Måndagen:

07:00 gick flyget mot Sverige. Sa hejdå till Jenni bara några minuter innan hon satte sig på sitt eget flyg hemåt. Som tur va hade jag Enar på mitt flyg annars skulle hemresan blivit jobbigare. Vi fick sätena bredvid varandra och ingen aning satt på vår rad, så skönt. Vi satt och pratade nästan hela flygresan men vi gjorde även ett litet försök att sova en stund. När vi landade hämtade vi väskorna och vi sa hejdå, dock bor vi inte så långt ifrån varandra vilket är skönt. Elin stod precis dör jag gick ut och väntade på mig med blommor. Så roligt att se henne igen verkligen.

Nu är jag då hemma igen. Sitter i min säng och försöker packa upp alla mina resväskor. Förstår inte hur allting ska få plats i mitt rum för just nu finns det saker högt och lågt överallt, detta kan ta tid. Har inte kunnat smälta att jag är hemma och inte i Funkan än och vet inte när jag faktiskt kommer inse det. Men just nu ser jag fram emot att träffa släkt och vänner som jag inte träffat på ett halvår och resten får vi ta som det kommer.

Kraam

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söndagen:

Idag var sista dagen i Funkan och det känns så himla konstigt och jag är så ledsen över det. Tror dock fortfarande inte att jag riktigt har fattat att det är slut än och jag är rädd för hur dåligt jag kommer må när jag verkligen inser det. När jag ligger hemma i min säng i Sverige och faktiskt inser att jag inte kommer vakna upp hemma hos värdis med Thea och Maja. När jag inte kan gå till stranden varje dag och träffa dom människor jag älskar mest. När jag faktiskt kommer förstå att detta året är över och vi kommer aldrig få det tillbaka. Det är en läskig känsla men ändå är jag så sjukt tacksam över året som gått och jag skulle inte vilja ändra på en enda sekund av det.

Imorse blev det Organic café för sista gången här. Tog det jag tar varenda gång, kan ju inte bryta en tradition såhär i slutet haha. Tog även med min skolkatalog där flera skrev en lite hälsning, har inte vågat läsa dom än men ska nog göra det när jag väl är hemma. Efter frukosten sa vi hejdå till Lova, Alice och Veronica som skulle ta flyget om bara några timmar efter. Även det var jobbigt men jag vet att jag träffar dom snart igen hemma i Sverige.


Till slut var det bara Jenni, Ebba, Sigge, Maja och jag kvar och vi bestämde oss då för att åka hem till Bella. Där hade vi poolmys i några timmar och bara tog det lugnt. Där blev det ännu ett avsked till både Ebba och Maja, usch. Jenni och jag bestämde oss sedan lite spontant att fixa oss lite innan hemgången så vi gick till en nagelsalong. Båda gjorde både pedikyr och manikyr, så härligt och fint blev de till slut.

Efter att ha åkt hem och hämtat väskorna, sagt hejdå till värdis samt huset och lämnat allting hemma hos Jenni begav vi oss till stranden. Där satt vi med Bella och Sigge hela kvällen och pratade och spelade spel, bästa fantastic four. Vi alla blev uppätna av myggorna men bortsett från det var kvällen underbar. Det tog dock en snabb vändning när avskedet till både Bella och Sigge kom. Mycket tårar från min sida och detta var även dom sista vi sa hejdå till.

Jenni och jag gick tillbaka till henne för att packa det sista och sedan vänta på taxin som skulle gå vid fyratiden. Mötte upp Enar utanför skolan där vi tog taxin mot flygplatsen och sa hejdå till hela Funkan en sista gång. Dock inte för alltid, vi kommer tillbaka det vet jag.

Kraam

Likes

Comments

Dagen var både superbra men också väldigt jobbig. Började med att möta ett stort gäng på Pan y Chocolate för en sista frukost där. Efter någon timme behövde vi genomlida de första avskedet av Sofia, Fredrik och William. Det var väldigt jobbigt faktiskt och även om jag träffar Sofia om några dagar så var det fortfarande jobbigt att se henne lämna. Tror tanken att detta år verkligen är slut nu började komma in i folks huvuden och det är hur jobbigt som helst. Efter ett gråtkalas och många kramar gick sex av oss vidare till stranden. Sigge hade fått i födelsedagspresent i september att göra Costa Water Park så det tryckte vi in idag. Det var hur roligt som helst men också så svårt och främst väldigt halt haha. Tror flera av oss har en och annat skrapsår samt blåmärken.

Åkte hem en stund efter stranden för att börja ta tag i packningen. Trodde inte det skulle vara så jobbigt som det var men att packa ner hela sitt liv i resväskor är inte lätt. Allt blev bara så himla tomt verkligen och det var så konstigt och jobbigt att se. På kvällen iallafall satte vi oss ett stort tjejgäng på stranden. Vi lyssnade på musik, pratade och bara myste långt efter att solen gått ner. Även där föll det tårar och flera av tjejerna skulle åka redan den natten som man fick säga hejdå till. Supermysigt men också jobbigt, nu börjar det verkligen lida mot sitt slut.

Kraam

Likes

Comments

Idag var det skolavslutning och student. Träffade tjejerna först på morgonen på Lorenas för att äta frukost. Vi gick sedan vidare till skolan där det var betygsutdelning i klassrummet. Därefter gick vi till aulan där det var tal, prisutdelningar, sång och en början av studentfirandet. Det var också efter detta vi sa hejdå till skolan för gott och insåg att vi faktiskt inte kommer tillbaka hit igen. Lite hemskt men gick snabbt över när vi gick till torget för att fira studenterna. Hur roligt för dom att ta studenten och vara klara med skolan för gott. Stort grattis till dem. Efter vi sett dom åka iväg med deras flak gick vi ett tjejgäng och satte oss för glass och firade att skolan och allt plugg är över. Känns dock som vi har haft sommarlov i iallafall en vecka nu i slutet men nu var det på riktigt.

På kvällen var det den årliga studentfesten på Blankko. Stället var hur fint som helst och vi gick bara runt och minglade med alla. Sa även hejdå till flera stycken lärare men även vänner som jag visste jag inte skulle träffa mer. Efter några timmar där tog vi tåget till Funkan igen och fortsatte festen på bargatorna. Det blev en lång kväll och verkligen hur rolig som helst.

Kraaam

Likes

Comments

På torsdagen gick jag till skolan vid 10 för att städa skåp och lämna in nyckeln. Det gick mycket snabbare än planerat och vi gick då direkt efter lunchen ner till stranden. Skolan hade fixat så dom som ville fick paddla kanot och vi andra bara låg och umgicks på stranden nästan hela dagen.

På kvällen mötte jag upp tjejerna på Asion Fusion, det var vår första restaurang tillsammans i Funkan och nu även nu vår sista. Tog det vanliga och där satt vi och pratade i flera timmar. Så underbart att vi startade och slutade som detta gäng, dom är fantastiska verkligen. Vi avslutade sedan kvällen med glass som var hur god som helst.

Kraam

Likes

Comments

Drink på Stella Maris efter Benahavís i onsdags med Alice, kommer sakna henne sååå mycket <33

Likes

Comments

I onsdags förmiddag tog vår idrottslärare med oss till Benahavís ovanför Marbella. Där låg en flod som vi skulle gå igenom och på vägen fick man hoppa från klippor, simma genom grottor och åka ner för vattenfall. Det tog ungefär en timme att gå men sedan stannade vi i slutet för att hoppa från de sista klipporna. Det var hur roligt som helst verkligen och jättecool.
Kraam

Likes

Comments

I tisdags var den sista riktiga resan med hela gymnasiet. Denna gången bar det iväg till Tarifa och denna resa har vi alla verkligen sett fram emot. Vi samlades vid nio på ferian för att ta bussen längst ner i Spanien till Tarifa. Eftersom det va hela molnfritt och klart så såg vi Afrika tydligt inte så långt borta, så coolt. Ek2, Na2 och Gy1 hade sin surfkurs i början av dagen så det började vi med direkt. Vi surfade i ungefär två timmar och det var hur roligt som helst. Vågorna var också perfekta för oss nybörjare haha. Efter surfningen var det lunch och sedan volleyboll och fotbollsturnering. Slutade på en stark andraplats för Ek2, weyy. Mellan alla aktiviteter gick vi bara runt och hade det underbart. Stranden var hur fin som helst och vattnet var så klart och fint. Det var som en lång paradisstrand verkligen. Vid halv åttatiden tog bussarna oss hemåt men jag skulle kunna ha stannat där ännu länge. Hela dagen var verkligen fantastisk och jag är så glad över att ha fått uppleva detta året med alla dessa underbara människor.
Kraam

Likes

Comments

Måndagen började med att jag träffade Jenni och Maja på Organic café. Kändes att det behövdes en sista gång på Organic innan vi åker hem och eftersom Jenni precis kommit tillbaka hem från Sverige var de perfekt. Vi tog igen de vi missat och bara pratade ut, så mysigt och väldigt gott.

Efter Organic gick vi vidare till stranden där flera från skolan spelade volleyboll. Där låg vi en lång stund innan vi fortsatte solandet och badandet hemma hos oss i poolen.

På kvällen mötte jag upp Jenni, Emmy och Maja på stranden. Vi satte oss med filt och snacks i solnedgången och bara myste. Idag var det också bara en vecka kvar tills jag åker hem. Det är helt sjukt hur fort tiden går och jag vill verkligen stanna här längre än bara sju dagar till. Dock finns det mycket att se fram emot i veckan så det ska bli så roligt, jag ska se till att njuta.
Kraam

Likes

Comments

I fredags var det utspark. Det var tema på utsparken så Maja, Bella, Sigge och jag matchade haha. Vi möttes på skolan vid sju för att äta middag och umgås. Efter det var det Pandoras ask inne i aulan innan vi blev indelade i olika lag. På vägen till stranden vid Stella Maris fick vi x antal utmaningar vi skulle utföra så snabbt och bra som möjligt. Väl på stranden hade vi olika tävlingar i och mitt lag vann tillslut hela alltet. Vi stannade sedan kvar på stranden en ganska lång stund innan vi tillslut gick vidare på bargatorna och fortsatte kvällen där.

Likes

Comments