Header

Igår var jag på halloween fest och det var så kul att klä ut sig och fixa med smink, jag jobbade innan så vart stressigt men vilken bra kväll det blev ändå. Vi åkte till Högbo där Felix två kompisar hade fest med två till. Är så glad att jag fick spendera kvällen med Felix, Elvira och Segen och flera.

Förra året hade jag en egen fest och det var skönt att slippa styra allt och städa dagen efter haha även om folk skötte sig betydligt mer igår än på min för ett år sedan.

Hoppas alla haft trevlig alla helgona!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tror jag vill vara Sugar skull på halloween och detta var min testsminkning. Den var tyvärr rätt så slarvig och jag vet mycket jag tänker göra annorlunda. Köpte en svart krämfärg men den kommer jag använda mindre av och använda mer vattenfast eyeliner till små detaljer och sen även svart ögonskugga att Blenda ihop med den röda ögonskuggan för bättre övergång. Men jag är nöjd ändå. Hårbandet är från Buttericks även krämfärgen.

Krämfärgen var bra men väldigt dålig förpackning då du inte får något lock med. Du får använda plastförpackningen som lock. Hårbandet var perfekt för denna look!

Länk till krämfärgen -HÄR
Länk till hårbandet - HÄR

Likes

Comments

Denna palett fick jag hem igår och jag älskar den av att bara kolla på den!

Det är 16 färger med alla möjliga färgglada färger. Det är 3 pressed pigment och 13 vanliga skuggor. Jag förstår inte riktigt vilka som är pigmenten men jag anar att det är den röda, mörka turkosa och ljus gröna då jag upplevde att dem hade en annan konsistens.

Har inte använt denna så mycket i en sminkning testade en orange på ögonlocken lite lätt och den verkar bra. Kanske lite dåligt pigment i dem flesta men det går nog att bygga upp!

Alla skuggor har lite skimmer i sig men vissa har mycket så det skriver jag även längre ner så ni får veta lite tydligare om det inte syns på bilderna så bra!

Mitt första intryck av första raden var bra, lite dåligt pigment så man lärde använda lite mer produkt men skuggorna var lätt att blanda ut och gör sig väldigt fint på huden. Färgen nummer 1 som är den röda skimmriga var en av favoriterna mina i hela paletten då den hade bra pigment och var en färg jag gillar och kommer använda mycket. I denna rad var det även den röda som var enda med mycket skimmer

På nästa rad har vi den rad jag är mest besviken på som jag tycker drar ner helheten på paletten. Det var sämst pigmentering på tre av fyra och dom tre var sämst i hela paletten MEN dem är inte dåliga helt okej men vilken palett detta hade vart om dem vart bättre. Hade även en favorit i denna som är en väldigt fin rosa/lila skimmrig färg! I denna rad är även första färgen skimmrig men den var sämst av alla, en mörk färg men ger knappt färg om man inte använder mycket produkt!

Tredje raden är även min favorit rad! Inte för att färgerna är de jag brukar gilla då jag just nu gillar varma färger men vilket bra pigment i alla fyra. Den tredje färgen är så otroligt bra, pigmenterad och krämig! Bäst av alla! I denna rad är nummer ett och tre skimmriga

Sista raden är den som är minst min smak men dem gula kommer vara så fina att använda med röda/orangea för en solnedgångs inspirerad makeup! I denna rad har vi två favoriter när det gäller konsistens och pigmentering. I denna rad är nummer 2 och 4 skimmriga!

Hoppas ni gillar detta inlägg och köper denna om ni vill ha en bra och billig färgglad palett! Jag köpte min på cocopanda och var så snabb frakt, gratis frakt och även rabatt så den kosta 209 kr när jag köpte!

Länk HÄR

Funderar på att göra en video och försöka komma igång med youtube och blogg mer igen då jag alltid bloggat och tycker verkligen om det! Så håll utkik så ska jag göra mitt bästa för att försöka göra mer sminkningar men har fortfarande problem att få till bra video och bra bilder då mitt stativ är trasigt och kameran filmar bara 10 min sen lägger av och jag kan inte se det men min pojkvän tänker hjälpa mig!

Likes

Comments

Det finns vissa saker som är otroligt viktiga som man inte tänker på. Bra ventilation är en av dem. Det behövs i ditt hem, på skolor och arbetsplatser för att du ska må bra.

⦁ Förhindra mögel och avlägsna lukt

⦁ Förhindra huvudvärk, illamående och yrsel

En stor anledning till fukt inomhus är utandningsluft och dusch. Då vi tillför med mycket vattenånga, gaser och partiklar. Har du bra ventilation tar du bort lukt, skadliga gaser och förhindrar mögel av fukt. Det är viktigt med bra ventilation i sovrum.

I sverige spenderar vi 90 procent inomhus och då är hälften i vårt eget hem. Ofta antar vi att vår luft vi andas är bra. Vi förorenar luften mycket med matlagning, parfymer, byggmaterial, möbler, kontorsmaskiner, rengöringsmedel och det som är bland det värsta är dataskärmar.

Vi människor ger ifrån oss koldioxid som man lärt sig i skolan men tänker vi inte längre än så? Vi människor andas in det och det leder till illamående, huvudvärk och yrsel. Det är otroligt jobbigt att behöva känna så då inte mycket hjälper förutom bra ventilation.

Har du ett väl fungerande ventilationssystem så tar det in ny och bra luft och tar bort den gamla och dåliga. Det finns stort urval för bra ventilation som spar på energi och pengar.

För mig är det viktigt med bra luft för när jag gick i 7an och 8an var det otroligt dålig luft i min skola och det påverkade hela min skolgång tills jag bytte skola till en bättre. Man får mycket mer energi och slipper huvudvärk. Jag hade ständig huvudvärk i 7an och 8an att det misstänkte epilepsi men det var det inte som tur var utan endast dålig luft. Det kommer påverka på arbetsplats, skola och i hemmet. Vi människor behöver må bra för att prestera bra och då behöver vi en liten sak som bra luft.

Nu när det blir vinter blir det torrare och du kommer känna av det i näsan, halsen och huden. Personer med astma påverkas mer än vanligt. Men med en luftfuktare bir det fuktigare och lättare att andas. Speciellt om du har astma, allergi och förkylning. Däremot kan det bli för fuktigt. Med en avfuktare ser den till att det är bra nivå som i din källare, tvättstuga, torkrum osv.

luftmiljöbutiken hittar du massa produkter som värmepumpar, luftkonditionering, avfuktare , luftrenare osv. Så kolla in det för bra sömn och en bra plats på skolan, arbetsplatsen och i hemmet.

Likes

Comments

Jag är husvakt och bor i Gävle i två veckor till och börja med och det är verkligen så kul redan.

Kom dit igår och sovit en natt.
Jag provade även gymma igen eftersom jag vart sjuk och inte gymmat sen januari men nu ska jag försöka igen, min pojkvän provtränade på mitt gym även fall om han skulle vilja byta men det gick bra och vi körde mage och rygg.

När vi kom hem var vi väldigt trötta och lagade lite mat, handla och duschade men sen somna jag på en gång. Idag har jag min sista praktikdag på ilinium och började dagen med en mysig frukost.

Likes

Comments

Jag älskar denna!!

Jag och min pojkvän gjorde denna goda smoothie varvat med chiapudding.
Super god och enkel frukost eller mellanmål.

Recept Chiapudding
2-4 personer

4 msk chia frön
4 dl propud proteinmilkshake mango vanilj

(Går att prova annan smak, eller ta vanlig mjölkdryck och sätta smak med t.ex. Kanel, vaniljpulver)

Blanda och låt stå över natten

Recept smoothie

Hallon och jordgubbar
efter känsla med mängd
Mjölkdryck valfri

Jag kör alltid på osötad soyadryckLikes

Comments

Fick hem detta från proteinbolaget igår. Det är ett proteinpulver i smaken creamy chocolate banana och bcaa i soda pop smak och en blå snart shaker med filter och plats för pulver. Perfekt och smakerna var super goda. Kommer uppdatera er när jag testat produkterna längre så nu längtar jag tills att bli frisk

Likes

Comments

Nu har det gått ett tag men den 19 januari tatuerade jag in denna på min arm. Är så sjukt nöjd och ville vänta tills den läkt färdigt med att visa er. Kommer inte behöva fylla i någonstans heller så den är otroligt bra gjort. Gjorde på style and beauty i Sandviken. Var lätt att få tid och jag betala 1600 kr för tog ca 1,5 h bokade även en konsultation innan som var kostnadsfri för att bestämma storlek och även bäste skuggningen då bilden jag hittat var prickskuggning vilket jag inte ville ha och även lägga i vitt i stenarna gjorde hon för att få lite blänk.

Motivet är en lotusblomma och i mandala stil. Denna står för lycka och kommer pryda min arm genom livet

Likes

Comments

Blev överraskad av finaste pojkvännen som kom med choklad och pepsi när jag är sjuk. Så glad att jag har honom han är så underbar

Likes

Comments


Better Blogging Nouw