Dagen har gått ovanligt fort idag. Har hunnit med en del saker som har behövdes fixas.
Per var inte på bästa humöret idag och var anmält jobbig och ville inte jobba ordentligt överhuvudtaget. Han hade helst busat omkring istället. Hade ett hinder på medellinjen med vattenmattan under , först var den jätte läskig , sedan gick han hur bra som helst och så blev den läskig igen . Han vände på 5 röda sekunder idag , hahhaha men det är ok att ha sånna dagar ibland. Inplanerat denna veckan är en dressyr träning ( vet ej vilken dag) och så ska per få hoppa lite högre på torsdag är planen.
Imorgon är det skola och är inte jätte taggad på matteprov första lektionen :/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!
Idag rakade jag resten av per eftersom att vi bara rakade ansiktet igår.
Per gick ett hyfsat lagom pass, reds igenom i alla gångarter , inte så intressant pass.
Imorgon ska han få hoppa lite och så ska jag och mamma åka till hööks

Likes

Comments

Hejsan!
Igår så red jag Per inne i manegen, ett lagom ansträngande pass. Satte på gramanen så jag inte skulle behöva tjafsa med honom. Han var så sjukt fin och ville mest bara galoppera hela tiden om han själv fick bestämma. Han har tidigare haft svårt för galoppombytena men igår så satt dom i var tredje . Dom var sjävklart inte perfekta men han gjorde rena byten . Var så sjukt nöjd med honom igår .

Idag så klippte en tjej honom på öronen och vid nacken där jag inte kan klippa med min stora maskin . Han har varit riktigt jobbig med att man inte får pilla på öronen eller vid nacken på han. Han var lite bråkig och ville bestämma men tillslag gick det och nu är hans fluffiga öron inte lika fluffiga längre. Sedan red jag honom och Gus vad trött han va i huvudet , asså han brukar vara rätt mycket på tårna nu när jag rider honom . Men igår , hahhaha , det går inte ens att beskriva så seg han var .

Fina plutten

Likes

Comments

Hej
Idag var jag först i skolan och sedan åkte jag direkt upp till stallet då jag hade två hästar idag . Gjorde först iordning allt till min egna och sedan gick jag ner och fixade allt till ponnyn jag skulle rida. Ponnyn var sjukt fin men lite bråkig i början. Jäklar vilken känsla han gav mig. Per fick vila idag och endast skrittas förhand i manegen. Hahhah de första han gjorde när vi kom in var att rulla sig , vilket har blivit lite av en rutin.
Imorgon är tanken att jag ska rida Per, tror han kommer vara som en liten tickande bomb . Han ska gå lugnt hela veckan är det tänkt och så ska han förhoppningsvis rakas till helgen.

Likes

Comments

Hejsan!
Idag var jag hemma ifrån skolan då jag hade migrän på morgonen. Det släppte senare på dagen så åkte upp till Per vid tre och skrittade ut i 30 min, super mysigt men han var lite på tårna och blev rädd för struntsaker. Typ en gående människa och vattenpölar, Hahhah.
Imorgon ska Per skrittas förhand och kanske longeras lite lätt inne i manegen, sedan skall jag rida en ponny åt en tjej i stallet. Uppdaterar mer imorgon då det inte har hänt så mycket idag :)

Likes

Comments

Hejsan!
Idag provade jag det nya bettet jag köpte i stockhom, ett flippan. Har provat de innan och han fungerar super på det. Skall i huvudsak ha det i hoppningen där han blir lite stark och svår att få tillbaka efter hindrerna. 
Har provat några olika bett men ingen utav de har fungerat på honom , antingen så blir han bara starkare eller så blir de för starka, de har varit svårt att hitta ett bra bett som är lagom.

Red iallafall på det idag på marken och kände endst igenom honom då han förra veckan gick rätt tufft och att han skall vila imorgon. Inte ett jätte intressant ridpass. 

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Klara och går första året på gymnasiet. Jag har en häst som heter Parkets "Per". Han är född 2006 och är ett lettiskthalvblod. Jag har ägt honom sedan december förra året. Han har en riktigt speciell personlighet och en riktig gottegris. Här får ni följa min och Pers resa :) 

Likes

Comments

​Hejsan!
Nu är det dax att börja blogga igen!!


Likes

Comments