De var tre väldigt bra dagar i Göteborg, inte så mycket bilder efter som de regnade större delar av dagarna så de var svårt att ta upp mobilen. Fösta dagen var vi på Volvo museet, de låter väl inte jätte lockande (tyckte inte jag iallafall 😂) men de var faktiskt roligt. Man fick se många test modeller som de aldrig gjorde mer än en av.

På fredagen gick vi på Liseberg, vi var där 12 timmar (!!!!). Vi var där med mina kompisar från Skåne, Tilde & Moa. Jag är väldigt glad över att de var med för annars hade jag inte åkt någonting.

Sista dagen gjorde vi inte så himla mycket mer än att gå en snabbis på Universeum innan vi åkte tillbaka till landet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är lite bilder från veckan!

Vi har varit i Åre och i Östersund 

Likes

Comments

Nu har vi kommit fram till Sörfjärden och ska stanna här till på lördag, sedan åker vi vidare till Åre o tillsist Östersund. Idag har vi suttit i bilen i större delar av dagen. När vi kom fram så gick vi på en lång prommis efter stranden.

Likes

Comments

Idag så var jag och mamma inne i stan o shoppade. När jag kom hem så jag att vi hade gott närmare 8 km, de är ungefär så långt man går på en lång promenad. Alltså behöver man inte bli besviken på sig själv för att man inte har rört sig under dagen utan bara shoppat.

Här kommer lite bilder på vad jag o mamma köpte!

Likes

Comments


Jag börjar blogga!!

Jag tänkte då börja blogga. Jag är just nu sjuk och har inte så mycket att göra på dagarna, så då kom jag på att jag skulle försöka mig på att blogga. Detta kommer nog bli som en dag bok, fast med VÄLDIGT mycket bilder. För jag älskar att fotografera!

Likes

Comments