Min blogg är mitt forum och här skriver jag om det jag känner för att skriva om när jag känner om att skriva om det. Vilket betyder att jag bloggar helt för min egen skull. Det är därför det ibland kan komma två inlägg samma dag och ibland med två veckors mellanrum. Vissa kanske stör sig på sånt, men inte jag. Det viktiga för mig är att jag har någonstans att reflektera över mina tankar och låta mina kreativa fingrar skapa, skapa något som jag själv tycker ser bra ut och som jag själv är nöjd med. Det var bara de jag ville flika in med, puss och ha en bra vecka 17 !!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som någon av er kanske vet så har mina farföräldrar en mini kennel med strävhåriga taxar och den senaste kullen föddes för ca 9 veckor sen. Detta var kull C, som bestod av fyra livliga små hanar. Den 32:a kullen i Gims-kennel. Jag som själv är väldigt intresserad av våra fyrbenta vänner har spenderat en hel del tid med dessa små pojkar, Clabb, Cesar, Clipp och Curre. Därmed har det sjävklart blivit en hel del bilder, och eftersom att ingen får nog av gulliga valpbilder så har ni här ett helt inlägg fyllt med bilder på min älskade kull C som för övrigt flög ur boet förra veckan. Saknar dessa krabater något otroligt, men allt jag kan göra är att hålla tummarna för dem och tacka för den tid jag fick❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Våren närmar sig med stormsteg och som den sko älskarn jag är så har jag självklart hittat en massa fint att lägga till på önskelistan. Därför kör vi en kortvecka med mina "Vår Wanties" från skopunkten. Vill även uppmärksamma att detta inte är något samarbete utan bara skor som jag själv vill ha.

Vi kickar igång denna vecka med två favoriter. Denna skotyp ser man öööverallt just nu och jag ska erkänna att jag till en början var skeptisk, men jag har hamnat i att älska dem. Två olika sandaletter: Ett par svarta lägre och mer vardagliga, enklare att bära upp och passar till det mesta. Sen har vi även en riktig färgklick, röda, fräscha och lite mer vågade. Jag kan inte lova något men tror de finns i fler färger.

Resterande bilder är tagna från Pinterest, klicka på länkarna för att hitta dem där. Lust att kolla in min Pinterest? den finns också bland länkarna.

Likes

Comments

Halli hallå! Har du något för dig de kommande dagarna? Eller letar du efter något att göra? Varför inte gå på musikal som lite omväxling! Vi (som valt musikal som programfördjupning) på estetiska programmet katedral har med hjälp från regionteatern, fantastiska lärare och en underbar regissör satt upp musikalen THE WIZ.

Musikalen och karaktärerna är lätta att känna igen sig i och det är enkelt att dra paralleller till saker som händer runt om i världen idag.
The wiz är en modern tolkning av trollkarlen från Oz, och det här är vår version.

Intressant? Precis! Premiären var tyvärr i lördags men det är inte försent, vi har fyra föreställningar i Växjö konserthus de kommande dagarna och biljetter finns än så länge kvar. Ni hittar dem i biljettcentrum eller på ticketmaster.se (länken nedan).
Hoppas vi ses där!

Kommande föreställningar:

Torsdag 23 mars kl.19.00, Växjö konserthus

Fredag 24 mars kl.19.00, Växjö konserthus

Lördag 25 mars kl.15.00, Växjö konserthus

Lördag 25 mars kl.19.00, Växjö konserthus

http://www.ticketmaster.se/search/?keyword=THE+wiz

Alla bilder är tagna av EventVäxjö, lördag 18/3.

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag, en lätt dag med mestadels fint väder och glada miner. Men dagens höjdpunkt var trots allt lunchen, då jag och några kompisar hade hål och bestämde oss för en sväng på stan. Det hela resulterade i mitt FÖRSTA mål på Subway och en värdefull pratstund med L, innan D anslöt och berättade en privat men otroligt viktig grej. Dessa tjejer betyder så ofattbart mycket för mig, super trion!!

Likes

Comments

Då va de dags igen, hej på er! Nu började det rycka i mina fingrar och jag blev sugen på att blogga. Därför tänkte jag starta med ett avslut och lite härliga bilder från min vecka med fettisdagen, hundpass och Lakers match i Lacke kostym. Hoppas ni är lika taggade som jag på att vara igång igen!

Likes

Comments

Hej på er! Då var snart 1:a advent över, så också black friday helgen. Idag var jag och syrran på Grand, jag fick med mig lite smått och gott hem som ni får se inom kort. Natti natti, See yaa!!

Likes

Comments