S/o t my spirit animal Lisa01j

Hade nämligen matteprov vilket formade dagen i en aggressiv seppuku-aura. Dessutom är jag less på dilemmat jag tampas med (läs http://nouw.com/klarakatt/dagens-tittarfraga-21497427) . "Fuck fuckboys but also fuck fuckboys"  e ju nått vi alla kan relatera till. Kris. 

Nått ångestdämpande är dock lanserandet av det nya American Horror Story avsnittet! :D ! Det ska jag nog titta på nu istället för att agera deltagande gymnasieelev. 

Måste jag avsluta varje inlägg med mitt namn förresten? Ni vet väl vem d e som skriver ändå? Jobbigt att hitta ett effektfullt admin och hälsningsfras för varje inlägg när en är torr och inte har ngn fantasi :(

Ni får nöja er med oorganiserade irrationella inlägg så länge eller läsa kissies blogg istället

p&k/ yours truly klarakatt  (humorn lyser med sin frånvaro)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ska en träffa en snubbe som frågar "Har du några planer för helgen" Varpå han sedan skriver att han själv planerar "To chase tail"?

Är detta nått slags humoristiskt halvdesperat skämt med glimten i ögat eller snarare ett vidrigt fuckboyquote jag borde differera ögonblickligen?

I need help the weekend is just around the corner u guys :-(((

Jag och två sympatiserade själar ropar efter just DIN hjälp i denna svåröverskådliga frågeställning

  • Yolo
  • 113 Readers

Likes

Comments

HEJ kära läsare!

Detta är då min blogg, skapad å min lärare i Digitalt skapandes vägnar. Jag och mina 32 klasskompisar har nämligen fått i uppgift att skapa en blogg så helt plötsligt blev jag och mina bffs här i skolan bloggersko @Nouw r? Absurt men kul. Har faktiskt tagit mig en funderare över att skapa en blogg där jag kan lägga fokus på att försöka strukturera upp allt som snurrar innanför skallbenet. Varje dag bombas en ju med olika intryck. Det hade varit kul att skriva om.

Nouw.com/Klarakatt kommer agera mitt personliga uttryck.


Nu skriker Alice att vi tydligen hade lunch för 8 minuter sen?!

Vi hörs senare med ett dagens outfit inlägg! Stay tuned

Likes

Comments