MIN KONFIRMATION, 2015

Det er altid dejligt at se tilbage på de skønne billeder fra ens konfirmation. Jeg blev konfirmeret den 14 maj 2015. Dagen startede med at min veninde Caroline kom og satte mit hår, jeg skulle konfirmeres ved en 10 tiden i Ramløse kirke. Jeg begyndte så småt at tage min kjole på at få gjort mig selv færdig, jeg kunne mærke spændingen i maven. Klokken ramte 10, og kirkeklokkerne ringede, wuptiii så blev jeg konfirmeret. Da jeg kom ud af kirken, stod der nogen af mine gode venner, tiden ved kirken gik med at få taget en masse skønne billeder, der blev taget af dejlige Susanne, som var fotograf i løbet af dagen. Efterfølgende kom der en lækker firebird cabriolet, som kørte mig og min veninde Caroline i skoven, så jeg kunne få taget en masse billeder til minde om den 14 maj 2015.
Derefter kørte vi ud til Annisse forsamlingshus, hvor konfirmationen blev afholdt. Alle gæsterne var ankommet da jeg kom derud. Det var skønt at se de alle de mennesker som har stået mig nær ligesiden jeg kom til Danmark. Vi fik en masse lækkert mad, og der blev hygget langt ud på natten.

Jeg er stadigvæk super taknemmelig for alle, der kom og fejrede mig. I gjorde virkelig min konfirmation til noget helt uforglemmeligt.

TAK 

xoxo 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Ferier

My frist trip to Spain- part one

SPAIN - ALICANTE

Nu er tiden endelig inde til, at jeg skal på FERIE. Min skønne kæreste og hans familie har inviteret mig med til Spanien, Alicante.

Likes

Comments

Instagram@klaramadhavi