Hej!!!

Idag är jag hemma från skolan igen fast jag mår bättre så det är bra. Jag kommer antagligen gå till skolan imorgon😊 Just nu sitter jag i soffan med mitt täcke, en kopp te och datorn.

Det är ju jul snart. (det där kom lite random) Men jag älskar verkligen julen! Den är så mysig med snö ute och ljus överallt. Fast det bästa är nog julgranen🎄. Ja jag vet att typ alla barn älskar julklapparna och julafton men jag älskar julgranen. Men det är för att den är så mysig det är massa ljus i den och överfylld med julpynt iallafall våran. Fast julafton är också mysig med Kalle Anka, julmat, släkten och jultomten🎅

Puss Puss😘

Likes

Comments

Hej!!
Okej nu kommer ett "tips" eller vad man ska säga. Kolla på How i met your mother!! Det är typ den bästa serien som finns och menans jag håller på med de här "tipsen" kolla på scrubs det är också världens bästa serie.
Puss puss


Likes

Comments

Hej!!!!

Jag är tillbaka😊 Just nu är jag förkyld och sitter här med en rinnande näsa, lite ont i huvudet och känslan av att man sprungit flera mil. Men jag har nässpray och näsdukar så jag klarar mig. 👍  Hoppas ni mår bra och hoppas att ni kommer få en bra vecka. Förra veckan var så himla bra för i fredags så åkte jag, Elsa och Märtha till Stockholm. Vi skulle intervjua några på Artist House Stockholm till vårat skolarbete så skolan betalade resan. Vi åkte klockan åtta på morgonen och kom fram tjugo i nio. Vi mötte Kavita som vi skulle intervjua på centralstationen och så intervjuade vi henne. När det var klart så gick vi på stan och åt på Jensens böfhus (tror det stavas sådär) när vi ätit klart så gick vi till hollister. Där träffade vi Philip han jobbar där, han var jättetrevlig och stog och pratade med oss. Sen åkte vi hem klockan kvart i fem. Så det var allt

Puss puss😘


Likes

Comments

Hej!!
Svaret är ja jag lever. Nu sitter jag på bussen med mina bästa bros påväg till donken. Det kanske kimmervupp ett inlägg ikväll men det är inte säkert.

Likes

Comments

Hej!

Nu ska jag berätta om min dag.

Jag vaknade och gick till skolan. Vi började med att ha matte. Jag hade seriöst panik jag trodde att min lärare skulle döda mig för jag hade inte gjort det jag skulle göra i matteboken. Men jag överlevde. Sen hade vi svenska då skrev vi bara. Sen hade vi engelska. Det var en fett chill lektion för vi kollade bara på film. Sen åt vi lunch det var någon kykliglasange eller något den var i alla fall inte jättegod. Sen hade vi slöjd och jag vart klar med mitt dörrstopp som ska se vara en boll men Elsa sa att det såg ut som en pumpa. Jag håller med henne det såg verkligen ut som en pumpa. Sen hade vi So. Vi kollad på någon tråkig film om det gamla Egypten. Sen skulle vi börja på våra grupparbeten. Jag, Elsa och Felicia skulle söka fakta om egyptiska gudar. Vi hittade en solgud som hette Ra. Den hade typ ett falkhuvud som såg precis ut som loggan på Falcon ölen. Så vi skulle ringa till företaget som gör ölen och fråga om de hade tagit gudens huvud och använt som logga. Men deras info hade stängt så vi ska ringa nästa vecka. Sen slutade vi. Sen åkte jag buss hem med Felicia. Det är ett par jätteirriterande killar i 8:an som håller på att tjata på mig att ha bälte på oss fast vi har det. Sen idag gav de mig ett nytt smeknamn dem kallade mig kRullhuvud (jag tog ett stort r så det inte misstolkas)

Puss Puss nu ska jag åka och handla med mamma😘

Likes

Comments

Hej!!

Nu ska jag skriva något till mina bästa kompisar.

Jag älskar er av hela mitt hjärta. Ni betyder verkligen allt för mig. Jag skulle kunna dö för er❤ Ni förstår mig när ingen annan gör det. Ni kan få mig glad fast det känns som om jag aldrig mer skulle kunna le. Det är så svårt att beskriva hur mycket ni betyder för mig med bara ord, men jag ska försöka. Jag älskar er till månen och tillbaka tusen gånger om. Ni har hjälpt mig så mycket den senaste tiden.

Jag älskar er 😘

  • Puss puss😘😘

Likes

Comments

God natt allihopa❤ hoppas ni får en underbar natt och morgon😘

Jag kommer antagligen lägga ut något morgon💗

Likes

Comments

Hej!!

Nu ska jag berätta om min helg. Det började i fredags jag stannade kvar på gården (en sorts fritidsgård på min skola) så då hängde jag med Märtha, Stina, Felle (Felicia) och massa andra. Vi drack cola och bara va. Stina körde något kross spel (vet inte om det stavas så) och hon var faktiskt ganska bra på det. Sen åkte jag hem vid typ halv elva. Sen på lördagen städade jag först mitt rum sen åkte jag till gården igen och hängde med Micha, Märtha, Felle och Emilia. Då gjorde vi typ samma saker som vi gjorde på fredagen fast vi var i hallen också. Sen åkte jag hem vid elva. Sen på söndagen chillade jag bara fast mamma ville att jag skulle städa mitt rum. Idag har jag varit i skolan och haft tråkigt.

Puss Puss😘

Likes

Comments

                                                                                                   Hej!!

Det här är mitt första inlägg så jag kan väll berätta lite om mig själv. Jag heter Klara och älskar pizza, Wi-fi, musik och The Fooo. Min favoritfärg är grön. Jag håller inte på med någon sport men jag har simmat och dansat (jag dansade jättedåligt) Jag har en mamma, pappa och två storasystrar. Mina fem bästisar betyder allt för mig❤. Jag gillar och rita men är inte bra på det. Jag kanske skriver något om The Fooo men varje inlägg kommer inte handla om dem. Jag har tänkt skriva om kompisar, skolan och vad jag gör om dagarna.

Puss Puss😘

Likes

Comments