Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förfest och fest typ / när man vill gråta

Bara the weeknd / christmas!!!

Jag har typ 25 listor på Spotify till olika tillfällen, det är så skönt. Typ "Brunch", "Kanye", "Beyonce" såklart, osv.

Likes

Comments

Alltså mums

Likes

Comments

En lugn fredag idag då, asså what, vad kefft. Vill dra ut men nä, tydligen ska alla jobba imorgonbitti, man ba jaha bara jag som inte har ett seriöst liv då :) Jag har ju slutat på mitt jobb så jag har massa tid över nu. Det är väldigt sorgligt att vara ensam hemma en fredagkväll, alltså vem är ens det? 

Likes

Comments

FREEDAAAG!!! Wiho

Likes

Comments

Texter

Det finns vänner och så finns det vänner. Idag fyller min bästa vän år och inga ord i världen kan beskriva hur mycket jag älskar henne. Hon är som min syster, jag känner henne utantill och det kommer alltid att vara vi.

Ibland vill jag bara skrika på henne och ibland orkar hon inte prata med mig och säger att jag ringer dig om 5 minuter och så gör hon inte det. Vi kan vara så arga på varandra för att i nästa sekund glömma bort det för att man är tvungen att berätta något sjukt som har hänt. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan henne.

Grattis på 18 års dagen bästis, jag älskar dig oändligt mycket.

Likes

Comments

Outfits

Hello! ALLTSÅ vad kallt det är, jag håller seriöst på att dö varje gång jag går ut. Tycker det är så jobbigt med höst och vinter, alltså det är skitmysigt men när det är så kallt så vet jag aldrig vad jag ska ha på mig. Tänkte typ köpa ett par nya Uggs, jag tycker faktiskt att det är ganska snyggt ändå. Vad tror ni om ett par svarta?

Likes

Comments