Denna veckan har vi hela 3 examinationer, därav lite sämre uppdatering. Nu längtar jag till jul! (Inte för att vi har något lov...)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 178 readers

Likes

Comments

​Här ser ni Viktors systers nya lilla valp Sture. Hur söt är han inte? Och så himla liten och klumpig. Vi kommer vara barnvakt för honom någon dag i veckan nu till en början, när Elin och Anders jobbar/tränar. Så förbered er på valpbilder framöver. Älskar valpmys, blir så kär!

Likes

Comments

  • 800 readers

Likes

Comments

  • 1017 readers

Likes

Comments

Längtar otroligt mycket till sol och värme. Men för första gången på länge så har jag ingen resa inbokad denna vintern, livet som fattig student. Får drömma mig tillbaka i bilder från gamla resor istället

Likes

Comments

  • 1064 readers

Likes

Comments

,

Hej och tack för en mycket inspirerande blogg! Jag undrar vart du gör dina läppar? Jag vill gärna göra det och är supersnyggt på dig! Har du något annat tips ang att göra det? Hur kändes de för dig första gången och berättade du för alla till exempel? 😊 ha de fint!! Kram

Svar: Hej Alexandra! Vad kul att du tycker det, glad jag blir! Tack så hemskt mycket. Jag är väldigt nöjd faktiskt. Gjorde mina läppar första gången för ca 2,5 år sedan. Har alltid haft komplex för min mun (läppar, tänder och haka), och funderade på detta väldigt länge innan jag tog tag i saken. Mina föräldrar är väldigt emot injektioner överlag, då väldigt mycket kan gå snett med infektioner, bölder etc. (Min pappa är läkare så han har sett en hel del i sina dagar och försöker avskräcka mig varje gång vi ses.) Så jag tycker absolut att alla som funderar på att göra läpparna eller injicera någonting i sin kropp, bör läsa på om riskerna innan!

Med det sagt, så läste jag på en del och bestämde mig för att använda Juvaderm i mina läppar. Då det är det "mildaste" preparatet, och försvinner ganska snabbt ur kroppen om man blir missnöjd. Min plan var att bara lägga en halv ml till en början, men insåg ganska snabbt att det skulle bli bättre med 1 hel. Mina läppar/mun är väldigt liten naturligt på bredden. Så jag bad dem fylla ut åt kanterna och lägga det mesta i underläppen då det ser mest naturligt ut. Ingen har en ankläpp naturligt liksom.

Dagen efter min första gång var jag så sjukt svullen! Kunde knappt prata, äta eller dricka. Men tror man reagerar extra "hårt" första gången då kroppen är ovan. Jag har VÄLDIGT låg smärttröskel, så jag hade superont första gången. Men det är olika från person till person.

Till en början fick jag fylla ungefär varannan till var tredje månad, eftersom kroppen stötte bort preparatet. Men nu räcker det med en gång per år för mig. Ibland blir man lite storleksblind, och just nu känns de lite för stora. Trots att jag bara fyllt 1 gång det senaste året.

Jag berättade för min mamma, pappa, syster och mina bästa vänner. Folk som träffat mig ofta kanske har märkt, men annars är jag rätt förvånad över att folk inte märkt någonting. Men som sagt, jag lägger inte i så mycket och strävar alltid efter ett så naturligt resultat som möjligt så det är ju bara bra!

Tips... hm... Alltså fyll inte läpparna för att andra skall tycka du blir snygg. Jag gjorde det eftersom jag mått dåligt över att jag haft en liten mun. Känner mig mycket mer säker i mig själv och ler oftare (känns inte som två sträck längre när jag ler haha). Men jag tycker det är viktigt att man inte fyller för mycket. Lägg absolut inte för mycket i din överläpp för det ser inte naturligt ut, och läs på om de olika preparaten. Finns massa olika som gör olika saker. Och sist men inte minst, gå till en BRA salong med ett bra ryckte. Se till att de använder steril utrustning och att de lyssnar på dina önskemål!

Puss på dig, hoppas du blev nöjd med svaret!

TV: Innan jag gjorde läpparna TH: två dagar efter jag fyllt första gången (fortfarande svullen)

Likes

Comments