Ändå sorgligt att sista veckan i 9:an har passerat. Man har alltid tyckt synd om dem som har gått ut 9:an när man var yngre och nu är man själv där. Jag ska skriva om hur sista veckan i årskurs 9 var. Måndagen hade vi klassens dag, våran klass valde att åka till havet och sola och bada. Vi var på Hästeviksbadet, jag gillar verkligen den badplatsen, den har det mesta, brygga man kan hoppa i från, sandstrand, klippor, gräsmatta, beachvolleyboll plan, kiosk, toaletter mm. Vi gjorde allt möjligt där, det vi gjorde mest var såklart beachvolleyboll. Vi var där mellan 5-6 timmar. Det var en toppen dag! Tisdagen var inte så lång, den gick ut på att städa i skåpen och i klassrummen&gaten. Vi fick sluta runt lunchtid för att vi skulle ha tid till att fixa i ordning oss inför balen. Jag gick hem och mamma hjälpte mig att locka håret, jag sminkade mig, satte på min klänning och sedan var det dags att vid klockan 17 samlas uppe vid skolan för att ta kort. Alla var superfina verkligen. Vissa hade baldejter, jag var en av dem, jag gick tillsammans med min vän Jonathan. Han är superlång, 2 m (!!). Vi var på Seaside på Björkö, det är ett super fint ställe som ligger precis vid havet. Ska sammanfatta balen kort, så att det inte blir långtråkigt att läsa, det var mycket dans, god mat och goa människor. Vi var hemma runt halv 1. Dagen därpå var det skolavslutning, vi samlades ute på fotbollsplan för att kolla hur scenen och allt var. Sedan åt vi mat i bamba. Efter det samlades vi i klassrummen och kollade på bilder genom åren, våran lärare sa några fina ord mm. Sedan var det skolavslutning ute på fotbollsplan för alla föräldrar, prisutdelning mm. Sedan gick vi tillbaka till klassrummen med föräldrarna och gav presenter till lärarna och tog förväl, det var en himla sorgsen stund, det var många tårar som fälldes. Sedan träffades min släkt hemma hos mig och vi firade sommarlov. På kvällen träffade jag några vänner och vi firade sommarlov igen. Det var den sista veckan. Det känns sorgligt att lämna högstadiet samtidigt som spännande att gå vidare till gymnasiet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej mina vänner, detta är som ni vet inte mitt stora fokus men jag tycker ändå att det är kul att skriva lite då och då. Jag ska försöka göra roliga & intressanta blogginlägg men kan inte lova, ni förstår. Ibland tappar jag bara suget på att blogga och det har inte gjort det lättare att blogga få jag har haft fullt upp i skolan och allt annat. Detta var bara ett "info-inlägg", Puss & kram.

Likes

Comments

Idag har varit en solig och roligt dag enligt mig. Jag vaknade runt 10 vilket jag inte har gjort på ett långt tag haha. Lite senare var jag och Mamma ute och joggade, det blev 7,5 km. Det var riktigt gött. Efter det träffade jag Frida och så var vi med varandra ett tag. Sen gick vi hem till mig och åt grillade hamburgare. Efter det cyklade vi upp till Sandra och Issa och tänkte vara med dem. Vi gick in till Issa och där låg hon och sov så vi väckte och hoppa på henne. Hahahaha det var riktigt kul. Jag Frida Issa och Sandra cyklade sedan till Lilleby skolan och hängde lite där. Så nu har jag precis pluggat och snart skall jag kolla på första avsnittet av partaj.


Likes

Comments

Beställde precis hem dessa Snyggingarna. Vet inte riktigt om dem kommer passa men får byta isf.


Likes

Comments

Jag följer serien Glee, Jag verkligen älskar den. Det handlar om några ungdomar som går i en kör och sjunger och massa kärlek osv. Just nu är jag på säsong 3 avsnitt 15. Kort inlägg men aja
Likes

Comments

Jag tycker Taylor Swift är en urhäftig tjej. Hon är helt klart en av mina idoler. Hon sjunger som en Drottning och tar scenen med storm. Jag vill verkligen gå på hennes konsert, det skulle varit amazing. Älskar hennes låtar och hennes personlighet. Hon är en av mina förebilder. Här kommer några bilder.


Likes

Comments

Hellu. Idag är det tisdag (nähä). Idag började vi 8.00 och vi slutar 13.00 så det är jäkligt gött. Vid 10.00 var jag hos min sjukgymnast, jag fick några övningar jag skall köra så jag tränar upp ryggen och magen. Senare idag skall jag träna fotboll :). Imorgon skall vi gå på skolbio den heter ''IRL'' hört att den skall vara väldigt bra så det skall bli riktigt kul. Puss så länge.

Likes

Comments

Just nu sitter jag framför tv:n och kollar på talang Sverige. Va tidigare på handbollsträningen där jag körde egen rehab träning för ryggen. Puss


Likes

Comments

Hello, today is Monday... Monday is always tough, but there's nothing to do about it. Shall go to the dentist today, nooooo. Short posts from me right now. xoxo...


Likes

Comments