Header
View tracker

Jag har verkligen tagit en ofrivillig paus, haft så mycket så har vart sjukt stressad. Haft mycket i skolan, jobb, körkort, förberedelse inför julen, dansuppvisningar, vart sjuk och har umgåtts med vänner alla lediga stunder så nu tänkte jag ta upp lite roliga saker dom hänt i December

JAG HAR FÅTT KÖRKORT!! Känslan är så sjuk när man får körkortet och det är så mycket bättre än att fylla 18! Jag klarade mitt på första försöket vilket var så otroligt skönt men kom ihåg att om du kuggar på någon del eller båda ge inte upp! Om du så måste göra 10 prov ge aldrig upp du kommer fixa det!

Dansuppvisningen var en rolig dag som även filmades så lägger ut ett inlägg med videon också!

En hel del festande har det blivit nu när man blivit 18 och det är kul då man får spendera tid med vänner men krogen är överskattad! I magaluf var det de roligaste jag vart med om dock!

Julen har vart så mysig även om jag vaknade på julaftonsmorgonen sjuk men så tacksam för alla julklappar och att jag får fira med släkt och familj ❤ ni ser även lite presenter jag fick, dubbelsängtäcke, marmor sängkläder och fluffiga kuddar

Naglar har jag gjort mycket och blir bara mer nöjd för varje gång ❤🎄

Likes

Comments

Idag hade jag modelldag och hade snyggaste Lana som modell, sjukt snygg blev hon!! Gjorde klassisk sotning och en tajt ponytail och blev så snyggt verkligen super nöjd

Likes

Comments

Innan ett gympass brukar jag dricka en celsius eller nocco för att få energi och är jag lite hungrig tar jag även en frukt. JAg får sån energi av det och det behövs för att prestera bäst på gymmet.

Efter gymmet tar jag ofta en kvarg utan tillsatt socker eller propud som är mina favoriter till återhämtning.

Sedan har jag även mitt forever ultra pulver som jag blandar med vatten eller soyadryck eller en forever bar i kanelsmak. Dessa är också super goda men går inte att få tag på, på ica som de andra två.

Har ni några favorit produkter innan och efter träning?

Likes

Comments

Fick öva med på faded fransk på nagellektionen i tisdags och gjorde dessa två på mig själv. Så himla fint tycker jag och passar till allt! Dock tycker jag det är ett måste att ha lite längd på naglarna då!

Likes

Comments

Måndag - En uppvärmnng på crosstrainer och ett härligt ben och rumppass på 1,5-2 h med övningar som squats, lunges, benpress osv.

Tisdag - Uppvärmnng på crosstraner sedan bicep, tricep och rygg.

Onsdag - Uppvärmning på crosstrainer och sedan mage och axlar på gymmet och efter det 1 h dansträning

Torsdag - Uppvärmning på crosstrainer sedan ett ben och rumppass innan jobb och efter jobbet dansträning i 1 h.

Fredag - Vilodag

Lördag - Vilodag

Söndag - Uppvärmning crosstrainer sedan mage och axlar.

Detta är vad jag försöker hålla självklart varierar det då jag har andra saker jag måste ha tid för men detta är vad jag försöker och det är jätte skönt att ha ett upplägg. Jag vill fokusera på ben och mage och tränar det 2 ggr i veckan men är mycket svagare i armar och har enormt svårt att bygga armmuskler. Sedan rygg och axlar behövs men kör inte så många övningar då eftersom jag är väldigt ovältränad och det är inte det jag lägger fokus på. Jag tränar i stort sett aldrig bröst så skulle behöva få till det också.

Likes

Comments

Dagen började med att jag var svintrött och typ sov på lektionen fast jag inte ville, sedan efter skolan satt jag kvar och plugga körkort 3 h och efter det åkte jag till Sandviken för en körlektion och den var slut kl 5 då drog jag till gymmet och körde ett pass för magen och axlarna sedan gick jag till Ica maxi och köpte celsius och kvarg innan min dans och så kom jag hem och duscha och åt middag. Väldigt skön dag även om jag gjort saker och vart väldigt aktiv. Tror jag håller på bli förkyld också, tråkigt när jag kommit igång så bra med träningen och det är endast 2 veckor kvar till dansuppvisningen

Likes

Comments

Whitney Simmons

Jag älskar hennes youtube video och får sån inspiration då hon har en sjukt bra kropp, bra videos och bra övningar som jag vill och har provat på. Eftersom jag är nybörjare på gym så behöver jag förslag med övningar så jag kan bygga upp mitt eget gym program. Hon har väldigt mycket videos på rumpa och armar, rygg och axlar men saknar lite mage och bröst.

Jag tänkte även lägga upp ett inlägg hur jag lägger upp min träning dock inte vilka övningar men det kommer när jag är mer van och har fasta program.

Likes

Comments

Oj vad skönt och behövligt detta var efter helgen! Ett ben och rumppass fick det bli och längtar verkligen efter träningsvärken imorgon. Körde äntligen squats med 40 kilo, prova även en ny övning och Gud vad det brände men så skönt. 5 träningspass fick det bli denna vecka och det känns så bra :)

Likes

Comments

Äntligen var det min tur att bli 18, så sjukt kul och overkligt att jag är myndig men det var en liten besvikelse faktiskt kanske är roligare när man får körkort eller som jag tror att ja äntligen kan internet shoppa själv haha

Likes

Comments

Dagen började med en morgon promenad med hundarna sedan skola och fick även en gåva av make up store från när jag jobba på deras event, sen gick jag och köpte lite löv och ska byta ut mina tulpaner haha

Likes

Comments