Header

Det är något speciellt det där med att vara kär. Att vara så högt över öronen förälskad i någon att du inte kan göra något åt det. Hur mycket du än försöker streta emot, ju djupare växer kärleken. Inget i den här världen kan hindra den.

Är det inte den sortens kärlek som vi alla strävar efter? Den där oemotståndliga kärleken som känns genuint äkta. Kärleken som kanske inte kom i den form du förväntade. Kärleken som bara känns så otroligt självklar trots att den kanske var oväntad. Då det känns naturligt på ett sätt som det inte göra med alla.

Och när du väl hittar den kärleken, är du modig nog att våga ta det riskfyllda steget ut i den okända?

Bildlänk:
https://www.pinterest.com/klarapramwall/saker-att-leva-efter/

Likes

Comments

Välkommen!
Du vet redan vad jag heter och hur gammal jag är vilket gör att den här presentationen kan vi göra lite roligare. Jag bor för tillfället i Mariannelund på folkis. Där går jag en bibellinje som heter Bibelväxa. Ja, du läste rätt. Jag är kristen. Jag är också väldigt glad och positiv inför livet. Jag är väldigt öppen och har extremt svårt att ljuga, näst intill omöjligt. Jag skulle själv vilja säga att jag har en bra balans mellan att kunna vara allvarlig och oseriös i mitt liv. Något jag tror är väldigt viktigt. Jag gillar skriva, fotografera, spela/sjunga och socialisera mig. Förespråkar att hänga hela nätter med härliga människor, det är ju då magin händer. Vill även dedikera mitt liv till att göra skillnad i människors liv. En dröm är att åka till fattiga länder och hjälpa dem till ett värdigt liv.

Okej, nu är det nog med att sälja in alla bra grejer med mig själv, jag har brister såsom alla andra. Jag är otroligt glömsk och tappar bort saker hela tiden. Ekonomi är inget som ligger i linje med mina begåvningar och jag har tyvärr lätt för att avbryta i samtal för jag blir för ivrig när jag vill säga något.

Men vi är alla människor, med våra fel och brister, och det är okej. Vi är okej.

Just det, jag kanske ska skriva varför jag har den här bloggen. Jag vill ha ett utrymme där jag får uttrycka mig och dokumentera minnen. Alltså kommer jag skriva mycket tankar men även mycket från min vardag.

Så återigen välkomna hit!

Likes

Comments