Måndag 18-09
Trodde verkligen jag hade ätit min sista lunch på en uteservering för i år, åtminstone i Sverige men jag hade fel. Göteborg bjöd på solsken och jag, mamma och Olle åt hemlagade köttbullar på Restaurang Kungstorget. Rekommenderar! Så mysigt, och så gott!

Tisdag 19-09
Jag bjöd mamma på lite italienskt småplock, alltid gott men har ätit med så himla mycket det senaste att jag nästan börjat tröttna lite... att äta det ute på kusten var iallafall en fröjd.

Onsdag 20-09
Jag har dragit på mig sjukdom. Det hade jag redan innan helgen men den gjorde det inte bättre kan jag konstatera, blev riktigt förkyld och febrig. Spenderade förmiddagen med en bok i solskenet, nedbäddad under plädar. Lunch åt jag och mamma på Stallgården i Uddevalla, ut mot Rotvik. Bara salladsbuffén fångades på bild dock. Lite energipåfyllning innan vi tog oss vidare ut på Skaftölandet för att promenera dryga milen. Västkusten är nästan ännu vackrare på hösten.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Igår firades finaste bästa roligaste Linn som blivit 19 med först en middag och lite förfest hemma hos henne och sedan en spontan utgång i Göteborg. Väldigt rolig men stökig natt, min nästsista helg i Sverige. Känns faktiskt lite tufft just nu men blir säkert bättre med tiden, allt känns ju faktiskt jobbigt när man är bakis vilket jag verkligen är idag. Så trevlig kväll iallafall, grattis igen stjärnan.

Likes

Comments


Blir trött bara av att se de här bilderna... slitnast i stan väntandes på medpassagerare i en bil. Sömnmässigt har jag precis tagit mig ur en av mina värsta perioder på länge. I och med att jag har problem med sömnen känns det ibland som jag lever livet med ett konstant brus av utmattning som bakgrundsljud. Att jag skådespelar den personen jag skulle vara om min energinivå inte låg på noll... det vill säga en person vars energi räcker till och blir över, som skrattar högst, vill att alla ska trivas och vill känna sig tillfreds med sina prestationer. Oftast är jag den person på riktigt, såklart. Men i perioder som denna kan jag ibland höra mig själv säga eller göra saker och efteråt tänka "men gud jag skulle aldrig orka det där" och sedan komma på mig själv.

Men jag ÄLSKAR iallafall att hösten är här!!! Att det regnar dagligen och är grått utanför fönstret, det om något ger mig energi. Lukten av regn är min bästa lukt i världen. Att man snart ska få uppleva hösten i världens mest fantastiska stad känns inte heller så tråkigt.

Här kommer lite höstpepp:

Wildfire - John Mayer, Frank Ocean
Chasing Pavements (Live at Hotel Cafe) - Adele
My Same (Live at Hotel Cafe) - Adele
Regn hos mej - Orup

Likes

Comments


Världens mysigaste kräftskiva med världens mysigaste gäng. Hur fantastiskt att kunna dra ihop sånt här en helt vanlig onsdag??? Vi åt middag, drack snaps och sjöng och dansade i regnet hela natten. Sedan somnade vi alla inuti stugan och vaknade upp till en riktigt fin och solig dag. Älskar den här tiden på året. När det är höst men ändå behagligt ut. Vi kunde liksom ligga ute och sola i myskläder i flera timmar, så skönt dagen efter. Vi lagade lunch ihop och jag och Johanna badade, så klart. Oss två kan man räkna med, älskar att jag har en badkompis året om i henne. Jag kommer sakna de 50% av detta lilla gäng som inte ska med mig till England så galet mycket. Ni är guld.

Likes

Comments


Förra onsdagen var jag ute en sväng med mina kusiner, en sån sak vi bestämda måste hinnas med innan jag åker. Vi började med ett glas på Juan Font vinbar och sedan middag på Bellora där vi tog in en charkbricka och sedan delade tre förrätter, tips! Så gjorde vi sist gång vi var ute och åt ihop också, det är så roligt att få smaka lite olika. Också så roligt att få till sånt här mitt i veckan. Nu den här mellanperioden då jag bara jobbar några få timmar i veckan i väntan på flytt har jag blivit så duktig på sådant. Att boka in saker och verkligen fylla mina veckor. Lever faktiskt ett så nice liv just nu haha, så lite måsten och krav och jag njuter verkligen till fullo. Känns som jag är mitt i ett sommarlov som aldrig tar slut. Jag är dock tveksam till om jag skulle klara av det här en längre period. Jag hade blivit så rastlös efter ett tag. Det känns bra att få ta sig an lite utmaningar i och med flytt och omställning om några veckor. Tills dess ska jag fortsätta fånga småstadslivet, idag är det faktiskt exakt tre veckor till jag byter ut min hemort mot en pulserande storstad och jag längtar!!!

Likes

Comments