Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

CommentsNyår slutade i kaos och bråk med mina föräldrar, men verkade ha varit kul för många andra vilket jag ändå är glad över!! Sen nyår har jag Bakishängt, rehabiliterat i forsa med min bästa älskare, kollat hockey med överengagerade vänner och haft det så jävla härligt! Älskar att känna att livet är så himla härligt och att inget känns fel, men såna känslor brukar inte vara långvariga. Dock är jag så jävla taggad på life just nu så vi får väl se! Kanske håller ända till efter studenten!!!!

Likes

CommentsBilder från helgen, hade sjukt kul även om jj/yung lean/lorentz var mycket sämre än förväntat, gick på dovas efter och lyckades bli full, sov sedan i ett rum med öppet fönster men det var okej för jag hade Carro där! Just nu sitter jag och snyftar till Håkans Ullevispelning. Fy fasan vad jag ångrar att jag inte var där. När det ägde rum var jag sjukt besviken över hans senaste skiva men nu när jag sitter här och hör publiken sjunga Valborg känner jag bara hur glädjetårarna försöker leta sig fram. (Du kanske aldrig kan få dem du vill få, men du kan få mig) för att sedan gå över till "en sång om att växa upp, en sång om att bli kär". Finaste Håkan.

Likes

CommentsHahaha har inte så mycket att säga förutom att det var sjukt kul men ändå oklart som fan

Likes

Comments

Var i skolan, sedan följande jag med hem till Carro och fikade för att sedan jobba och efter det stressade jag till Malin som hade förfest, var hur kul som helst!! Inte direkt för att någon ville på kartellenen alla var glada och fulla. Första snön kom också men det gör mig ingenting, ett steg närmare pulkaåkning bara!!!

Likes

Comments

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Helt klart! Bland annat haft två skitfeta fester, fyllt 18, fått jobb, varit på mitt första bråvalla och tagit körkort!

Hur har ditt 2014 varit?
Helt klart det bästa året hittills, är så sjukt glad över att jag gjort allt jag gjort och hamnat där jag har hamnat, är så vansinnigt tacksam för de vänner jag fått och allt jag fått uppleva i år, är det något jag skulle göra om så är det 2014!


Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma?
19e juli, artonårsdagen eller 25e november, dagen då jag tog körkort!

Vilken var den bästa händelsen under 2014?
Oj, jag kan verkligen inte bestämma mig för en? Men alla fester och bråvalla står helt klart högt upp på listan!


Bästa köpet?

Fick väldigt mycket bra från det här året gratis, men skulle nog kunna säga alla varm&kallVad spenderade du mest pengar på?
Kläder, mat och alkohol helt klart!


Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?

Håkan Hellström - bara dårar rusar in och 13
Baltimora - tarzan boy
Ylvis - mr. toot
Lorentz - där dit vinden kommer


Vem har du umgåtts med mest?
I början av året var det nog Tilda, Lina, Carro och Hampus, under sommaren blev det en hel del Emma, Sofia, Frida och Isabell och nu på senare tiden har det blivit en hel del Ida och Nora, är sjukt glad över att jag kommit dem närmare!

Vart reste du under 2014?
Italien! Hade planer på London också men det kommer med ekonomin.

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?
Ett bättre välmående, mindre superspårade fyllor, mer hångel, ännu mer fester och en stabil ekonomi!

Vad gjorde du på din födelsedag?
På "morgonen" så söp jag med härliga människor, efter några få timmars sömn så vaknade jag med huset städat (??) och var superbakis hela dagen, bra fylla ändå!

De bästa nya människorna du träffade?
I katrineholm är ju inga personer någonsin "nya" men är så glad över att jag kommit närmare gamla kompisar som Ida och Renée, Linnea, Nora och Frida är ju nya och har kommit närmare Isabell, Emma och Sofia i min klass och är superglad över att jag kommit så sjukt nära Carro!

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Sluta ansträng dig för att saker ska hända, är det menat så kommer det hända när du minst anar det. Du är bra.

Likes

CommentsHahahaha gårdagen var jävligt oklar, slutade skolan vid 12 och åkte då och plockade upp Rebecka så åkte vi till c&l och sedan vidare mot mig för att tagga bråvalla15 och ner mot stan för att shoppa men slutade i hetsskrik haha! Sen på kvällen åt vi från nya därmedpasta, suuuuuupergott, verkligen, alla borde äta där!! Efter det åkte jag och hämtade Nora som följde med hem till mig, myste med mina hundar och såg Idol och sedan drog vi ut på Harrys nyktra, men hade sjukt roligt, dansade massor, pratade med nya människor och fick även följa med på efterfest! Är dock fortfarande oklart för alla vem snubben i mitten på bilden längst ner är, han ville väl bara verkligen på efterfest??

Likes

Comments

Igår var det studentfest!! Kommer dessvärre inte ihåg så mycket och blev dessutom tydligen utslängd från Harrys pga grad på fylla, idag var jag på sacomässan, bussresan dit var kul eftersom jag fortfarande var full, men blev bakis på själva mässan och har aldrig varit med om hemskare, bussresan hem var bland det värsta jag varit med om.

Just det gissa vem som tog KÖRKORT i tisdags!! Är så jävla glad över att det är över nu, pga gårdagens fylla ska jag inte dricka på ett tag heller så kommer säkerligen hittas bakom ratten några helger framöver!

Likes

Comments