Hej på er! Hur har dagen varit?
Min började vid 04.30, yey (!!). Jag är inte alls trött, inte det minsta, hehe...men tro mig det var det värt. Idag var nämligen min första dag på H&M, vilket förhoppningsvis kommer leda till lite ströjobb när de behöver extra personal. I vilket fall så gick dagen ut på inventering, alltså att räkna allt från kappor till varenda lite hårsnodd, men kul va det. Nu är det bara att hålla tummarna för att de behöver hjälp snart igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vissa av er kanske vet att jag var på GK:s i Ullared för nån vecka sen och jag tänkte att det kanske kunde vara kul att se vad jag köpt och hur bra dessa saker är eller inte. För det tycker jag själv är ett problem med att handla där, billigt och bra men är det kvantitet eller kvalité? Så därför tänkte jag göra några mini hauls och visa vad som följde med mig hem, hoppas ni gillar iden.

Det jag börjar med är något som jag köper varje gång jag är där: Pads och tops!! Billigt, bra och behövligt.

5.95kr resp. 6.95kr

See yaa!!

Likes

Comments

Gooood morgon!

Hur är det med er idag? Själv så vaknade jag för en halvtimma sen men ligger fortfarande kvar i sängen. Dock borde jag gått upp för länge sen då jag har hur mycket som helst att göra. Men men, juste sen har jag ju inte uppdaterat på två dagar och som vanligt beror de på mitt stressiga och hektiska liv. I fredags hade jag en lektion och sen satt jag kvar i skolan och pluggade. På kvällen blev det party, as roligt om man inte räknar med hur tidigt jag behövde gå upp dagen efter...:( Sen igår så jobbade jag och städade hela dagen, och på kvällen firade vi mamma. Här har ni lite bilder från de dagar som gått:

See yaa!!

Likes

Comments

Hej på er! Just nu är jag på riktigt myshumör. Jag vill bara krypa ner under täcket å krama å pussa på någon. Så det här fick bli dagens mood board.
(alla bilder är tagna från we heart it)

See yaa!!

Likes

Comments

Gomorron vänner!

Denna dag känns väldigt flummig...jag vaknad vid 8 tiden men pallade inte gå upp så låg kvar och läste en stund. Sen skrev jag dagens "Att göra" lista, med ett frågetecken bakom skola. Det är nämligen så att jag inte vet om jag ska till skolan idag eller inte. Vi har bara en kort lektion och just nu jagar alla rektorn för att se om vi möjligt vis kan arbeta hemma istället då läraren är sjuk. Men men vi får se hur det blir :)

See yaa!!

Likes

Comments

Hej på er, en bra måndag hittills? Jag har faktiskt inget att klaga på. Mattelektionen gick riktigt bra idag, lunchen var god och historian inställd. Så nu sitter vi på Espresso house och pluggar, men ska inte säga att vi fått jätte mycket gjort hehe. Snart är det dags för sista lektionen och ikväll börjar fotbollsträningarna igen, yippe!!
See yaa!!

Likes

Comments

Hej på er! Min dag har varit full som vanligt. Började med några timmar i skolan och öppethus, hoppas att jag lyckades intressera någon för ES. Sen åkte jag hem och skulle ha städat, men så blev det inte för jag slocknade och sov som en stock. När jag vakna var det dags att skynda iväg till farmor. Vi firade att hon blir 86 på onsdag, med årets sista kräftskiva.
Jag har haft en bra dag men även sånna behöver ta slut, Gonatt.
See yaa!!

Mina duktiga kompisar som visade upp ES genom att dansa i aulan, centralhallen och matsalen :)

Likes

Comments

Hej vänner! Hur har er fredag varit? Min har faktiskt flutit på. Efter skolan fikade jag och några kompisar, sen stack jag hem och åt bakad potatis (!!). Vid 10-tiden kom ett annat gäng kompisar. De stannade tills halv två och då skulle normala människor gått å lagt sig, men inte klara. Jag bestämde mig då för att lägga en ansiktsmask, kolla på topmodel och ringa min soulie en stund, men de var det värt. Dock är det öppen hus på min skola imon, så jag måste upp tidigt. Men men det är morgondags problem ;)
See yaa!!

Likes

Comments

Hej vänner!
Nu sitter jag i bilen på väg hem efter en lång lång dag i Ullared. Jag är dessutom några tusen fattigare och funderar på vad f*n jag köpt. Men men något vettigt fick jag väll med mig.
Dagen har varit superrolig. Min kompis som har körkort tog bilen och fyllde den med tjejer, däribland jag och min lillasyster. Vi åkte ca kl.7 i morse. Sen shoppade vi i några timmar, åt lunch och fortsatte efteråt. Kl.17.30 satte vi oss i bilen och om en timma sa vi äta igen.
See yaa!!

Likes

Comments