Lite nybakt bröd fullt med fibrer att ta med som snack nu när vi börjar vår 7 veckors-praktik. (Lite onyttigt också, men man får unna sig ibland)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite kortare och rakare samt ljusare och mindre gult! Alltid skönt med lite uppfräschning inför våren.

För er som undrar så går jag till Marielle på Stålklang i Uddevalla

Likes

Comments

Ledig lördag vilket betyder handbollsträning för barnen som vi såklart varit och tittat på. Så mycket kärlek till dessa tre små liv! Längtar så mycket tills vi får egna barn, men skolan skall bli klar först såklart!
Vi tog även en fika på yerba och hade lite kramkalas, mysigt!

Likes

Comments

​Här om dagen hade vi en liten mini-babyshower för Anneli, min kollega från IKEA. Det är så sjukt för jag har verkligen missat att hon är gravid, fick veta det strax innan jul (nackdelen med att bara jobba helg - man missar allt). Men är så glad för hennes skull! Eftersom vi inte vet könet ännu så köpte jag en söt liten jumpsuit med grå myror på och en fin liten bok. Men egentligen ville jag köpa upp hela affären, bebiskläder kan ju vara det finaste! 

Har även lagt ögongen på denna fina stol inne på Åhlens. Den hade passsat så bra vid mitt sminkbord, men tyvärr kostar den lite mycket för min plånbok just nu. Tusan. 

Likes

Comments

​Hej på er. Fick kritik från min syster att jag måste blogga mer och även skriva mer text. Så till dig Nici, här kommer det! (kanske någon mer som läser som vill outa vad ni vill att jag bloggar om?). 

Efter nyår och jul har det rullat på ganska lugnt här hemma. Vi har städat ut julen idag och oj vad ljust och fint det blev! Visst är julen mysig, men jag gillar mer cleana ytor och ljus. Imorgon tänkte jag köpa mig någon fin och vårig bukett som skall få pryda vardagsrumsbordet. 

Utöver att städa bort julen har jag mest fokuserat på träning och akutsjukvård som vi läser denna veckan i skolan. Riktigt intressant men endå läskigt att inse att vi kommer ansvara för så många liv och inte får göra fel. Tur man får öva!

Skall försöka fota lite i veckan så bloggen blir roligare. Tills dess, puss och godnatt

Likes

Comments

För er som bor i uddevalla måste jag tipsa om Orienthallens grönsaksavdelning. Så fräscha och billiga grönsaker (och frukt). Köpte tre galet stora granatäpplen för 19kr och det var så goda och ungefär i storlek med en handboll! Löp och köp!

Likes

Comments

​Lite blandade bilder från vårt nyår. Vi firade hemma hos Viktors kompis Anders med alla grabbarna och deras respektive. Riktigt fint uppstyrt med trerätters, lekar och champagne. Tyvärr tog jag inte så mycket bilder, men så brukar det bli när man har roligt. Ser fram emot 2018. Sista året i skolan och ännu ett år med min stora kärlek. Skall även satsa lite extra på träningen nu. Är väldigt stolt över det jag åstadkommit under 2017 då jag tränat 4-5 dagar VARJE vecka utan att fuska. Så nöjd! Nu satsar vi ännu hårdare och kör all in på kosten också! Vill vara fit och fin inför vår resa som vi bokade till Dubai i påsk! woho, bring it on 2018!

Likes

Comments

Gjorde en sån god pad thai härom dagen. Nästan lika god som yomos! Om någon vill ha recept, hojta!

Likes

Comments