Idag har jag filmat 4 youtube videos känns jätte skönt och produktivt :) 1 storytime, 1 SMC college video, 1 video om LA och en övrig! Tror att dom alla blev bra men får se om det blev något fel på någon i så fall kommer inte alla läggas ut!
Jag åker till baka till LA på måndag känns jätte skönt att komma tillbaka till alla rutiner och staden som håller i alla mina drömmar! Är så peppad på den här terminen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen klippt klart den sista LA vloggen från vårterminen 2017, jag tar ju alltid så himla lång tid på mig att bli klar med dom hehe ska försöka bli bättre på det! 

Jag var på en baseboll match för första gången, det var Dodgers mot Mets. Baseboll är ju väldigt populärt i USA, så det är ju kul att testa på.

Hoppas ni tycker om vloggen :)

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag är ju i Sverige nu över sommaren, i ungefär en månad.
Igår gick jag och några kompisar på Pride festivalen i Stockholm, det var jätte kul. Det var mycket musik, coola kostymer och utsmyckningar. Jag hade aldrig varit på Pride i Sverige bara i Los Angeles så var verkligen kul att få vara en del av det i Sverige också! Eventet är ju verkligen viktigt för att ta bort all tabu och visa att man står bakom en förtryckt grupp i samhället! Hoppas verkligen ni också stöttar Pride och HBTQ grupper (LGBT)!

Likes

Comments

Hej,

Nu tänkte jag prata om en av LAs secrets, LAs klubb liv. Alla svenskar som bor i Los Angeles vet om hur klubb branschen fungerar, under åriga tjejer kommer in på klubbar med hjälp av promoters, men det är ingen stor grej här, it's a business. 

Här är en vlogg där jag pratar om hur klubb branschen fungerar och tar med er ut en kväll på 1oak.

Likes

Comments

Hej hej,

nu har jag äntligen klippt igop video där jag visar mitt rum jag hade när jag bodde och jobbade hos den handikappade gubben. Jag visade inte hela huset för att det kan jag nig hamna i trubbel för om han av någon anledning hittar videon, plus är huset ur fult, gammalt och väldigt stökigt så tror inte det skulle vara så kul att se.

Mitt rum var dock normalt fullt av lådor under tiden jag bodde där men var i processen att flytta där ifrån när jag filmade videon!

Hoppas ni gillade videon! 

Puss och kram! :)

Likes

Comments

Hallå hallå!

En liten Update om vad jag har gjort dem hör termin med min skådis och sång karriär, själv tycker jag inte att jag gjort typ ingenting, men jag han med två fotograferingar.
Jag har två kompisar som är fotografer och dom frågade mig ifall jag ville göra collabs.

Fotografen till dom här bilderna och fotograferingen heter Poom super snäll kille jag träffat i skolan! Vi åkte ner till Downtown LA och hade fotograferingen där!

Det är jätte bra att ha headshots och professionella foton ifall man är i underhållnings branschen, för att kunna represent dig på ett bra sätt!

Hoppas ni gillar bilderna! :)

Likes

Comments

Hej!
Jag har inte uppdaterat på länge, och som vanligt har en massa hänt.
Jag har flyttat från gubben för att det blev för mycket, han var en jätte dålig anställare och person. Jag klarar av mycket men det blev FÖR mycket skit jag behövde ta från honom.
Jag flyttade in till en kompis, temporärt i en månad, det fungerade väldigt bra att bo med tjejerna, alla är svenskar. Dom hade dock mycket drama mellan varandra men jag höll mig borta så mycket jag kunde.
Dom bor i West Hollywood i ett jätte fint komplex med pool och gym, jag har aldrig bott i fina komplex som svenskar här i LA oftast brukar bo i, men jag har ju inte bott med svenskar heller. Jag gillade verkligen att bo med dom svenska tjejerna i ett bra komplex, något jag hade varit lite emot. Tjejerna tyckte också det var kul och lätt att bo med mig och bad mig flytta in vilket jag var helt på!
Så jag tog över en av dom svenska tjejernas plats som skulle flytta tillbaka till Sverige, och står nu på kontraktet!

Ska dock åka till Sverige nu över sommaren och kommer tillbaka i augusti!
Är lite nervös över att komma tillbaka för jag vet att det är mycket drama som kommer ske när en av dom svenska tjejerna kommer till baka från Sverige! Men vi går se hur det går!

Likes

Comments

Jag är så jävla förbannad på den här gubben jag jobbar åt igen, vi har ett sett schema då vi ska jobba. Nu har det flyttat in 2 nya tjejer (Zoe och Michelle) för att ersätta den gamla sköterskan. Gubben skulle åka på någon konferens i två dygn, det var jätte skönt att inte ha honom i huset, och han skulle komma tillbaka igår kväll då det var mitt skift. Han hade dock inte sagt när han skulle komma tillbaka, så när han inte var hemma tills efter 8 pm så tog jag föregivet att han hade ätit någon annan stans (det är det han alltid har gjort förut), så jag gick ut och joggade men jag såg till att komma hem innan kl 10 pm då hans toa program startar. När jag kom hem var han hemma men hade sagt till Zoe att hon skulle göra kvälls skiftet ikväll, jag blev förvånad eftersom det var mitt pass men antog att det kanske var ett av mina pass dom två tjejerna tog över (eftersom han tog in två tjejer istället för en skulle dom ta ett av mina pass). Men han sa ingenting till mig utan Zoe och Michelle var dom som berättade att jag varken skulle göra kvälls eller Morgonpasset vilket båda var mina pass. Han sa ingenting till mig varken innan eller efter dit pass så nästa dag smsade jag honom och frågade "vi kör med det gamla schemat du sa att vi skulle gå efter va?", han hade sagt att bil skulle köra det gamla schemat jag och Ariana hade haft innan Zoe och Michelle hade flyttat in tills han hade gjort ett nytt till alla oss tre.
Då på sms skickade han ett HELT nytt schema för den nuvarande veckan som han ALDRIG hade nämt varken till mig eller dom andra tjejerna.
Då blev jag förbannad och skrev att i framtiden så måste han säga till oss i förväg ifall han vill ändra skifts.
Läs vår sms konversation... (läs från vänster till höger sen gå mer en rad)

Ärligt talat tycker inte jag att jag gjorde något fel, jag bara sa till honom att säga till oss innan i stort sätt att vara ansvarsfull, professionell och ta hänsyn till oss och jag tycker personligen att jag gjorde set på ett moget sätt... och han typ skyller ifrån sig och sen säger att jag gör en Big deal av det istället för att bara säga okej det ska jag... gör helt ärligt var det han som gjorde fel. Och jag ville inte låta honom skylla ifrån sig för att det har han gjort förut och om han inte skärper sig kan det här leda till en massa problem för mitt, Michelles och Zoes scheman. Jag kunde ha gått ut med mina kompisar igårkväll eller gjort andra planer men sa nej för att jag skulle ha jobbat... det här är absolut inte okej eftersom det påverkar mitt liv. 

Michelle och Zoe har nu efter några veckor här kommit fram till mig och sagt han ber om en massa extra tjänster och att han är väldigt krävande, det är så härligt att höra att det inte bara är jag som ser det... till och med Ariana ville inte bo kvar för att hon sa att det inte var värt det.


Kommentera gärna vad ni tycker! Vem hade fel? Vad gjorde han för fel eller vad gjorde jag för fel? 

Uppskattar svar!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Just nu är det spring break, och det behövde jag verkligen, jag behövde ett tag att bara pusta ut!
Jag har varit på stranden ett antal gånger och det är ju så härligt! Det är verkligen då man känner att "det är det här jag flyttade hit för, det är det här jag stannar för". Det är så otroligt harmoniskt att ligga vid stranden och vattnet, höra ljudet av vågorna och bara vila.

Jag har också hunnit träffa kompisar, plus några kompisar från Sverige ät här! Det är jättekul att få spendera tid med dom, Catja och Rebecca, dom är riktiga YOLO personer och är down for anything!
Vi har gått ut och festat en del också, så mitt springbreak har inte varit händelserikt men mycket mer tid att göra det man inte hinner. Jag skulle egentligen åkt till Arizona State University med en kompis och festat där, men vi pratar inte längre så det blev inte av. Men helt ärligt är det skönt att få stanna i LA och bara njuta utav allt här som man inte har tid för i annat fall!

Jag har också börjat jobbat med producenten! Och vi jobbar över mail och sms på musiken tillsammans (han mixar jag godkänner haha), jag berättar mer senare!!

Likes

Comments

Hej allihopa, jag lever!

Skolan rullar på, jag har hoppat av min BUS5 klass, det fungerade helt enkelt inte att jobba 21 timmar i veckan, och ta 15 units (en fulltids student tar 12 units på SMC). Jag vet att det var ett bra val men jag kom så mycket efter i alla ämnena eftersom det var för mycket med allt tillsammans, men jag känner att jag håller på att komma ikapp!
Men det är Midterms week och jag är skitstressad och nervös, men efter det blir det springbreak och jag får vila!!

Gubben jag jobbar för går mig på nerverna, han är väldigt ignorant och helt ärligt ganska dum (korkad). Han har också börjat frågat efter mer tjänster och tid än han beskrev och sa att MSN skulle jobba. Han frågade för någon vecka sedan om jag kunde följa med honom till hans doktors tid och att han brukar ta med en av sina care givers. Jag blev först lite sur och tänkte; försöker han börja lura mig att börja jobba mer nu? När jag sa att jag inte kunde för att jag också hade en doctors appointment (jag råkade typ hugga in en penna i mitt finger så det blev infekterat), då blev han skit sur och under hela dagen var han jätte dryg och klagade på allt jag gjorde, kände att han gjorde det bara för att han var sur... så jävla oprofessionellt och barnsligt. Jag har ingen plikt eller skyldighet till att göra något annat än ett skift per dag och städa en gång i veckan, det som vi kom överens om. Mina kompisar har redan påpekat att han utnyttjar oss som jobbar gör honom, och det tycker jag med men det här är att gå för långt... han har gjort mycket annat som har hjälpt ogillandet mot honom... kanske gör en vlogg om det.
Är lite osäker hur länge jag vill bo kvar där nu... men kommer stanna terminen ut.

Likes

Comments