Header

Här är lite random frågor som jag hade tänkt svara på!!

Hur gammal är du? 17 år!

När vaknade du idag? Satte klockan kvar över sex men gick upp lite efter sju.

Vad åt du till frukost? Eftersom jag upp lite för sent åt jag bara en banan...

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig! Okej, om man inte är jättebra vän med mig kanske man inte vet det här men jag är otroligt känslig, har huvudvärk cirka varje dag och älskar att prata med människor!

Vilken film såg du senast? Haha det var nog en askungesaga med Hilary Duff!

Är du besatt av någonting? Bita på naglarna och vaselin!!

Beskriv en perfekt dag: Så som jag och Alex hade det i Stockholm när vi var där för några veckor sedan. VI vaknade vid halv 10- tiden hos min älskade morbror, käkade frukost och promenerade sedan in till stan i fantastiskt väder och shoppade, käkade god mat och bara hade det allmänt mysigt o trevligt!

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Sitter i min goa vita soffa hemma och gör inte så mycket.

Tror du på spöken? Japp, är hundra procent säker att min hund kan se spöken. Han blir helt galen och skäller jättemycket när vi är vid en kyrkogård....

Kan du låta bli att prata i fyra timmar? Haha tror faktiskt inte det, som många vet pratar jag alldeles för mycket ibland!

Kan du vara på en fest utan att dricka? Stolt nog kan jag faktiskt det, har vid många tillfällen inte druckit på fester eller andra tillställningar.

Vad är du mest stolt över hos dig själv? Det jag är mest stolt över hos mig själv är att jag är otroligt stark som person samt att jag är otroligt omtänksam och trevlig.

Aldrig mer borsta håret eller aldrig mer sminka dig. Vad väljer du? Inget snack om saken, aldrig borsta håret, gör det otroligt sällan hehe.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej kära ni!

Har på senare tid insett hur snabbt tiden går och att man lätt glömmer bort vad man har gjort... så jag tänkte att det är en utmärkt idé att starta en blogg där man kan skriva av sig och sen kolla tillbaka och se vad man har gjort. Just nu känner jag tyvärr att dagarna flyger förbi en. Helt ofattbart att redan nästa vecka på fredag går jag på höstlov? Det kändes nyss som jag började skolan och det var augusti ! Blir ledsen när jag kollar tillbaka på bilder och videoklipp från sommaren för inser nu hur jävla bra jag hade det... det är synd att man hela tiden längtar efter något och aldrig riktigt är i stunden och bara njuter.

Idag har jag haft en välbehövlig studiedag, dessvärre sov jag hos Alex och var ändå tvungen att dra hemifrån honom tidigt på morgonen menmen, det fick iallafall positiva konsekvenser. Jag fick köpt hem frukost, bäddade rent och dammsög mitt rum och började plugga. Annars hade jag förmodligen legat och sovit haha. Ska alldeles strax lägga mig men först måste jag rasta B och kolla klart så allt är klart inför imorgon, jag startar dagen med juridik där jag ska spela ett vittne i en rättegång och sedan hålla en presentation med Emma!

Stora kramar och hoppas ni vill följa min blogg!


Likes

Comments