Hur största delen av dagen sett ut hittills, plugg, te och mys med Julia 👆🏼

Hej fina ni! Söndag igen men utan min vanligtvis extrema söndagsångest, imorgon börjar jag nämligen intensivkursen inför körkortet, hur spännande?? Har ju Clara med mig också vilket känns bra!
Som skrivet har Julia varit här i flera timmar, vi kämpar vidare med vårt arbete angående Martin Schibbyes tid i fångenskap, spännande tal men himla tråkig uppsats haha.. känns som vi inte kommit någonstans alls, håller tummarna för att vi på något sätt blir klara innan Onsdag då det ska vara klart.
Resten av dagen får bestå av vila och lite förberedelser inför imorgon, iallafall kika lite i teoriboken ska väl hinnas med!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur söta är dem inte? Inte många lugna stunder här hemma längre, därav de ganska suddiga bilderna, att få dem ligga still för att fotas är nog näst intill omöjligt haha....

Har ju varit hemma med dem i ett par dagar och blir så även under helgen, gissa vem som kommer längta hem under måndagen?? 😭Om den ljusgråa eller ”Astrid” får bestämma skulle jag nog knappt få lämna lägenheten för att gå till affären haha.Så länge Jakob eller någon annan är här går det bra, men annars är hon med mig vart jag än går.. hon ligger bredvid mig i sängen, soffan, är med i köket, på toaletten och om jag är tyst för länge piper hon, haha så söt!!

Likes

Comments

Fick hem den första av mina kommande 3 glossybox idag, super mysigt ju! Och där i var vad det verkar som ett par riktigt bra produkter

Hej på er!
Måste berätta om våra nya små tillskott här hemma. Hämtade nämligen 2 kattungar här om dagen, så kär i dem haha.. ska visa er flera bilder senare i eftermiddag.. världens goaste!

Annars då? Var ju ett tag sedan jag uppdaterade regelbundet här (i vanlig ordning)... Men inget vidare speciellt har hänt, förutom bebisarna då 😇 skola under vardagarna och jobb under helgerna typ, dock har jag bestämt mig för vila ett par helger framöver. Dessutom väntas 18årsfirande och annat kul längre fram, tror det är välbehövligt efter så ”lugna” veckor.


Likes

Comments

#metoo, bara en hashtag, men med så mycket betydelse och mening.

När jag ser antalet som använt sig av hashtagen mår jag illa, hur kunde det bli såhär? Så många fler kvinnor än vi kan förstå har någon gång blivit utsatt för sexuella trakasserier eller övergrepp.

Jag tror att detta är så viktigt, på detta sätt kan vi iallafall få en liten bild av alla utsatta kvinnor där ute, och män såklart. Kanske behöver många av oss se dethär för att förstå, eller försöka förstå. Detta måste få ett stopp, helst igår.

”Alla känner en kvinna som utsätts för sexuellt våld, men ingen känner en våldtäktsman”

Likes

Comments

Hur fin är inte kalendern jag fick hem på posten idag? Och sidorna inuti är väl nästan ännu bättre? Delmål, massor av motivation och inspiration, stresshantering och super fina sidor att planera månader, veckor och dagar på, så nöjd!

Älskar när att planera och skriva inte blir något tråkigt, utan något man ser framemot!

Om ni tittar noga på översta bilden ser ni under kalendern också sidorna med veckoplaneringen på i vanlig pappersform. Perfekt att ha framme hemma eller hänga upp på väggen för att ha full koll!

Kalendern och ”veckans fokus” sidorna i A4 kommer från ”SporrongForm”

Likes

Comments

Inte alls lika pigg som jag ser ut på bilden 👆🏼 jobb väntas hela helgen...

Godmorgon på er! Som skrivet ovan väntas jobb i stort sett hela helgen, super kul men sliten blir man haha.. Men har en bra vecka att se framemot, bland annat ska vi hämta en kattunge på onsdag, hur mysigt??

Likes

Comments

Lyxade till det mitt i allt plugg med lite ost och kex, mysigt såhär en måndagskväll. Dämpar ångesten man har för att klockan ringer redan 06 imorgon, och hemma lär jag inte vara innan 17. Långa skoldagar är inget för mig..Likes

Comments

Preoperativ och postoperativ vård, hur svårt kan det vara?

Hej fina! Sitter vid köksbordet med en machalatte och pluggar medans Felicia springer runt med dammsugaren efter att ha tagit disken och plockat undan, hur bortskämd får man bli?? Vilken lyx att ha henne här några dagar..

Som skrivet pluggar jag för fullt, såg nämligen ett prov i min kalender jag inte lagt märke till förut haha.. tur jag upptäckte det iallafall! Akutsjukvård är det också, inte alls min starka sida.. håller tummarna för att det iallafall går någorlunda bra imorgon! Därefter väntar två till prov på onsdag, vadå stressig vecka?

Likes

Comments

1. Jag kan inte riktigt förstå att jag till sommaren ska ta studenten? Och kan nog inte heller förstå glädjen andra känner i det än?? Vet inte hur galen jag låter nu enligt er men kan inte riktigt säga att jag ser fram emot det än? Hoppas på att det får en vändning snart

2. Att sova själv är det värsta jag vet, nu när Jakob ska åka bort ett par nätter får Felicia flytta in ett par nätter och sedan sover jag hos mamma och pappa till Jakob är hemma haha.

3. Jag vill fortsätta plugga efter gymnasiet, helst till socionom och jag önskar så mycket att mina betyg något år räcker till!

4. Något som hänger ihop med nr 3 är att mitt absoluta favoritämne genom hela min skolgång är psykiatri.

5. Min absoluta drömresa går till maldiverna och jag har bestämt att jag någongång ska ta mig dit!

Likes

Comments

Kvalitetstid med mamma och resten av familjen = bästa jag vet och något jag verkligen behöver

Idag bestämde jag mig för att vara ledig, behövs någon dag emellan åt för att ta ikapp plugg, vila och annat småfix jag annars inte hinner med när det är skola måndag till fredag och sedan ofta jobb under helgerna som gäller. Idag var jag och Jakob hembjudna på middag hos mina föräldrar, pappa och Jakob kollade fotboll medans jag och mamma myste i köket, perfekt lördag!

Fick ett uppdrag av mamma också, hon skulle lära sig dethär med podcast haha. Laddade ner en del avsnitt så hon har att lyssna på tills nästa gång vi ses haha....

Likes

Comments