Header

Stu(dying), stu(died). Coincidence? I don’t think so😊

Idag har jag ägnat hela eftermiddagen åt teknikplugg. Prov på torsdag och jag har dessutom träning imorgon vilket gör att jag inte hinner plugga så mycket. Jag har spanskaprov på fredag också men det känns lugnt. Nu kollar jag Sverige-Kroatien i handbolls EM, Sverige leder med 15-22 i skrivande stund. Skönt!

x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var en sådan dag man inte orka göra något. Vi valde att beställa hämtmat och ville samtidigt vara lite hälsosamma, då passar FAVO perfekt. Finns något för alla på deras meny, onyttigt som nyttigt!;)

x

Likes

Comments

”A sunday well spent brings a week of content.”

Likes

Comments

Blev ett varv runt Pickesjön efter frukosten som vi åt 11.30 (!!) Om jag får bestämma är det en bra frukosttid men när mamma och pappa är hemma så är det väldigt sent för oss att äta då, hehe. Skönt att få sova ut i alla fall. Vi gick runt sjön i ett snabbt tempo så tog inte alls lång tid egentligen, härligt att komma ut och börja dagen med lite frisk luft. Fick faktiskt motivation till att plugga teknik som jag har prov i på torsdag, material lära om jag ska vara mer exakt.

Annars händer det nog inte så mycket idag. Precis som söndagar ska vara<3

Likes

Comments

Några bilder som aldrig publicerats här på bloggen från Kuba. Om ni har tankar om att resa tycker jag definitivt Kuba är en plats att resa till.

x

Likes

Comments

Två från gårdagen.

Igår fick vi besök av familjen Hanson här hemma. Alltid lika mysigt! Vi åt jättegod mat, receptet kom ifrån kokboken jag och Ebba gav mamma och pappa i julklapp. Vi åt och pratade om Kuba och om andra saker som hänt det senaste. Sedan visade vi bilder från vår resa på tv:n. Fick ett lyckorus i kroppen, längtar redan tillbaka! Jag och Matilda åkte och köpte lösgodis som smaka sååå gott. Sverige har lätt det bästa godiset jämfört med Kuba som inte hade något:)

x

Roxy satt med oss i soffan<3

Likes

Comments

Från en hiss.

Hallå på er!

Vid tio drog jag ut iallafall och träffade lite friends. Fick två flugor i en smäll igår kan man säga. Tacos-mys med hela familjen och en stund framför tv:n samt fest med mina vänner. Tog bilen så blev väldigt smidigt. Kom hem tidigt för att inte hela dagen ska gå bort idag. Handbollsmatchen blev inställd nämligen, därför kunde jag göra både och;)

Nu ska jag plugga.

x

Likes

Comments

Gårdagens outfit med mina nya byxor från Chiquelle!

Fick feber och huvudvärk igår så sov hela dagen från att jag kom hem från skolan. Imorse var febern borta så jag tog mig upp. Skulle på en fest ikväll men får bli myskväll för att vila upp mig inför lördagens handbollsmatch. Jag fick önska mat ikväll eftersom jag stanna hemma;), självklart blev det tacks fredagen till ära. Vi hörs!

x

Likes

Comments

Hello beautys!

Nu har jag en rabattkod till er eftersom detta inlägg är i samarbete med Chiquelle.
Med koden ”GO2018” får du 15% rabatt, passa på att köp något fint. Är jättenöjd med mina kläder som ni ser på bilden. Tycker personligen att Chiquelle har snygga kläder, finns i det flesta fall alltid något jag vill ha när jag klickar in på deras hemsida:*

x

Likes

Comments

... samarbete med Chiquelle.

Från gårdagens bortamatch som slutade i vinst!

Är väldigt jetlagd så sjukt trött just nu. Skolan är startat igång och nu är det mycket plugg framöver. Längtar tills nästa lov!;)
x

Likes

Comments

Instagram @klaraenanderr