Header

Det krävs inte mycket för att göra något stort. Jag bär detta armband med stolthet för jag har spenderat endast 60 kr för att bidra till en förändrad värld för föräldralösa och övergivna barn. Eftersom jag endast är 17 år kan jag ej göra så mycket men så fort jag får en inkomst som jag kan klara mig själv på kommer jag bidra med mer. Jag ska dels skaffa en hund från hundar utan hem, bli fadder och göra allt jag kan för att rädda små som stora.

Jag köpte årets armband som du kan köpa i alla Hemtex-butiker i Sverige samt beställa på Apotea.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hur fint är inte det med ett hem med natur. Jag har alldels för lite sånt i mitt rum och vill få in mer växter för har alltid haft plastblommor osv men nu har jag en riktig blomma men snart får jag mitt sängbord som vi ska gör själv faktiskt då det inte går att få tag på det kommer vara marmor och jag vill ha en fin lampa, kaktusar osv. Skulle definitivt kunna tänka mig detta tema på badrum då mitt sovrum är koppar, vitt och grått. Längtar så efter en egen lägenhet och självklart en hel del pengar att bränna på inredning.

Likes

Comments

Isadora har gjort det igen. Har tidigare skrivit om deras jenious kollektion men nu har dem släppt sommarens perfekta kollektion. Jelly pop nails. Säsongens trend är färgsprakande godispåse. Det är en lekfull kollektion som får mig att bli sötsugen men speciellt glad. Färger gör mig glad och i olika finishar kommer detta lack i vilket jag älskar!

Det bästa är att du behöver inte köpa massa lack för att få de olika finisharna du kan själv skapa dem!

Kan inte ens välja en favorit för jag älskar dem alla. Sen Isadoras lack har den bästa penseln i hela världen! Har tidigare berättat hur man ska applicera för bäst resultat men jag tänker visa igen med denna bild!

Glöm inte att delta i tävlingen där du kan vinna hela kollektionen. Jag kommer nedan visa massa inspirationsbilder på designer från Jelly pop kollektionen. Jag skulle rekommendera alla nagellack i sommar. Har ni inte rätt form eller korta osv gör gelénaglar i clear och använd nagellack på det sitter ännu bättre då.

Tävlingen hittar ni HÄR!

Alla bilder på Jelly pop är från Isadoras hemsida

Likes

Comments

​Jag älskar verkligen dessa två. Har börjat älska klackskor sedan jag lärde mig gå i dem eftersom jag har dansat i klackar så lärde jag mig väldigt bra lär jag ändå säga. Självklart är det svårt med nya men det gäller att slappna av bara. 

Dessa är två av mina favoriter som finns HÄR!

Likes

Comments

Ni har väl inte missat att Isadora släppt en serie nagellack som är denim inspirerad. Jag älskar dem och vill köpa alla. Har aldrig gillat blåa färger på naglarna men nu älskar jag det. Ska definitivt köpa alla. Kollektionen innehåller 6 st nagellack och då har vi tre wonder nail som ger mycket glans, två Velvet matt nails som ger en sammetsfinish och Sugar Nails med sin grövre textur. I kollektionen hittar du allt från ljusaste denim till stonewashed denim.

Isadora är mitt favoritmärke på nagellack för dom har den perfekta penseln, blir jämn, bra pris och finns i olika finishar och formulas. Har testat alla förutom velvet matt då jag ej fått tag i dem men ska helt klart köpa dem i Jeanious nu!

Du hittar den på bland annat kicks!


Likes

Comments

Har du drömt om att resa till fitness staden Madrid? Då tycker jag absolut du ska kolla in denna tävling där du har chansen att vinna resan dit i två nätter med boende biljett till evenemangen allt för dig och en vän.

Den 27 maj är det Reebok spartan race och den 28 är det Reebok crossfit games.

NI anmäler er till tävlingen HÄR!


Likes

Comments

Drömmen om att starta eget företag har jag sedan länge haft.Det finns så mycket jag vill jobba med och ett eget företag skulle verkligen passa mig. Idag är det inte särskilt svårt att starta företag. Jag tänkte starta när jag var 16-17 men har fortfarande inte bestämt hur jag vill ha ännu så fyller 18 år om 192 dagar så kan lika gärna vänta. Men redan nu ska jag förbereda. Jag ska öppna nagelsalong och sen i framtiden blir det nog företag med bloggen och en annan dröm är att göra egna sminkborstar och ett eget sminkmärke. Jag som makeup artist vill göra egna perfekta sminkborstar som jag vet är bra. Jag tycker det finns massvis med borstar men inte dem perfekta. Man kan öppna eget med de mesta. Har ni en dröm om att starta eget företag? Starta då.

För att ett företag ska gå runt måste du kunna marknadsföra dig. Känner du dig osäker på hur kan du kolla in http://www.webpower.se/ där får du hjälp med allt du behöver.

Jag hoppas ni blivit inspirerade nu och vågar drömma. Ingen dröm är för stor

Likes

Comments

Blev ett spontan hål i tungan idag. Gick dit på håltimmen. Gjorde faktiskt inge ont sved till jätte kort. Men är sjukt jobbigt med såhär lång stav men ska bara ha den 2-3 veckor. Har ätit lite soppa nyss och ska ta en isglass för att dämpa svullnaden. Misstänker att det blir värre imon.

Likes

Comments

1 34535 Next

Better Blogging Nouw