Header

1. / 2. / 3. / 4.


1. Säker stil är en inspirerande handbok erbjuder en konkret, långsiktig och välfungerande lösning, oavsett ålder och storlek. Boken som är starkt inspirerad av svensk och nordisk stil, är fylld med vackra bilder, steg för steg-guider och smarta knep, bland annat om hur du trollar med figuren. Dessutom får du lära dig hur du undviker felköp, shoppar smartare och att investera i plaggen som varar.

2. In Vogue is a fascinating look at the history of the world's most influential magazine. The complete compendium is illustrated with hundreds of covers and archival interiors of past Vogue editions, featuring the work of some of the twentieth century's most respected artists, cover illustrators, and photographers.

3. Coco Chanel: The Illustrated World of a Fashion Icon is an illustrated biography of Coco's Chanel's life from the internationally reknown illustrator and author, Megan Hess. It features key moments from Coco's amazing life and iconic items from the fashion empire that she built. Think an illustrated picture book for adults, told through Megan's stylish and feminine illustrations with a fun, whimsical and magical bent.

4. "Fashionista" är en annorlunda bok med ett högst personlig tilltal som bygger på en unik kunskap. Följ med på besök hemma hos Coco Chanel i hennes privata våning och upptäck tjusningen och precisionen hos haute couture. Ta del av råd från kvinnor som ägnar sitt liv åt skönhet. Lär dig långsiktigt bygga upp din garderob. Känn stämningen hos jeansfolket på Acne. Gå på juvelshopping. Ta pulsen på moderedaktionen. Hela tiden i sällskap med de hetaste namnen bland dagens designers.


Likes

Comments

Hej och godmorgon!! Jag ska strax hoppa in i bilen mot pendeln och kicka igång denna tisdagen. Idag börjar vi med en ny religionskurs som vi har nu på morgonen.. Efteråt väntar en frisörlektion innan jag åker in mot salongen för att spendera eftermiddagen där med dem. Hoppas att allt är bra med er och att ni får en härlig tisdag, kram!

Likes

Comments

Hej på er! Även denna termin börjar jag med en lektion vid 12 så det har vart en superskön morgon. Jag ställde klockan för en promenad innan jag kom in för frukost. Har även hunnit med att göra en matlåda till idag då jag åker direkt till lektionen. Om en stund ska jag börja göra iordning mig för dagen innan jag åker in mot skolan. Hoppas att er vecka börjar riktigt bra!

Likes

Comments

Fick så mycket fina saker att ha när jag flyttar hemifrån nu i födelsedagspresent. Bland annat fler utav de dricksglas och underlägg jag fick i julas, mateus porslin till min samling, två olika karaffer, en ljuslykta och salladsbestick. Är lite nerkärad i gulddetaljer så hoppas verkligen att det håller i sig framöver!

Likes

Comments

Hej på er!! Hela gårkvällen spenderades kollande på fotboll, härligt att träffa tjejgänget också! Var så längesen.. Nu idag gick jag upp hyfsat för en pw i härligaste vädret! Jag är tillbaks inne och har precis mumsat på denna frukostskålen, blandade i lite granatäpple som faktiskt blev riktigt gott! Nu ska jag fota lite presenter till ett inlägg tänkte jag innan ett försöka ta tag i att rensa min garderob.. Kram!

Likes

Comments

Jag började min födelsedag med att köpa med mig fika till salongen där jag även hade en superhärlig kund i stolen!

Jag åkte till skolan för en lektion innan jag och Ebba fortsatte in för en fika

Senare kom pappa och Hugo in, vi kollade på lägenhetsbygge och åt middag

Kvällen avslutade vi med "why him" på bio

Och igår började helgen med att släkten var här och firade mig

Likes

Comments

Title