Header

Gult är fint

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Önskar alla en fantastisk Valborg!

Likes

Comments

Sol & svett är det som gäller idag!

Likes

Comments

Bra start på dagen! Nu blir det att träna lite med Frida och sen städa rummet som ser ut som f**#*}

Likes

Comments

Tjena tjena! Äntligen fredag 🙂🙃🙂🙃🙂 tjoho
Det är ju tyvärr inte lika fint väder som det var igår när bilderna ovan togs... men det är ju så det är, när det är bra väder tar man fram mobilen och fotar allt man ser och när det är dåligt skyndar man hem från bussen i hopp om att inte blåsa iväg. Ikväll ska jag bara ta det lugnt tillsammans med Sebbe. På söndag (Valborg) däremot ska jag träffa tjejerna. Många av de har ju fyllt arton, så de planerar att dra till krogen efter att vi käkat middag tillsammans. Det är några av oss som inte har fyllt ännu, så vi får se vart det blir av oss helt enkelt. Hoppas ni får en fantastisk långhelg!

Likes

Comments

Lite bilder från de senaste dagarna

Hej på er! Är det bra med er? Med mig är det lite sisådär idag. Igår var första skoldagen efter lovet och det första man slogs av när man satte sig i klassrummet var hur sjukt mycket som ska göras de närmsta veckorna. Jag har lidit av magkatarr sen jag gick i 8an och så fort det blir stressigt i t.ex. skolan hälsar min gamle vän på igen. Utöver skolarbetet har jag som målsättning att ta körkortet i samma veva som jag fyller vuxen, vilket tar upp en del tid och energi. Jag är dessutom väldigt hängiven att spara ihop pengar till sommaren, min & Sebastians resa och inför hösten när man ska börja planera studentresa osv. Jag är inte särskilt personlig av mig här på bloggen, så jag har inte delat med mig någonting om hur jag har mått det senaste året och det tänker jag inte göra nu heller. Det har ingenting att göra med att jag skäms över mitt mående, utan endast på grund av att jag inte har full insikt i vilka som läser och följer mig här. Det har varit väldigt mycket som har cirkulerat i huvudet den senaste tiden, som har lett till att mina intressen för att skriva, fota och spela handboll har lagts åt sidan lite grann. Mitt välmående har äntligen börjat återhämta sig så jag tänker definitivt inte låta lite stressmage komma i vägen! Men det är ju alltid viktigt att lyssna på kroppens signaler, så idag tänker jag bara ta det lugnt och plugga så mycket som kroppen orkar 🙂 hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Älskade mamma fyllde år igår, så henne firade vi med smörgåstårta från Råtorps café och ett par örhängen.

Notera för övrigt sista bilden på Nelson.. sådär gör han VARJE dag när man går till skolan (eller någon annanstans). Den här bilden togs på honom efter att Frida gått ut till bilen i cirka 20 sekunder haha. Så fort man lämnar huset springer han till fönstret, hoppar upp med framtassarna och kollar ledsamt efter en när man går iväg. Det är svårt att gå då vill jag lova :(

Likes

Comments