Header

Idag vaknade jag helt lycklig över det fina vädret! Jag vaknade hos Alex och runt ett blev vi upphämtade av mamma & Kajsa. Vi drog och handla och sen dess har jag varit hemma.

Jag har varit upptagen med att kolla på modus, rekommenderar starkt !! Var ute på en liten prommis med Bernhard. Min lilla sötnos!

Nu ligger vi två nerbäddade i sängen och ska sova. Jätteskönt med studiedag imorgon innan skolan drar igång igen.

Godnatt <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På nyårsafton fyllde min syster år och såklart skulle det firas! Vi överraskade henne med en natt på Varbergs stadshotell och det var jättemysigt. Vi checkade in runt två och sedan gick vi ner till spa:t !!

Vi badade, bastade, käkade massa god frukt och bara njöt. Hade massage på kvällen vilket var välbehövligt. Otroligt skönt att komma ifrån vardagen en stund.

Likes

Comments

Idag jobbar jag mellan tio och klockan tre, sedan kommer två älskade kompisar hem till mig ikväll! Sen ska jag, Alex och min familj kolla på sagan om ringen för vi har aldrig sett dem, spännande!


Likes

Comments

Hej kära ni!

Har på senare tid insett hur snabbt tiden går och att man lätt glömmer bort vad man har gjort... så jag tänkte att det är en utmärkt idé att starta en blogg där man kan skriva av sig och sen kolla tillbaka och se vad man har gjort. Just nu känner jag tyvärr att dagarna flyger förbi en. Helt ofattbart att redan nästa vecka på fredag går jag på höstlov? Det kändes nyss som jag började skolan och det var augusti ! Blir ledsen när jag kollar tillbaka på bilder och videoklipp från sommaren för inser nu hur jävla bra jag hade det... det är synd att man hela tiden längtar efter något och aldrig riktigt är i stunden och bara njuter.

Idag har jag haft en välbehövlig studiedag, dessvärre sov jag hos Alex och var ändå tvungen att dra hemifrån honom tidigt på morgonen menmen, det fick iallafall positiva konsekvenser. Jag fick köpt hem frukost, bäddade rent och dammsög mitt rum och började plugga. Annars hade jag förmodligen legat och sovit haha. Ska alldeles strax lägga mig men först måste jag rasta B och kolla klart så allt är klart inför imorgon, jag startar dagen med juridik där jag ska spela ett vittne i en rättegång och sedan hålla en presentation med Emma!

Stora kramar och hoppas ni vill följa min blogg!


Likes

Comments