Efter händelserna med mina x antal svimningar och flera sjukhusbesök har jag tappat mycket av min träning. Har inte på mer än två månader tränat volleyboll och var tveksam om jag skulle börja igen när jag mådde bättre. Just nu är min situation ganska stabil och har inte svimmat någon gång sedan i mitten av december. Visst har jag känt av det ibland och några enstaka gånger har jag varit tvungen att sätta mig ner och andas för att inte falla ihop. Men som sagt är det nu bättre än innan och jag har bestämt mig för att ta tag i mitt liv igen. Gick därför idag ganska motvilligt dock på volleybollträningen. Vet att det kommer bli svårt att komma igång med volleybollen igen då jag missat såpass mycket men efter dagens träning har jag bestämt mig för att ge de en chans. Träningen var jätteroligt och tog de såklart lite lugnare än vanligtvis men det kändes faktiskt bra vilket var så skönt. Snart borde även testresultatet från mitt förra sjukhusbesök komma så får se om de säger att de var/är något fel med mig. Om inte så försvinner allt förhoppningsvis med tiden. Skönt att saker börjar gå tillbaka till de normala.
Kraam

Likes

Comments

Efter en kortare skoldag än vanligt gick Bella, Jenni och jag för att fika. Såklart gick vi till Pan y Chocolate och det var lika bra även denna gång. Vi satt och pratade och åt och sedan gick vi vidare in till stan. Vi antog stora rean som fortfarande pågår här ända fram till slutet av januari och alla tre hittade något fint att köpa.
I skolan fick vi samhällsprovet avklarat och konstigt nog har vi nu inga läxor eller prov inplanerade framöver än vilket är jätteskönt. Ska ta vara på lite ledighet utan läxor nu innan allting kommer på en gång igen.
Kraam

Likes

Comments

Vid sextiden mötte jag upp Lova nedanför henne för att sedan gå ut och springa. Vi bestämde oss för att springa/gå upp till El Toro i Torreblanca. Vägen dit gick inte riktigt som planerat och vi kom på nån baksida av ett industriområde så vi var tvungna att klättra över porten för att komma ut. Tillslut kom vi iaf upp till tjuren och utsikten där uppifrån var så himla fin. Bilderna talar verkligen för sig själva<33
Kraam

Likes

Comments

Efter en väldigt bra utgång kvällen innan men med inte så mycket sömn så spenderades hela förmiddagen vilandes vid poolen med Thea. Jenni kom lite senare på dagen också och vid halv sex drog vi tre oss in mot tågstationen. Vi åkte till Bella där de var planerad taco- och filmkväll. Väldigt lugn dag/kväll vilket var jättehärligt och verkligen uppskattades.
Kraam

Likes

Comments

Kvällen började med middag på Vintage där vi firade Becca & Cornelias 18-årsdagar. Ett 30-tal personer var vi på middagen och vi åt gott, sjöng och hade det jättetrevligt. Efteråt splittrades vi innan det var dags för hattpartyt vid midnatt som elevkåren hade anordnat. Hela kvällen var väldigt lyckad och det är så roligt att vara tillbaka och umgås med alla dessa.

Likes

Comments

På håltimmen gick Sofia, Thea och jag ner till stranden för att njuta av solen och plugga lite. Idag är det alltså tolfte januari och vi kan redan gå i t-shirt utan att frysa, så skönt. Då vädret var varmare än förväntat idag så gick jag direkt hem efter skolan och la mig vid poolen. Fick till och med bränna från de få timmarna jag låg och solade. Tog även ikapp lite med plugget för att inte behöva plugga första helgen tillbaka här.

Nu kom Thea och jag precis tillbaka från grannarna där vi ledsamt nog fick säga hejdå till Maja som åker hem imorgon. Så himla tråkigt att hon lämnar och speciellt när hon inte kommer tillbaka alls. Önskar henne all lycka i Sverige och hon ska veta att hon kommer bli saknad här.
Kraam

  • Spanien
  • 176 readers

Likes

Comments

Idag var första riktiga dagen här och den hade inte kunnat bli bättre. Efter en långpromenad med Lova på strandpromenaden träffade vi upp Jenni på Organic Café. Har länge velat gå dit och det var verkligen jättegott och så mysigt. Senare träffade vi även upp flera av våra vänner och bara gick runt och pratade. Att ha dessa människorna här gör verkligen allting mycket bättre och lättare, har saknat dom så.
Kraam

Likes

Comments

Nu är jullovet över och det har varit helt underbart. Att fått komma hem och träffa familj, släkt och umgås med mina närmaste vänner har varit fantastiskt. Har gått helt fritt i huset bekväm och kunnat göra vad jag velat när jag kände för de. Det är nu man har insett hur nära ens familj och vänner står en och va roligt det va att få träffa dom igen.

Förstås kändes de konstigt och nervöst att igen behöva lämna kvar dessa i Sverige medans jag sätter mig på flyget tillbaka Spanien. Som tur var så var de lättare än vad jag hade förväntat mig då jag vet att jag kommer tillbaka snart, också hur fantastiskt jag vet att jag kommer ha det här.

Kom till huset vid 1 på förmiddagen och träffade senare upp Bella och Lova inne i stan, härligt att träffa dom två igen verkligen och höra hur deras jul har varit. Nu är jag tillbaka på riktigt.

Kraam

Likes

Comments