Header

Ni kanske bara ser en mamma och en hund när ni tittar på de här bilderna. Jag ser vattnet som jag badade i som bebis, jag ser Heden som jag besökte redan innan min hjärna kunde forma minnen, jag ser lilla Nelson som inte är så liten längre och jag ser min vackra mamma, lyckligare än någonsin på platsen hon trivs bäst. På en bänk vid havet i Skåne.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skåne har varit just så fantastiskt, harmoniskt och hemma som alltid. Med lite varierat "sommarväder", en hel del fika-pauser och några vistelser nere vid stranden i minnet börjar jag packa väskorna. Jobb väntar hemma. Och Sebbe. Och fina vänner. Så det känns ju helt okej ändå.

Likes

Comments

En hel drös med blandade bilder från olika dagar.

Likes

Comments

En snabb hälsning. Hoppas ni har det bra. Hoppas ni njuter, lägger fokus på rätt grejer och inte fel. Det är ju så viktigt så, det där med avkoppling och fokus. Tänka sig att vi nu näääästan har en hel sommar kvar, endast för såna nödvändigheter. Avkoppling och fokus, avkoppling och fokus (på rätt grejer då).

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag och vräker i mig jordgubbar till frukost. Igår var vi och plockade (och ÅT) för fulla muggar på Ängebäck.

Likes

Comments

Några av bilderna från älskade Stockholm. Jag har haft en jättedålig inställning på kameran under hela resan, så är lite besviken på kvalitén.. Men det får duga!

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen träffa den här fina killen! Det var både skitkul och supermysigt som vanligt. Idag däremot blir det att jobba fram till klockan 7. Mycket slit, men definitivt värt det i slutändan.

Likes

Comments

Hej på er! Morgonen och förmiddagen spenderades i Stocholm, eftermiddagen på ett tåg och kvällen här hemma i Karlstad. Jag har fotograferat himla mycket i vanlig ordning och återkommer inom kort med en stor mängd bilder. Ikväll har jag lite (eller ganska mycket) Sebbe-abstinens då vi har 2 år tillsammans idag och han är bortrest med golfen. Men det är mysigt att sakna också ❤️

Likes

Comments

Hur fin blev inte Frida på bilderna jag tog på hennes skolavslutning? Hon är ju alltid så fin så fin, men här var hon alldeles extra. Jag var så stolt så jag grät när hon, inte bara gick ur grundskolan, utan dessutom fick ett välförtjänt stipendium.

Likes

Comments