Header
Presentation picture
klaranilsson
Klara Nilsson, 16 år
Mitt namn är Klara Nilsson och jag är född 1998 i en stad som heter Gävle. Där jag nu går gymnasiet och pluggar till stylist. Min fritid består till största del av dans. Kontakta mig? klaranilsson_98@hotmail.com

 

Instagram @klaranilssonn

Middag - Thailand - Outfit

Gårdagen bestod av slappa typ då det regna hela dagen och sedan middag med dom vi ska åka till Thailand med. Vi har kollat resa nu osv och vi åker förmodligen 22 februari ungefär till ett ställe "nära" Bangkok. Längtar verkligen nå sjukt efter att ligga på stranden och sola, bada, snorkla, åka på utflykter med båt till fina öar, äta god mat och shoppa. Helt fantastiskt ska det bli! Vi åker ju när man som mest vill ha värme också när det förmodligen är snö, slask och kyla i Sverige.

Outfiten: Tröja Gina Tricot // Kjol Bikbok // Tights och örhängen Lindex // Knästrumpor H&M // Klocka Ur&penn //

 

Likes

Comments

Mys

I fredags blev det mys ute på altanen med lite bubbel, riktigt trevligt var det. Har inte haft så mycket tid till bloggen då gårdagen bestod av att umgås med vänner i en kompis stuga. Vi badade, åt mat och åkte båt :) idag invigde jag salongen med min första kund

 

Likes

Comments

Sola

Idag är det sånt fint väder så man ligger ute i en solstol med en god dricka och bara njuter. Hur skönt som helst fast borde städa rummet men det får bli ikväll :)

 

Likes

Comments

Bloggat från min mobil

Lite mer nytt i salongen blev prep & prime och 6 stycken nageloljor. Nageloljor är det enda som kan göra så du får fina naglar. Använd det 3 ggr/dagen

 

Likes

Comments

Nya nagelsaker

Nya nagelfärger till salongen har jag fått av min mamma. Hon köpte över 40 nya gelefärger och 7 vanliga nagellack från CND. Gelefärgerna är från Gellini och Nsi. Fick även massa annat till salongen som ni får se i flera inlägg

Ledsen för hemskt dålig uppdatering på bloggen men haft en del att göra och den övriga tiden har jag velat njuta av vädret vi fått

 

Likes

Comments

New - Ipad air 32 GB Space grey

​Idag köpte jag denna älsklingen, sjukt behövligt då min dator gått sönder. Denna är perfekt att ta med också på resor, bussen, tåg osv. Den är köpt på Siba för 4200 :- (totalt med fodral också). Det som behövs nu är en ny TV, en apple tv och en egen högtalare så har jag all elektronik jag vill ha (tror jag). 

 

Likes

Comments

Lush LOVE soap #Gayisok

Denna tvål är det finaste jag sett. Både utseendet och budskapet. Denna tvål är framtagen av Lush för att samla in pengar till hbtq personliha rättigheter. Hbtq står för Homosexuella, bisexuella, transpersoner och queer. Deras mål är 250 000 euro och jag tycker alla ska köpa en och sponsra det här. Det är verkligen ett måste i världen att få bli kär i vem man vill oavsett kön. Vissa tycker det är fel och visst det är kanske fel för vissa som själv inte är det men man får ju själv välja vem man får vara kär i, bara för att vissa inte tycker det så behandlas dessa personer sämre vilket är helt sjukt.

Köper ni denna tvål kan ni ta en selfie med tvålen och skriva #Gayisok för att visa att vi tycker det är okej och stödjer det.

i 76 länder är det olagligt att vara gay och i 10 av dom kan man bli dödad för att man är det. Vad är det för fel på världen? Vilken människa är så pantad att man tycker såhär? Självklart att det är okej!

Längtar verkligen till pride nu i sommar! Ska någon annan dit?

Tvålen finns att köpa från 25 juni till 5 juli t.ex. HÄR

 

Likes

Comments

Take me to Bora Bora

Bora Bora måste ju vara paradiset på jorden? Hur kan en plats vara så otroligt fin? Jag ska absolut resa dit någon gång i mitt liv. Vet ni några andra fina paradis?

 

Likes

Comments

Favorit låt just nu

​Asså vilken grym låt, Danny har sån sjukt bra röst. Utseendet är en bonus också haha, älskar han och Molly som par dom är sjukt söta och snygga tillsammans. Denna låt är iallafall jätte fin enligt mig och en av mina favorit låtar just nu.

 

Likes

Comments

Gårdagen på strandbaden

​Vilken underbar kväll det var igår. Jätte varmt, soligt och god mat. Det är så otroligt bra att bo så nära en sån fin restaurang på stranden så man kan gå. Vi tog en promenad ner och satt oss och åt all mat var otroligt god och det avslutades med en Irish coffee (alkoholfri för mig då haha) och en promenad hem. Fick även solfrossa för brände mig rätt rejält igen... Så passa sig för solen idag tyvärr så man inte börjar flagna. Måste bli bättre med solkräm då det behövs även i Sverige fast man inte tror det. Brukar alltid smörja mig men inte i år.

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw