Header

Jag har ett par utav dessa från förra årets modell i svart som jag älskar. Både sköna att gå i och i en klassisk modell som man kan bära tillsammans med massvis utav plagg. Jag passade nu på att skaffa ett par beiga också för att kunna ha och växla mellan. Tänk er med en härlig bränna i sommar så blir de bara bättre! Funderade även lite om jag ska vänta med att använda dem till balen men är lite rädd över att de känns för höga.. Chansen är stor att det blir ett par lite lägre ändå...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God morgon! Hoppas att allt är super med er! Idag jobbar jag lördag på salongen så jag sitter nu på tåget påväg in till Linköping. Dagens planer är jobb innan jag hänger med en tjej från salongen hem för lite fix innan middag och utgång väntar. En riktigt härlig lördag!

Likes

Comments

Gårdagens look, eftersom att det är dresscode svart på salongen (förutom våra vita fredagar) så är detta oftast ungefär hur jag går klädd. Någon typ utav kostymbyxor tillsammans med en svart polo eller blus tillsammans med smycken och röda naglar som blivit min stor favorit.

Hej och god morgon darlings! Det är fredag, jordens vårväder ute och pepplistan rullar i öronen, härligt!! Om en stund är jag inne i Linköping där jag ska spendera dagen på salongen. Jag slutar vid 6 och då tänkte jag gå för att testa ut en ny foundation innan jag åker hemåt för dagen. I morgon väntar salongsjobb så som det ser ut just nu så väntar en ganska lugn fredagskväll.
Hoppas att ni får en superstart på helgen!

Likes

Comments

God morgon! Hoppas att allt är bra med er!
Jag sitter på tåget påväg mot Linköping för en morgon på salongen. Idag står bland annat en kurs med R+co på schemat innan jag fortsätter vidare in till skolan efter lunch. Där väntar den klassiska torsdags svensklektionen innan jag åker mot Ödeshög igen. Dock inte hem utan raka vägen till cafét för att jobba stängning där. Så ser mina torsdagsplaner ut!
Kram på er!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Den stora jakten på den perfekta soffan har börjat och att hitta en som känns helt rätt är svårt.. Tror nästan att jag kommer behöva gå in i lägenheten för att mäta och känna hur jag tror att det blir bäst.. Just nu tror jag att en tresitts med en pall (som nummer 4) ligger högst på listan. Har verkligen fastnat för howardsofforna och lite extra i de med beige/sandfärgat tyg. Klassisk modell som kommer att kunna vara med mig ett tag och med de helt fantastiska benen, mums!!

Likes

Comments

I helgen fyndade jag denna kavajen inne på h&m. Har vart på jakt efter en liknande ett tag så blev superglad när jag hittade den. Tycker om att den har detaljer med lite blankare material.. Perfekt att kunna styla både till vardags och fest!

Likes

Comments

Title