Dagens humör- Pigg men samtidigt trött.

Dagens mående- Ordentlig träningsvärk i benen från igår.

Dagens borde- Byta & tvätta mina lakan.

Dagens frisyr- Slarvig toffs.

Dagens smink- Inget.

Dagens klädsel- Gymshark tights & en gammal T-shirt från gina.

Dagens planer- Träna & gör iordning i garaget.

Dagens vill ha- Ett par nya träningsbyxor.

Dagens tråkigaste- Tvätta...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Okej, vart ska jag börja?

I mitt senaste inlägg var skolan inte slut och jag hade heller inte lämnat in alla uppgifter. Nu är skolan slut för länge sen och gymnasiestart närmar sig. Vad kan jag säga om de? Skönt att 9:an är slut och nu ser jag fram emot gymnasiet.

Sommarlov.. "vi ska göra så mycket"... nej, de har inte blivit så precis. Mestadels har vi bara träffats och chillat.

v.29 drog familjen på semester. En vecka, två länder. Amsterdam och Barcelona. Amsterdam har vi vart i några gånger innan och vi är förälskade i staden. Barcelona var nått helt nytt för oss alla. Riktigt varmt och jag kan inte säga om staden var fin eller ful. Den var både och.

Nu är vi framme i nutid, 4 veckor kvar till skolstart och 1 vecka kvar tills sommarjobb. Denna veckan ska vi "göra så mycket".

Och btw, jag statar upp bloggen! (igen..)

Likes

Comments

Många inlägg nu om mig och mitt pluggande samt att skolan snart är över... hehehe

Nu mina vänner är det verkligen inte långt kvar tills jag står uppklädd och redo för att ta farväl av grundskolan. Tiden kommer bara rusa iväg, vilket jag tycker är grymt skönt!

Idag har varit ännu en hyfsat produktiv dag. SO presentationen tills imorgon är klar, bara några finjusteringar och sedan är jag redo för att framföra den. Ska påbörja en ihopskrivning med fördjupning av presentationen som ska lämnas in på söndag. Därefter förbereda och göra klart en kalkyl samt presentation till Fysiken/Matten tills nästa vecka. Skolmotivationen är under 0 just nu och ni förstår inte hur mycket jag längtar tills allt detta är över! Bara att hänga i..

Jag hatar verkligen att jag sätter så mycket press och krav på mig själv gällande skolan (och allt annat). Det ät så jäkla onödigt att stressa upp över detta nu när det snart är över. Det är nu jag kan börja slappna och bara "glida" med. Min största oro är att jag inte kommer komma in på gymnasiet, men inrest inne vet jag egentligen att jag kommer komma in.

Likes

Comments

Blir ett tröttsamt "Hej" idag. Bloggen ekade tomt igår pga träning, ridning samt plugg. Trotts att bloggen inte hann bli uppdaterad kändes det som jag fick till en produktiv dag, vilket jag delvis fått till idag också. Skolan går mot sitt slut och det är inget man missat, de sista uppgifterna lämnas in och snart får vi springa ut. LÄNGTAR!

Denna veckan har jag tre arbeten att lämna in, så kvällarna kommer inte gå åt till bloggen tyvärr.. Jag vill verkligen göra färdigt uppgifterna och få det överstökat så att jag bara kan ägna mig åt precis ingenting annat än just det jag vill. Jag har inte så mycket mer att säga än att inläggen och uppdateringen inte kommer var top notch under ett litet tag fram över.

Ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

Godkväll!

Idag hade jag mina nya byxor samt min nya skjorta och kände mig faktiskt både fin och stylish. Iallafall tills jag lämnade gymmet i eftermiddags, svettig och med höga strumpor i ett par slip ons... Inte riktigt samma känsla kan jag meddela.

Det intressantaste skolan bjöd på idag var ett besök hos ungdomsmottagningen. I 1,5 h satt hela klassen samlad i ett rum och fick en hej dundrandes genomgång av både det ena och det andra. Ja, det var vad jag hade att berätta om min dag.

13 dagar kvar i skolan tills lov. Det är det ända som konstant snurrar runt i mitt huvud. På dessa 13 dagar ska jag ha en presentation, lämna in 2 uppgifter och göra 2 läxor. Sedan är jag officiellt DONE med skolan.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Egentligen vet jag inte om jag vågar berätta vad vi kusiner hittade på idag.. Men jag bjuder på två bilder och lovar att avslöja vad vi gjorde någon annan dag.

Inga biler jag är nöjd med, men ville visa er något iallafall...

Inlägget innehåller annonslänkar. Klicka på antingen tröja eller byxor om de verkar intressanta!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inlägget innehåller annonslänkar.

Nu när jag desperat är på jakt efter en avslutningsklänning, istället för ett sommarjobb, hittade jag en massa annat snyggt som jag gärna hade haft hemma i garderoben.

Likes

Comments

Dagens humör- Vakande och möttes av både solsken och fågelkvitter, att vara annat än glad går inte.

Dagens mående- Ont i käken samt hungrig. (Dags att göra frukost)

Dagens borde- Plugga samt fota kläder till bloggen.

Dagens frisyr- Slarvig fläta, toffs på gymmet och en bulle när jag solar.

Dagens smink- Inget.

Dagens klädsel- Just nu har jag sport bh & pyjamas shorts på mig. Snart hoppar jag i gymkläderna och därefter åker bikinin på.

Dagens planer- Gymma, sola & plugga.

Dagens vill ha- Nya gymshark byxor, beats hörlurar, kamera och en kram.

Dagens tråkigaste- Lätt ångest över att man aldrig tar tag i saker och ting.. Tex "photoshoots"

Dagens längtan- Sommarlov!!

Dagens superlängtan- Eventuell utlandsresa i sommar och tills tandställningen tas bort.

Likes

Comments

Nästan en ny dag, men inte försent för ett inlägg.
Idag sov jag igenom två alarm och gick upp kl 11 istället för kl 9 som egentligen var planerat.
Med frukost i magen parvlade jag mig iväg till gymmet och möttes av tomhet. Älskar att vara ensam på gymmet!

Efter ett hyfsat arm/magpass gick jag hem, fyllde på med mat och stekte en stund i solen innan jag gjorde mig iordning för att åka in till stan på synundersökning. Undersökningen slutade med att jag beställde ett par nya glasögon som jag kan hämta ut om ca 14 dagar. Min syn på långt håll är perfekt, men jag behöver läsglasögon.

Just nu sitter jag på Gustavs soffa och chillar. Adna, Ellen, jag o Gustav satt tidigare ikväll vid sjön, åt glass, melon och choklad. Aningen blåsigt, men fortfarande väldigt mysigt.

Likes

Comments

För ett tag sedan nämnde jag att jag skulle ta tag i min träning och min mat samt bygga "värdens största" rumpa.

Det är såhär jag tänker göra:

Så som jag äter nu, tänker jag fortsätta med hela sommaren. Eventuellt att jag höjer matintaget en aning då jag är osäker på om det jag äter nu är tillräckligt. Inom träningen tänker jag fokusera på både styrka, teknik och kondition/cardio. I det stora hela, kommer jag träna som jag gör nu. Varför jag väljer att fortsätta med det jag gör nu är för att jag inte vill lägga på mig något under sommaren. Jag känner mig själv och jag vet att om jag skulle höja mitt kcal intag och verkligen gå all in på muskelbygge under sommaren, skulle mitt huvud krascha.

I September kommer jag öka kcal intaget och verkligen fokusera på muskelbygge. Ska man bygga stora muskler måste man äta stora mängder. På fitness språk kallas detta bulk. Då drar jag ner på konditionsträningen och ökar vikterna till max. Jag planerar på att bulka fram till Januari ungefär.

Därefter ska jag gå tillbaka till "normalt ätande" och sedan påbörja en cut, som det kallas, inför sommaren. Under min cut, ser planen just nu, ut på detta viset. Minska kcal intaget en aning samt öka konditionsträningen/cardion. Hur länge min cut kommer pågå är oklar. Jag tänker att jag får se hur det ser ut när jag är färdig med bulken.

Varför gör jag detta?

Jo, svaret är enkelt. Jag vill ha mer, större, synliga muskler. Inte bara på min stjärt, utan på hela kroppen.

Denna planen har jag gjort själv utan någon hjälp. Under tidens lopp kommer denna planen säkert ändras och justeras efter mina framsteg och bakslag.

Just nu äter jag en varierad kost aka jag äter ALLT. Ni behöver därför inte vara/bli oroliga för att jag håller på att bli sjukare igen.

Likes

Comments