View tracker

Vid halv 11 gick jag upp och åkte direkt till sjukhuset. Hade fått instruktioner att inte äta frukost så de blev att åka in dit hungrig. Väl där fick jag massa sladdar satta på min kropp samt dropp i ena armen. Blev även fastspänd på en bår som sedan ställdes stående upp med mig på den. Fick stå stilla där i ungefär en kvart och förstod inte riktigt vad dom höll på med. Efter ett tag iallafall fick jag någon sprej i munnen och de sa till mig att hålla mina ögon öppna samt säga till om jag började bli yr. Efter bara några minuter började jag må konstigt och det var en av de värre upplevelserna jag varit med om.

De var som att mina ögon slutade fungera och allting runtomkring mig var helt suddigt, inget gick att se. Började få svårt att andas, kallsvettades och allting bara snurrade och gjorde ont. Med allt de fick jag aningen panik och sedan blev de svart.

Nästa jag kommer ihåg är att jag öppnar ögonen och har ingen aning om vart jag är. Allting var helt fel och de tog mig en stund att få tillbaka medvetandet om vart jag faktiskt var och vilka de okända människorna runt omkring mig va, väldigt läskigt. Efter att jag fått tillbaka medvetandet gick allt som tur va långsamt bättre och efter en stund fick jag åka ifrån sjukhuset. Nu mår jag bra men är väldigt trött och lite traumatiserad, ska försöka sova och förhoppningvis blir de bättre snart.
Kraam

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag fyllde världens finaste Bella år. Året här i Spanien hade inte varit densamma utan henne, hon är för bra. För att fira hennes födelsedag bjöd hon in oss på brunch hemma hos henne. Brunchen var oslagbar, dör va god den var. Vi stannade sedan där en lång stund efter och bara umgicks och hade de mys. En superdag verkligen och önskar henne en en gång grattis på födelsedagen!!
Kraam

Likes

Comments

View tracker

Dagen började efter en lång och välbehövd sovmorgon. Vid klockan ett träffade jag upp Lova hemma hos Sigge och chillade där någon timme. Lova och jag drog oss sedan mot stan för att handla julklappar och gå i affärer. Önskar jag kunde säga att jag köpte några julklappar men icke de. Vi möte istället efter ett tag upp Jenni på Pan y Chocolate och satte oss och fikade. Kan varit den onyttigaste fikan hittills men helt klart värt de, bästa standardstället. Efter fikan gick vi tillbaka till Sigge och där spenderade vi hela kvällen. Supermysig kväll och så underbart att bara ta de lugnt, umgås och prata om allting. Är lyckligt lottad som har vänner som dessa.
Kraam

Likes

Comments

Igårkväll var de black and white party som stod på schemat och kvällen blev så lyckad. Efter sjukhus besök samma vecka och då jag kände mig allmänt hängig var jag inte säker på om jag skulle gå. Som tur va beslutade jag mig för att gå ändå och jag är verkligen glad att jag gjorde de. Kvällen började klockan tio på en bar som heter Panda inne vid kyrktorget. Vi fick välkomstdrinkar och några challenges som vi skulle utföra någon gång under kvällen. Vi gick sedan utspridda vidare mot de vanliga ställena och hade en jätterolig kväll. Alla var verkligen på superbra humör och alla var så himla underbara. Hoppas vi får fler sånna här bra utekvällar, man kan inget annat än älska de.
Kraam

Likes

Comments

Som rubriken visar så har jag alltså legat på sjukhus hela gårdagen och natten tills idag. Efter att ha sammanlagt svimmat sex gånger under loppet av två veckor samt haft omgående huvudvärk och blurrig syn var de alltså dags att åka in. Vid 12 på dagen igår åkte jag med värdis in till sjukhuset i Benalmádena. Där togs de bland annat mindre checkups samt blodprov och lungröntgen. Klockan fem fick vi provsvaren och allting visade sig vara normalt. Dom ville dock inte släppa hem mig utan fler prover väntade på sjukhuset i Marbella.

Så efter ett snabbstopp hemma för att lämna min väska och äta något litet åkte vi vidare till nästa sjukhus i Marbella. Denna gången fick jag en hjärnröntgen och andra småprover. Eftersom min spanska inte är den bästa uppfattade jag inte mycket av vad som sa och kände mig ganska lost. Uppfattade dock provsvaren som var också här normala och inget direkt fel hade hittats. Men eftersom dem fortfarande tycker det är konstigt att jag svimmat så många gånger blev de att jag fick stanna över natten.

Blev väckt vid nio tiden med frukost och sen var de dags för ännu mer prover. Idag kollade de på hjärtat och halsen men allt verkade fungera bra. Så alltså efter alla dessa tester så har inget kunnat visa varför de blivit som de blivit, de är både bra och dåligt. Önskar egentligen att de skulle hitta vad det var för något och på så sätt kunna förhindra mig från att fortsätta svimma, men på proverna verkar jag mår bra och de är ju alltid positivt.

För bara någon timme sedan bestämdes det iallafall att jag fick åka hem. Ska tillbaka till sjukhuset på måndag för någon undersökning men annars får jag vara kvar hemma. Nu ska jag vila och så får vi se vad dom säger efter måndagen.
Kraam

Likes

Comments

Idag var det som sagt första advent samt att de börjar närma sig jul. För att fira detta så samlades alla gymnasieelever som ville på skolan för att julpynta och julbaka. Väldigt mysigt att också bara umgås med alla, nu börjar julkänslan komma på riktigt.
Kraam

Likes

Comments

Dagen spenderades hemma hos Ebba med också Lova och Sigge. Åt gott och kollade på film, supermysigt. Både Lova och jag hade med oss grejer för att fixa oss till kvällens black and white party men som bara några timmar innan blev inställt. Väldigt tråkigt men vi bestämde oss för att gå ut iallafall, trots skyfallet. Vi åkte innan till Sigge och fixade färdigt oss för att sedan börja kvällen på bål. Det blev en lyckad kväll med massa skratt och underbara människor.
Kraam

Likes

Comments

Äntligen fredag igen och inte vilken fredag som helt utan black friday till och med. Detta tog vi vara på genom att efter skolan åka till Miramar. Hittade en blus och även en asfin svart byxdress som jag planerar att ha på morgondagens black and white party, supernöjd.

Thea och jag åkte sedan hemåt och resterande av kvällen spenderades hemma hos Tyra, Sofia och Maja, så mysigt.

Imorgon skulle vi egentligen åkt till Cordoba men pga såpass mycket regn så ställs de in. Har lärt mig nu att när de regnar i Spanien så regnar de verkligen, de bara öser ner och gatorna blir som floder. Detta har vi fått uppleva framförallt idag och det ser ut att bli likadant några dagar framöver. Blev iallafall väldigt glad över denna info så imorgon blir de en välförtjänt sovmorgon och sen får vi se hur morgondagen spenderas.

Gonatt!!

Likes

Comments

Här är nya favoritsällskapet i skolan, mysigaste katten någonsin. Önskar man kunde ta med hem<33

Likes

Comments