Wow hörni. Under helgen som va var det äntligen dags för Håkan, och bilderna ovan beskriver upplevelsen rätt bra. Det är konstigt för jag blir typ ledsen när jag tänker på det och tänker på att det är över och inte kommer hända igen på ett bra tag om ens någonsin. Det är ju tredje gången jag ser håkan inom loppet av tre år och han har följt med mig enda sedan barnsben när min favoritlåt var kom igen lena. Att en konsert kan frambringa alla sorters känslor som finns är helt fantastiskt och jag är så tacksam för att jag fått vara med om det ännu en gång. Jag är också oändligt tacksam för att jag fick vara där och dela det med världens bästa kille som jag kunde luta mig mot när det blev tungt. och jag är övertygad att du var med oss och såg alltihop från första parkett.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder från de senaste dagarna. Har verkligen haft superbra dagar på senaste och umgåtts med lukas och hans familj, min familj, vänner och klassen. Det har dessutom varit superfint väder och jag har ätit glass, badat, golfat och ätit gott.

Imorgon är det skolavslutning vilket känns väldigt konstigt. Jag är inte alls inställd på att jag ska vara ledig i nio veckor och det känns tråkigt att lämna klassen. Men det ska samtidigt bli väldigt skönt.

Likes

Comments

Idag var jag äntligen hos frisören och jag är så himla nöjd. Det blev ljust och fint i en kallare ton, precis som jag ville! Känns superfräscht och gillar längden på det också. Nu kan en sten släppa från bröstet iallafall.

Likes

Comments

Du hittar den HÄR

Införskaffade mig en ny liten kompanjon nu till sommaren. Väskor som denna är ju omöjliga att bära på vinterhalvåret, men nu under sommarn är de helt perfekta!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu kan man nästan säga att det är sommarlov. Idag skickade jag in den absolut sista uppgiften för denna termin och resterande skoldagar är egentligen meningslösa haha. Känns otroligt skönt!! Det enda jag kan önska nu är väl kanske lite varmare väder, men annars så.

Laddade upp med ett ben och magpass på gymmet och nu håller jag på att packa till helgens festivaltrip till Umeå. Så himla svårt att välja kläder när det är sånthär väder! Vi får se om jag lyckas hitta något jag blir nöjd med och inte fryser ihjäl i tillslut.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Huuuuur fint är inte detta skal???? Var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Vi får se om jag unnar mig detta någon dag eller om det bara kommer vara en olycklig kärlek. 

Ni hittar det här

Likes

Comments

Måååndag igen hörni, men nu för tiden är jag typ glad varje gång det är måndag för det betyder en mindre måndag till sommarlov!! Shit, nu är det inte långt kvar alltså. Har gjort bort mitt sista franskaprov någonsin, dröm.

Helgen har iallafall varit bästa på länge. Det har varit superduperväder och jag har varit glad. Och som vanligt har världens bästa kille gjort allt ännu bättre, tillsammans med lite glass och god mat. Är så tacksam över mitt liv just nu känner jag mest!!

Likes

Comments

Hejhej hörni<33

Idag har jag gjort samma som de flesta dagar:) Vi fick sluta redan vid 12 idag, så efter det fort jag och tränade. Efter det for jag runt och hörde med några frisörer om en möjlig förändring on my hair, känns spännande!! Sedan jag kom hem har jag städat lite, duschat, BUSat mig och pluggat massa matte. Matte nationella är just runt hörnet (imorgon) och det kunde ju kännas bättre hehe. Men godkänt ska jag då klara av! Ska väl fortsätta räkna några tal nu antar jag....... hörs!


Likes

Comments