukost, Mellanmål en portionspåse forever fiber, Lunch en shake och en tablett och sedan middag en måltid på 600 kcal.

Dag 9 Frukost 120 ml aloe vera gel, en tablett och en shake, mellanmål en portionspåse forever fiber, lunch en tablett och en måltid på 300 kcal och middag en måltid på 600 kcal.

Jag fick ingen stor viktnedgång "endast" 3 kilo men fick en minskning i centimeter på totalt 29 cm på hela kroppen på 9 dagar. Jag blev av med all vätska och såg verkligen skillnad. Är det bra då? Jag vet faktiskt inte har läst massor om leverskador vissa fått men jag vet bara att jag mår så mycket bättre av detta och det är väl bättre än att leva ohälsosamt. Skulle rekommendera alla att prova detta. Var även motion 30 min om dagen. En box kostar ca 1300 :-

Ställ gärna frågor om ni undrar över något jag glömt!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw