Header

​Börjar kvällen med kärleken & avslutar den med familjen. Kan ju inte bli så mycket bättre.

Likes

Comments

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN helg. Imorgon åker Anna till Afrika för att jobba som volontär i 6 veckors tid. Kommer sakna ihjäl mig, såklart, men är så stolt över att hon har planerat in såna här viktiga resor.

Likes

Comments

Firade Jossa som fyllt 18 (!!!) ikväll med några tjejkompisar. Vi var ute och käkade och hon beställde in en cider med leget för första gången haha. Så mysigt & kul hade vi.

Likes

Comments

Sitter i soffan och försöker hitta motivationen till att göra något vettigt. Skriva något betydelsefullt, göra något ärligt, nåt viktigt. Det känns som att de senaste månaderna bara har passerat. När jag försöker komma på vad jag har ägnat de åt så tar det stopp. Bloggandet har heller inte känts 100 % ärligt, men ofta är det väl så, att man endast lämnar ut alla positiva detaljer till omvärlden för att läsa. Vi har ju inte diskuterat nyårslöften eller liknande här på bloggen, men jag har i vilket fall som helst kommit fram till att inte ha några i år. Jag är ganska duktig på att ställa höga krav på mig själv, för att sedan bli besviken när jag inte kan uppnå de. Det här året ska alltså bli så kravlöst som möjligt. Mer fokus på mig, kärlek och nöjen och mindre på ovanor som att försöka leva upp till andras förväntningar. Svårare än så borde det ju inte va egentligen.

Likes

Comments

Första skoldagen avklarad. Känns väl inte fantastiskt direkt, men försöker tänka att det är en dag närmre studenten. Har dessutom hunnit checka av en arbetsintervju. Härligt!

Likes

Comments

Den här rätten är att dö för.

Likes

Comments

Här tänker jag spendera dagen. Hemma, med sällskap av en hund, nyinköpt kalender & en döskalle.

Likes

Comments

Dessa två har en tendens att förvandla mig till tredje hjulet

Likes

Comments

God jul & gott nytt år!

Likes

Comments