Hej hopp!! Allt blir inte alltid som man tänkt sig, eller hur? Som jag tidigare skrivit så skulle jag och en kompis åka till DC i helgen, men hon har fått både öron- och lugninflammation så jag åkte själv helt enkelt. Så just nu sitter jag på tåget från flygplatsen till DC, ska försöka uppdatera mer jag lovar hehe... Tack till min värdmamma Anna för att du övertalade mig att åka själv, tror det blir ett äventyr + att jag kan äta vad jag vill när jag vill.

Första december idag också!!! Kolla på julkalendern!!!
Hörs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Au Pair, USA

Idag är det thanksgiving och oj vad jag har mycket att vara tacksam över. Min familj här, och sen min andra familj som tyvärr befinner sig på andra sidan jorden. Först och främst är jag tacksam över min närmsta familj som är mammsen, pappsen, Liza, Emma och ibland min storebror även om han är lite frånvarande hehe...

Sen är jag såklart väldigt tacksam för övriga personer som jag kallar familj, mina älskade kusiner och deras föräldrar samt alla andra som jag har känt hela mitt liv som går under kategorin familj. Det är här ni ska ta åt er, Marie, Pernilla, Linda och förmodligen många fler. Jag är så otroligt tacksam över att ha er och alla andra i mitt liv som vill mitt bästa. Jag tar med mig denna traditionen hem och ska aldrig glömma bort att vara tacksam.

Likes

Comments

Au Pair, USA

Hej svejs, veckan har gått fort och snart är helgen över också. Har verkligen inte gjort något speciellt denna vecka. Men en rolig grej är att jag åker till Niagara Falls nästa helg!!! Det ska faktiskt bli skit roligt, jag kommer dock inte åka till Kanada för en av de jag åker med har inte pass så jag stannar med honom... lite irriterande men det är lugnt. Har 7 månader på mig att åka till Kanada.

Hoppas er vecka har varit niiiice. Pratat lite med gamla kompisar där hemma denna vecka och Herregud längtar efter er.

Likes

Comments

USA

Jag har varit i New York för att träffa mamma, Emma och farmor. New York var helt fantastiskt och det var inte lika underbart att säga hejdå, för en andra gång i år, på flygplatsen. Dessutom var mitt flyg försenat med två timmar... Har inte riktigt tid att skriva nu, men jag kom i alla fall ihåg att jag ska skriva någonting. Jag slänger in lite bilder istället. Hörs

Sista är från i måndags när jag fick ett varmt ”välkommen hem” kaffe från min fina Anna-Lena.

Likes

Comments

Au Pair, USA

Jag är på flygplatsen och ska snart gå på flyget till New York. Är exalterad samtidigt som det känns jobbigt eftersom att jag måste flyga tillbaka på söndag och för andra gången i år lämna de jag älskar mest på en flygplats. Men jag har tur, har en fantastisk familj och underbara vänner som väntar på mig hemma i Columbus när jag kommer hem. Columbus är mitt hem nu, i alla fall för ett tag till.

Jag vill rikta ett tack till en av mina nära vänner här, tack Conner för att du hämtade mig 5am imorse och tack för att du väntade tills du visste att jag var inne på flygplatsen. Han kan tyvärr inte svenska men om han någon gång lär sig kan han läsa detta.

Nu ropade de precis ut att jag får boarda så det ska jag göra. Kanske hörs senare i vecka, vi får ses.

Likes

Comments