Som jag har längtat efter det här lovet. Verkligen välbehövligt med den pressen som varit de senaste veckorna.

Idag hade jag lite sovmorgon så började 9.10 då vi endast skulle göra ett test på engelskan som inte tog så lång tid. Skoldagen idag blev bara 2h lång så tog lov redan vid lunch så jag och Jesper bestämde oss för en lunch på Oliven. Jag kan verkligen inte få nog av deras ceasarsallad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Wow vad poledance kan vara kul när det går bra och man kan se och känna att man utvecklas åt rätt håll.

Igår gick det ganska bra och jag är såå nära att sätta ett nytt trick som jag har kämpat med i flera veckor nu. Jag vet inte vad det är, men jag kan inte göra det från början till slut men jag kommer betydligt längre nu än för 3 veckor sedan.

Likes

Comments

Måndagsmorgon och den sista veckan innan sportlovet börjas tidigt på coach. Idag ska ha grammatikprov så är här för att få en sista genomgång nu på morgonen och hoppas på att det kommer sitta då så jag är redo för prov i eftermiddag.
Efter skolan är det dags för poledance som jag kör tillsammans med Elise och har gjort nu sedan i höstas.

Hoppas alla har en bra startpå veckan!

Två snabba från skoltoan, älskar att de har satt upp såna här post-it överallt

Likes

Comments

På dagens lista har jag inte haft många punkter, men dessvärre tidskrävande. Nästan hela dagen har spenderats vid skrivbordet med massvis av plugg, mest akut svenska då jag imorgon har grammatikprov. Planen var att jag skulle räkna lite matte då jag ligger efter min planering och har prov på torsdag, men ibland ändras planer både i skolan och utanför så matten får vänta tills efter veckans första prov.

Tror att jag aldrig har längtat så mycket till ett lov som jag gör nu.

5 skoldagar kvar.

Likes

Comments

JAG ÄR TILLBAKA! Jag tänkte börja blogga igen, vill verkligen memorera resten av gymnasietiden i både bild och text. Vi får se hur länge det håller den här gången...

Likes

Comments

Följ mig på pinterest @ klaramyrsell

Likes

Comments

God, enkel, nyttig. Finns det något dåligt med smoothies?
Idag börjar jag 12.20 så då gjorde jag en smoothiebowl till frukost med banan, hallon, blåbär och fil.

I eftermiddag åker jag direkt till gymmet för ett dubbelpass, först ska jag prova ett, för mig, nytt pass som heter Deep Flow, så vi får se hur det blir.

Likes

Comments

Helt ärligt så är jag pinsamt dålig på att uppdatera bloggen just nu. Jag har dels inte haft lust och energi för att blogga och dels har jag haft lite saker att blogga om, meen här är en snabb recap av de senaste fem dagarna.

Onsdag: En tur till Bergvik med mamma och mormor.

Torsdag: Sista jullovsdagen så jag tog en lång sovmorgon, hade en väldigt lugn dag och avslutade dagen med ett Dance Aerobics pass.

Fredag: Skolstart och UF-dag. Efter skolan, mat på Spicy Hot, gå runt i butiker, köpa träningskalender. Jag hann även med en snabb visit hemma hos Julia och jag satte upp en ljusslinga i mitt rum.

Lördag: Sovmorgon, städa, plocka ur granen och födelsedags firande av min kusin Ella som fyllde 15 igår.

Idag: Sovmorgon, läsning, lunch, läsning. Jag har börjat läsa Kathrine-Teorin och den är underbar, John Green är nog min favoritförfattare.

Likes

Comments

Vilket ställe, fantastiskt fint överallt. Snön låg som ett magiskt täcke på alla träd och tak. Tyvärr hade vi inte så bra tur med vädret, det var molnigt och dimmigt hela tiden vi var där så solen tog sig inte hela vägen fram och utsikten kunde inte nå upp till sin fulla potential även fast den var helt underbar.

Men vi var ju inte där för att kolla på träd och utsikten utan för att hälsa på Erika. Det var så kul att träffa henne igen och hon såg verkligen ut att trivas uppe i bergen.

Jag och mamma kom upp vid 15-tiden på lördagen så då checkade vi på hotellet, tog en liten promenad med Erika, åt middag och bara umgicks helt enkelt. Så spenderade vi egentligen hela vår vistelse och vi hann givetvis med lite skidåkning.

Likes

Comments

Gott nytt år!

Igår kväll umgicks jag med Julia och Emma och några av deras klasskamrater från Lillerud. Det var en väldigt trevlig kväll fylld med skratt och glädje.

Idag har jag packat väskan fylld med skidkläder för imorgon bitti åker jag och mamma till Gaustablikk och Erika i några dagar.

Likes

Comments