I Lördags så var jag och några tjejer i klassen i Holmsund och firade vår kompis Annas 18års dag så kul, hennes familj var även där och de bjöd på vin, och mat vilket var hur mysigt som helst. Här ovan ser ni vad vi gav henne och jag hoppas att hon tyckte om den verkligen. Det tråkigaste var dock att jag körde dit och hem så jag fick inte dricka vin och även så var de läskigt att köra skogsvägen hem när det är mörkt, även så har det varit en clown omkring det där området så det blev väldigt läskigt. Tur nog fick jag inte åka hem ensam haha.

Idag så fyller min mamma år vilket är kul, så vi har varit på en ny restaurang här i Umeå som heter Orangeriet där de öppnade nu i helgen. De hade inte så mycket val på menyn och jag som är så kräsen åt bara pommes för jag hitta verkligen inte vad jag vill äta, jag gillar enkel mat men de hade typ bara "fina" rätter haha
Hoppas ni har haft en väldigt bra helg, för det har jag! Kram alla fina läsare

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag fick hem en Glossybox förra veckan, vill börja med att tacka Glossybox som var snälla nog att skicka mig denna fina box. Har som sagt prenumererat på Glossybox väldigt länge men har nu valt att avsluta det eftersom det blev lite mycket pengar i längden. Det har varit ett problem med detta företag som jag har fått kommentarer på mina förra inlägg och det problemet som är att när man har avslutat prenumerationen har de ändå kommit hem boxar. Men det beror på att de har en månad uppsägnings tid, och det är något att tänka på innan man ska avsluta. Det hände mig med men då frågade jag dom om varför det hände, så förklarade de till mig att det står att det tar en månad att säga upp sig. Om ni är sugna på Glossybox så finns det två alternativ, man kan välja att ha de exakt visst antal månader och då blir det inte den här uppsägningstiden eftersom de har räknat in och du betalar exakt vad som står, annars kan du välja med att ha prenumerationen "gående" med de menar jag att man betalar 139kr varje månad och då får man säga upp sig exakt när man vill men då är det också en månads uppsägnings tid på det.

I den lådan jag fick så fick jag rätt mycket skönhets grejer och lite mindre kroppsprodukter som jag brukar tycka att man alltid får mest men jag tycker om att få lite variation. Problemet med min låda var att jag fick ett badsalt medans jag inte  har ett badkar men jag får väl ge en kompis till mig det. Om jag ska ranka denna låda skulle den få 4/5 av mig. Den ända produkten jag inte kommer använda är stick blushen och det är för jag gillar inte kräm blushs och gillar bara puder där men min mamma vart nöjd av den i alla fall.

I vanligast fall tycker jag att man får mest kropps eller ansiktes produkter men det tycker jag om att få för då får man testa så många olika varianter. Jag är dock väldigt gräsen med smink produkterna som jag får eftersom jag använder ganska neutrala  färger och vågar inte testa så mycket som är lite tråkigt. Men i denna låda så verkar alla smink produkter hur bra som helst, tycker om ögonskuggsfärgen, en browgel är ju hur nice som helst och en blush var ju lite halvers men om man tycker om allt som finns i lådan så tjänar man pengar på det. Boxen är alltid mer värd än vad du betalar så det behöver du inte oroa dig för. Klicka HÄR ​för att komma till glossyboxs hemsida.

Likes

Comments

​Hej alla, förlåt att jag inte har gjort ett inlägg på hela veckan. Har bara inte orkat, eller vetat vad jag skulle skriva om. Jag och Olle har valt att göra slut så har väl varit mest ledsen hela veckan och inte haft orken att tänka på bloggen också. Men nu har jag mer tid jag kan lägga på bloggen och göra lite bättre inlägg. 

Men nytt för mig är att jag har fått en prov anställning tills vidare på Indiska vilket är hur kul som helst. Så det blir att lära in sig allting nästa helg och det kommer bli hur kul som helst. Jag är dock väldigt nervös hur det ska gå men är säkert det kommer gå bra och man lär sig säkert snabbt hur man ska bemöta kunderna osv. Man har ju lite erfarenhet från ICA jobbet men de använder sig inte av samma säljs metoder på de jobbet. 

Hoppas ni har de bra! <3

Likes

Comments

Har inte berättat er om detta men jag har haft en sjukdom sen två år tillbaka. Den heter ulceriös kolit och det är en kronix sjukdom som man kommer ha resten av livet. Det betyder att jag har sår i tarmen och ibland kommer det vara bättre och ibland sämre. Detta suger verkligen och jag fick det otroligt tidigt för denna sjukdom man brukar oftare få det när man blir äldre.

Hur upptäckte jag att jag hade denna sjukdom? Jag märkte först att jag hade sjukt ont i magen så jag nästan inte kunde gå vissa dagar. Jag behövde ta pauser när jag gick promenader för det gjorde så sjukt ont. Jag kunde inte ligga på sidan när jag skulle sova för det gjorde ont. Jag vet inte om exakt det har något med sjukdomen att göra men det fick oss att börja kolla upp vad det var som gjorde att jag mådde så dåligt. Har haft det dåligt i sjukdomen i ungefär två år och nu när jag opererade bort min blindtarm i somras mår jag väldigt mycket bättre så det har hjälpt min sjukdom lite, men får hoppas att det fortsätter vara bättre ett längre tag. Man vet nästan aldrig när man ska börja må dåligt igen det går upp och ner.

Hur behandlar jag denna sjukdom? Ett tag åt jag väldigt mycket medicin då åt jag 3 olika tablett sorter och flera av varje. Men nu har vi bara gått ner två tabletter av samma sort som ska hjälpa mig att inte få cancer. Med denna sjukdom är det större chans att man får cancer vilket är väldigt läskigt men man får hoppas på det bästa. Även så får jag dropp varje månad som tar en timme så det fick jag idag som inspirerade mig att jag skulle berätta er för denna sak och att det inte är något att skämmas för.

Ända saken jag är rädd för just nu är att jag kanske har en cellförändring sa de för några månader sedan. Vi ska kolla upp det i November om det är det. Men är så sjukt nojig om det. Det känns verkligen som det är något jag skulle ha och då hade den här sjukdomen sugit!  Hoppas att ni förstår vad det är för något jag har och tycker om att jag skriver ut om det här på bloggen <3

Likes

Comments

Dagen började med att min pappa ringde mig väldigt tidigt, klockan var halv 9 och han undrade om jag kundecoacha min lillebror på hans badminton match och självklart for jag ner på direkten och träffade han. Han spelade så bra men han förlorade dock.. :( Men han mötte personer som var de bästa i Norrland så han borde vara stolt! Men på tävlingen så blev jag taggad på att spela igen faktiskt så såg jag att en tjej hade lämnat wo så jag hoppade in, så imorgon blir det att spela dubbel med en tjej från Sundsvall hoppas det går bra alla fall! 

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, äta popcorn och gå på en pokémon jakt. Måste ju passa på att vara ute nu innan snön kommer och minusgraderna! Hoppas ni alla har en jättebra helg

Likes

Comments

Hej allesammans! Hoppas ni har haft en bra dag och mår jätte bra, för idag har jag haft en extrem bra dag och mår jätte bra.

 Har tänkt efter om det här om vegetariskt och vegansk och har beslutat mig att jag ska försöka äta sånt varje vardag, eftersom det är bättre för miljön och bättre för dig själv. Vill bara bli lite hälsosammare och vegansk mat är riktigt gott. Har ju ätit mjölkfritt väldigt länge och det är inte så stor skillnad tycker jag. Och jag tycker om ost och choklad för mycket för att bli vegan på fulltid men börjar lite enkelt sen så kanske jag blir helt vegan vi får se ;)

Åh juste idag har jag varit på en arbetsintervju och det gick så bra! Får ett svar om en månad hur det gick och vill verkligen ha jobbet så jag hoppas på att hon ringer om en månad. Men alla där verkar så sjukt snälla och det hade bara varit så kul! Ni får veta om ett tag vart det var jag var på arbetsintervju <3

Min goda middag idag

Likes

Comments

Såg på bio igår, så kul. Var med Kristina och såg på Bridget Jones den var helt okej. Det bästa var ju dock alla andras skratt i bion. Den var väldigt seg i början i kanske 30 minuter sen blev den bra. Vi var tvungen att köpa mycket för jag blev sugen på allt. Helt sjukt så blev en stor popcorn och stor snacks även godis haha. 

Nu ikväll blir det bara att åka och fira min lillebror på Olerays även att plugga till testet vi har på 38 sidor, så drygt men aja bara att göra! 


Likes

Comments

Gjorde en tatuering idag, så nöjd. Bild kommer snart på bloggen hur den ser ut när jag har min kamera som är bra. Tänkte vlogga när jag var där men glömde kameran i bilen såklart :(

Likes

Comments