Header

Contains affiliate links

Studenten närmar sig med stormsteg och kanske känner du någon eller tar du kanske själv studenten i sommar? I vilket fall blir det ofta svårt att hitta den perfekta presenten. Jag tänkte att jag skulle ge lite inspiration, i det första kollaget är det produkter för under 300 kronor. Framöver kommer det fler fast i andra prisklasser, tänkte att detta kunde vara en rolig idé för att precis alla ska kunna hitta någonting!

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

1. Ett läckert skal blir väl alla glada av, eller hur? Denna klassiker kommer från Malene Birger

2. Kanske samlar personen på någon porslin serie? De brukar ofta finnas i olika prisklasser och dessutom perfekt att utöka samlingen.

3. Även glas är någonting som är perfekt inför flytt eller bara att ha till fina drinkar eller liknande. Dessa kommer från iittala och går att använda både som glas och dessertskålar!

4. Smycken gör väl varenda tjej glad? Speciellt när de är från lily&rose! De lyckas med varenda serie och har massvis med drömmiga smycken i olika färger och former!

5. En fin karaff som kan hänga med ett bra tag framöver. Denna som även går att multianvända genom att ha den som vas med en bukett blommor!

6. En marmor eller skärbräda som går att använda både till dekoration, som skärbräda eller bricka! Supersnyggt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En mumsig frukost från förra våren

Jag och Sandra åkte till Stockholm, köpte bland annat detta borstkit

...och denna goa blus

Vi avslutade kvällen med denna riktigt goda middagen innan vi gick tillbaks till rummet

Blev nästan chockad när jag såg denna bild, såg så annorlunda ut för bara ett år sedan..

Vi tränade vågföning

Lisa fyllde 18 och styrde fest

Godingar

Träffade Spaiengänget för middag och resplaner

Jag och Sandra spenderade en kväll i Jönköping med middag och bio, minns hur det slutade med ösregn och vi fickspringa genom stan helt dyngblöta haha..

Och jag lackade naglarna härligt röda

Likes

Comments

Ett par behind the scenes från gårdagen, träväggen bakom blev magisk på bilderna! Självklart ska ni få se!

Hej på er!! Jag är nu strax inne i Linköping för att börja dagen med historia. Idag väntar en lite speciell tisdag så istället för att gå till salongen i eftermiddag är hela klassen inne på skolan nu i eftermiddag för att ta emot kunder. Ett kundprov står på schemat idag innan jag åker hemåt igen.

Hoppas att ni får en härlig tisdag!

Likes

Comments

Foto: Linus Larsson Hår: Ebba Carlsson och Jag Make up: Rebecca Falk Modell: Ida Asperud

Idag står plåtning på schemat och jag kom på att jag helt missat att visa er de senaste bilderna. Känslan och temat var lite åt Levis hållet och jag älskar enkelheten i bilderna! De känns så softa men ger ändå ett coolt intryck!


Likes

Comments

Hej på er!!

Hoppas ni hade en riktigt härligt helg! Min avslutades med ett sista pass på cafét, så nu är det salongsjobb som väntar! Efteråt gjorde jag naglarna, var ute med Goffe och tog en långdusch innan jag somnade.

Nu idag började jag morgonen med en pw innan jag nu gjort mig i ordning för dagen. Först ska jag åka in för att lämna min balklänning för att sys upp innan jag ska förbi salongen. Därefter åker jag mot skolan för måndagslektionen, mycket förberedning nu inför proven framöver.. När vi slutar åker jag vidare mot studion för att styla hår på en plåtning! En fullspäckad men riktigt rolig start på veckan!

Likes

Comments

Igår åkte jag över till Sandra för en pluggdag. Vi varvade timmarna med att uppdatera varandra om det senaste som hänt och att skriva på våra projekt.

Det blev eftermiddag och vi gjorde i ordning en varsin favoritskål med massa gott!

Vi skrev lite till innan vi bestämde oss för att testa våra studentklänningar, min åker nog tillbaks medan Sandras var riktigt bra! Passade även på att boka tid för fransförlängning inför balen, det börjar verkligen närma sig nu!

Kvällen spenderade vi i soffan kikandes på 13 reasons, men ingen av oss blev helt hooked tyvärr.. Vi får ge det något mer avsnitt och hoppas at den blir bättre!

Likes

Comments

Title