Header

Har äntligen tagit tag i att skaffa gymkort. Jag gymmar just nu på 24 h everytime fitness. Känns riktigt bra efter första gången så nu kommer jag träna med Hanna och själv. Hoppas att revbenet orkar med nu då.

Idag körde vi crosstrainer ca 2-2,5 km och 1 h mage. Brände verkligen men kändes riktigt skönt efter. Nu har jag duschat och pluggat och ska sova tidigt ikväll så jag är riktigt utvilad till imorgon. Har min första teorilektion med körkortet då

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi har fått gjort vad vi ville för frisyr nu på hårlektionerna och detta är mina resultat. Är super nöjd

  • Hår

Likes

Comments

I tisdags var det dag 9 på C9 programmet. Har haft väldigt lite tid så skulle blogga varje dag men så blev det inte men så fort jag har tid ska jag skriva ihop hur alla dagar gått, hur jag känt/känner och resultat. Har iallafall börjat med program 2 som är i 30 dagar med mer träning osv.

Likes

Comments

Första dagen gjord och har gått riktigt bra.

Frukost 30 ml aloe Vera gel blandat med vatten och en forever therm tablett

Mellanmål forever fiber för tarmarna blandat med varmt vatten

Lunch 1 skopa forever ultra vanilj, hallon och 3 dl kokosmjölk. 30 ml aloe vera gel blandat med vatten och 1 forever therm

Middag 30 ml aloe vera gel med vatten

Kväll 30 ml aloe Vera gel med vatten

Förutom det har jag ätit från fria listan. Äpple, tomat med örter på och ruccola

Sen minst 2 liter vatten och jag mår riktigt bra. Är lite hungrig men har inte känt mig extremt hungrig på hela dagen.

Tog min middag och gick ut och promenera.

Likes

Comments

Imorgon börjar min resa mot ett hälsosammare liv och jag är så enormt taggad. Kommer uppdaterad och dokumentera allt. Lite info kommer nu!

Är du sugen på en livsstilsförändring?
Är du trött på att stoppa i dig en massa onyttigheter,
men har svårt att komma till skott.

Då kanske detta koncept är något för dig?!

Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut.
Forever fit C9
är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare och hälsosammare jag.
Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!

Men detta är bara början på en livsstilsförändring.
C9 är första delen av tre paket, de andra F1 och F2 inriktar sig mer på träning och kosthållning, men man väljer själv vilka paket man vill ta.
Alltså detta är ingen detox och ingen quick fix, utan det är en början till att komma tillrätta
med sockerberoende och en början på att lära sig äta rätt och få en långsiktig
förändring.

“Forever F.I.T. är ett smart program komplett med träning, kosttillskott och kostråd som i tre enkla steg hjälper dig att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 ger din kropp en omstart på nio dagar, F.I.T. 1 kommer att ändra hur du ser på kost och träning och hjälpa dig att sätta hållbara mål för viktkontroll. I F.I.T. 2 handlar det om att forma, förändra och förvandla din kropp. Tillsammans är de en oumbärlig följeslagare på vägen mot att må bättre, och att se bättre ut.”

Likes

Comments

Hatten är från Rut&Circle // Lösögonfransar Ardell 111 & 105 // Tröja lager157

Detta halsband fick jag hem samtidigt som mina adidas superstar och älskar det verkligen! En stor höst favorit som kommer användas mycket! Endast 99 kr på Nelly!

Likes

Comments

​Ni hittar alla produkter HÄR!

Lite av min favorit accessoarer på Nelly. Älskar verkligen marc jacobs, malene birger, Richmond & Finch osv. 

Likes

Comments

Jag åkte ju till magaluf 9 augusti och det var det roligare jag gjort. Även om jag tappa bort mobilen en gång och sen även blev rånad på mobil och pengar (dock hitta jag mobilen hel båda gångerna haha) så var det en bästa resa jag varit på. Vi reste med Nordic invasion och det var super bra! På dagarna sola vi bara men detta är vad vi gjorde varje kväll!

Vår första kväll spenderades på ett ställe som heter Absolut chillout som hade världens bästa mojito, rekommenderar verkligen mango och jordgubb. Sen gick vi vidare till BCM som är Europas 5 största diskotek med DJs som Avicii, Martin garrix osv. Det var sjukt bra. Var även skumparty på nedervåningen!

Andra kvällen var vi på grabbarna grus beach club dom var jätte bra. Blev vårt favorit ställe. Tror vi gick dit nästan varje kväll haha.

Tredje kvällen var det tex mex kväll på hotellet med Beer Pong, limbo osv. Vi bodde på vistasol som var jätte bra! Sen blev det den legendariska barrundan som var jätte bra.

Fjärde kvällen gick vi till Nord på bucketrace och uv målning. Jätte bra ställe också men blev lite dött och vi drog till ggbc igen men sen drog vi tillbaka till Nord. Här var kvällen vi ej mådde så bra båda var väldigt sjuka.

Femte kvällen spenderades på ladies night på Ggbc som var jätte bra men vid 1-2 drog vi till ett ställe som heter tivoli där vi var med resten av dem från Nordic invasion.

Sjätte kvällen träffade vi 3 Norskar vi träffade andra kvällen så vi förfesta med dem på absolut chillout och sedan drog vi till ggbc men även den kvällen vi blev rånade på stranden så passa er om ni åker dit!

Sjunde och sista åkte vi sling shot som var så sjukt kul, så dumma som vi var åkte vi två gånger! Rekommenderar verkligen er att åka den det roligaste jag gjort typ! Sedan gick vi till absolut chillout ca 2 h och sedan gick vi till ett tatueringställe som hette Enigma och ligget mittemot BCM. Kommer ett inlägg om min tatuering sen, är super nöjd!


Likes

Comments

Har även gått tillbaka till rosa hår och trivs verkligen i det, måste säga att livet blir roligare med rosa hår. Jag använder Direction i flamingo pink och pastell pink, brukar blanda. 

Likes

Comments

Igår fick jag hem mina nya skor som blev ett par Adidas superstar. Hsr vart slut överallt i min storlek så slutade leta ett tag men nu fick Nelly in dem som höst nyhet så beställde hem dem på en gång. Jag har 37 1/3 som sitter bra har vanligtvis 36-37. Dessa kosta 995 kr och ni hittar dem HÄR!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw