Header

​En självklarhet inne på la zenia är självklart primark. Där inne brukar jag passa på att köpa småsaker som sminksvampar, underkläder och lite annat "småplock". Denna gången hittade jag dessa två från inredningsavdelningen. För ca 35kr så blev både ljusstaken och doftljuset mina, vilka kap! Så ett hett tips är att spana in "primark home" som jag faktiskt missat lite de gånger jag vart där tidigare.. Mums!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon måndag!! Jag klev upp för ett tag sen och sitter nu och bläddrar igenom en elle jag missat här hemma. Under tiden står min gröt och kyls, har jag berättat att min största crush för tillfället är kall havregrynsgröt med keso kvarg, massvis med bär och granola?? Det låter helt galet, men jag är helt fast hehe... Jag börjar även idag vid 12 så har en lugn morgon framför mig, kanske ska passa på att tända lite ljus (köpte ett som doftar vanilj i Spanien som ni ska få se senare i dag, det får det nog bli..)
Kram!

Likes

Comments

Jag insåg nu när det började bli kyligare att jag i princip inte har några koftor i min garderob, så det blev plagget jag var på jakt efter när jag spenderade några timmar på la zenia häromdagen. Fastnade direkt för denna klassiska inne på zara, så enkel men ändå mer än bara en vanlig kofta med de vita detaljerna och pärlorna. Tror att denna kommer att användas flitigt i höst och vinter!

Likes

Comments

Hejsan!! Igår gick vi upp tidigt för att hinna städa iordning det sista innan vi började åka mot flygplatsen. Flyget var nästan en timma sen så när vi var hemma skyndade jag mig in i duschen och började göra i ordning mig. Jag mötte upp de andra och vi förade innan kvällen slutade i parken, det var lite riktigt min typ utav kväll då det var scotts som spelade.. Men det är alltid roligt att träffa människor!! Idag väntar en riktig vilodag, är sugen på en serie i soffan och bara njuta, så himla härligt! Men nu först väntar frukost och sen uppackning utav väskan, så lätt att den blir kvar om jag inte kickar igång direkt..

Likes

Comments

​Sex stycken utav de låtar som spelas mest i mina hörlurar just nu

Likes

Comments