​Cirka

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag kände jag mig riktigt harmonisk när jag begav mig ut på långpromenad i det vackra höstvädret! Blir så lugn av alla vackra färger som gör att det nästan ser ut som en saga

Så jäkla fint med hösten när det är så fint väder o man bara kommer hem o kan gosa ner sig med serier o te. Ska försöka tränga ut alla dagar med pissigt väder o bara hoppas att alla dagar kommer va lika fina som idag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag skulle du fyllt 22. Om en vecka är det 6 månader sen du försvann från oss. 6 månader sen mamma satte oss ner och berättade vad som hänt. 6 månader sen blodet frös till is i hela kroppen.

Kommer alltid komma ihåg dig för personen du var. Hur vi växte upp tillsammans. Hur du lärde mig kicka fotboll. Hur vi lurade farmor att er hund var ett gossedjur.

Det är fortfarande så svårt att förstå att du är borta. Önskar att du fortfarande fanns här med oss. Att vi kunde fira din födelsedag här tillsammans. 

Du är så saknad.

Men jag hoppas du har det bättre där du är nu.

Älskar dig.

Likes

Comments

Idag har varit en sån där riktigt seg-dag. Har bara hasat runt, halvt död, halvt levande och knappt haft nån ork att göra någonting. Har skrivit klart mitt tal till retoriken vilket jag tycker är sveiijna-läskigt!!! Ahhh håller verkligen tummarna för att nerverna ska lägga sig tills på tisdag! Det är ju en så jäkla konstig sak, har ju inga problem att prata med kompisar eller nya människor men när det kommer till att stå framför en klass eller massa människor, som jag dessutom knappt känner för är en blandning av personer från en massa klasser där jag inte kände nån sen innan, får det verkligen hjärtat att slå i 150 varje gång jag ska gå upp o prata. Men det är väll därför det är bra att gå den kursen, hoppas verkligen att jag kommer över min rädsla innan vi slutar!

Nu ska jag försöka ladda upp med energi inför veckan, seeyaaah


Likes

Comments

Idag var jag o Julia på Mall of scandinavia o kollade runt o fikade o hade det supermysigt! Sen åkte Julia hem o då träffade jag Isabelle o så gick vi runt o myste tillsammans<33

Sen när jag tog bussen hem till mormor och morfar var jag så inne i min mobil att jag missade mitt stopp o när jag tittade upp märkte jag att vi var påväg ifrån min busshållplats så sprang fram till busschaffören och frågade om han kunde släppa av mig! O då börja han skratta men det kunde han!

Hahah asså ahhh får ju lite panik på mig själv ibland, fick veta av mormor sen att stationen efter låg 7 kilometer bort så det var ju sjukt tur att jag fråga om jag fick gå av! Kääuurlek till alla goa busschaffuörer där ute!

Nu ska jag mysa ner mig och kolla på något riktigt myyyyys, herrå ha en fin kväll!

Likes

Comments

Tänkte skriva om ett ämne som en del kan tycka är ganska jobbigt och om ni tycker att det är för jobbigt att läsa är det bara hoppa över<3

_

Jag tror att vi alla haft olika tankar om självmord. Jag har själv tänkt på det mycket. Men det var först efter en person i min närhet tog sitt liv som jag verkligen förstod innebörden av det.

Innan det hade jag inte kunnat se konsekvenserna. Det slutgiltiga och oåterkalleliga. Och det kanske vi inte kan heller, för vårt konsekvenstänkande är inte färdigväxt än ju.

Jag vill att alla ni som mår dåligt, har gjort det eller skulle hamna i en sån situation i framtiden, bara tar ett djupt andetag. För jag vet att ett sånt här beslut inte tas i all hast, och jag vet att det är skitjobbigt. Men jag vet också att ditt liv är värt att räddas.

För jag har varit på begravningen. Jag har skrikit och gråtit och det är så jävla orättvist att vissa personer ska må så dåligt och aldrig kunna växa upp och se att livet blir bättre. För det blir bättre, även om det inte känns så just nu så blir det bättre.

Och det finns folks om vill hjälpa, det finns hjälp att få. Om du inte har sett Logics uppträdande på VMA:s tycker jag verkligen du ska kolla på det!! Första gången jag såg på det blev jag helt tagen, att det är så stort och att finns så många som förstår och så många som bryr sig! Glöm aldrig det


Det här går att göra:

  • 90101 är numret till svenska självmordslinjen. Den är öppen dygnet runt och drivs av mind.se som även har en chat på sin hemsida.
  • Det finns psykiatriska akutmottagningar i hela Sverige. I Stockholm ligger den på St Görans sjukhusområde och numret dit är 08-123 492 00.
  • Det går även att höra av sig till BRIS, vårdcentralen, ungdomsmottagningen. Det finns även mer att läsa om på Stockholms läns sjukvårdsområde om psykiatrisk vård.
  • Och det går alltid att ringa 112 om det är akut

Puss älsklingar, ta hand om er och gör något ni mår bra av<3

Likes

Comments

I fredags var jag hemma hos Josefina o firade att hon fyllt 18!! Åkte hem till Hanna efter skolan o fixade oss och åt middag o så fick jag va med o fira Rosh Hashanah som jag aldrig gjort tidigare vilket var jättetrevligt!


Idag har jag pluggat lite, tränat faktiskt!! ganska stolt, och chillat MYCKET. Så jäkla skönt juuu

Gonatt alla pussgurkor, hoppas ni får en härlig vecka att se fram emot o att alla bra astro-grejer slår in o att alla dåliga glöms bort av universum! PUUUSSS

Likes

Comments

Nytt år, ny skola, de e ju sen gammalt! Har ju gått ettan på Täby enskilda, tvåan på Svenska skolan i london o nu TIBBLE

O de kanske verkar konstigt varför ja inte gick tillbaka till teg, för det är ju en skitbra skola med massa härliga människor, Men jag kände att jag förändrades på en massa olika sätt när jag va i london o att de därför va ganska skönt att komma tillbaka till en ny skola, o lixom få lite nystart. Sen är ju tibble en lite större skola vilket jag också tycker e ganska skönt

Annars då? Den här veckan har jag bland annat klippt mig o hållt pitch för vårt UF-företag!

HERRRÅÅÅÅÅ!!

Likes

Comments

Igår på håltimmen gick vi och käkade på ett asiatiskt ställe vid täby torg som har sushi o asiatisk buffé och OMAGAAAD vad gott det var!!! Lär ju drömma om det här inatt

Likes

Comments