Idag mina vänner har jag varit och letat efter julklappar. Men jag hitta inga haha.
När man var mindre var det alltid så enkelt att köpa julklappar. Man hade massor med fantasi och de man köpte till blev glada för allt, för man va ett barn som gav bort det. Men nu när man är vuxen så är det ju viktigt att hitta något som man tror att personen verkligen uppskattar... så känner jag iallafall.

Men runt ett tiden idag mötte jag upp Jossan och vi gick en stund på stan men kände inte att vi hittade något.
Så vi drog hem till mig och tog bilen, först till Ikea där vi åt lunch och så köpte jag lite värmeljus. Därefter åkte vi till Hede fashion outlet där vi kollade på mer julklappar. Jossan hitta lite fina saker där.

Vi begav oss sedan hem och tog det lite lugnt framför TV tills Jossan fråga om jag kunde klippa hennes hår haha... så det gjorde jag och det blev skit bra om jag får säga det själv. Så fräscht!

Nu har Jossan åkt hem och jag ska sminka av mig och sätta på mig myskläder. Mysss <3

Likes

Comments

Idag är det en lugn dag för mig. Jag jobbade i morse men slutade tidigt och nu sitter jag hemma och kollar på serien ”How to get away with murder”. Älskar den serien, har tänkt att se den länge men efter jobbet nu i veckan så såg jag första avsnittet och ja va fast!

Aja i går hade jag och Jossan en myskväll. Hon mötte mig när jag slutat jobbet och vi åkte hem till mig. Väl hemma hos mig så var vi själva, men innan min mamma lämna kort innan vi kom hem så hade hon lagat mat. Så när vi kom hem va bordet dukat och maten fixat. Så mysigt verkligen. Sedan hade hon dukat upp för filmkväll i vardagsrummet... världens bästa mamma helt enkelt. Det blev en mysig kväll med mycket skratt. Jossan och jag har bara känt varandra i 2 månader men känns som vi känt varandra såå länge. Vi klickar så bra och allt är så lätt. Bästa Jossan!

Nu ska jag förbereda mig för en ny jobbvecka och allt annat kul jag har planerat. <3

Likes

Comments