Header

Hej hej! Startskottet för tredje veckan av skolan gick av idag! Det har varit en riktigt dunder start med först Danmark och The Royal Danish Ballet Summer school 2017, sedan en vecka i Göteborg som uppvärmning för Sthlm och Nordic Ballet Seminar som i år var på Kungliga svenska Balettskolan, för att nu idag vara tillbaka i Götet.
Fart och fläkt helt enkelt!
I Danmark fick jag verkligen så mycket inspiration och glädje av alla dansare som vara där som jag försöker verkligen utnyttja det nu när jag själv kommit igång på riktigt efter sommarlovet! Eller ja.... typ iaf.

I Stockholm (TMI) så hoppade mitt knä ur led på en modernlektion på tredje dagen så jag fick sitta ner halva onsdan' fram till fredag då sista dagen av lägret var. Men trots det så hade jag superkul i på Nordic Ballet Seminar och mitt knä är nästan helt återställt nu.

Idag på skolan så har vi börjat repa inför Göteborgs kulturkalas. Vi ska vara med nu på söndag 20/8 och visa upp gobitar ifrån förra vårföreställningen "Hans och Greta" och även lite andra spännande grejer.... jag har därför idag repat sandfé- och månsolot lite försiktigt med mitt lite svagare knä. Men det känns bra och jag kommer vara på banan om vara någon dag eller så!

Nu: Har precis ätit kvällsfika med familjen och nu ska jag sova, för imon blir det uppe med tuppen!

Vi ses och hörs. Ha det fint!
Love Klara💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Subscribe