Header

Idag damp det ned en liten trevlig överraskning i brevlådan. Den bestod av ett otroligt fint litet skrivblock och en påminnelse: Novellix har fram till den 30 juni en skrivartävling för alla 26 åringar och yngre. Detta hade jag helt och hållet glömt bort. Jag tycker om att skriva men har svårt att få ihop en "färdig produkt" om jag inte måste. Men jag lovade mig själv halvt om halvt att "om jag får ett skrivblock måste du illafall testa helhjärtat." Så nu ska jag tvinga mig själv att få ned 20 000 sammanhängande ord på papper, spännande!

Kolla in tävlingen du med: http://novellix.se/novelltavling/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Välkommen till min blogg. Vad kommer det skrivas om här kanske ni undrar? Jag har ingen aning. Inte den blekaste. Det enda jag vet är att jag har ett kli i fingrarna som det måste göras något åt. Så just nu är jag ute efter den rätta plattformen att släppa fri mina tankar på. Förhoppningsvis har jag hittat rätt här.

Det där med att släppa tankarna fri har alltid varit svårt för mig. Jag är den typen av person som håller handen för min kreativitet och arbeten när andra människor är i närheten. Bokstavligen. Sitter jag och ritar eller skriver bygger jag murar med den fria handen, lägger en skugga över med min kropp. Det brukar dock bli bäst så. Konstigt nog koncentrerar jag mig bättre på skapande och är mer noggrann när jag är själv. Men det är något jag vill försöka jobba bort. Inte skapandet utan oförmågan att visa upp det jag kan. Ett litet steg för mänskligheten, ett stort för mig. Nu kör vi!Likes

Comments