Godkväll finisar, är hemma nu efter min första dag på praktiken, Såå sliten haha.. men allt gick bra och jag trivdes! Jag hoppas och tror att dessa veckor kommer bli riktigt roliga! Ni får ursäkta dålig uppdatering här de dagar jag jobbar, ska försöka få in ett par tidsinställda inlägg framöver iallafall!
Nu ska jag snart lägga mig, är trött efter en dag med mycket arbete och mycket nytt att ta in. Hur har er dag varit? Kram❤️

Likes

Comments

1. Bor inte du hemma? Nej, jag bor i en lägenhet tillsammans med min pojkvän!

2. vart ser du din blogg om 3 år? Jag hoppas på att min blogg är betydligt större då än nu, om intresset för att blogga fortfarande finns kvar. Men målet är väl en inspirerande och öppen blogg som samtidigt representerar mig.

eller3. vart ser du dig själv om 5 år? Om fem år har jag äntligen gått ur gymnasiet och skaffat mig ett jobb eller utbildning. Att skaffa barn är något jag också ser framemot och det skulle i nuläget passa bra om ca 5 år. Har alltid velat vara en ung mamma. Självklart är detta något som kan ändras.

4. nämn saker du inte kan leva utan: Familj, pojkvän, vänner och roliga minnen.

5. använder du spraytan/ brun utan sol? Jag har i stort sett alltid BUS på mig, att vara blek är bland det absolut värsta jag vet och BUSen har nästan blivit som ett beroende för mig, kanske låter lite knäppt haha.

6. vad gör dig lycklig? Mina nära och kära, alla fina minnen och stunder jag delat med dem. Älskar att tänka tillbaka på roligheter k´man gått igenom eller varit med om.

7. bästa bloggtips? Hmm, svår fråga. Då jag själv inte ser mig som en bra bloggare är det svårt att ge tips och råd till andra. Men att hålla kontakt med andra bloggare är både roligt och kan ge dig fördelar i ditt bloggande.

8. favorit sminkprodukter? Mina favoritprodukter just nu är maybellines ögonbrynspalett, nyx creme contouring stick och ögonskuggor från nyx.

9. vad driver ditt bloggande framåt? Förstår inte riktigt den frågan men om du menar vad som driver mig framåt till att fortsätta blogga?? så är det alla ni läsare och all fin respons! Eller om du menar vad som driver min blogg framåt är det ju min utveckling och ni som blir fler!

10. vad finner jag intressant i att blogga? ​Mitt intresse för bloggen ligger mycket i bilderna, att få fota och redigera är så kul! sedan är det kul att ha ett ställe där man kan berätta om sig och sina åsikter.

​11. vad gör du på helgerna? ​Är jag inte allt för trött spenderar jag helgerna med mina vänner, på fester, med jakob eller andra roligheter, kanske shopping eller någon liten resa någonstans.

Det var alla era frågor och jag hoppas svaren duger! Tack för alla frågor denhär gången! kram. 

Likes

Comments

Godkväll fina ni, muffins och te fick bli vår kvällsmat, mysigt va? Vad har ni för er? Jag funderar över praktiken imorgon, hoppas verkligen att detta blir bra nu!! Lika bra som den förra praktikplatsen är nog att ha för höga förväntningar, men man kan ju hoppas!
Börjar med ett kort pass, 15.00 till 19.30, skönt med mjukstart!

Likes

Comments

Hallon, blåbär, citron, mynta och äppeljuice, kan vara bland det godaste jag druckit, rekommenderas starkt och finns på "fröken fräsch"!

Likes

Comments

Hej hjärtan! Ligger i soffan framför datorn och kikar runt lite bland videos och tv-program. Var ju som sagt på möte i stan förut, vad hände? ja, det gick väl sådär, fick ett ganska oväntat besked, men kanske blir det något bra av det också?

Fick med mig både en ögonbrynspalett och ett läppstift hem iallafall, man måste ju få unna sig lite när man varit nere? 😉 nu ska middagen lagas och morgondagen förberedas då praktiken väntar, så nervös!!!

​klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna

Likes

Comments

Godmorgon, låter bilden tala för dagens humör.. dåligt med sömn och måndag är ingen bra kombination.
Börjar veckan med ett möte nu under förmiddagen och det är det resten av dagen hänger på, hoppas därför på bra beslut och resultat.
Annars är det en bra dag och jag har egentligen ingenting att klaga på! Hur ser er måndag ut? Hoppas ni får en bra start på en bra vecka!

Likes

Comments

​kikade runt lite på olika hemsidor igår innan jag stängde ner datorn för kvällen och hittade en hel del saker som just nu ligger högt upp på önskelistan, tänkte dela med mig av några av sakerna. Är förövrigt inne i en "vill ha period" just nu och köper på mig även de mest onödiga grejerna haha..

Likes

Comments

Godkväll på er! Sitter hos mamma och pappa på lite kvällsfika nu efter en dag på stan. Fick med oss lite ny inredning hem, är riktigt nöjd!

Likes

Comments

Hej hjärtan! Här myser jag och Felicia med varsin kaffe och lite plugg, härlig start på en fullspäckad söndag. En svenska uppgift om realismen som jag ska hjälpa Felicia med, det hör inte till vanligheterna haha! Efter det följs dagen upp med tvättid, en sväng till stan, storhandling och ett besök hos mina föräldrar. Mysigt avslut på veckan!

Likes

Comments

Hej hjärtan!! Kom på en sak tidigare under dagen. Vill ni lära känna mig bättre? Vad vill ni veta om mig? Har ni frågor eller tips på hur jag kan göra bloggen ner personlig? Snälla kommentera här nedan! Du kan självklart välja att vara anonym och svarar på alla frågor i ett inlägg om ett par dagar. KRAM

Likes

Comments