Hej allihopa!
Jag börjar bli dålig på att uppdatera igen, men det har varit ganska mycket på senaste tiden.
Mitt reinstatement har blivit godkänt så allt drama som hände med mitt pass och att vara out of status är över tack och lov.
Vi har haft mycket i cheerleadingen, vi har tillexempel fått nya uniformer som ska vara "old school cheer uniforms" som vi använder på event utanför fotbolls och basketboll matcher. Vi invigde just den nya SMC campuset (CMD) där vi uppträdde för donatorer.
Sen har jag flyttat in till ett riktigt intressant hus 😂 måste berätta mer om personerna som bor här dom är seriöst helt galna... förstår inte hur jag lyckas hittar dom här personerna, men får spara det till ett annat inlägg.
Hoppas ni har det bra!

Invigning av SMC CMD campus i våra "old school" uniformer

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej hoppas ni mår bra!

SMC videon jag och cheerleading laget spelade in är nu ute, jag tyckte den var bra, men vi alla blev lite besvikna hur lite man såg oss. Man ser knappt mig haha men det var en rolig inspelning!

Hoppas ni gillar den! 

Likes

Comments

Hej allihopa,
jag tror inte jag visade hur jag bodde under dom senaste månaderna. Jag bodde ju i West Hollywood nära Park La Brea med 5 andra svenska tjejer. Men nu är jag utflyttad och bor på ett tillfälligt ställe. Här är i alla fall några bilder på hur det såg ut i mitt rum där jag bodde, tycker jag fick till det väldigt mysigt, kommer sakna min uppsättning i mitt flera rum och lägenhets komplexet!

Flytten in till mitt förråd

Likes

Comments

Hej allihopa,

Nu har jag äntligen klippt klart den första SMC cheerleading videon. Det var den andra matchen i sesongen och jag fick inte heja eftersom jag gick med senare än alla andra hade jag inte fått min uniform. Men fick ju en bra möjlighet att filma :) hoppas ni gillar videon!


Likes

Comments

Hej!
Igår var det en hektisk dag jag dygnade för att packa klart så jag kunde flytta nästa dag (är så glad att jag äntligen flyttat) åkte 06.40 till DMV för att förnya körkortet så att jag kunde hyra flyttbil. Lite efter 9-9.30 hade jag fått mitt temporära licens den är tydligen redan approved från nån annan gång jag skulle skaffa temporärt och dom skicka den inom kort till mitt nya boende. 10.20 hade jag min flyttbil och var på väg att börja flytta ut det tog mycket längre än jag trodde även fast jag sålt så mycket möbler. Måste ta hem mer till Sverige och ge bort eller sälja! Jag blev klar lite efter efter 14 (2pm), vi hade ett Cheer inspelning till en SMC välkomst video som jag egentligen ställt in för att jag inte trodde jag skulle hinna. Men jag ville så gärna gå så jag trampade på gasen, sminkade mig i bilen, och hittade ett tomt klassrum på skolan dör jag bytte om och lockade håret på 19 min! Efter det hade vi Cheer träning i två timmar och efter det körde jag mitt flyttlass till mitt nya boende!

Inspelningen var jätte kul, men jag har ingen aning hur mycket jag syns eller om jag ser dum ut hehe men en kul grej i alla fall :) är också lite osäker på vart den kommer ut...

Jag har verkligen så kul i cheer!

Likes

Comments

Hej,

Flytten är nu klar, tack och lov att man är borta från det boendet.

Jag har ju under den senaste tiden gått med och tränat cheerleading i SMC Cheer. Är så sjukt glad att jag har haft det, jag älskar ju cheerleading, det och tjejerna i Cheer har hjälpt mig igenom den jobbiga perioden.

Vi har tränat 3-5 dagar i veckan, hejar på fotbolls matcher och gjort en massa event! Dock är vårat fotbolls lag ganska dåligt hehe så det blir inte så många fler matcher sista tror jag är den 11 November. Men fotbolls spelarna är väldigt glada och trevliga i alla fall!

Bilden är från Halloween veckan på Club row där vi uppträdde till Michael Jackson Thriller och hejade, det var jatte kul! Vi hade jätte många som kom upp till oss och ville gå med, men tyvär var vi tvugna att säga nej, våran supervisor sa att vi inte kunde ta in flera eftersom vi är "over capacity" och inte är till låtna att ta in fler. Men är sa glad att tjejerna som är med är det, dom är så angagerade och snälla! :)

Mer videos och foton kommer snart! Från olika event och matcher :)

Halloween veckan på Club row:)

Från min första Amerikanska fotbolls match / Skolans Instagram la upp närvi pysslade med fotbollsspelarna

Breast cancer awareness month då har man rosa rosetter!

Likes

Comments

Hej,
Jag kom på att jag knappt har skrivit om vad som händer i mitt liv annat än fotograferingar. Jag har ungefär 4 videos på lager som jag behöver klippa ihop och en massa andra saker som händer som jag glömt prata om!
Just nu så håller jag på att flytta och det är homecoming week i skolan med en massa event, på det så har jag ju fortfarande skoljobb och administrativt fix, så efter allt är över efter jag har flyttat kommer jag uppdatera er och lägga upp en massa videos!
Jag vet knappt själv vad som händer så det är också lite svårt att skriva om saker som inte är "skrivet i sten" och som kan ändras vilken dag som helst.

Santa Monica College

Likes

Comments

Hej hej,
Jag fick nyligen fotona från fotograferingen i Downtown, från en av fotograferna som jag träffade på "mingel shoot" eventet.
Tycker dom blev sjukt bra, älskar verkligen utsikten och natt fotona! Fotografen David var sjukt duktig och vi har pratat om att jobba ihop igen!
Hoppas ni gillar bilderna! :)

Likes

Comments

Hej hej allesammans,
Idag har varit en otroligt hektisk dag, har jobbat på SMCs ClubRow event i vår klubb, uppträtt ett antal gånger och försökt sålt mat för att samla ihop pengar till klubben. Det gick riktigt bra och var jätte kul, vi var alla utklädda till "dead people" som ni kanske sett på min snap eller insta!
Efter det hade jag blivit inbjuden till en photoshoot mixer för fotografer, modeller och designers. Jag blev inbjuden av en fotograf jag skulle jobbat med men då fotograferingen blev inställd. Hon sa att jag och dom andra tjejerna skulle komma, mingla och göra en lite shoot. Det var jätte kul, hon var otroligt duktig, dock gick solen ner ganska snabbt och vi förlorade ljuset, men det gjorde temat till en kvälls fotografering vilket var coolt för det har jag alltid velat göra men aldrig gjort! Jag blev tillfrågad av 3 andra fotografer att bli plåtad med dom på eventet, dom var också jätte duktiga (första bilden är från en av dom). Jag och en av dom nya fotograferna planerar redan att jobba ihop inom kort, så det lönar sig att "network". Dom andra modellerna, som egentligen också var skådespelerskor, var hur snälla som helst och dessutom alla internationella. Vi ska träffas snart och göra något kul :) alltid kul att träffa folk som har samma passion som man själv.
Hade jätte kul men är helt slut nu, men jag fick ändå upp inlägget samma dag! Hehe stolt!

Ha det bäst! Bilderna kommer så snart jag får dom!

Likes

Comments

Hej,
fick just (för nån/några dagar sedan) bilderna från fotograferingen med fotografen Jonathan. Han gjorde ett fantastiskt jobb jag är super nöjd med bilderna, han är ju en fotograf som jobbar mycket med miljö vilket jag älskar! Jag ogillar ju selfies och vill helst att bilderna har något annat i fokus än bara mig eller personen på bilden. Tyckte att bakgrunderna han valde bliv jätte fina, jag har mycket fler bilder jag vill hå igenom och välja ut ifrån men det kanske tar ett tag men lägger upp dom på min Facebook sida. Tror bilderna kan vara väldigt användbara i promotional reasons, inom skådespeleri och sången. Jag också fått mycket erbjudande efter att ha postat fotona, så som sagt det är alltid bra att "put yourself out there" för det leder till nya opportunities (förlåt om det är jobbigt att jag använder så mycket engelska i min svenska, men eftersom jag bor i LA och pratar engelska om sånna hör grejor känns det som engelska ord passar bättre). Som ni kanske ser så gick vi till samma ställe som jag blev fotograferad av fotografen Melissa, coolt ställe i the art district och verkar vara gillat av fotografer.
Hoppas ni gillade dom! :)

Likes

Comments