Hej hej,
jag har sprungit runt dom senaste veckorna "like a chicken with its head cut off", har haft så sjukt mycket att fixa, appointments, club möten, träningar, skol fix och annat. Idag fick jag i alla fall göra nått kul, ett photoshoot i Downtown, jag fick inte chansen att se bilderna men tror faktiskt att dom blev väldigt bra.
Fotografen hade väldigt mycket energi och hade mycket idéer hur han ville att saker skulle se ut. Han hade jobbat väldigt mycket i nyhets fotografering och miljö, men ville ge sig in på mer lifestyle, så jag tror och hoppas att bakgrunderna blir fint inkluderade. Jag älskar coola bakgrunder och tror vi fick med ganska många!
Jag har också märkt nu när jag har börjat göra photoshoots igen att väldigt många fotografer vill göra fotograferingarna i the downtown district. Det är ju ett väldigt fint område med en väldigt Urban feeling vilket ser fint ut i foton.
Förhoppningsvis får jag bilderna om en vecka :) kan lägga upp dom här då!

Det var en bil som fotobombade mig hehe.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var jag på en workshop med en immigration advokat. Det var en workshop som var ordnad av organisationen SWEA, seminariet kostade bara $10 och vi fick fråga frågor om olika visum vi ville eller funderar på att söka och om det ens är möjligt med våra förutsättningar. Det kändes väldigt bra att ha gått veta villa visum är störst chans att jag får! Och vilka vägar jah kan gå.

Det kanske är bäst om jag gör en video om allt så jag kan förklara lite mer i detalj för er vad för visum jag och ni kan söka och varför! Den videon kommer troligtvis vara på min engelska kanal.

Säg till ifall det är en video bi skulle vilja se! :)

Likes

Comments

Hej hoppas alla mår bra!
Nu när jag har varit här i LA, och bara ska vara här en kort tid har jag fått lite eld i baken med att bygga upp min karriär (jag jobbar bra om jag får lite press). Jag har börjat göra fotograferingar och söka till olika små roller. Det här var från en TFP fotografering jag gjorde för ungefär en vecka sedan med en jätte talangfull fotograf i downtown art distrikt. Jag kom på det att nästan alla mina foton som "representerar mig" (alltså professionellt tagna som jag använder för att bygga ett namn) är från när jag var runt 17-19 och såg ut som ett barn. Jag behövde mer foton för att representera hur jag ser ut nu och min "nya ålder" (alltså åldern jag kan spela eller bli fotograferad som/representera).
Jag blev jätte nöjd med fotona!
Jag har efter fotograferingen postat fotona på Facebook och Instagram och genom det blivit erbjuden andra fotograferingar och musikvideo gig. Jag har dock tackat nej för många var med fotografer som gör väldigt sexuella och i min åsikt smaklösa fotograferingar, även fast bilderna var coola måste man vara försiktig vem man arbetar med och hur man marknadsför sig själv. Jag vill inte representera mig själv som någon sex symbol eller gör mycket vuxet, jag är ändå i den åldern (inkluderat utseendet) där jag fortfarande kan spela tonåring och då måste man vara extra försiktig för att inte över sexualisera sig själv.

Men som det ser ut nu har jag två till fotograferingar inbokade, en smink fotografering (anikts bilder, med en professionell makeup artist) och en halloween fotografering. Ska bli sjukt kul hoppas verkligen dom blir av, hehe man kan aldrig lita på något här i LA innan det faktiskt är in action! 

Likes

Comments

Nu är jag äntligen här i LA igen! Eller har varit hör i några veckor redan så tänkte ge en liten Update!
Jag guck ju mitt kort och pass stulet, mitt gamla pass med mitt visa i, så jag behövde söka ett helt nytt visum. Det tog mig 3 veckor att söka och få visumet, så jag kom 2 veckor gör sent till skolan vilket ledde till att nästan alla lärare droppade mig från deras klasser. Jag satt i tre veckor hemma i Sverige och bönade över mail till mina lärare att inte droppa mig men det gjorde dom, så jag började maila online klass lärare och bad dom lägga till mig, och lärare som hade klasser som började vecka 4 av skolan, jag blev tillagd till 1-2 men det var fortfarande inte tillräckligt. Om man är internationell student behöver man bara fulltids student, det innebär att man minst ska ta 12 units i skolan, för att få behålla ditt visum, och jag var under det antalet. När jag kom till jag kom till LA så "crashade" jag desperat kurser för att komma upp i 12 units, jag ville ju inte förlora mitt visum.
Men helt ärligt när jag hade kommit till LA var jag helt slut körd, jag ville bara hem till Sverige igen. Jag hade suttit på Arlanda och gråtit med min pappa på telefonen för att jag inte ville åka. Som ni kanske vet då har jag haft det sjukt jobbigt administrativt dom senaste åren med trafik rätten, varit hemlös, flyttat runt hela tiden och handskats med sjukt jobbiga människor, och jag var så trött på det jag klarade inte av mer.
Jag bestämde mig då för att flytta hem till Sverige i en termin, jag tycker inte att man ska må så dåligt när man åker till Los Angeles och spenderar så mycket pengar på att vara här. Los Angeles ska vara en kul plasts att komma till. Så nu tar jag online klasser, jag har lyckats komma in på 3 så jag är uppe i 9 units. Planen är att åka hem över terminen och vila upp mig, kanske jobba lite och plugga till mitt svenska körkort. Det känns bra att ta online klasser det känns inte som jag trampar vatten med min utbildning utan faktiskt kommer framåt.
Jag kommer förlora mitt I-20 status, men är fortfarande en student i skolan, det är bara att jag inte har ett giltigt visa. Det ända jag behöver göra när jag kommer tillbaka är att söka nytt I-20 från skolan, vilket är mycket lättare än att söka visa. Men om jag är borta mer än 5 månader måste jag tydligen söks nytt visum.

Jag kommer åka tillbaka till Sverige i November och jag längtar verkligen, jag behöver verkligen vila.

Santa Monica College

Downtown LA, Art district

Likes

Comments

Nu har jag klippt ihop en ny video där jag berättar vad jag ogillar med LA! Jag tänkte börja göra mer videos i det här stuket, "sit-down" videos för jag pratar om någonting. Har ni några video förslag? 

Tänkte göra en video om vad jag gillar med LA också hehe, det finns ju anledningar varför jag har stannat i LA.

Likes

Comments

Min sommar har ju inte varit problemfri, med all visa problem och kort stöld, men jag hade också väldigt kul! Jag klippte ihop en vlogg med lite av båda det bra och det dåliga hoppas ni gillar videon!

Likes

Comments


Igår åkte jag till Amerikanska ambassaden för min intervju för mitt nya visa! Ugh det var ju inte så kul tog totalt 3 timmar plus att man får ju inte ta med sig några elektriska saker ALLS så det är ju inte som att tiden går fort utan mobil eller musik. Men det blev godkänt tack och lov så nu behöver jag bara vänta på att dom ska skicka tillbaka mitt pass med mitt nya visa i!
Mitt flyg går på lördag men borde verkligen ha fått passet innan det!

Men nu har jag problem med mina klasser, jag har kontaktat alla mina lärare redan och bett dom att inte droppa mig från deras klasser men har inte fått svar från alla, och blev droppad från min business 5 klass... så är under units och det kan man förlora sitt visa för... Ugh inget går bra just nu.

Likes

Comments

Hejhej,

nu när jag är fast i Sverige och kommer komma för sent till skolstart, kommer garanterat inte få mitt nya visum förens på måndag då skolan börjar.

Men jag har gjort en video med några tips för er som vill börja på SMC, videon är på engelska och är min första video på lin nya engelska kanal. SMC videos är någonting som många engelska studenter uppskattade så jag bestämde mig för att göra dom på engelska, hoppas ni gillar den! :)

Likes

Comments

Ugh, ni kanske vet att jag har en väldigt otur och att jag hamnar i sjuka situationer hela tiden, vilket är skitjobbigt. Nu har ju jag ännu en gång hamnat i en skitjobbig situation.
Jag skulle åkt till LA förra måndagen (21 augusti) men jag blev inte omcheckas gör dom sa att jag skulle inte bli insläppt i USA utan mitt visa... Jag förnyade mitt pass i början av året, för att mitt gamla hade gått ut. Men mitt visa är i mitt gamla pass... jag hade med mitt I-20, som är typ sitt visa men specifikt kopplat till en viss utbildning och skola, och nya pass men det räckte inte till.
Nu måste jag förnya HELA mitt visa för att den amerikanska ambassaden inte bara kan stämpla in mitt nuvarande i mitt nya pass, FAST dom har mitt visum som räcker till 2019 på fil och kunde kolla upp att jag hade det på deras dator... så jävla efterblivet.
Min nya visa ansökan är inne och betald, och all annan info som dom behövde är emailad, dom har också sagt att mitt ärende är en prio eftersom min skola börjar snart och då kan man få en snabbare tid på ambassaden, DOCK kommer inte betalningen vara registrerad förens imorgon eftermiddag fastän dem var betald igår...
Så nu vet jag inte när jag kommer få mitt visum eller komma tillbaka till USA. Min skola börjar ju den 28 augusti alltså om mindre än en vecka så jag kommer helt klart inte komma i tid till skolstart.
Jag hade tänkt kraschat många klasser den första veckan i skolan för att få några jag ville ha men nu är ju den idéen körd. Jag måste också kontakta skolan och lärarna så att dom inte droppar mig från klasserna för det gör lärarna i våran skola om man inte kommer på dom första lektionerna..
Så får se när jag får komma till mitt älskade LA igen...

Likes

Comments

Idag har jag filmat 4 youtube videos känns jätte skönt och produktivt :) 1 storytime, 1 SMC college video, 1 video om LA och en övrig! Tror att dom alla blev bra men får se om det blev något fel på någon i så fall kommer inte alla läggas ut!
Jag åker till baka till LA på måndag känns jätte skönt att komma tillbaka till alla rutiner och staden som håller i alla mina drömmar! Är så peppad på den här terminen!

Likes

Comments