Jeg glæder mig som en sindsyg til juleaften.. tænk der er under en måned til ihhhh og det er ikke engang gavenere længere, jeg glæder mig pisse meget til at være sammen med min familie og hygge, men trist nok allermest maden!!

Jeg føler jeg skal så meget her i december... Jeg har projekt uge i næste uge og har lige fået nyt job så det skal også startes op... Der udover har jeg aftaler d. 2, 17, 24, 25, 26 og sidst men ikke mindst 31.

Men det er allesammen ting jeg glæder mig til så det er jo intet problem, det er bare meget at have om ørene.

Ihhhhh og jeg har også lige fået julekalender af min far fra Rituals... den er mega fin!!

Ud over at jeg glæder mig til jul og skal en del ting her i december så sker det ikke det store i mit liv og det er fandme rart for ser man et halvårs tid frem skal jeg altså være igang med at forberede mig til eksamen, jeg føler lidt jeg allerede har givet op, det skal jeg ikke jeg ved jo også godt jeg kan klare de eksamener, men jeg er fuckt hvis vi trækker tysk så dør jeg.Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Okay så her igår og til tidligere idag har jeg været på besøg på mine kommende efterskole.

Det var en pisse fed oplevelse, jeg fik lov til at møde en masse nye mennesker både elver og kommende elever som mig. Mange af de kommene elever jeg snakkede med skulle starte næste år, ligesom mig så næste år har jeg forhåbentligt nogle bekendte ansigter

En af de ting jeg i forvejen har været både glad og en smule bekymret for er at jeg allerede kender nogle af dem der starter næste år hjemme fra.

Man kan jo se det på den positive side og sige yay så er der nogle jeg kender, men hvis man som jeg har en tindes til ser det på en lidt mere negativ måde så er der jo både det med at man kan støtte sig for meget op af dem eller de støttersig op er en selv. jeg siger ikke det nødvendig vis er en dårlig ting, men når det kommer til en efterskole så handler det jo om at fine nogle nye at snakke med.

Når men mere om det her døgn på efterskolen, jeg vil klart anbefale det hvis du har overvejet at tage på efterskole eller hvis du som mig allerede er meldt til en efterskole og bare gerne vil der ud og se hvad de laver så gør det! Det er virklig ikke en oplevelse du vil fortryde.


Likes

Comments

Ved godt jeg endelig lavede det første opslag på den her blog i april og der efter ikke lagde noget op...

Men nu har jeg tænkt mig at starte den op og forsøge at ligge noget op fast.

Tingen er helt klart også at jeg selv syntes min indterasser har ændret sig mere siden jeg prøvede at starte bloggen op den gang i April.

Jeg er klart begyndt at gå mere op i makeup og syntes virkelig det er blevet spænderne at kunne lege med makeuppen på så mange forskelige måder.

Så håber virkelig i vil følge med i mit liv og se hvad der sker på den her blog.Likes

Comments

Så hvad kommer min blog endelig til at handle om? Selvfølgelig kan i da se hvad den overordnet kommer til at handle om, men hvad kommer hver kategori endelig til at handle om?

Venner: Ved ikke helt hvad den skal handle om, men syntes bare det virket som en god idé.

Mad: Her vil være indslag om mad, alt fra hyggelige café oplevelser til opskrifter på dejlig mad.

Outfits: Her på kommer der til at være selv sammen satte outfits fra online shops på og selvfølgelig også hvis jeger på et billede og ved hvor de ting jeg har på er fra.

Mode: Kommer til at være en blanding af selv designet ting (sko fx Adidas og Nike), fede ting og med sådan et mere blandet tema end på outfits og beauty. For her vil det være det hele.

Beauty: Makeup, det kommer mest til at handle om makeup og fed looks.

Oplevelser: Rejser, hygge ture, familie fester osv.

Musik: Opdateringer på det musik jeg senest har hørt meget, gode lister og selvfølgelig masser af nice kunstnere.

Bolig: Fede idéer til nyt indput til dit værelse/hus.


Likes

Comments

Om mig

Velkommen til min blog.

Mit navn er Klara Hippe. Jeg er 15, og har fødselsdag d. 14/02.

Jeg er fra Hvidovre, men bor nu i rødovre. Til dagligt hænger jeg bare ud med

mine venner og passer skolen. Jeg elsker at tage billeder og håber det her

kan være en måde, hvor på jeg kan begynde at tage flere, flottere og mere professionelle billeder.

Håber i vil kigge med når jeg blogger om musik, mode, mad osv.

- Klara <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Titel