Hallåhallå i stugan.

Nu är helgen (redan) slut:(:(:(: men har haft en väldigt bra helg!! Den har innefattat sova med älsklingen, födelsedagsfest för Emma vilket var superkul, hockey x2, mat, stan och träning. Har haft ganska fullt upp vilket jag tycker om. Nu kan iallafall en glad klara gå och lägga sig i och med vinst i hockey och sovmorgon imorgon känns toppen. Vi hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då var man tillbaka i vardagen igen. Börjar direkt med både skola och jobb, och sitter nu på bussen på väg hem. Är väldigt trött vilket det regniga vädret inte gör bättre!!

Igår såg jag, mamma och Adam Sameblod på bio. Den var fin och bra men kanske lite långtråkig för min smak. Men 3,5/5 får den av mig!

Likes

Comments

Smoothie gjord på hallon, mango, kvarg och mjölk i mitt fina kosta boda glas <3

Jaaha hej. Nu har det hänt så mycket som jag inte skrivit om så jag skriver inte om något istället hihi! Toppen Klara. På lovet har jag iallafall varit i fjällen, jobbat och varit med vänner. Lovet har varit bra, inget jättespeciellt men lugnt och skönt och välbehövligt. I eftermiddag ska nog jag och mamma på bio vilket känns roligt! Ladda upp inför skola några veckor innan nästa lov. Puss!

Likes

Comments

Hejhejhallå. Måndag igen, känns förhållandevis bra men har känt mig lite hängig vilket är väldigt tråkigt. Vill absolut inte bli sjuk nu!! Detta resulterade i endast ett kort axelpass.

I helgen har det varit 18-årsfest som var superkul! Sen firade jag och Lukas 2,5 år också, och av honom fick jag tightsen på bilden <3 Dom är supersköna och snygga. Nu ska jag bara ta det lugnt så hörs vi någon gång!

Likes

Comments

Helg ljuva helg. EN VECKA har gått utav skolan och det känns ofattbart lite. Tur det är sovmorgon imorgon.

Både fredag och lördag bjöd på Subway, alltid tecken på en bra helg. Har fått umgås mycket med mitt hjärta, gått på hockey och sett gladiatorerna. Idag stod jobb på schemat och sedan har jag äntligen städat mitt rum så nu kan mitt hjärta ta det lite lugnt (nej juste har 51734 uppgifter från skolan också så nja). Puss & kram.

Likes

Comments

Här är jag i två väldigt olika lägen. 1 med smink, linser, nytvättat och fixat hår. 2 med otvättat hår, osminkad och med mina nya glasögon som jag faktiskt tycker är sjukt fina men jag vet ändå kommer åka av några dagar jag tänkt ha dom för att jag fegar ur.

Jag känner mig betydligt bekvämare i första läget, men jag vill verkligen lära mig att tycka om mig själv och känna mig som vanligt ändå. Det är så många som inte någonsin skulle våga eller vilja gå utanför huset utan smink, fixat hår eller vad det nu än kan vara. Det är så tråkigt att det blir ett måste och inte ett val, som det borde vara. Jag hoppas att både jag och många andra kan växa och inse att det inte är så farligt!!

Likes

Comments

Länkar finns om du klickar på bilden.

Detta var det jag fick med mig hem från dagens tripp till Umeå! Första prion var nog mapparna och jag fattar inte varför jag inte köpt det tidigare för jag tappar bort alla papper vi får på skolan. Sen köpte jag glaset för det var fint och stort så min smoothie ryms i den! Har också insett att jag vill använda glasunderlägg för det blir så lätt kladdigt överallt så det köpte jag också, allt detta från Lagerhaus! Sen var tofflorna på rea så jag kunde inte motstå hihi.

Likes

Comments

Ja kände att det var dax att förnya mig igen, blir så lätt uttråkad på mig själv och mitt utseende och denna gång såg jag gardinluggen som cirkulerade runt på sociala medier. Då bokade jag in en klipptid och sen två dagar senare var det gjort! I början hade jag lite panik men nu tycker jag om det! Var tvungen att köpa en ny plattång i samband med detta för min gamla är slutkörd.

Också var all hets och alla förväntningar över för den här gången. Jag har haft en superbra jul och födelsedag och är oändligt tacksam för de fina presenterna jag fått!! På nyårs hann jag umgås med både vänner och Lukas, och vi hade en supermysig kväll med spel och lekar. Sen blev det en springtur in till bryggan för att se fyrverkerier och träffa på hela Skellefteå.

Imorgon ska vi in till stan för några spännande ärenden och sedan på kvällen kommer några tjejer hit för att göra sushi, ser så mycket fram emot det!! Hoppas ni alla haft en toppenjul och ett toppen år!!

Likes

Comments

Som rubriken lyder...
Skolan var ovanligt trög idag. Krävdes lite läsk och godis för att ens orka hålla ögonen öppna, men sådana dagarna man ibland! Har även varit utan smink vilket är en big deal för mig och blir glad över att det gick såpass bra.
Nu i eftermiddag har jag följt med mamma och handlat (bara jag som älskar att göra det??), pluggat och inte så mycket mer. Puss!

Likes

Comments