Blus från Zara, kjol H&M, jeansjackan är ett vintagefynd.

Pre Håkan. Jag åkte in till Göteborg tidigare samma dag för att uträtta lite ärenden, bland annat byta studentpresenter som jag ej hunnit med innan eller efter Grekland alternativt skjutit upp. Ser ni att jag målat naglarna? Vill börja med det mer, men är alldeles för bekväm. Samt klarar ej av när minsta lilla flisa färg lossnar, får panik då. OCD livet.

I mina hörlurar just nu:

13 - Håkan Hellström

Alex och Sigges podcast Mina all time favoriter, jag kan inte somna ensam utan deras röster i bakgrunden vilket resulterat i att jag spenderat säkert 60 timmar med dem den här sommaren. Lyssnar bakåt i arkivet på gamla avsnitt jag redan hört men kan även tycka de är roliga att lyssna på när jag är ute på språng och vill ha något i bakgrunden.

Josefin och Vanja En podcast jag återupptäckt det senaste. Alltså WOW vad jag inspireras av dessa kvinnor. Så olika mig men jag blir så motiverad till att jobba mer med mig själv, de har verkligen så mycket klokt och sunt att dela med sig av.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Jag kan inte förstå att vi redan är i juli. Jag har fått vara med om så mycket på så kort tid, juni var mitt livs mest intensiva men också tveklöst roligaste månad och jag skulle vilja uppleva precis allt igen. Inleddes med summerbursthelg, följt av student, bal och avslutningsvis två helt sjuka veckor i Grekland. Nu, väl hemma, jobbar jag en heltidstjänst och försöker ta vara på sommaren så mycket som möjligt. Som nu i fredags till exempel då Klara bjöd till middag. Jag och Holst frossade i oliver i vanlig ordning. Guds gåva till mänskligheten.

Likes

Comments