Kolla vad fina Elli överraskade mig med igår som en försenad födelsedagspresent!! Hon hade snappat upp att jag fått delar ur denna serie från lexington och köpt fler. Blev helt paff vilken fin present! Jag ställde in dem bland mina andra saker som ska tas fram vid flytten men nu står i garderoben och längtade lite extra tills jag kan börja använda det.


Likes

Comments

God morgon på er!! Det är lördag och jag började morgonen med en sovmorgon innan jag tog pw i solen. Nu är jag tillbaks inne och ska strax äta frukost innan jag ska åka och hämta mina kläder hos pappa.
Gårkvällen blev supermysig trots att jag fick ett mail att bordet vi bokat inte fanns eftersom deras hemsida krånglat... Löningshelgen gjorde sitt så det slutade med att vi hamnade på gamla stammis lunchstället från förr. Vi satt och pratade igenom allt som hänt sen sist och plötsligt hade flera timmar flugit iväg. Så härlig fredagskväll!

Likes

Comments

Gooood morgon fredag!! Jag sitter i vanlig ordning på tåget mot salongen för en dag där. Idag ska jag bland annat göra en testfärg inför delprovet, blir super! När jag slutar ska jag möta upp Elli för middag och prata ikapp. Det var så himla längesen sist, så en aw med henne blir en riktigt bra start på helgen!
Kram!

Likes

Comments

God morgon!! Så blev det torsdag och vilka vårfeelings det är idag, så soligt och härligt! Jag har precis hoppat på tåget mot jobbet för att spendera dagen där. Igårkväll var det en riktig lugn kväll med denna skålen i soffan, bara älskar jordgubbar!! Börjar längta lite extra efter en ledig helg då det har vart fullt upp de senaste veckorna.. Hoppas att ni får en perfekt dag!!!

Likes

Comments

God morgon! Hoppas att allt är bra med er! Tiden bara flyger iväg och eftersom jag kör heldagar på salongen är jag iväg mellan halv 7 och halv 8. Längtar lite extra till inflytt dessa dagar.. Igår hade vi en kursgenomgång på shu uemura för att lära oss mer om deras produkter, men också om kérastases hårkamera. Med denna kan man gå in i håret på djupet och se hur hårstråna och hårbotten mår, otroligt spännande!
Kvällen spenderade jag framför ett ansnitt utav the 100 innan jag somnade tidigt. Idag väntar en ny dag på salongen och jag ska strax gå mot bilen för att åka mot tåget.
Kram på er!!

Likes

Comments

God morgon!!
Måndag och lovveckan kickar igång! Jag kommer att spendera den på salongen och ska alldeles strax åka dit. Fastnade för en ny serie nu i helgen och har blivit sådär jobbigt fast.. The 100. Så himla spännande att jag skulle vilja ligga hemma och bara se klart den i sträck. Men det får vänta, nu ska jag åka mot tåget!
Hoppas att ni får en härlig start på veckan!

Likes

Comments

Title