Au Pair, USA, Vardag

Sedan sista har jag gått runt i ett haunted house och gråtit, shoppat för alldeles för mycket pengar och hängt med mina barn. Inget jätte kul händer denna vecka, iaf inget planerat men om två veckor får jag se mamma, lillasyster och farmor!!! Längtar så himla mycket! Samt, om en och en halv månad flyger jag och A-L till D.C. över helgen. Det ska bli så jäkla roligt, kan inte fatta att vi faktiskt ska dit. En punkt att stryka på min bucketlist.

Funderar även på att köpa ett fotoalbum och skriva ut bilder varje månad och skriva lite kort om vad jag har gjort. Det är ju i princip vad jag gör här men tänker att det är roligare att ha fysiskt också, vi får se.

Något man är jävligt trött på är faktiskt hur män får det att verka normalt att sexuellt trakassera framför allt kvinnor. Alla som har jobbat på krogen vet att män(niskor) tar sig friheten att tafsa och säga osmakliga saker till en när man t.ex. försöker klämma sig i genom två bord för att denna man hat beställt in sig sjunde GT. BLIR SÅ OTROLIGT TRÖTT OCH LEDSEN.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Au Pair, USA

Nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera er som är kvar här. Sedan jag skrev här senast har mycket hänt, jag har t.ex varit på min första fotbolls match här (inte riktig fotboll men om man säger det här blir de sura).

Jag ska försöka ta det i kronologisk ordning för att make sense med vad jag har gjort. Okej vi börjar med 16de September när jag var på fotboll!! Det var så galet, arenan där Ohio State University spelar rymmer 100,000 vilket är hela min hemstad. Jag, A-L och Shalissa var på matchen med A-L´s host grandparents. Vi är så otroligt tacksamma och lyckligt lottade över att våra familjer är så otroligt generösa och villiga att dela med sig av allt fantastik här borta.

Dagarna efter flöt på med jobb, och helgen efter var det Oktoberfest. Oktoberfest var en av de roligaste sakerna jag gjort. Det var som en stor hemmafest, alla var lite halv-fulla eller hel-full och det var bara en sån fantastisk kväll/natt. Vi hängde på Oktoberfest tios 12 för att senare åka till campus och inte vara hemma förrän 4 på morgonen. Det låter kanske som en helt vanlig utekväll men det var sååååå jäkla kul!! Har träffat människor som jag uppenbarligen inte skulle träffat annars men det känns som att vi som har träffats är kommer vara där för varandra för alltid.

Sen var jag på Ed Sheeran konsert!!! Alltså det var galet bra, har varit på Bråvalla två år och några andra konserter och Ed var verkligen topp 3. Jag och Shalissa gick och det var hennes första konsert och hon var taggad som tusan vilket gjorde hela kvällen 100 gånger bättre!!

Efter detta har livet bara flutit på. En liten del av min familj kommer till New York City om två veckor, om 2 månader åker jag och A-L till DC och allt känns bara nice.

Jag äter middag med mina vänner, jag shoppar, ser världen (columbus downtown hehe) och mår bara toppen. Hoppas att jag inte har tappat alla er som så fint följer min resa. Saknar er, ses i juni.

Likes

Comments

Vill bara säga att jag är så himla tacksam för alla och allt här borta. Har så fina vänner och fin familj, saknar er där hemma såklart men herregud vad bra jag har det här borta. Puss

Likes

Comments

Au Pair

Det är min födelsedag!! Jag har blivit så fint uppvaktad av min familj hemma och här. Är så otroligt tacksam för alla nära och kära som har hört av sig och visat att de tänker på mig idag.
Dagen började med att jag vaknade runt 8 och ringde både mamma och pappa och jag blev fint grattad av dom! Sedan gick jag ner för lite frukost och möts av min värdmamma som har lagat jätte mysig frukost till henne och mig. Vi sätter oss när och äter och pratar och sen ringer de på dörren. Och mina två närmaste vänner här ifrån kommer in genom dörren!! Trodde att de jobbade hela dagen men de kom och överraskade mig!!! Så himla tacksam. Fick ett Anastasia glow kit av dom som jag suktat efter i flera veckor. De är verkligen så himla bra!!

Sen åkte vi till cluben för att ta en gratis kaffe och sen åkte dom till jobbet och jag gick till gymmet. Dagen rullar på och jag klipper av mig håret och sen sätter jag mig i bilen för att ta mig till bowlinghallen för att bowla med min familj!
Alltså det har verkligen varit en toppen dag. Har fått så fina presenter och jag är så tacksam. Hoppas att de vet att de vet det.

Likes

Comments

Au Pair, USA

...och inget speciellt har hänt sen sista. Vi är tillbaka i Columbus vilket jag är väldigt glad över. Jag har varit i Cleveland på baseball som faktiskt var skit kul!! Trodde inte att jag skulle tycka att det var så speciellt men det var verkligen kul. Annars gör jag inte så mycket om dagarna, jobbar, dricker kaffe med Anna och Shalissa, snackar skit, pratar om vad vi ska göra när vi blir stora och andra viktiga saker så som hur vi ska ta oss in på collage party utan att bli upptäckta samt hur vi ska sluta ha som rutin att gå runt i så kallad nanny kläder.

Om jag inte har berättat det så kommer mamma och Emma till New York i början av November och härom dagen så messade min farmor mig och berättade att hon minsann också kommer!!! Längtar.

Likes

Comments