Då har min 18-års dag blivit firad för första gången, Yey!! Ena kusinhalvan kom med mat och en liten present, så kvällen har bestått av massa mys. Det tillskillnad från dagen som mestadels har varit städning och fix. Tråkigt enligt vissa, men om du frågar mig så är det mysigt att städa, även om det inte är det första som dyker upp i huvet när ordet nämns. Kan tillägga att jag officiellt får kalla mig för 18-åring nu, enligt min farbror (aka han som bestämmer), natti natt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ligger här i sängen, tänker å funderar, på alla världens små ting. Just nu så tänker jag på regnet, som knastrar mot rutan och vinden som viner. Usch! Vilket rusk väder. Annat va de på bilderna här. En solig dag då leendet gick från öra till öra. Så vandrar tankarna vidare till härliga strålar som bränner lätt i nacken och varma vindpustar som omfamnar en ibland. Så får det bli i natt, drömmarnas land. Dörren väntar på glänt och där smiter jag in. In i drömmarnas trädgård fylld av alla dess underbara dofter från sommarens blommor och alldeles lagom som i en varm famn. Inombords fylls jag av ett harmoniskt välmående och trivsel. Ögonlocken är tunga och slår mjukt igen. Här stannar jag inatt.

Likes

Comments

-kanske lite konstigt, rättså udda, väldigt svenskt! Men ack så älskvärt. Att få spendera en kväll så fylld av fest och glädje med människor man tycker om är underbart. 2017, midsommar 2017, en av de bästa i mitt liv, mitt 17 år och 50 veckor gamla liv. Vissa super sig redlösa och medvetslösa, andra skrattar och gråter, endel leker och slåss, några äter så de rullar fram. Och vi, vi gjorde de mesta, en salig blandning av allt de nämnda och lite till. För mycket mat, en högljud Johannes, en söndrig bil, lila märken, misslyckat wingmanande, deep talks, "pappa betalar"-båten, de vita "molnen", gilfs, sötsug, skitsnack, kaos skylten, snapsvisor, skratt, gräs i ögonen, krossade juveler, mina bästa vänner och det bästa av allt, den gula studs grejen. Ön som börjar med öl gjorde oss gott och helgen tog slut alldeles alldeles för fort. Men vi levde där och då och njöt av nuet. Tiden går allt för fort när man har roligt, så ni mina älskade vänner får ta å bli lite tråkigare. Tack för ett underbart minne som följer med mig livet ut!! Puss och kram Klara!

Likes

Comments

Idag säger vi grattis till Tilda, min kusin som fyller 9 år! Älskar denna skitunge och hon är tydligen lik mig då jag var i samma ålder. Bli inte stor för fort pluttis!!

Likes

Comments

Varje år får vi bildelever åka på en resa, bara en liten skolresa över dagen liksom. Den går till olika konstmuseum i Danmark, ett per år. Förra året besökte vi Helsingör och Lousiana, men i år drog vi oss i stället till Köpenhamn och museet Arken. Hade en trevlig dag men goda vänner och ska jag vara ärlig så var det en lyckad först gång i Köpenhamn för min del!! Ja, det kommer mer bilder...

Likes

Comments

Hittade ni på något kul på Valborg? Eller firar ni det? Så här några dagar senare tänkte jag berätta lite snabbt om min Valborg iallafall. I min familj har vi alltid firat Valborg lite smått med god mat och majbrasa. Men i och med att jag blivit äldre så har de senaste åren betytt fester och kompisar, så även detta år. I söndags hängde jag först med lite kompisar och hade förkrök här. Efter några timmar drog vi till en fest som var FULL med härliga människor och många känningar. Det bar hemåt vid 2-tiden efter en lyckad kväll. Och om nån av er som gjorde kvällen så bra skulle läsa detta så vill jag bara tacka och buga! Dessutom så vill jag tacka mig själv. Det var en sån där kväll som man har typ en gång om året (😂) då man känner sig vacker och självsäker för en gång skull. Så två tummar upp! Puss puss på er!!

Likes

Comments

Med denna bild vill jag idag hylla två av de viktigaste individerna i mitt liv, två som har lett mig till den person jag är idag. Först, min absoluta förebild, min pappa! En person som varje dag genomlider så oerhört mycket smärta, men som ändå tar sig igenom det. En person som varje dag känner saker som andra aldrig hade klarat av, och trots det bryr han sig ändå mer om oss än om sig själv ❤ grattis på 47 års dagen pappa!!
Vidare till nästa individ, min bästa vän, hon som inte finns här fysiskt men alltid i mitt hjärta. Älskade Pillan, idag är det hela 3 år sen du lämnade oss. Folk tar mig inte seriöst för att du "bara" var en hund men jag menar varje ord, min BÄSTA vän!! Jag kommer aldrig glömma din sista dag, då jag höll dig så hårt att det är ett under att du inte gick sönder. En dag med så mycket sorg att det inte ens går att beskriva. Men självklart minns jag mer än det, alla glada minnen. En viftande svans som mötte en när man kom hem, en värmande kudde i sängen och en vän som alltid lyssnade och förstod. Vilket jag tror och hoppas att du fortfarande gör, vad det än gäller. Ni båda är så oerhört mycket för mig, tack!!❤(på bilden: pappa, jag och Pillan i bagaget på bilen under skördetid)

Likes

Comments

Min blogg är mitt forum och här skriver jag om det jag känner för att skriva om när jag känner om att skriva om det. Vilket betyder att jag bloggar helt för min egen skull. Det är därför det ibland kan komma två inlägg samma dag och ibland med två veckors mellanrum. Vissa kanske stör sig på sånt, men inte jag. Det viktiga för mig är att jag har någonstans att reflektera över mina tankar och låta mina kreativa fingrar skapa, skapa något som jag själv tycker ser bra ut och som jag själv är nöjd med. Det var bara de jag ville flika in med, puss och ha en bra vecka 17 !!

Likes

Comments