Här kommer bilderna igen!!


Senior grupp bild med de i fotbollslaget

Senior day, alla seniors blev hyllade för deras insats och alla fotbollskamraterna fick fina kommentarer.

Hela laget, allt från 14 till 18 åringar

Senior bild igen med fotbollen

Jag stukade min fot riktigt dåligt... här gör de isbehandling. Nästan noll gradigt vatten stömmar igenom kanaler som är inuti tyget som är runt foten

Den typiska amerikanska posteringen...

Mina närmsta vänner här i US!!

Samling i idrottshallen, nästan alla seniors på bilden

Ännu en bild från samlingen

Jag och lillebror David gjorde svenska chokladbollar

Hannah och jag från samlingen

Homecoming game. Vi i student avdelningen på skolan kastade bakpulver på varandra! Såå kul!!!

Homecoming game!

Homecoming dance. Elayna, Salina, jag, Hannah och LeEtta (ja, hon har stor bokstav mitt i sitt namn) i den ordningen.

Alla seniors som var på dansen tog bilder vid vattnet innan

Några av senior tjejerna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har så otroligt mycket för mig om dagarna att jag knappt hinner hämta andan. Det är kul men jag är trött. Det är knappt att jag har tid att skriva detta inlägg så jag tänker att bilder från tala för sig själv :)


Americans fotboll

Fotbolls profilbild till laget

Gruppfoto med senior laget av tjejernas fotbolls lag

Efter min första match här i US

Bröllop

Bröllop

Värdpappa Ross kusin som gifte sig

Efter 2 veckor här i USA lyckades vi få till första middagen då alla var hemma kunde laga en ordentlig middag. Jag åkte däremot till fotbollsmatchen (amerikansk) 15 min efter denna togs... som sagt det är ett hektiskt liv jag lever här. VI gjorde i alla fall min favorit maträtt, cashew taco!!!

Elena, jag, Salina och Hannah. Tjejerna jag kommit närmast i vänsksap

Vädret har varit fantastiskt!!!!!

En kompis till pappa Ross tog denna bild när vi spelade fotbollsmatch ;)

Släkt träff hos familjen Lexvold. Det var totalt 27 stycken. Endast jag, pappa Ross, hans syskon och hans föräldrar på bilden

Träffade kompisar till familjen. Det har en tomt på 24 000 hektar.... därför vi behövde bilen för att plan och ha en picknick

Gården där släktträffen var. Jag spelar baseball för förstaval gången

Ytterligare en aktivitet på släkt träffen

Första dagen i skolan för alla tre. Tommy (blond) och David (brunett) som är mina bröder här

Likes

Comments

Jag har det så bra här i Red Wing!!!! Jag älskar min familj, de är super snälla! Jag kom hit i onsdags och välkomnades med en fin skylt där det stod "Klara". Vi åkte direkt efter och köpte pizza som vi tog hem. Senare tittade vi på baseboll då "The Twins" spelade och åt popcorn som jag tagit med mig från Sverige. De tyckte om dem :) Dagen efter åkte vi till skolan för att välja ämnen att läsa den kommande terminen. Jag och mamma Kelly åkte sen till Target och köpte skolsaker. Vi träffade även på granntjejen som erbjudit sig att skjuta mig till skolan, Salina (uttalas selena). Det var lite nervöst att träffa en amerikan som är i samma ålder som en själv. Jag kände mer press att prata bra och korrekt engelska. Alla säger däremot hela tiden att jag pratar väldigt bra engelska så det ger mig extra självförtroende. På kvällen tittade vi på tjejernas fotbolls lag när de spelade match mot en annan skola. Skollagen heter "Wingers". Det var en sjukt spännande och rolig match. Det känns också bra för tjejerna var inte alls lika bra som jag trodde. Laget jag spelade med hemma var bättre än tjejlaget här. Salina är med i fotbollslaget så det är därför bra om jag också är det så jag lätt kan få vänner. Jag kommer förmodligen spela fotboll på hösten, cheerleading på vintern och track på våren.


Idag var vi på Minnesota State Fair. Det var jätte kul. Det är typ en festival med massa mat och attraktioner och ALLT är deep fried. Det fanns deep fried oreos, ice cream, lakris osv. Jag åt bland annat deep fried veggies vilket var underbart gott. Pappa Ross tyckte faktiskt att det var det godaste han åt under hela dagen och han åt ju allt (korv, glass osv). Jag åt också jorden godaste ny bakade cookies och fryst banan doppat i choklad toppat med strössel. Det var också kul för några killar från baseboll laget "The Twins" kom på besök så det var coolt att se dem. Det är ett riktigt bra lag i US. Mamma Kellys föräldrar var också med oss idag, de var också supersnälla!! Vi var på the State Fair i 8 timmar. Vi är helt slut just nu, vilket betyder att man ser en baseball match framför tv hela kvällen med något snack. Vi gick 14 000 steg idag, nästan en mil.


Puss och kram!


Likes

Comments

Godmorgon!

Min första dag i New York startar nu. Klockan är här 05:17 och jag är hur pigg som helst. Flygresan igår gick snabbt kändes det som men den var ändå hela 8 timmar ungefär. Jag vaknade ungefär 07:30 i Sverige och åt två mackor till frukost. På planet serverades det vegansk måltid för mig, pasta med spenatröra samt senare under flygningen en macka med jos. Det var inte alls gott så jag åt knappt något av maträtterna. Sedan när vi landade i New York var klockan 14:45 (20:45 i Sverige) och vi fick veta att det skulle bli middag 19:30... Jag var hur hungrig som helst och nu behövde jag vänta till 01:30 på natten för att få mat (enligt svensk tid). Helt enkelt kan man säga att jag har fastat hela dagen och kvällen igår. Dessutom när det väl serverades middag var det en sallad på tomat och gurka som blev det mig. Alla andra åt hamburgare eller chicken Nuggets. Jag har däremot träffat en del vegetarianer, så det är kul.

Jag delar rum tillsammans med en dansk tjej som heter Kamille, hon är född 01. Jag är definitivt den äldsta här på lägret. Majoriteten är födda 00 men i många länder som tillexempel Brasilien och Danmark är det andra skolsystem så de bli naturligt för dem att åka när de bara är 15/16 år.

Det är mitt och Kamilles rum som många samlas i, det var typ åtta pers i vårt två bädds rum här igår. Alla var danskar så det blir att prata engelska med dem, jag förstår inget när de pratar danska. Jag har också pratat en del med en svenska tjej som heter Linn och vi fick reda på att vi dessutom flera gemensamma kompisar/bekanta. En annan tjej jag pratat med är en brasilianska som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på.

Idag ska vi till Manhattan, hotellet vi bor på ligger 10 minuter med buss från centrala Manhattan. Vi kommer vara där hela dagen till 20:00.

Känslomässig mår jag toppen. Jag trivs här och det är massor av trevliga människor på lägret. Det är också skönt att mjukstarta med engelska med andra människor som inte heller pratar perfekt engelska.

Likes

Comments