View tracker

Herregud, att jag inte pluggat ihjäl mig idag är ett under. Räknat sida efter sida i evigheter.. mötte Matilda på en promenad och fick därmed en stunds vila iallafall. Hur har er dag sett ut? Mer händelserik än min hoppas jag, haha.. Såå trött... Att jag ska upp 6 imorgon, sminka mig och hitta något snyggt att ha på mig låter därmed inte så frestande.. Har tappat alla mina rutiner nu när jag varit på praktik så länge, håller både tummar och tår för att jag ska hitta tillbaka snabbt. Någon som har något tips på hur jag ska orka? 😬

Fixade förresten en liten kvällsmat som jag hoppas kan ge mig lite ny energi, havregrynsgröt, blåbär och banan. Ha en fin kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon på er, hur började er vecka? Min startade på ett ganska annorlunda men bra sätt. Hade ju egentligen matteprov idag som jag varit såå nervös inför, kändes som alla timmars plugg inte haft någon som helst betydelse.. därför blev jag väldigt glad när jag fick chansen att göra det på onsdag istället, vilken lättnad! Så jag valde att gå hem och plugga i ytterligare två dagar i hopp om att något ska fastna iallafall. Känns skönt och tror jag behöver detta.
Så nu ska jag hem till min nystädade lägenhet för att sätta mig med matteboken och en stor kopp te.
Visst blev det en bra morgon trots allt?

Likes

Comments

View tracker

Idag kom mina nyårs och julklänningar jag beställt i år, så nöjd och båda två satt alldeles perfekt! Brukar annars ha svårt att få klänningar att framhäva de få kurvorna jag har då jag är ganska smal, men Rebecca Stella lyckades verkligen här!

Likes

Comments

Hej på er fina ni! Sitter just nu och äter lunch efter en förmiddag som bestått av hemmafix och plugg. Tänkte bjuda er på lite bilder jag tog tidigare idag, än finns saker som ska rättas till och läggas till, men visst börjar det likna något?

Likes

Comments

Dagen igår blev riktigt bra, fick med mycket mysigt hem från stan och hann också med en mysig lunch på bergvik.
Idag ska gardiner upp och lägenheten ska storstädas, det är ju faktiskt förstaadvent så lite gott fika ska också hinnas med. Har så mycket julkänslor nu och att spola fram ett par veckor hade inte alla gjort mig något!
Nej, nu ska jag faktiskt plugga lite, jag bloggar mer senare och ska försöka dela med mig av ett gäng mysiga bilder, kram!

Likes

Comments

Godmorgon på er, usch, är helt slut idag efter igår.. men man mår väl som man förtjänar antar jag? Vi som egentligen har så mycket fixa med idag, promenad i solen är ett måste!! , en sväng till stan ska hinnas med och lägenheten ska bli ännu lite mer julig inför första advent imorgon.
Jag älskar advent och det är viktigt för mig den görs på rätt sätt, men mysig frukost, tända ljus och adventsfika! "Firar" ni advent?

Likes

Comments

Hur ser din morgon ut? Är en fråga jag får ofta och jag hade faktiskt lägga upp hela min morgon för er idag!

Min morgonrutin ser självklart olika ut varje dag, men jag har valt att skriva hur det ser ut för mig en ledig vardag eller en vardag då jag börjar en aning senare. En morgon då jag börjar tidigt är det enda som hinns med att slänga på sig lite kläder och sedan borsta tänderna tyvärr, därför har jag valt att göra de lediga mornarna till något lite extra. (För min del blir det något extra då det aldrig ens finns tid för smink annars)

Jag går trots min ledighet upp ca 8, gör mig något att äta och tar med mig det till sängen tillsammans med min dator och kikar runt bland videos eller podcast.

Sedan går jag upp när jag känner mig utvilad, duschar och tar på mig en ansiktsmask. Sedan jag började med det några gånger i veckan har min hud blivit Såå fin!

Under tiden den verkar brukar jag smörja in mig, fixa iordning allt smink och klä mig. Men ibland hamnar jag återigen tillbaks i sängen.

Sedan kommer det kanske roligaste steget, sminket! Där tar jag all tid jag behöver och sitter gärna en ganska lång stund.

Klart, svårare än så är det faktiskt inte! Nu lagar jag endera lunch och matlådor för dagen om jag ska på praktik, eller fortsätter att ta deg lugnt om jag är hemma.

Såhär skulle jag vilja börja alla mina dagar, men den fick istället avsluta min och Jakobs dag igårkväll, mysigt!

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte ta upp ett allvarligt ämne idag.. hatet som hela tiden växer runt oss. Näthatet, är något som uppmärksammats mer den senaste tiden och kanske också blivit större.
Jag är tacksam för att jag sluppit undan detta, självklart har även jag fått någon kommentar någon gång, men inte på den nivån andra kan få idag.
Hur tänker ni när det gäller dethär? Gör ni något för att stoppa det?
KRAM på er fina läsare jag har här på bloggen!

Likes

Comments

Maten är lagad och en pod har hunnits med, skönt! Bara sminkandet kvar så är klar!
Nu sitter jag med min lunch, thaigryta, kanske inte alls är någon överraskning för er 😉

Likes

Comments

Godmorgon underbaringar, min frukost idag ser ni på bilden nedan, två bananer med kanel och havregryn. Har på senaste slarvat enormt med frukosten och allt utan enkla mål som detta gör mig nästan illamående.. har aldrig varit en frukostmänniska men känner att jag på senaste ätit alldeles för lite. Är hungrig redan vid 11 under praktiken och känner mig under hela förmiddagen trött eller utmattad.
Har ni några tips? Åt ju alltid chiapudding förr, kanske något jag borde ta upp igen!
Nog om det, Jakob kom hem igår med ytterligare en tatuering, Såå avundsjuk och jag längtar tills det är min tur igen 👋🏽

Nu ska jag skynda på en aning, matlådor, middag och lunch till mig ska lagas innan jag ska iväg på praktik. Ska spendera kvällen på fritidsverksamheten här vilket jag tycker är så kul! Jag älskar min praktik och mitt val av linje!

Likes

Comments