Efter en gårdag med endast plugg gjorde jag idag äntligen klart matteprovet. Det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig och det känns så skönt att ha fått de provet ur vägen. Lite som en tyngd som släppts från axlarna såhär lagom till sportlovet.
Direkt efter provet gick Jenni, Bella och jag till Dulces och fikade. Vi satt och pratade och hann även med att kolla på goprofilmerna från Sierra Nevada. Skolan har nämligen en tävling mellan gymnasieklasserna som innebär att varje klass ska sätta ihop en egen film från den dagen. Vi började då lite smått klippa ihop några filmer till de och så får vi se hur de blir. Ska bli roligt att ha någon klippt film därifrån också som ett minne.

Imorgon är det som alla vet fredag och sen är de sportlov, oj vad jag har längtat!!
Kraaam

Likes

Comments

Har överlevt ännu en skoldag och denna gången även min längsta. Stannade dock även kvar i skolan (sällan) och försökte plugga matten samt kollade på salsan. Väntade tills salsan var över så Tyra och jag tog sällskap hemåt, mycket roligare än att gå själv.
Längtar nu efter sportlov som bara är mindre än en vecka bort, det behövs verkligen. Men innan sportlovet börjar har jag ett matteprov på torsdag som jag måste fixa. Tror aldrig jag varit så oförberedd för ett matteprov som jag är denna gången och antar att hela morgondagen kommer gå åt till att plugga inför det. Får se hur detta kommer gå.
Kraam

Likes

Comments

Detta har varit en av de bättre söndagarna på länge. Önskar alla helger kunde sluta såhär bra. Eftersom nästan allting är stängt på söndagar och vädret idag var regnigt och grått bestämde Bella och jag för att träffas. Tog tåget till henne vid tre där tog vi de lugnt och hade de mysigt hela dagen. Vi gjorde även världens godaste smoothiebowl samt avocadomackor innan vi la oss kollade på film. Så mysig dag/kväll verkligen och ett underbart slut på veckan.
Kraam

  • Spanien
  • 151 readers

Likes

Comments

I fredags istället för skoldag åkte hela gymnasiet till Sierra Nevada. Sierra ligger ungefär 2 timmar bort och vi åkte redan klockan 6 på morgonen från ferian. Pisterna var jättefina och efter lunchtid sprack det även upp till sol vilket var underbart. Solen tog väldigt mycket mer än vad den gör i Funkan så på vägen hem var vi alla mer eller mindre rödbrända i ansiktet. Hade med min gopro i baken och filmade ganska mycket när vi åkte, ska försöka sätta mig ner och klippa ihop de till en mysig liten film. Kan vara kul att ha som minne.

Iallafall vid halv 9 kom vi hem med bussen och bara två timmar efter var de dags att gå ut. Elevkåren hade fixat afterski på bål och efter de var det vanlig utgång. En väldigt lång och superrolig dag och kväll.

Kraaam

Likes

Comments

Dagen har varit helt underbar! Den började med ett så fint välkomnade in i skolan med hjärtan och jordgubbar. Vid ingången satt också alla i skolans bilder uppe på väggen format som ett enda stort hjärta. Man förstår verkligen hur liten skola vi är när hjärtat rymmer verkligen alla från hela skolan, småttingar till gymnasiet, bästa. Under dagen fick vi även våra kuvert med "kärlekslappar" i som ens vänner har skrivit till en. Blev verkligen så glad att läsa allt fint som alla skrivit<33

Som avslutning på en jättebra alla hjärtans dag så låg vi i hängmattan uppe på taket under stjärnorna och lyssnade på musik. Vi åt jordgubbar vilket jag älskar och bara tog de lugnt, väldigt mysigt. Enligt mig en helt fantastiskt dag och helt över mina förväntningar.
Kraaam

  • Spanien
  • 261 readers

Likes

Comments

Efter en lugn dag som mestadels spenderades i mitt rum med min datorn så begav jag mig vid halv 7 till skolan. På skolan är det nu de kommande lördagarna planerade mellomys där vi även får laga mat och baka bäst vi vill. Skulle inte påstå att jag är superintresserad att Melodifestivalen men det är kul att umgås med alla som kommer dit och bara mysa. Efteråt bestämde vi ett gäng på sex personer att vi skulle gå och spela biljard. Har inte spelat biljard på väldigt länge så det var jätteroligt och så trevligt. En väldigt bra och mysig lördagskväll helt enkelt.

Kraam

Likes

Comments

Igårkväll vid kvart i elva mötte jag upp stora delar av salsagruppen vid ferian för att gå med ut på en salsaklubb. Då jag mer eller mindre slutade i salsan för några veckor sedan så planerade jag inte att dansa, utan bara kolla på och umgås med alla. Det slutade dock med att jag var uppe på golvet flera av låtarna och jag hade verkligen glömt hur roligt det var. Funderar efter detta att faktiskt börja igen, men vi får se hur de blir.
Vid ettiden begav jag mig iallafall mot bargatorna där jag mötte upp flera andra från skolan. Hela kvällen var så rolig och är verkligen glad att jag bestämde mig för att gå ut.

Kraaam

Likes

Comments

Efter ännu en kort skoldag stannade jag dock kvar i skolan för att gå på pluggstugan senare. Hann med att kolla lite när Sofia spelade tennis vilket är väldigt roligt att se. Vi gick sedan också och tog en kaffe för att prata ikapp lite innan det var dags för plugg. Satt och pluggade i någon timme på pluggstugan och sedan gick Lova och jag ner till piren. Där satt vi och pratade och tog lite bilder vilket var jättemysigt, det känns som det var länge sedan vi hann med det. Nu sitter jag hemma i sängen och ska försöka skriva lite på svenskan innan det är tid att sova. Imorgon är det fredag och som jag längtat!!

Kraam

Likes

Comments

Lite bilder bara från dagens håltimme med Bella vid de mest färgglada och härliga väggarna vi kunde hitta<33

Likes

Comments

Som en väldigt bra start på dagen fick vi på humhumlektionen sätta oss på ett café där vi blev bjudna på kaffe. Tror egentligen det var meningen att vi skulle ha lektionen där men de blev mest prat om annat. När "lektionen" slutade och alla stack så satt Sigge och jag kvar på caféet mycket längre än planerat och bara pratade, så mysigt. Då många av mina lektioner var inställda idag hann jag på denna håltimme utöver den långa kaffestunden även med en snabb tur på marknaden innan min nästa lektion började. Målet var att hitta ett par snygga solglasögon och de lyckades faktiskt med, endast 8€ också.
Slutade redan vid två men för nån anledning dröjer mig kvar i skolan även fast jag slutat. Tog denna gång ikapp med lite plugg men satt också uppe på taket med Ebba och solade. Så varmt och underbart nu verkligen.
Kraam

Likes

Comments