Header

Skåne har varit just så fantastiskt, harmoniskt och hemma som alltid. Med lite varierat "sommarväder", en hel del fika-pauser och några vistelser nere vid stranden i minnet börjar jag packa väskorna. Jobb väntar hemma. Och Sebbe. Och fina vänner. Så det känns ju helt okej ändå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En hel drös med blandade bilder från olika dagar.

Likes

Comments

En snabb hälsning. Hoppas ni har det bra. Hoppas ni njuter, lägger fokus på rätt grejer och inte fel. Det är ju så viktigt så, det där med avkoppling och fokus. Tänka sig att vi nu näääästan har en hel sommar kvar, endast för såna nödvändigheter. Avkoppling och fokus, avkoppling och fokus (på rätt grejer då).

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag och vräker i mig jordgubbar till frukost. Igår var vi och plockade (och ÅT) för fulla muggar på Ängebäck.

Likes

Comments

Några av bilderna från älskade Stockholm. Jag har haft en jättedålig inställning på kameran under hela resan, så är lite besviken på kvalitén.. Men det får duga!

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen träffa den här fina killen! Det var både skitkul och supermysigt som vanligt. Idag däremot blir det att jobba fram till klockan 7. Mycket slit, men definitivt värt det i slutändan.

Likes

Comments

Hej på er! Morgonen och förmiddagen spenderades i Stocholm, eftermiddagen på ett tåg och kvällen här hemma i Karlstad. Jag har fotograferat himla mycket i vanlig ordning och återkommer inom kort med en stor mängd bilder. Ikväll har jag lite (eller ganska mycket) Sebbe-abstinens då vi har 2 år tillsammans idag och han är bortrest med golfen. Men det är mysigt att sakna också ❤️

Likes

Comments

Hur fin blev inte Frida på bilderna jag tog på hennes skolavslutning? Hon är ju alltid så fin så fin, men här var hon alldeles extra. Jag var så stolt så jag grät när hon, inte bara gick ur grundskolan, utan dessutom fick ett välförtjänt stipendium.

Likes

Comments

Det här har hänt:
Jag har fyllt 18 och tagit mitt efterlängtade körkort, min äldsta barndomsvän har tagit studenten, Frida har gått ur 9an och fått ett väldigt fint stipendium i samma veva, vi har gått på sommarlov, jag har slutat med en medicin som jag var ganska trött på, jag har druckit min första drink på en uteservering som en riktig vuxen haha, Sebbe har överraskat mig med god mat, presenter och en heldag med olika "utflykter". Mamma, Frida och jag har varit i Skåne med Nelson över en helg och dit återvänder vi dessutom väldigt snart. Jag har umgåtts en hel del med mina fina vänner som även de har uppvaktat mig och igår var det farmors tur att bli överraskad. Hon fyller nämligen år till veckan, så igår åkte vi ut med blommor och god mat och stannade kvar där resten av kvällen.

Hoppas ni alla får en fantastisk sommar!

Likes

Comments