Header
View tracker

En härlig långklänning är det något visst med, tycker att det känns lite extra glammigt! Satte ihop ett gäng med några utav mina favoriter. Jag är så sugen på att köra all in på nyår.. Tänk er en utav dessa, hängande örhängen med sten och blankt vågigt hår, underbart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!! Även denna onsdagen pluggar vi hemifrån och jag ska sätta mig med min frukost. Satte på det första avsnittet utav skam häromdagen som jag hört massvis är helt hooked på, jag är inte fast än men tänkte fortsätta kika på något avsnitt nu tänkte jag. Måste hinna med lite plugg också nu på morgonen innan jag åker in till salongen. Börjar jobba vid ett och tänkte springa in för at kika om några nya balklänningar kommit in innan dess, håller tummarna!
Kram!

Likes

Comments

View tracker

Nu under december går jullistan på repeat, här är ert gäng utav mina favoriter!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Korg HÄR / 2. Lampa HÄR / 3. Skål HÄR / 4. Doftljus HÄR / 5. Poster HÄR / 6. Brickbord HÄR / 7. Serveringsbricka HÄR

Likes

Comments

God morgon! Min morgon började med en promenad, trots att det är mörkt nu på mornarna ger det verkligen en boost! Nu har jag precis gjort iordning frukost, favoriten håller i sig hehe... Strax efter tio åker jag in mot Linköping för att hämta min docka på salongen och lämna tillbaks ett par jeans innan jag fortsätter till skolan. Ett test väntar innan vi slutar vid tre idag, skönt med en tidig start på veckan!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Prenumeration på Glossybox HÄR / 2. Doftljus HÄR / 3. Initialberlock HÄR / 4. Örhängen HÄR / 5. Mobilskal HÄR / 6. Ögonskuggspalett HÄR / 7. Dekorationsananas HÄR / 8. Läppstiftsskulptur HÄR / 9. Nagellacksskulptur HÄR / 10. Ring HÄR / 11. Diorbok HÄR / 12. Sminkborstar HÄR / 13. Halsband HÄR / 14. Initialmugg HÄR

Likes

Comments

Title